172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
vannak a faszagyerek AT-sok, akik kiállnak a tér közepére és onnan osztják a tankokat (ők nem élnek sokáig és frag-et se szereznek)
és vannak az okos AT-sok, akik a házak közül lövik a tankokat (mert úgy még esélyük is van életben maradni egy lövés után)
erről ennyit.
kíváncsi vagyok hány repülőt lőttél le tankkal. már ha repült, és nem a kifutópályán kempeltél.
-
Hordasok este gyakorlas? -
azt én is imádom, amikor lövök valakit mint a gép, és még arra is van ereje, hogy rámugorjon és abban a pillanatban már halott is vagyok a késétől :(
engem se visz rá a lélek a pisztolyos meg a késes bézikbedzs megszerzésére
a stílusból ítélve block=mindenki Al Bundy-jával. vagy ahogy az egyik rémrendescsalád-részben volt mostanában : "miszter bundi" -
Block #51050 Nah a bujkálos at-zgatós shrank ugyi ? :P
Amugy a városi mappokon nehezebb érvényesülni tankkal....
PLd egy gulf of omanon ahol lehet lövöldözi heliket meg repcsiket meg tankokat, na ott már könnyebb jáccan. -
az az albandi aki csak városi mapokon májerkodik tankkal vagy az amelyik külföldön nyomja a lámák ellen vagy most block néven nyomja itthon is de nem ismerős ez a név EA_HU serverekről
-

Remélem a köv. patch-ba beraknak egy ilyet IS!:D
-
rohadt alma #51044 Az a szomorú,hogy valaki talán rajtam szerezte meg a Basic Knife-ot.Sharqi Peninsula-n a toronydarútól balra spawnoltam ahol a SAM van.Egy sniper mindig megtalált.Olyan volt mint az Átok c. filmben a szellemek.Legtöbbször nem is láttam honnan jött és már végem volt.Egyszer láttam ahogy lerohant valakit és végzett vele (persze késsel).Lőttem az MP5-össel,eltaláltam de máris rámvetette magát és nekem végem volt.Minden olyan gyorsan történt.És akkor már direkt rá utaztam.Csak őt kerestem és nem tudtam elkapni.Azóta nem csodálom amikor valaki olyan paranoiás lesz,hogy azt hiszi van cheat. -
Talált. :) -
block=elbandi
-
-
link -
helis repcsis egy kutya mindegyik gyökér 
DC-be legalább 3-3 heli meg repcsi volt de itt a ...szom se fog ezekre várni
-
Block #51038 Mivan flasztercica valami nem teccik?
Szar vagy. ez van majd ha elérted a 0-as K/D-t a minuszból akkor magyarázzál... Ez a baj az ilyen új fragekkel mint te hogy túlságosan nagy a szájuk a semmire, és nem tisztelik azokat akik sokkal jobbak és már 3 éve tolják az ipart.... Mellesleg ha nem lenne a szellemin képeséged a béka valaga alatt akkor olvashattad volna hogy a BF összes részéböl keresik a legjobb játékosokat. segitek:
Battlefield 42
Battlefield Vietnam
Battlefield 2
DC-ben a mi klánunk akkora pro volt mint te soha nem lennél még cheattal sem.... Tudod bárkit lenyomtam tankkal. Ez tény. -
linket plz -
ez az ember csak bombázott! mást nem is csinált.
egy másodpercet volt helivel :D -
ha ez nekem szólt, akkor megmutatom az első nevemet:
itt van. azért ez sem olyan rossz -
2x7=14 
-
Hordások, publicosok, fórumosok figyelem!!!
11-én VASÁRNAP 20:30-as kezdettel War a [GS.bf2]klán ellen Kubra Dam és Mashtuur pályákon.
16 vs 16 csapatok lesznek 20 perces köridővel. Ticket: 200
Mivel a Horda nem rendelkezik 12 taggal és abból páran ki is esnek CB meccsek ellen, ezért kérek mindenkit jelentkezzen be aki tudna jönni és jelezze az is aki nem tud a hirdetett időpontban megjelenni. Írjatok privátot, vagy az SG TEAM TOPICBA....az eseményeket adatokat a verseny honlapjának fórumán megtudhatod (link aláírásban)
Ide lehet írni -
rohadt alma #51032 Más plecsnihez képest ezt aránytalanul nehéz megcsinálni.Veterán Assaultom már van Basic Knife meg nem. -
Ez övön aluli volt!
-
rohadt alma #51030 Ja bocs de most eldurrant az agyam. -
rohadt alma #51029 Van 54 késes gyilkolásom de 7 egy körben még nem volt.Ahhoz kibaszott szerencse kell vagy valakivel összebeszéni aki ellenség. -
Semmi gond, de akkor legközelebb írd oda azt is, hogy: "ha lehet, magyarul". ;) -
rohadt alma #51027 Sajnos nem. -
Figyi, te nem vagy rendőr véletlenül??
-
rohadt alma #51025 Egy kör alatt azt értsem amitől elindul a pálya odáig amíg az egyik csapatnak elfogynak a pontjai?7 kill?Késsel?Az olyan mintha lottóznék. -
azt elfelejtettem írni, hogy 1 körön bellűl. -
rohadt alma #51023 Szerintem már sokkal többször gyilkoltam késsel és nem kaptam meg. -
asszem 7 késes kill kell egy körben a basic knife-hoz. -
rohadt alma #51021 
Most ez nem sértés volt de tényleg nem értem.Már olyan régóta késelek és még nem kaptam meg. -
7x kell gyilkolnod késsel... -
bakker, nekem is a basic knife meg a pistol kell (majd) a következő rangig, de tök nincs kedvem ezeknek nekiállni. -
rohadt alma #51018 De baszki ne angolul mert nem értem. -
Nézegesd. -
rohadt alma #51016 Mit kell tenni a Basic Knife Combat Badge-ért? -
Ez lehetséges, amennyiben kiveszik az időlimitet és feltekerik a ticketeket.
Az már más kérdés, hogy ranked szervert szabad-e így átkonfigolni.:)
-
hát ha a round nem az egy térképen lejáccott egy meccset jelent, akkor meg semmi értelme ennek az adatnak, mert akkor minden egyes szerveren mindig más számítana 1 round-nak... -
lammaer #51013 Biztos jól értelmezzük a round fogalmát? Lehet hogy ez az az időszak amig a szerveren beállitott összes térkép lemegy X alkalommal...
Az 5000 az tényleg fake, teljesen ki van csukva a dolog :) Én már a 100 közelinek is örülök... igaz, ez nem mérvadó :) -
ugye ez nem fotoshop?? :)
asszem mindenki tisztában van vele, vita nélkül, hogy 5000nemtomhányszáz pontot egy kör alatt fizikailag lehetetlen legálisan összeszedni, úgyhogy az ilyennek kapásból nem global-bant, hanem univerzum-bant kellene kapnia. -
kösz, flatline, én is megnéztem a bf2-es honlap topicját, ahol ez az LBandi fényezi magát...ilyen egy beképzelt, ellenszenves pofát!