172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #51098 Kis ember nagy bottal jár!
-
haxoror #51097 T-90 -hez van vmi rakéta bizbasz amit helik ellen fejlesztettek
-
haxoror #51096 Elég nagy mert már velem is megtörtént, be is punisholt a pilóta
-
erre csaka nnyit tok irni h anno 6 eve voltam Szentedren a harckocsizoknal .. akik T55os szimulatorban helikopteres harcot gyakoroltak.. az az tankkal lottek helikopterre...
-
Jájj 

[nyálcsorgatós-szmájli]
De jó lenne... -
Nem csak a keze ment át a táron hanem a talpa is félig a földbe gyökerezet :P -
"Kissé" nagy ez az MP 40 a fószer kezében.
Meg a kezét át is szúrta a tárral.
-
Block #51091 bocsi a tankos ratem az csak valami csirke 6.5-ös......
Karkand szerintem szar mapp... ott nagyon kell hajtani tankkal az eslö helyért a sok medic olyant farmol ott mint atom..... Gulf of Oman aza mapp, énis ott tolnám egész nap ha lenne olyan only server, én az ingyen fraget nem birom, a vadászgép mega helia kedvencem a tankokkal egyetemben. Nem is ismersz nem is tod hogy tolom minek szolsz bé? Amugy kihagytam 2 hónapot mert már untama gamet... (szar mindig 1.nek lenni) fölleg hogya klánom sem tolja.... majd a DC ha megjelenik. -
LOÁL -
MP40 FTW! (Battlegroup 2 Mod) -
TS Zolly #51088 Ugye! És ül szépen csenbe, magába röhög, és mormogja: tékwazze. tékwazze, ték drágaszágom! -
A fenébe, tényleg.
A kis sunyi. :) -
TS Zolly #51086 ték -
Block #51085 Engem egy ilyen bot ne oktasson ki.
Én már akkor halomra henteltem tömegeket mikor te még a barbi féshönnel toltad. -
atwe #51084 Selejtező bajnokság időpontja 12.05. Hétfő 19:30 az SG szerveren. 193.202.85.85
- A Bajnokságon csak azok versenyezhetnek akik látják itt a nevüket. A többiek szervezőként, vagy nézőként vesznek részt a versenyen.
1. [SG]atwe
2. Keke77
3. tRs.Gerzson
4. Schrank_HUN
5. [SG]Locutus of Borg
6. Gundark
--------------RANGLISTA SZERINT MÉG BEKERÜLNEK---------------
7. Nicam
8. LuluBono
9. [SG]Xi@n
10. p4428
11. NSSlayer
12. elgnomo
-
FlatlineHun #51083 Mondjuk aki ezt kitalálta annak én is lekevernék egyet... -
Nem akarnék beleszólni a magasröptű "viccelődésbe" de tank ne lőjjön már helire, (most nem erre az árkád szar bf2re gondolok) max légvédelmi gépágyúval...Amitől ugye nem kell lezuhannia egy helinek. -
Block #51081 azt konkrétan emlékeim szerint albertonak irtam...... de látom neked is elkéne valami kiadós. -
FlatlineHun #51079 (feltételezem te vagy LBandi reinkarnációja) "és nem tisztelik azokat akik sokkal jobbak"
Muhahaha!!!
Te kis csíra, a tankos K/D ratiom nekem is 3 felett van, csakhogy én azt gulf-on, meg kubra damon szereztem, tankok ellen, nem pedig karkandon, gyalogok ellen.
Arról nem is beszélve, hogy bárki, aki komolyan tankozik ennél sokkal jobb arányokkal rendelkezik, mint te.
Amúgy mostanában miért nem játszol? Félsz, hogy tönkremegy a csodálatra méltó K/D, vagy "nem akarsz kocka lenni"?
-
Block #51078 Hát monjuk egy DC waron kb 10 repcsi meg ugyanennyi heli....
itt nehezebb mivel vaalmi nagypro programer ugy gondolta hogy a helinek egy tanklövés az csak némi üzemzavart okoz :P -
Ne hasonlítsd össze a bf2- a dc-vel!
Akkor szólj neki,ha ott tart a bf2 patch (kb 3.67),hogy tankkal kilőhető bármilyen légi jármű 1 lövésből!
Addig fölösleges vitázni,mert páncélos nem nyerhet heli ellen! -
Block #51076 Igen kb erre jutottunka bf.hu-s topikban is hogy ez max cs-ben mega többi nukker gameben miondható meg....
FB-böl is kihagytál amugy egy két dúrva embert ;) es akkor meg a sima bf mega viet nem is volt... szall az egesz szavazás hülyeség. -
Block #51075 juhjjj de kemény vagy... :P
Monjuk it irreális hogy kettö skull kell a helibe de majd szakitok rád időt! -
TS Zolly #51074 De nem, de nem, de nem!
-
FlatlineHun #51073 "PLd egy gulf of omanon ahol lehet lövöldözi heliket meg repcsiket meg tankokat, na ott már könnyebb jáccan"
Öööö... akarsz játszani olyat, hogy te vagy tankkal, én meg helivel? Mondjuk Gulf of Oman-on... Na, lécci. Te mec tank, én amcsi heli. De ne csodálkozz, ha meghalsz, mielőtt meglátnál..... -
Engem kihagyhatsz nyugodtan!
Én nem tartom magam annyira jónak,csupán szeretem ezt a játékot!
Szeretnék kimaradni az anyázásokból!
Mi (CoR) tudjuk a másikról hogy miben és mennyire jó,legyen ez elég nekünk! -
atwe #51071 Ja :) Valoszinüleg :) -
TS Zolly #51070 Ez a b**i ki a legjonn bf-es köcsögség egy nagy hüjeség!!! Battlefield játékról volt szó, nem a BF2-ről. Ezért a legjobb játékosok a megitélésem szerint:
sniper:- passz. Esetleg End?
gyalogos: frx|Meow - U42 Tiba - FB L--Bandi
Tankos: FB L--Bandi - «CoR» Beers
Repülős: «CoR» Dogfihgter
Heli: frx|Rodat- «CoR» Murry
Légvédelem: Schrank - esetleg jómagam :D
Antitank: Fél GS.dc klán.
SV: frx|Rodat - frx|DonC esetleg megint én?:D
Specops: frx|Meow
Ugyi feltünt, hogy a DC-s arcokról irtam?

-
csak nem akar ráfeküdni
ja és albertó ugye a biztonságos szekszről is hallottál ??? mert ha azt akarod hogy biztonságos legyen te legyél fölül
-
Ez a Block nagyon félelmetes embernek néz ki , ugyhogy szerintem Albertó vigyázz vele , nehogy belehalj a röhögésbe ha egyszer majd "elbeszélget" veled . LOÁL
-
annyit nem ér
-
theodor #51066 Akkor inkább megveszem a special forces-t is.Nekem nincs arra szükségem hogy állandóan azt írja hogy ez a cdkulcs használatban van ezzel már tele vagyok -
tört szerveeken
-
Nagydög #51064 En is. Sajatot. Egy ellenseges helire lottem, mikor a sajat gep keresztberepult es begyujtotte az AT raketat. Gondoltam ki kene szamolni, mennyi ennek a valoszinusege. -
theodor #51063 Hi hi megtudja nekem valaki mondani hogy tudok-e multizni a spec. forceal ha csak a sima bf2-őm eredeti. -
Nagydög #51062 Persze persze. Mindjart megsajnallak. Jajj de kar, hogy nincs Karkandon nehany repulo, amire lodozhetnel, csak bokorugro gyalogosok vannak, akik akar mar harom At-val is ki tudnak szedni, es van hogy tobb mint ket talalat is kell nekik a koaxbol. Ha gondolod, rakunk be neked ket szalmababut is, hogy ne unatkozz, mig bespawnol a tank. -
ha ezt nekem szántad: cseppet sem izgat, hogy 120 kg vagy
, de ilyen "párbeszédbe" inkább bele sem megyek, mert nem kíváncsi itt senki a "ki tud nagyobbat mondani, hogy ő mekkora fasza, erős, félelmetes csávó, aki eccer levert egy CoD-os gyereket"

másrészt, téged nagyon félreneveltek (neveltek?) -
http://www.bf2s.eu.tt/stat1.htm
Ezen az oldalon megláthatjátok LBandi, a tankos sátán ábrázatát... a világ legjobb tankosa... mehehehe pfujjbroáf -
nekem egysze sikerült valakit innen fórumról rankeden délienplént mapon de már nem emlékszem ki volt az
-
én már lőttem ki vaddászgépet tankal, jött felém bombázni, csak túl alacsonyan, és lelőttem. bombázót lőttem már le AT-al