172102
  • atwe
    Tedd fel 1.12 pecset és nem lesz gond :)

[SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] 1.12! - IP: 193.202.85.85
    itt meg beengedd
  • atwe

Ez egy tipikus kép mikor MAgyarország legjobb transportja nem adja fel amikor bisztosan nem nyerhett :)
    Gerzson meg sufni tuningolta jármüveit mert nem lehet egyenes szakaszon lehagyni nitrot meg szöges kerekeket már énis szeretném bevezetni :)
  • HU.man butcher
    De gonoszok vagytok
  • Pharolas
    Legtöbbször azért mert az általad használt generált kulcsot más használja.
  • HU.man butcher
    Na mind1 srácok, én iylenkor nagyokat röhögök, akkora egy állat ez :):)
    És nem hinném hogy komolyna gondolja ezeket, itt röhögünk TS-n, biztos hogy sértő, meg hülye kérés, de inkább nevessetek rajta mint hogy adjátok alá a lovat
  • schrank
    mondtam hogy kőművesnek tanul(féltégla ez egy tipikus kőműves mértékegység ) én úgy tudtam
  • 0Fritz0
    Ez az első ban, aminek örülök. :)
  • uHs Gerzson
    Banned!!! Thank You Borg
  • csuhi
    üdv
    hadd kérdezzem már meg, miért van az, hogy a tört szerverekre sem enged fel, rossz cd-kulcsra hivatkozva?
  • HU.man butcher
    Ez tetszik
  • Pharolas
    Én tényleg nem akarok itt bármelyik fél pártjára állni, mert igazából nem erről kellene szólnia a topicnak, de block ha már egyszer kikiáltod, hogy mekkora jó vagy, akkor azt legalább írd helyesen:

Nem:
    "és tod eggyikükneka skillje is jobb mint a te összes haverodnak"
    Hanem:
    "és tudod bármelyikük skill-je jobb, mint a te összes haverodnak"

Ha gyorsabban gondolkozol, mint ahogy írsz, akkor ezekre figyelj oda pls, mert ha már a ti szarjaitokat kell olvasgatni egy-két értelmes beírás között, legalább ezzel ne rondítsd a képet.

Köszönöm
  • alberto 15
  • mNzJean
    "Karkandon azért van sok idöm merta spanok mindig olyan serverre akartak menni" Neked vannak spanjaid? lol ezt még nehezebb elhinni mint ,azt ,hogy assaultos vagy
  • laci007ouwohu
    #51107 helpet pls!
  • 0Fritz0
    Ne is próbálkozz Dzsó, csak az én haverom lehet!
  • alberto 15
  • Hajdinak
    miez a vagdalkozás itt estefelé???
  • Block
    nem :P
  • joebacsi
    lehetek a barátod?
  • Block
    középfokum van belőle bocsi csibefalat. csak monjuk gyorsabban gondolkodom mint irni tudnám....
  • Block
    én soha nem is mentem a gameben gyalog..... csak mikor kiszáltam javitnai meg mikor baromkodtunk az elején..... még tankon kivül is bármikor lealázlak..... pedig konkrétan bf 2-ben nem is nyomtam gyalog soha... DC-ben viszont nem kicsit toltama shotival....
    Karkandon azért van sok idöm merta spanok mindig olyan serverre akartak menni, meg az volt annoa warmapp meg ilyenek..... mindenki olyan serverre ment én meg akkor nem fogok máshova menni... világos?
  • Fenrir
    te figyi már ha angolúl nem tudsz akkor legalább ne reklámozd mert rossz nézni...
  • FlatlineHun
    Csak kibújt a szög a zsákból... :)
    Ami ezek után ugye érdekes:
    "Karkand szerintem szar mapp."
    Strike at Karkand 09:22:35 *legtöbbet játszott map
    Daqing Oilfields 03:57:24

Te aztán tudod, hogy kell gyalog harcolni:
    Assault Rifles 01:08:14 43 43
    Grenade Launcher 00:02:09 2 1
    Carbines 00:15:33 7 11

Accuracy 14.01% Muhahaha!

Egészében véve a statod mutatja, hogy tankon kívül nagy nulla vagy. Ez alapvetően még nem lenne baj, mert ilyen emberek is használhatóak, még akkor is, ha kizárólag egy dologra. De hogy ekkora arcod legyen attól, hogy tankkal ölöd a láma gyalogokat karkandon..... hát tudod.

• Block
    [s^FB]-<<L--Bandi>>- pontosan prefix: Az állat :D
    JAh a gépem cool mert:
    1. én csináltama collingját
    2. mert az enyim :P
  • FlatlineHun
    BANDI COOLING
    BEST AIRCOOLING
    WATERCOOLING

Hm. Cool.
  • FlatlineHun
    Tehát tagadsz... akkor.... mi is az accountod a 6 feletti tankos K/D-vel?
  • Block
    Sirály ide rájöttem értelmes dolgokról beszélni nem nagyon lehet jönni.....
    Akkor megyek más forumra. Itt csak azért vagyok hogy te lehess mindig messze az élena büntipont kiosztok közt mer látom az nagyon megy!
  • Borg
    És 3 után is? :P Mi sem vagyunk ám kevésbé kitartóak...
  • Block
    Akkor az emlékezeted hiányos mert ha láttál volna már jáccani akkor nem mondanál hülyeségeket....
  • Block
    Megvan még a strickó mobil nfs-be "kedven" "pártatlan" és minden esetben "pártatlan" moderátorom?
    Engem nem olyan egyszerű eltüntetni, két örökbann után is talpon vagyok
  • Borg
    Le vagy maradva ;)
    Már mikor regisztrált tudtuk, hogy ő az :DD
  • laci007ouwohu
    hy az a magy baj hogy sajna nincs pénzem eredeti gamera és feltettem a 1.3 pacth-t utána letöröltem a játékot mert kellet a progiknak a hely......utána fel akartam megint dobni a játékot és ebbeis csak odáig jut hogy English+kép+töltés+zöld kép 1 mp-re és kilép a telepítöböl:( meg lehet oldani valahogy??? elöre is kössz...
  • FlatlineHun
    Hát azért, mert te az LBandis fonalat vetted fel, ezért gondoltam, hogy ő vagy. Vagy tévedek?
  • vsly
    JCSR win.Ezúton is grat nekik
    Pontos tickettet nem tok,de kb.120-150-nel voltak jobbak.A 2.mapon ráadásul 11en játszottak csak a mi 12-nk ellen.És még így is elvertek...hihetetlen egy csíter banda
    Mindezek ellenére élvezetes volt.És kezdem úgy érezni,hogy lassan még nyerhetünk is ellenük(föleg ha még nagyobb lesz az emberhiányuk).
  • alma2
    Zsákja.Irj helyesen kedves hazigazda, mert az idiotak, pl BLOCKbuster rossz jegyet kap nyelvtanbol, a stilusat is valami homiszapiensz forumrol kapta ossze :)
  • Robogo
  • Running
    A gonosz manó ellopta őket, elvitte a nagy zsáklyában.
  • CéZé
    hova tünnek innét a hsz-ek?
  • Running
    Egymás anyázását be kéne fejezni...
  • mNzJean
    megkérdezhetem ,hogy mi lett az eredménye tegnap a JCSR vs EX warnak ?