172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1. kellő pontszám elérése után tudsz csak unlokkolni de nekérdezd hogy mennyi után mert ugyse tudom és ha tudnám se moindanám meg de a lényeg az hogy az SF-ben az AT-nek meg a snipernek van a legjobb unlokkja 
2. ne legyél már kényelmes hogy mindkét játékkal be vagy lépve egyszerre amúgy sem működik menüben kiválasztod a mod-ot aszt újraindítja az általad kivánt játék megnyitása érdekében
-
albínó ne legyél már pénisz ha meg viccnek szántad akkor tegyél egy
-t
-
sziasztok,
megvettem a special forces-t.
két kérdésem lenne
1. mások használják a bf2 pályákon az új fegyvereket, én feltettem a bf2 sf-et és nem tudom használni..miért? mit kell tennem?
2. amikor csak bf2-m volt akkor néha láttam az sf-es szervereket is a szürés között... most, hogy feltettem.. vagy az egyiket inditom el és játszom vele vagy a másikat. de ha a sima bf2 van elinditva akokr nem látom a bf2 sf szervereket. miért? mit kell tennem?
köszönöm.
-
HI! Nekem olyan gondom van, hogy tört progim van néha tudok csatlakozni szerverekhez néha meg nem. A cd key-t magyarázza,de hogy van az, hogy néha megy egy szerveren,néha meg ugyanazon nem? -
hol tudom megnézni hogy miből hanyadik vagyok a világranglistán? -
Srácok, elég az 1.21-et felrakni az alap BF2-re ugy hogy menjen is? Vagy meiket kell? -
öööööö a 120bol 7 giga...:( de elvileg annak elégnek kellene lennie nem???O_o -
Szevasztok!
A követketkező a gond! Eddig, már hónapok óta rendesen ment a gém, ma meg, egészen addig, amíg nem akarok serverre csatlakozni semmi gond, ezután egyszerűen kidob az asztalra! Mindig! Elolvastam a FAQ-ot, de nem találtam semmit! Kíméljetek pls a már 100* leírtuk szövegektől! Köszi!
Tengermély tisztelettel ajénlom magamat:
AmonSerrano -
a videokat meg lehet valahol tekinteni?
marmitn a nyers anyagot ami megmaradt...
-
egye fene en is erositem a guiness rekordodat!... :D
-
nezd meg mennyi helyed van c a meghajton lenne egy tippem h nem tud "kesselni" ...bar ha ez nemmegy fel akkor a tobbi patchre nem is gondolj! :-) -
ez a szöveg ebből vond le a konzekvenciát
-
P4 2.8, IGB 400ddr dualban,120GB vinyo, MSI 6600Gt, intel alaplap.
nincs húzva és a F.E.A.R 1024ben maxon megy.Nem hiszem, hogy a hardwerrel lenne problémám. -
ha van otthon dc 2 perc alatt lejön bármelyik hubról mert akkora slÁger
-
Innen -
?????nem a1.2 vagy a simát használom...:P az 1.3 masba már asszem le vannak véde ezek a reg es baromságok:((( és a regeditböl is kiszedték ezért kérdeztem hol vannak a rejtett filek..:P -
Okéj, majd "este" otthon letöltöm.
Remélem addig nem esnek neki, mert korlátozott a letöltés. :) -
Honnan?
Én most az EA.com-ról szedtem le. -
obe #51259 sziasztok, a faq másnak se jön be? szerettem volna pár tört szerver cimet..az sg.hu ra azt irja nekem(mikor már join lenne, hogy unmodified vagy mi a turó)..jah és 1.12-es verziom van... -
bekga -
Nem kell szarrahuzni az ocska hardvert, akkor menni fog. Engem erdekes sosem dobal ki... -
Várni kő sokat oszt yo lesz. :) -
Semmi. :)
Szerintetek az használ, ha kitörli a regeditből? -
Most már kezd nagyon elegem lenni BF2-ből! 

állandóan kidobál a játékból a Windowsba.
Most is az első helyről dobott ki egy pillanat alatt.
-
Nekem is ez volt, aztán letöltöttem a peccset eg ymásik helyről, csök. módban feltettem és utána már elindult. -
ha ilyen van az már jó nem 
-
ööö tess?:P -
Nem.
Most hogy mondtad feltettem megint az alapot, az ment is rendesen, feltettem a patchet és azonnal rossz lett. -
A monitorod felbontását és frissítését változtattad? -
atwe #51248 Sajnos nem tudok segiteni -
Konfigod? -
Privi ment. -
hihetetlenűl boldog lennék ha valahogy megtudnám csnálni....:) de ezen fáradozok már 1-2 hónapja....és akkor már megkérdezem itt is... it ugyis olyan okos emberek vannak..;) -
nem kell.
legegyszerűbben a saját ftp-re told fel.
Kiszolgáló neve: ftp.ahonnan jön a neted.hu
felhasználói név:
Jelszó:
az alsó kettőt remélem tudod...
-
Sajnos ez sem jött be. -
ha fel akarom tenni a gamet csak addig betölt és vége eltünik az egész: (
-
Nem rejtett filek, csak mivel nem uninstall-al törölted, nem törlődött s listából. -
nem egész 8MB ! kell rarolgatni meg ilyenek?
-
HOVÁ TÖLCSEM A BELGÁT ÉS HOGYAN ???
-
Help kéne...:P nagyon nagyon szeretem a gamet és ugy töröltem le hogy a mappáját kitöröltem... bemegyek a progik telepitése,törlésé be és ottvan a bf 2 14 k osan:(/gondolom azok a rejtett file-k:P/ nemtudjátok hol találom ezeket???? mert igy nemtoom ujratelepíteni a gamet sem:((((