172102
  • FlatlineHun
    Én: 8.6859 cph
    Verzoo: 5.2520 cph
  • uHs Gerzson
    aszimilálva...
  • schrank
    na itt a kiborg is
  • schrank
    ez nem mobil agyas hanem kis LCD hordozható fasság mielőtt betennéd nézzél utánna
  • uHs Gerzson
    Szerintem csak a bf2 intro van felrakva a mobilra és azt lehet látni....
  • Danee
    BF2 mobilon??
  • Danee
    Már nem tudnak lassan mit kitalálni :)
  • Hatt
    90.6034 cph
    akkor nekem elég drága:)
  • koschwarz
    te mindent tucc? :)
    kösz.

hazsnos statisztikai adat.
  • FlatlineHun
    Azt, hogy ha 50 dollárért vetted a játékot, akkor jelenleg 28,64 centbe került neked a játék óránként. Jóval olcsóbb, mint a bowling.. :)
  • Hatt
    Minden bázis foglalásnál 50$ fognak levonni a fizetésedből:D
  • koschwarz
    valaki tuggya, hogy ez mit jelent a bf2s.com-os statban?

Cost ($50 base) 28.6462 cph

• Hatt
    Az egy jó meccs volt, ott még én is játszottam 2 kört:)
  • FlatlineHun
    Köszönjük. :) A jó hír, hogy a mi szerverünk ismét megy...
  • erdos
    Aztán majd szépen lassan klán lesz és ez így van rendjén :-)
  • Running
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • Running
    Azt én is szeretem publicon...giri-guri, pifi-pufi...sok-sok kill ehe...
  • Nagydög
    Rohamosan fejlodok. Meg 2-3 ev es megutom a klanos szintet. :)

Tegnap lattam egy kedvenc jatekosunk reinkarnaciojat. Egy egyebkent jonak tuno tankos csoka, aki Karkandon a hotelnel kempelte a spawn pontokat. A kor kb. feleben ott gurigazott elore hatra, es lotte a sikatorokat. Mikor azzal foglalatoskodott, amivel kell, akkor viszont tenyleg jo volt.
  • erdos
    Azért ilyet jó olvasni egy magyar csapat cb-s meccse után:

"Chasik ([RATS]) 7 Dec 08:35 Reply
    Thx for the lesson!"

Szép volt eX, gratula. Úgy néz ki összekalapáljuk a szerverünk, jövő hét közepefelé találkozhatnánk megint egy derbire.
  • Crem
    Menj be egy (ranked)SF serverre és játsz egy fél órát!
    Utánna annyi fegyvert tudsz unkokkolni amennyit a sima BF2-ben...;)
  • alberto 15
    nekem sygate van, az is jó
  • joebacsi
    szutyok zonealarmod gyaluld le a fenébe, és tegyél fel valami normális szuzfalat :) (pl.: outpost)
  • Kovács legény
    nekem is ugyan ez volt a gond.
    megoldás: töltsd le a legujjabb drivert a moncsidhoz és tedd fel.
    ennyi. sok sikert!
  • Kovács legény
    -t
    +z
  • Kovács legény
    rakd fel ujra a vidikaridrivert,azt amit adtak a gaméhoz,vagy a pb-t frissitsd
    ezekután bizti mükstik majd!
  • CSOCSO
    Ha valaki tudja hogyan lehet portokat megnyitni a zonealarmban az PLS segitsen.. nem tudok BF2-t jatszani anelkul hogy nem kapcsolom ki a zonealarmot.. maga a zonealarm ha jol emlexem kozepes szintre van allitva... ezalatt alig van vedelme.. minden hulye progi fut kiveve a bf2.. hiaba van tanulo modban.. akkor sem tudok csatlakozni az account szerverhez:( szal aki tud segiteni az pls keressen meg priviben.. koszike elore is!!!
  • Cobra.
    Routered van? Ha igen, ott is kellhet az engedélyezés a használt portokra.
  • Bagoly81
    the refrused ha connection vagy mi a szösz állandoan nemtudok igy interneten játszani mit lehet csinálni ellene? kinyomtam már a tüzfalat is ugysem megy.
  • Fenrir
    close quarter combat?
  • Me0w
    In a round... Talald meg hogy mit jelent a CQC :)))
  • Fenrir
    In A Round szerintem, magyarul "1 körben"
  • rohadt alma
    Mit jelent az IAR?A kitültetéseknél van.
    Pl.:
    IAR: 20 kills while Support
    vagy
    IAR: 18 kills with Knife
  • schrank
    neszójjál be mert intézekneked alanyi jogon -ot aztán irogathatsz a csetponthura
  • braincruiser
    kabbe

• schrank
    részletesebben B+
  • badsec
    MSN Messengeren keresztül....De azt ugye tudod, hogy a fekete macskában nincs Vodnik?
  • Beers
    Esetleg tűzfal,router stb (bár gondolom nézted)?
    A 6800GT megy?
  • Robogo
    Hoppá Vasárnap azt hiszem mégis jó lesz nekem,mert a Clanbases war 18:00-kor kezdődik azt hiszem.:)
  • schrank
    ha elmondod hogy lehet fekete macskával neten az általam kívánt emberekkel játszani akkor én is érthetően fogok válaszolni
  • braincruiser
    ezt a 2. pontot nem teljesen értem:-)
    számomra tök logikus, hogy ha felteszek egy kiegészitőt akkor választhatok vagy ezzel vagy azzal...de ne kelljen már azért mindig a megfelelő packot betöltenem.
    nemértem.