172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #51437 A gyerekszobadon mar nem segithetek, de egy logika tankonyvet kuldok faxon, ha akarod. Ha az #51420 attanulmanyozasa utan sem talalod ki, akkor elkuldom a masodik kotetet is. :) -
hmm j10-el f35 ellen tényleg kell nagy tehetség :)
(hamár flémízű az este :)) -
Nagydög #51435 Miutan foldig hajoltal bocsanat keres kozben, majd tudatom veled, hogy igan, mert eddig meg egyikotokkel sem talalkoztam ilyen ramazurikban, mert foleg kulfoldi szervereken rontom a levegot.(HMC, Citymaps) Igy ez nekem elmeny. ;) -
te akkor most mien néven játszol?? -
és most beirod hogy kit lattal meg?
-
Nagydög #51432 Tenyleg, fuvaros baro! Az alairasodrol jut eszembe, lattm Crem6 kollegat is akcioban. -
én meg elfelejtettem tenni
-
ezt most vagy elbasztad vagy csak nem értem mert angolul van de az előbbi verzió a viccesebb számomra
-
nem tudom miért ilyen
pedig én szoktam tenni
-t amiről tudhatná hogy nem komolyak a szándékaim
de most legalább tudjuk hogy ugyanolyan faszláma mint elbandi csak ő repülővel meg helivel
-
jaj baz egyik fórumon gyerek aláírása:
:ÐÐÐÐd -
Nagydög #51427 Fraszt! Egyszer olt meg spawnkor, mert pont addigra ert oda. A masik ketto szep tiszta taktika volt egy csipetnyi szerencsevel.
Daneenak meg jo lenne, ha megmondanad, hogy vegyen vissza, mert a szajara telepszem. Nem tudom, honnan szedte, hogy csiternek tartom egy szerencses kombo miatt, de ugy tunik a gyerekszobarol nem igen hallott, pedig neki azert meg egesz aktualis lenne.
A tortenete viszont nem stimmel. En egy elhagyott APC-be ultem be eppen mikor meghaltam. Engem valoszinuleg TV raketaval nyirt ki, a masik ket csoka meg egy szet hagyott aknajat talalhatta meg. -
-
legalább szmájlit tehetnélmert én tettem 
láma mindennel ami repül
az a láma aki inkább sorbaáll ahelyett hogy játszana a láma TK-idról nem is beszélve 
-
azért mert te lama vagy mindennel ami repül, nem kell ugatni -
az előbbit spawnkempernek utóbbit csíra gunnernek lehet nevezni
-
meghallgattad ugye hogy jó forgatókönyv a szöveg ééés meg ne próbálj ellenkezni 
-
Nagydög #51420 Hejj! Jatszottam egy kicsit az egyik EA HUN szerveren. Volt szerencsem ketszer haromszor leloni Erdost, de o tobbszor lecsitelt. Utalom a jokor a jo helyen csitjet. :) Haromszor lott le egymas utan, ugy, hogy nem ott volt, ahol szamitottam ra, vagy spawn utan idom sem volt szamitani. 
Daneet meg meg se ismernem, ha nem forogna valami a feje folott. Alig tudtam egyszer ketszer kirobbantani a kopterbol.
A legszebb killje igy nezett ki:
Danee[MI-28]DAQ
Danee[AT Mine]akarki
Danee[FAV]masvalaki
Persze mindez ugyanabban a pillanatban. -
Most már tényleg erősen gondolkozom a Belgán.
(Mármint hogy nem kéne betenni)
-
Köci, most már sokkal nyálasabb és tisztább érzés... ;D -
Két szárnyas vadász
-
na mjd csinálok én is szkrínsotot amikor a két szárnyas fejvadász nem is látszik a képernyőn annyira lent vannak
-
ja, és én most heliztem :) ha én is repcsizek 6x ennyi halála lenne :D -
Igen ritka mikor Schrank két "kedvenc" pilótája egyszerre játszik ellene! 

-
transzportkirály
-
willis #51412 megkapom az MSN címét? -
IP: 193.202.85.85 : port alap
jah!:DDD -
Schrank csak azért duzzog mert Crem-mel elláttuk a baját 2 kör Wake-n :) -
az eltalam előbb belinkelt oldalon van IP port meg minden de Crem6 szívesen megosztja veled a gondolatait MSN-en ugye
-
V A K S I
-
willis #51407 hogyan tudok az sg szerverére kapcsolódni?
-
bazz ez a régi vid
most néztem a willis -nek nyomtad a linket B+
-
mijen jó, hogy két #51402-es hozzászólás van!:PPP -
Én Zatarra értem haza! Még le voltak fagyva az ujjaim!:DDDD
-
van egy sejtésem hogy nem a belga fog szólni a háttérben
már ha ez egyáltalán a RACE video-e
megin valami rock fasság a BestOf'80 cd-ről miii
-
érdekes amit zatarwetlandon műveletetek
azzal nem menőzöl mi
ott nem jut mindkettőtöknek repülő lesz itt még DC2 aztán azt is megbánod hogy légijármű van a játékban
-
nö
(fritz, remélem tudod, hogy ez felér egy csontig hatoló nyalással, szóval élvezd ki a pillanatot, mer nemlesz még1 ilyen :D) -
FlatlineHun #51401 Hát én csináltam egyet, de sajna már leszedték...... -
Na... Majdnem sikerült kijavítanom Kedvenc áldozatom adatait!:)
Ui: Danee-val azon csodálkoztunk, hogy még nem anyázol!!!:D
-
szerinted
-
willis #51398 Nem tudja valaki, hogy honnét lehet letölteni bf2 videókat?
Kikötés, hogy saját készítésüek legyenek! Klánoké meg ilyesmi!

vadász
transzportkirály