172102
  • Nagydög
    A gyerekszobadon mar nem segithetek, de egy logika tankonyvet kuldok faxon, ha akarod. Ha az #51420 attanulmanyozasa utan sem talalod ki, akkor elkuldom a masodik kotetet is. :)
  • joebacsi
    hmm j10-el f35 ellen tényleg kell nagy tehetség :)
    (hamár flémízű az este :))
  • Nagydög
    Miutan foldig hajoltal bocsanat keres kozben, majd tudatom veled, hogy igan, mert eddig meg egyikotokkel sem talalkoztam ilyen ramazurikban, mert foleg kulfoldi szervereken rontom a levegot.(HMC, Citymaps) Igy ez nekem elmeny. ;)
  • Danee
    te akkor most mien néven játszol??
  • Danee
    és most beirod hogy kit lattal meg?
  • Nagydög
    Tenyleg, fuvaros baro! Az alairasodrol jut eszembe, lattm Crem6 kollegat is akcioban.
  • Danee
    én meg elfelejtettem tenni
  • schrank
    ezt most vagy elbasztad vagy csak nem értem mert angolul van de az előbbi verzió a viccesebb számomra
  • schrank
    nem tudom miért ilyen pedig én szoktam tenni -t amiről tudhatná hogy nem komolyak a szándékaim de most legalább tudjuk hogy ugyanolyan faszláma mint elbandi csak ő repülővel meg helivel
  • quack
    jaj baz egyik fórumon gyerek aláírása:

:ÐÐÐÐd
  • Nagydög
    Fraszt! Egyszer olt meg spawnkor, mert pont addigra ert oda. A masik ketto szep tiszta taktika volt egy csipetnyi szerencsevel.

Daneenak meg jo lenne, ha megmondanad, hogy vegyen vissza, mert a szajara telepszem. Nem tudom, honnan szedte, hogy csiternek tartom egy szerencses kombo miatt, de ugy tunik a gyerekszobarol nem igen hallott, pedig neki azert meg egesz aktualis lenne.
    A tortenete viszont nem stimmel. En egy elhagyott APC-be ultem be eppen mikor meghaltam. Engem valoszinuleg TV raketaval nyirt ki, a masik ket csoka meg egy szet hagyott aknajat talalhatta meg.
  • 0Fritz0
  • schrank
    legalább szmájlit tehetnélmert én tettem
    láma mindennel ami repül az a láma aki inkább sorbaáll ahelyett hogy játszana a láma TK-idról nem is beszélve
  • Danee
    azért mert te lama vagy mindennel ami repül, nem kell ugatni
  • schrank
    az előbbit spawnkempernek utóbbit csíra gunnernek lehet nevezni
  • schrank
    meghallgattad ugye hogy jó forgatókönyv a szöveg ééés meg ne próbálj ellenkezni
  • Nagydög
    Hejj! Jatszottam egy kicsit az egyik EA HUN szerveren. Volt szerencsem ketszer haromszor leloni Erdost, de o tobbszor lecsitelt. Utalom a jokor a jo helyen csitjet. :) Haromszor lott le egymas utan, ugy, hogy nem ott volt, ahol szamitottam ra, vagy spawn utan idom sem volt szamitani.

Daneet meg meg se ismernem, ha nem forogna valami a feje folott. Alig tudtam egyszer ketszer kirobbantani a kopterbol.
    A legszebb killje igy nezett ki:
    Danee[MI-28]DAQ
    Danee[AT Mine]akarki
    Danee[FAV]masvalaki

Persze mindez ugyanabban a pillanatban.
  • 0Fritz0
    Most már tényleg erősen gondolkozom a Belgán.
    (Mármint hogy nem kéne betenni)
  • 0Fritz0
    Köci, most már sokkal nyálasabb és tisztább érzés... ;D
  • Danee
    Két szárnyas vadász
  • schrank
    na mjd csinálok én is szkrínsotot amikor a két szárnyas fejvadász nem is látszik a képernyőn annyira lent vannak
  • Danee
    ja, és én most heliztem :) ha én is repcsizek 6x ennyi halála lenne :D
  • Crem
    Igen ritka mikor Schrank két "kedvenc" pilótája egyszerre játszik ellene!
  • schrank
    transzportkirály
  • willis
    megkapom az MSN címét?
  • Crem
    IP: 193.202.85.85 : port alap

jah!:DDD
  • Danee
    Schrank csak azért duzzog mert Crem-mel elláttuk a baját 2 kör Wake-n :)
  • schrank
    az eltalam előbb belinkelt oldalon van IP port meg minden de Crem6 szívesen megosztja veled a gondolatait MSN-en ugye
  • schrank
    V A K S I
  • willis
    hogyan tudok az sg szerverére kapcsolódni?
  • schrank
    bazz ez a régi vid most néztem a willis -nek nyomtad a linket B+
  • Crem
    mijen jó, hogy két #51402-es hozzászólás van!:PPP
  • Crem

Én Zatarra értem haza! Még le voltak fagyva az ujjaim!:DDDD

• schrank
    van egy sejtésem hogy nem a belga fog szólni a háttérben már ha ez egyáltalán a RACE video-e megin valami rock fasság a BestOf'80 cd-ről miii
  • schrank
    érdekes amit zatarwetlandon műveletetek azzal nem menőzöl mi ott nem jut mindkettőtöknek repülő lesz itt még DC2 aztán azt is megbánod hogy légijármű van a játékban
  • joebacsi

(fritz, remélem tudod, hogy ez felér egy csontig hatoló nyalással, szóval élvezd ki a pillanatot, mer nemlesz még1 ilyen :D)
  • FlatlineHun
    Hát én csináltam egyet, de sajna már leszedték......
  • Crem
    Na... Majdnem sikerült kijavítanom Kedvenc áldozatom adatait!:)

Ui: Danee-val azon csodálkoztunk, hogy még nem anyázol!!!:D
  • schrank
    szerinted
  • willis
    Nem tudja valaki, hogy honnét lehet letölteni bf2 videókat?
    Kikötés, hogy saját készítésüek legyenek! Klánoké meg ilyesmi!