172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az kempnek számit:D
hu ennék most egykis jó sültvért
meg mindenmás tarozékot is:)
-
Jean látom nagyon álmos vagy...Iyet nem tudni... 

-

-
Karácsony után megyek disznóölésre , remélem az beszámit majd a stat-omba , csak azt nem tudom ,hogy a disznóölés assaultnak számit majd vagy egy knife combat ribbon jár érte.
-
Most látom csak,hogy ebbe a statba nem is számolja bele a járműves öléseket csak a kasztal való ölést számolja bele....Másokknál is így van??
És miért csak a kaszt öléseket számolja bele és a járműs(tank,apc,reülő,heli stb) ölést nem?
Nekem összesen mindent összeszámolva 9658 ölésem van,de viszont csak 4779 ölés van benne a statba.... -
Sajna nem voltam ott ezen a waron pedig akartam menni.Nem is tudtam,hogy lesz ma ilyen war...:( -
Akkor lehetsz a legnyugodtabb ha nem látsz engem. 
-
Most így utolag legközelebb 10 év bannra teszem az SG szerveren ha legközelebb meglátom. -
Bazz én ebből kimaradtam, mert mindig arra figyeltem h Jean ne lőjjön le. :) Szerencsére aztán átállt a jó oldalra és akkor már nyugodtabb lettem. -
Idézet Lbandi ma esti szösszeneteiből : " adjátok ide a tankot ha nyerni akartok " , " ha én tankoznék akkor nyernétek " és végül " a kurva anyátok " és kilépett .Már ezért megérte ott lenni , egy levegőt szivhattunk magyarország de talán európa legjobb tankosával. -
egy kis off.
plz támogassa mindenki: link -
-
Nem értem mi bajotok van LBandival? Hisz mindenkihez van egy-két "kedves" szava!
Ma pl. az SG szerverre is bejött este. Egyből a T-90 tankban spawnolt(nem tudom hogy csinálta
), aztán belelőtt a tömegbe egyet és le TK-zot. Ezen nem lepődtem meg, de azon már igen hogy BOCSÁNATOT kért!
Nem is büntettem. De aztán összeveszett mindenkivel és vagy kilépett vagy Running kirúgta(már nem emléxem).
-
-
haxoror #51463 Nehéz tankkal érvényesülni ha bombákat dobálnak rád mert éppen nem a te haverjaid ülnek a repcsikben
-
ma összefutottam lbandival, masthuura bejött tankozni, aztán operation clean sweepen is tankozott, csak lebombáztam párszor, benyögte hogy szar pálya és elment :) -
persze, azóta roszabbul játszom
-
Várj! Kitalálom a történet végét.
Megátkozott
-
Atwe néha rettenetesen képben van.
-
hozzám még pesten odajött egy csöves nő, és azt mondta hogy adjak neki cigitha nem adok neki megátkoz
-
Bocs de ez a GSBF2 klán oldala és nem a S.O.S-é!!!
Csak a tisztán látás kedvéért. -
rohadt alma #51456 Ez akkor se stimmel.Volt már 58.És nincs Basic Command Badge.Már ennyit voltam commander 19:38:30 és ennyi pontom lett belőle összessen 2,419. -
Jó meló. -
Imádom a Rendőrséget!
Reggel 7-től este 10-ig dolgoztam.Ebben benne volt egy körzött elfogása és egy részeg ci.ány, aki beígért nekünk ( nekem és a kollegámnak) egy fejlevágást és az egész családunk kiírtását.
Vele bírkóztunk 3 órán keresztűl.
Nem fogok kegyelmezni most senkinek a Bf2őn.
-
Ááá nem mos csak simán fantasztikusan repültem.
-
Verzoo #51452 Megijedtek,hogy rájuk zuhansz és gyorsan kiléptek mi? 
-
Ja csak viccháború volt...de azért tegyük hozzá oman-on nem voltunk 2x annyian, csak mikor látták a véget kezdetek elszállingózni...meghát tegyük hozzá azért daráltuk le őket, mert Running elővette a régi jó emlékeit és beszállt egy BH-ba, ennyi elég is volt. -
Nem kellene ezt hirdetni...Ez kb. annyira volt war hogy az egyik csapatban többségben olyanok voltak, akik egy klánban játszanak. A Gulf Of Omanon pedig kb. 2x annyian voltunk. Legalább annyival tiszteljük meg az ellenfelet, hogy ezt is hozzáteszük. -
Verzoo #51449 Pontosabban 205 

-
Verzoo #51448 WOW -
Verzoo #51447 Inkább Felső 210 

-
atwe #51446 http://gradesquad.uw.hu/ -
na megszólalt a felső tízezer 
-
Verzoo #51444 Grat 
De ki az az SOS klán
-
:D -
atwe #51442 SG HORDA Vs S.O.S klánn Fun war !!!!!!!!
274 - 0 :::::) Strike AT KARKAND nagy nehezen megtörtük ökett :)
425 - 306 ::::) GULF OF OMAN ledaráltuk öket :) -
teszek képet daneeról és albertóról, csak hogy értsd az öregek reflexei idővel megkopnak...így ne bánkódja' ha megszivatnak:)))))
-
micsoda új dizájn:
-
ő daq? -
Danee[MI-28]DAQ