172102
  • koschwarz
    ugye-ugye? úgy hallottam, soxor előfordul, hogy ahogy idősödik az ember, rájön, hogy tulajdonképpen a saját nemét szereti
  • Robogo
    Ez nagyon jó lesz így,mert ez elött lesz egy CB-s meccsünk és akkor már be is leszek melegedve a [GS.bf2]klán ellen.
  • Robogo
    Hát ez nagy!
  • koschwarz
    én megyek, ha nem lesz más elfoglalcságom.
  • PannonRobi
    Hiszi a piszi....A kilátásba helyezett szankciók miatt írtad..
  • PannonRobi
    Szia Badibilder!
  • Running
    Véletlen volt, bekapcsolódott a capslock..
  • Verzoo
    Jó napot a mélyen tisztelt társaságnak
  • PannonRobi
    Na, most megcsinál....Vagy direkt?
  • Running
    16 vs 16 egyébként és akkor MEOW nem jön, helyette jöhetne valaki...
  • Running
    jóvammá valahol már javítottam, csak mindig a rossz verziót copy pastezom be.
  • uHs Gerzson
    Érezd magad megtisztelve az elsö helyen nagy betüvel mi kell még? :D
  • Me0w
    Ha nem irod at a nevem, eskuszom megbaszlak :)) Nem tudok jonni egyebkent, kozben rajottem hogy szuletesnapom van, es valami buli lesz ;)
  • Running

>>>SG HORDA:
    1. MEOW
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. Gundark
    5. Crem
    6. [SG]atwe
    7. -mNz-Jean
    8. Schrank
    9. {TLD}Gaboca
    10.szabfer
    11. keke77
    12. digitalenjoy
    13. [SG]Borg
    14. Drachomir
    15. Tomsteel
    16. Piedon

Hordások, publicosok, fórumosok figyelem!!!

11-én VASÁRNAP 20:30-as kezdettel War a [GS.bf2]klán ellen Kubra Dam és Mashtuur pályákon.

Adatok:
    Sg szerveren: Vasárnapi meccs alatt jelszavas lesz, jelszóért nálam kell jelentkezni.
    200% ticketarány
    20perc köridő
    Fazekas üzenete:
    spawn time 15mp
    map: kubra, mastur
    2 kör maponként
    CB szabályok

Aki nem tud jönni, az jelezze, és várok még tartalék embereket...
    Csapatmegbeszélés TS-en a vasárnap 20:00-tól. TS-beállítás autóverseny honlapján>FAQ
  • Running
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
    -Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • Running
    Schrank csíter az már biztos. Tegnap 200 km-ről úgy lőtt fejbe asse tudtam mondani hogy habakuk. Én még látni is alig láttam a 22-es monitoron, nemhogy rácélozni.
  • PannonRobi
    HALIHÓ!
  • koschwarz
    bf2-es pályafutásom alatt eccer sem lőttem le vadászgépet semmilyen légelhárító eszközzel. még helikoptert is nehéz lelőni velük. én már csak tudom (mert soxor repültem én is), hogy mennyire nem lehet földről lelőni bármilyen repcsit, csak ellenséges géppel lehet ártalmatlanná tenni.
  • Me0w
    Es az milyen, hogy a Bradley es a Tunguska is kevesbe sebzi a helikoptereket mint az FAV-n meg a Hummeren a geppuska? :D
  • Me0w
    Az hogy mindig lejton parkolsz ebed kozben, es mig tomod a fejed legurul az apc es elut 10 embert, az nem skill :PP
  • schrank
    van róla papírom is
  • schrank
    na azért
  • FlatlineHun
    Miért, európán kívül van nála jobb? :)
  • Fenrir
    neked van tehetséged? :D
  • erdos
    Sose tennék ilyet :D
  • schrank
    te most vagy helytelen nyelvtani formát alkalmaztál tévesen hogy kétségbevonos a tehetségemet
  • uHs Gerzson
    Én Operation Cleen sweepen repültem a SU-34-el. Amikor már 3-szora lelötem az F-15-t akkor beszolt a csákó hogy ne löjem már le mert az F-15 nem olyan fordulékony, azután is lelötem nem érdekelt igazán mi a nyavalygása. Ja és magyar rankeden történt.
  • digitalenjoy
    Gerzson majd gyere TS-re ...
  • erdos
    Tök jó nézni azt a kölcsönös megnemtámadási szerződést amit a pilóták kötnek néha Ha te nem lősz én se téged aztán mehet a fregg ezerrel. de attól függetlenül a shrank tudhat valamit, múlkor simán füstőlősre lőttem egy vadászt dzsipből ami szembejött. Végképp megérdemli hogy elgázoljon :P
  • uHs Gerzson
    alah

Amugy meg tényleg gáz hogy a földi Mozgo AA jármüvek rakétája tényleg csak arra jó hogy tüzijátékokat lehet vele kilöni mégaz vicc hogy a gépágyuk is elégé nevetségesen gyengén sebeznek,na de mind1...
  • Me0w
    :P Semmi gaz, csak kisebb arccal kene hozzaalni, mert ha 2 majmot beszijaznanak a bombazo uleseibe, akkor is lenne 30 killjuk a kor vegere, szoval...
  • uHs Gerzson
    Itt mindig is kellet egy olyan ember mint te aki elmondja ezt nekik
  • Me0w
    De remek olvasni a forumot igy reggel. Latom, hogy Danee megint akkora arccal irogat ide, hogy maximizalni kellett az explorert hogy beferjen. Hm, de sracok ugye azt nem felejtettetek el, hogy a foldi egysegek nem tudnak mivel leloni titeket? Kar erre verni a nyalat, hogy kit hanyszor bombaztatok le, es hasonlok, amikor azoknak ezred szazalek eselyuk sincs a repulok es helik ellen.
  • koschwarz
    áhhh, a belsőségek... :)

aztán majd kiderül, hogy csíter a malac, mert elfut majd, miután leszúrták :), ahogy gyerekkoromban néha előfordult. én nem bírtam a disznóvágásokat, qrva korán kellett kelni és még páleszt sem kaptam, mint a nagyok.
  • koschwarz
    látjátok, egy igazi profinak nincs szüksége szpónkempre (komolyanmondom-szmájli)

vagy éppen laggolt "theres a problem with your connection" (viccelődő-szmájli)
  • Crem
    Azért Danee védelmében beírom, 3x szoltam neki, hogy spawnkemp-re menjünk a tv toronyhoz, de ő nem volt hajlandó lőni...

Bezzeg ezt a sportot Pharolassal nagyon komolyan tudjuk csinálni!:DDDDDD
  • alberto 15
    repülővel én is ellátnám a bajodat ovimen
  • Crem
    De NE PhotoShoppal!
  • Crem
    Így reggelire el tudom képzelni!:DD

pláne, mikor megkértek anno, hogy takarítsam ki a disznóbélt!:PPPP
  • erdos
    jó kis vesevelő :D