172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kár hogy pont a végéről maradtál le. Eredményhirdetés...stb.. -
Még mindig jobb, mint a te ostoba PUBLIC fejedet nézni egész nap az SG-n avatar gyanánt. 
-
Nah, a múvit már tegnap este megvagdostam, de a tömörítéssel vannak még problémák (nyú rendszer sux) és jelenleg még 8 gigás a kicsike hang nélkül. :)
Holnap délelőttre már valszeg meglesz.
Az alcíme: "Schrank, a favágó"
-
mi ez a szar a neved helyén
-
Lassan lejár a nevezés, aki még gondolkodik az lassan döntse el!!!!!! -
ezt a szart csak akkor fogom installálni ha lesz benne normális AA és csak azért hogy lecsalogassam vele a nagyképernyős pilótákat
bár sok köze a vietnámhoz nem lesz sőt semmi köze nem lesz hozzá akkor meg jöhet
de ha olyan szar lesz mint az eredeti PoE akkor max egymással fogtok játszani
-
ez is csak egy a sok f..szláma közül akik karkand és bombázó között ingázik ilyeneket én nem linkelnék be -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
Szigi90 #51671 hellósztok (a suliból) -
Ott leszünk, ízirájder :D -
Lehet nézni elkészültem vele ;) -
-
JCSR jelentkezzetek már a I. Magyar Kupára mert a jézuska helyett a vudu jöm majd b+.
-
PoE2 Update -
khiirsah :D
Képzeld el milyen szar mikor csinálom a meccsre a kiosztást és azon kell agyalni hogyan is írja a nevét... :P
mellesleg ő a jcsr omegája gaba tökéletes ellentéte, Gaba a pozitív, akárkivel játszunk szétkenjük, Khiirsah meg az örök károgó :D Együtt egy squadban a legjobbak :D -
Tegnap találkoztam az egyik klántársaddal. JCSR Krissah vagy hasonló nevű.
Elég sz@r helyzetben volt, tök egyedűl próbált meg támadni és védekezni.A többi csapattárs kivétel nélkül sniper volt, miután már nem tudtak a helire várni...
Akartam írni neki, hogy részvétem a többiek miatt, de addigra gondolom elege lett neki is és kilépett. -
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi stat tulajdonosának MORE VICTIM rublikáját
link
El tudom képzelni, hogy hány ember törte össze a gépét miatta
-
TE! Aki "ennyire" beteg annak nem nyögnie kéne az ágyban?? Bassz! Hajnali 3-ig fentvagy és játszol???:))))) -
Ja különben a {DAC}-os hapek akart kidobni a serverről.Nagyon ideges lehetett,mert csak 2-ő killje és 14 halála volt.:D -
Egy kis kemp,kickel fenyegetőztek csak az volt a gond hogy nem is volt admin joguk:D
kép1
Itt meg egy kis assaultozás:)Ebből kb 5-6 ilyen stat volt mindig elsők lettünk Jeanal ezért kickelni is akartak a köcsögök pedig nem volt kemp meg ilyesmi...Csak azért akart kickelni az egyik csávó mert mindig megöltem őt és ott lett elege a csávónak amikor egy bogyoval 4 embert öltem meg és ugye ő is benne volt a 4 emberbe:D
kép2
Ez meg régebbi assaultozás:)
kép3
Gondoltam beteszek képeket,hogy ne csak vicc lap legyen a topik.:) -
Ez a szmájli kibaszott nagy!:D -
azért hozzánk jöhetsz, attól, hogy lami vagy -
haxoror #51657 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ te vagy az a cián hirdetős gyerek 
Hogy beletrafáltam a 12 évesbe pedig csak felindulásból írtam :DDD
sry én kérek elnézést nem ugrott be hogy ez a DRAGON a DrAgOnS ClAn így már értem mi miért volt
Kár hogy nem vesztek be de tényleg :(
Olyan szar érzés belegázoltál a lelkembe -
Jóéjt!
-
nah jó8 all -
SG FACS:D -
Ez csak ilyen beugrós war volt....nemtom eredményeket. 4x kikaptunk az tutti, az utolsót meccsben nagyok kikaptunk, mert kevesebben voltunk, meg nem horda tagok.
Mondjuk a csapatból 3-4 ember nem is volt hordás... -
Mi a fene már megint lekéstem a wart??Volt ma war??? 
Mennyi lett az állás?? -
Hát vasárnapra ez tuti kevés lesz, de sokat tanultunk a mai gyakból is, úgyhogy köszi.
Karakandon meg kevesebben voltatok, ezért volt a gyors lepörgés sztem.
Van egy két jó playeretek, pld schrank. A kis szenya el is ütött jeeppel, miközben békésen kommanderkedtem. ;) -
köszönöm hogy engetted magad 2x hátbalőni eryx-szel a sztingerben
-
Miköszönjük,jó volt! -
Na jó ezt nehéz elhinni.
-
Mi köszönjük, jó szarok vagyunk omanon még mindig, ez kevés lesz vasnapra. Le a kalappal, sokkal jobbak voltatok mint gondoltuk, szép volt. -
Hááát, neee teljesen összezavarsz! -
tehát én már nem tudom mi a fontosabb neked, a szerelmünk, vagy a WoW.... -
na mégegyszer -
na lehet visszahúzni a kommunitiba a ...csába ide még fejlődésben lévő porontyok is be szoktak nézni nem hiányzik nekik a ...ziskodás meg a nemi identitás zavar hogy mit meg nem engednek ma maguknak ezek a suhancok 

Pl -
kabbe, ezért gépeltem? -
Köszönjük JCSR-nek mai oktatást. Ti nagyon jók voltatok, mi megfélcsapat+félfasz, meg rohadt gyengék. Talán majd legközelebb ez így kicsit hirtelen volt.
Azért köszi mindent.
-
/slap
Hát én már nem jelentek semmit?!