172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kulaalink
így?
-
a link még most sem jó :P
én bb-re szavaztam ;-) -
sory ODIN-ra kell szavazni
-
multiban inditsd a pályát ne single playerben és menni fog ;-) -
Nagydög #51755 Mondtam mar, hogy utalom a BF2-t? Harom lepesnyire allok a sikator vegetol(teljes eleterovel), mikor a sarok mogul elolep egy medic. Elore kocog meg ket lepest, majd befordul a sikatorba, es nekifut a melkasomnak. Ekkor kapcsol, hasra vetodik(gyakorlatilag a labamra), es egy harmas sorozattal kivegez. Ez ido alatt rovid, negyes-otos sorozatokkal beleuritettem a tar ketharmadat a Kalasnyikovbol. A talalatjelzo szerint egesz jol celoztam. A sraccal elotte is es utana is jonehanyszor kinyirtuk egymast, ugyhogy semmifele cheatrol szo nincs. Ez csak vegytiszta BF2 szarsag. -
ONLY ON-LINE 
-
harylmu #51753 felrakam a total bf2 map pack-et és nem indul ha betöltök egy új pályát mé'?
köszi a választ -
szavazzatok BB-re
-
miért pont azok a versenyzők vannak ott akik vagy bárki jelentkezhet
na mindegy gyorsan felhívok TS-sel pár fontos embert aztán megnyerem az elődöntőt
-
Borg #51750 Lehet, de az oldal akkor is ezt az érzetet kelti. -
Crem6 neked is itt a rokonságod be se mutatod az öcsköst
-
Rafia #51748 dzsunkabéla? Látom nem vagy képben. Nyomtam egyet a gorky-ra
-
Borg #51747 Ez mekkora ökörség.
dzsunkabéla.honlapja.hu -ra feltoltak egy szavazást, amiben van 20, az emberek 90%-a számára javarészt ismeretlen név. És akkor szavazz...
A szavazók nagyrésze úgyis arra az 1 névre fog szavazni, akiről egyátalán hallott, nem pedig a cybersportban elért dolgok alapján. -
Köszike mindenkinek aki segített próbálkozom, oszt majd kiderül működik e. -
nálam is ez volt, akkor úgy raktam fel a patch-et, hogy a temp könyvtárból másolgattam. aztán csökkentett módból próbáltam, és jó lett -
Milyen meleg és családias az utóbbi napokban itt a hangulat!
-
TS Zolly #51743
-
TS Zolly #51742 Ne aggodj, kirugtam a szajhát. Nem leszek féltékegy, ráhajthatc. -
jaja, feltűnt
Zolly meg már nem érdekel. pont. -
nem összenyomva van hanem kiemeltem a értelemtől sugárzó tekintetemet látom nagy hatással volt rád csak nehogy a Zolly-ék féltékenységi jelenetet rendezenek
-
Én tudom mi a baj, az h sose fogsz kapni. Majd a Running engedélyezi a regedet és ennyi. Az email csak átverés. Ha valami gondod van akkor Runningtól kérdezd mert ő ért ehhez, ő tudja mit ott a stájsz. -
Nem csereltel monitort? Akkor szokott ilyet -
Landor #51737 Jobb híján én toltam egyet BBnek! 
Hajrá!
-
gogogo, nyomjátok a szavazatokat, nehogy a CS-sek vigyék el a pálmát a bf2-elől !!!
-
BB FTW!!!! -
Na még 1 dolog! Gondoltam be regelek a FW Battlefield 2-RACE WAR- oldalra,ki is írja hogy a reg rendben elküldte az azonosítót az e-mail címemre. Nézem az e-mail fiókomat semmi..... Már 2 e-mail címmmel is próbáltam. eredmény ua. Na itt mi lehet a gond? -
schrank! Feltettem ATWE-nek külön a kérdésem! Biztos "örülni" fog neki de talán segít!
-
haxoror #51732 hát így hirtelen szavaztam vagy négyszer mintha kicsit bugos lenne a szavazórendszer
-
szavazzatok az év szájberszportolójára!
www.ludologia.hu
sajna a cs-sekkel meg mindenkivel együtt vannak a bf2-es jelöltek.
szóval szavazzatok ODIN-ra, hadd legyen bf2-es player az év cybersportolója :) -
csak én érzem rosszul vagy tényleg update-elve van az a zöld izé a neved helyén? :))
(amúgy jobb ;) ) -
Képzeld tegnap nap közben keresett minket, hogy bocsánatot kérjen
!Kollégáinktól kérdezte, hogy hol lakunk, mert nagyon megbánta a dolgot
Kár, hogy nem talált meg minket,mert lett volna

Na mindegy tegnap este azért írtam neki egy Bűntető feljelentést
úgyhogy mehet a pi.ába
-
azt mi volt a kokerókal 
-
ATWE most te jössz 
-
A tegnapi nap ismét tartogatott egy-két nem várt meglepetést, amellyek közűl az volt a legkellemetlenebb, hogy a csodálatos szolgálati Lada Nivánkban elromlott a fűtés
ezért a hátralévő 10 órát minusz 1-2fokban töltöttük.
Na mind1 irány a virtuális csatamező és egy kis

-
Hi! A következő gondom van. Tört játékom van eddig játszottam vele itt ott. Aztán tegnap feltettem a 1_12-es patch-t. Na innentől annyit csinál hogy indítom ,fekete képernyő ,villan eggyet ,fekete képernyő ,oszt kidob az asztalra. Tegnap óta nem tudok játszani vele.
Ha valaki tud segítsen,páran már mondtak egy két dolgot de az nem jött be. Radeon 9600XT kártyám van 5.12-es catalyst van fenn. jó volna ma este ár lövöldözni!
-
-
peter31 #51723 Nyiss neki egy BF III. topicot!
-
ha kapok örökös ingyen vipet, akkor jövök :ÐÐ
egyébként meg .... háát bocsi de ... :Ð -
-
ne zaklassad már a 14 éven aluliakat :ÐÐÐ