172102
  • Polemius
    Ez egy szopatás. Nekem temp, swap, minden másik partíción van, mégis a nyomorék reklamált, hogy a C: -n kell neki 3 giga.. Nagy nehezen csináltam (mert ugye nálam is kicsi, mert oda csak a rendszer került), félig kiherélve ideiglenesen a win-t.
    Ezek után kb 500k-t pakolt arra a partícióra! De mintha olyasmit mondtak volna, hogy a Documents and Settings átrakásával megoldható, akkor nem ott fog keresgélni. Ami persze majd másnak fog bekavarni...

Szóval száradjon le a keze az EA programozóinak.
  • Szega87
    hát azér ritmikai érzékük nekik is van , meg nem hiszem hogy a külföldiek szólna a videó , kivéve ha hollywood-i karriere vágyik a producer:)
  • alberto 15
    hogy kell?
  • Running
    Grat és köszi. Ez a belga nagyon bájos, kár hogy a külföldiek semmi nem fognak érteni belőle.
  • Pharaoh
    Vezérlőpult -> Rendszer -> speciális ott a környezeti változókban a Temp és TMP helyét tedd át a másik patricióra.
  • Me0w
    Mert lama vagy, es nem kodolod be a kulcsot. Hanyszor kell meg elmondani...
  • joebacsi
    nem, vindózóból is át lehet átmenetileg helyezni pár dolgot a másik vinyora, úgy ki lehet sakkozni...
    (mondjuk 4gb vindóznak kicsit merész :))
  • Pharolas
    Tényleg jó lett a movie, grat
  • Running
    FIGYELEM SG TEAMBE JELENTKEZŐK!!

A mai nappal lezárult a jelentkezés. Több embert nem regisztrálok.

Azok akik jelentkeztek a csapatba HÉTFŐ 11:13-ig csekkoljanak be egy HSZ-el az SG TEAM topicba. (Gyengéknek: a piros betűs rész fölött megtalálod a linket. Csak bejelentkezve lehet belépni.)
    Aki ezt a határidőn belül nem teszi meg, az nem lehet tag.
  • Tuvi
    Helló!

Lenne egy hatalmas problémám, amire a FAQ -ban nem találtam választ. Telepítettem a BF2 -t, majd pedig az 1.12 -es patch telepítésébe kezdtem. Pár perc várakozás után felugrot a nyelv kiválasztásának lehetősége majd pedig a tovább gomb.

Ekkor kezdődött a probléma ugyanis a Prearing setup résznél a következő hibaüzenettel fogad a Battlefield 2 Patch - InstallShield Wizard fejlécű kis ablak: "You have too little space on your harddrive to patch BF2(TM), you need at least 3000Mb"
    Egyetlen lehetőség az OK gomb megnyomása majd megjelenik a kis szövegbuborék a tálcán hogy kevés a hely a C meghajtón (gyakorlatilag próbálja lefoglalni a szabad helyet de nincs elég).
    A gond ott van, hogy a C partícióm 4 Gb -os amin több mint 1,3Gb -ot a windows + driverek + egyéb rendszer programok foglalnak el. Fizikai képtelenség 3000Mb -ot felszabadítani a patcheléshez. A másik partíciómon van 15Gb szabad hely oda van egyébként a BF2 is telepítve. Tehát meg lehet -e oldani azt hogy a telepítő ne a C meghajtóra csomagolja ki a fájlokat hanem a másikra?

Választ előre is köszönöm. Üdv: Private Mate
  • Szega87
    megnéztem és kurva jó , sztem a zene is jó :) csak 5 év mig bepufferrel a xar winfosh
  • alberto 15
    miért nem tudunk 1cdkulcsal 2en játszani sf-el? eredeti a cdkulcs. és a haverom most nem használja, és addíg odaadta, de ugyanúgy azt írja hogy hibás cdkulcs
  • digitalenjoy
    http://www.cybergames.hu/fps/battlefield_2/20051210/i_magyar_battlefield_2_kupa
  • 0Fritz0
    Eddig 3* szavaztam, tiszta jó ez a demokrácia. :)
  • 0Fritz0
    Kész a múvi:
    Autoverseny 6

A zene miatt meg már előre is elnézést kérek.
    Schrank ötlete volt az egész! De tényleg!
  • Cobra.
    Omega félét www.omegadrivers.net
  • JaB
    Éljen a dinamikus IP... :(
    Legközelebb MAC alapján szűrünk... ez van, randa tanulság... bár azt is át lehet írni annak, aki ügyes...
  • rohadt alma
    Azt tudom de nem találom el az embert.Vagy a repülőgépet joystickkal vezetik?
  • Piko888
    Hi! Melyik Catalystot rakjam fel a legjobb teljesítményjez?
  • TS Zolly
    Amugy az oldalon a regisztráció nem müxik.

És ODIN AZ ELSÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!
  • TS Zolly
    Zsombor ugye te vagy az?

Elárulom neked, a szavazás ugy ahogy van izé. ( nem irom le mert Borg törli :D ) Annyiszor lehet rá szavazni egy embernek egy névre dinamikus ip alatt, ahányszor csak meg nem unja.

• Robogo
    Azért nem vagyok annyire beteg hanem csak ugymond "beteg" vagyok!!!!
  • Robogo
    Szavasztam Odinra.
  • joebacsi
    áhh csak azért kérdeztem, mert tudni akartam, hogy melyik játéktopikból küldenek el leghamarabb a kurv@ @nyámba, miután belinkelem brutálnagy betukkel, hogy szavazzatok odin-ra :DD
  • joebacsi
    jah pannonrobiba meg egy nagy vastag masszív rücskös BSZN-t :DD
  • joebacsi
    áhh ne is mond, elindult ez a szavazgatás szépen, háromszor cseréltem ip-t, meg töröltem kukikat, hogy legalább valami ismerős ratyi lökje majd a sablonszöveget, hogy mennyire nagy a bjuti, a píszfull, meg a láv a scene-ben, meg a jécséerbe már 3 éve azon dolgoztak szétcsúszott arccal a kocsmákban, hogy hc klán legyenek, és most megjött az eredménye...blabla...erre felmászok publikra és odin masszívan bombázza az ellen repteret, nehogymár valami megzavarja folyamatos fragelésében...ejnye no...mikor meg végre sikerült felszállnom, akkor még a saját csapattársát is kiszedi előlem a gépből, mikor épp fordulnék rá, csakhogy nehogymár valaki másnak is potyogjon 1-2 fregecske :)
  • Ahhoj
    Odin álnéven, csak páran rájöttek... :|
  • joebacsi
    kijaza piki?
  • Cobra.
    Monitor driver fent van (egy .inf file)? Alaplapi driver? Mennyi RAM-od van? Ha kevesebb, mint 1Gb, akkor a legjobb videókártyával is akadozni fog a játék.
    Elvileg a GF7-es sorozathoz kell a 8x.xx-es driver, hogy rendesen működjenek a dolgok. A frissítést valahol a kártya driverében lehet beállítani, de nem tudom hol, már jó ideje ATI-m van.
  • Landor
    A mai BFVOpenPublicFunWar képeit itt lehet megtekinteni!
  • digitalenjoy
    go go go!

Szavazzatok!

hja elbaxtam a linket előbb, használjátok schrank-ét
  • Anor
    Ha használ valaki 7800GT-t mondja már meg milyen drivert használ mert nekem úgy akad mint a pics@!!! - 81.95-el mindíg visszaállítot mindent(kontraszt,fély,képöszeugrik stb...) gyári-ra ha a spec beállítások lapon a 7800gt lapra kattintottam. a hozzá adott 77.77-el ez a hiba nincs viszont akad veszettül. Pedig az olvasottak alapján enne még full graffal is simán vinnie kellene - nem?? - melyik drivert érdemes 1Ltalán bármihez is feltenni?? sajna nem vagyok tisztába a nvidia drivereivel (eddig ati-m volt). És még valami hol lehet .. hogy lehet beállítani hogy PL. a MOHAAS-ba ne 60hz-es legyen a kép?? - mert refresh fixert(nem tom nvidiánál mi a neve atinál ez volt :S) nem tudok használlni mert akkor meg nem indul a BF2 :(((( - PLEASE HELP!!!!!
    Előre is köszönöm !!!!!
  • Pharaoh
    Az bug, vagy direkt van hogy SF fegyverekkel is lejet menni sima bf-ben? (pl F2000)
  • SigS
    HA a stingerre gondolsz akkor nagyon egyszeru a helyzet.
    Atvaltasz bombara, es egybol kijelzi a foldi legvedelmet ha ul benne valaki,es mivel rohadt eros a geppistaja a repuloknek, eleg egy nehany loves is.
    Remelem mostmar vilagos
  • SigS
    HA a stingerre gondolsz akkor nagyon egyszeru a helyzet.
    Atvaltasz bombara, es egybol kijelzi a foldi legvedelmet ha ul benne valaki,es mivel rohadt eros a geppistaja a repuloknek, eleg egy nehany loves is.
    Remelem mostmar vilagos
  • JaB
    Hihetetlen :) Milyen egységes a BF scene :)))
    Kíváncsi vagyok lesztek-e elegen Piki ellen :DD
  • rohadt alma
    Ha van itt valaki aki a repülőgép gépányújával kiszedi az embert a SAM-ből az árulja el hogyan csinálja?
  • Landor
    gyertek bfv-zni a muhahára! moost! :D
  • schrank
    runnig nem is mondtad hogy meghívott vendég voltál a NEXT LEVEL -ben
  • schrank
    nesze B+én csak bemásoltam azt amit a kornél elbaszott na ez a hivatalos és azért kell ODIN-ra hogy ne egy csíra CS-s legyen a májer