172102
  • Danee
    Mennyit ittál?
  • Robogo
    Jó reggelt mindenkinek!
  • Danee
    akko ebből már nem fogsz megélni :D
  • Fenrir
    nem lehetne korhatáros szervereket bekapcsolni? akkor az óvodások nem rontanák a levegőt
  • schrank
    ennyit a filmes pályafutásomról
  • Danee
    ezen DDany a lenyeg:) meg jo hogy beszoltam neki miko 15x egymas utan bekempeltek hozzank...
  • Running
    Tervezem egy másik típusú autóverseny megrendezését is. Ott kettes futamok lesznek csak, és aki továbbjut az versenyzik tovább...amig ki nem jön h ki az első.

Az első fogja kapni a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY CÍMET! Nevezni kell a versenyre. stb...neked való schrank.
  • Ahhoj
    aztán felkeltél? :P
  • alberto 15
    magadat be se rakod? te igen cifrákat káromkodtál neki
  • Me0w
    Hehe, nekem reggel azt kiabalta egy maki hogy 'meow fu aimbot cheater'... :))
  • schrank
    legalább albínó barátunk ismeri a prefixumokat " Mega ...vaanyád"
  • Danee
  • schrank
    ha jól tanulsz felvesznek a MALÉV-hoz stewardress-nek
  • TS Zolly
    Dejókat versenyeztünk egykor bágikkal no fly zone pályán, egyik bézről a másikra. Szabály csak annyi volt, érj be elöbb.
  • Danee
    gyoker vagy te ahhoz :)
  • schrank
    Ulead Media Studio na majd ezzel nekiugrok hátha jutok valamire
  • Hatt
    No és van pofátok nekem nem szólni? Már megint lemaradtam... Hiányzik az a játék és a régi feeling:)
  • Danee
    lol, aki nem tud lőni az kocsikázik? :)
    Egyébként jo a video, csak a beirásokat levehetted volna .. pl: állnak az APC-k, és vki belöki h : MI VAN???
    :D
  • schrank
    őőőőőő fritz először is köszi a videót
    nem abban egyeztünk meg hogy a "dalszöveg" a forgatókönyv na mindegy szerintem minden mozzanat adott a zene alá illő video-hoz csak át kéne vagdosni ilyesmire természetesen bf2-es környezetben amúgy tisztába vagyok vele hogy ez kurva sok munka lenne pármásodpercenkénti vágásokkal kitölteni 5,5 percet ezért vedd úgy hogy nem szóltam semmit
  • Running
    FIGYELEM SG TEAMBE JELENTKEZŐK!!

A mai nappal lezárult a jelentkezés. Több embert nem regisztrálok.

Azok akik jelentkeztek a csapatba HÉTFŐ 11:13-ig csekkoljanak be egy HSZ-el az SG TEAM topicba. (Gyengéknek: a piros betűs rész fölött megtalálod a linket. Csak bejelentkezve lehet belépni.)
    Aki ezt a határidőn belül nem teszi meg, az nem lehet tag.
  • joebacsi
    jah, jólett, bár kétségtelen, hogy nem a zene a legkiemelkedobb pontja
  • Zs0lt1
    ez király lett vazzeg.
    a zene meg pont illik alá, tehát azzal nincs gáz :-))
  • joebacsi
    az ok, hogy az alapötlet, hogy "há autoversenyezzünk bf2vel" nem az övé, de ti építettetek köré szabályrendszert, ami folyamatosan tökéletesedett, és running most ezt akarja a külföldiek között is terjeszteni :)
  • schrank
    hékás én letölteni akartam nem megnézni
  • schrank
    hogy lenne már az ő ötlete amikor már akkor voltak "hivatalos" race mapok amikor a running még CS-zett lásd az a gokart pályás még hogy az ő ötlete
  • Running
    Háháááá...
  • joebacsi
    védesd le a jogokat, mielőtt még végignéznéd, hogy valami gorcs milliomossá válik az ötletedbol XD
  • Running
    Szeretném ha a külföldi szervereken is beindulna a verseny...nemsokára lefordításra kerülnek a szabályok, meg ami a versenyekhez tartozik és akkor remélem ezek felhasználásával máshol is elindulhatnak a versenyek.
  • joebacsi
    interkontinentálissá vált a részingvar? :)
    lassan szerezheted a zsíros szponzorokat :)
  • Running
    Filefronton van. És a race mapokkal együtt a videóknak is van topicja külföldi fórumon.
  • peter31
    lehet, hogy a 2,5-ös celeron miatt szaggat kurvára?
  • digitalenjoy
    :)
  • Tuvi
    Sajnos a temp átállítás nekem sem oldotta meg a problémát de elkezdtem mazsolázni a windows mappa tartalmában. a közel 800Mb -ra duzzadt system32 -t elkezdtem leépíteni. További fejlemények később ;)
  • Szega87
    mér ? feltöltitek valahová , mondjuk fpsbanana.com-ra???
  • alberto 15
    ez mit jelent?
  • alberto 15
    megcsináltam, isten vagy meow
  • Running
    Elárulom neked, majdnem több külföldi szedi le a videókat mint magyar.
  • TS Zolly
    Ja.Legközelebb azért csak a regisztrált fehasználók, bejelentkezve szavazhassanak.

Azért minden elismerésem neked. Eddig senkinek nem jutott az illen ötlet az eszébe, hogy dijjazák az év lejobb játékosát.
  • Pharaoh
    Ott szerintem azt számolja hogy hányszor haltál meg úgy, hogy defi volt a kezedben
  • ddt500
    Sziasztok. A bf2 statja mit számol? Konkrétan azt nem értem, hogy engem hogy öltek meg 95-ször defibrilátorral. Létezik, hogy a feltámasztást számolja annak? Csak mert az elmúlt 2 napban 10-zel nőt a szám és azért az feltünt volna.