172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mennyit ittál?
-
Jó reggelt mindenkinek!
-
akko ebből már nem fogsz megélni :D -
nem lehetne korhatáros szervereket bekapcsolni? akkor az óvodások nem rontanák a levegőt
-
ennyit a filmes pályafutásomról 
-
ezen DDany a lenyeg:) meg jo hogy beszoltam neki miko 15x egymas utan bekempeltek hozzank... -
Tervezem egy másik típusú autóverseny megrendezését is. Ott kettes futamok lesznek csak, és aki továbbjut az versenyzik tovább...amig ki nem jön h ki az első.
Az első fogja kapni a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY CÍMET! Nevezni kell a versenyre. stb...neked való schrank. -
aztán felkeltél? :P -
magadat be se rakod? te igen cifrákat káromkodtál neki -
Hehe, nekem reggel azt kiabalta egy maki hogy 'meow fu aimbot cheater'... :)) -
legalább albínó barátunk ismeri a prefixumokat " Mega ...vaanyád"
-
-
ha jól tanulsz felvesznek a MALÉV-hoz stewardress-nek 
-
TS Zolly #51826 Dejókat versenyeztünk egykor bágikkal no fly zone pályán, egyik bézről a másikra. Szabály csak annyi volt, érj be elöbb. -
gyoker vagy te ahhoz :) -
Ulead Media Studio na majd ezzel nekiugrok hátha jutok valamire
-
No és van pofátok nekem nem szólni? Már megint lemaradtam... Hiányzik az a játék és a régi feeling:) -
lol, aki nem tud lőni az kocsikázik? :)
Egyébként jo a video, csak a beirásokat levehetted volna .. pl: állnak az APC-k, és vki belöki h : MI VAN???
:D -
őőőőőő fritz először is köszi a videót 
nem abban egyeztünk meg hogy a "dalszöveg" a forgatókönyv 
na mindegy szerintem minden mozzanat adott a zene alá illő video-hoz csak át kéne vagdosni ilyesmire természetesen bf2-es környezetben amúgy tisztába vagyok vele hogy ez kurva sok munka lenne pármásodpercenkénti vágásokkal kitölteni 5,5 percet ezért vedd úgy hogy nem szóltam semmit
-
FIGYELEM SG TEAMBE JELENTKEZŐK!!
A mai nappal lezárult a jelentkezés. Több embert nem regisztrálok.
Azok akik jelentkeztek a csapatba HÉTFŐ 11:13-ig csekkoljanak be egy HSZ-el az SG TEAM topicba. (Gyengéknek: a piros betűs rész fölött megtalálod a linket. Csak bejelentkezve lehet belépni.)
Aki ezt a határidőn belül nem teszi meg, az nem lehet tag. -
jah, jólett, bár kétségtelen, hogy nem a zene a legkiemelkedobb pontja
-
ez király lett vazzeg.
a zene meg pont illik alá, tehát azzal nincs gáz :-)) -
az ok, hogy az alapötlet, hogy "há autoversenyezzünk bf2vel" nem az övé, de ti építettetek köré szabályrendszert, ami folyamatosan tökéletesedett, és running most ezt akarja a külföldiek között is terjeszteni :) -
hékás én letölteni akartam nem megnézni 
-
hogy lenne már az ő ötlete amikor már akkor voltak "hivatalos" race mapok amikor a running még CS-zett
lásd az a gokart pályás még hogy az ő ötlete
-
Háháááá... -
védesd le a jogokat, mielőtt még végignéznéd, hogy valami gorcs milliomossá válik az ötletedbol XD -
Szeretném ha a külföldi szervereken is beindulna a verseny...nemsokára lefordításra kerülnek a szabályok, meg ami a versenyekhez tartozik és akkor remélem ezek felhasználásával máshol is elindulhatnak a versenyek. -
interkontinentálissá vált a részingvar? :)
lassan szerezheted a zsíros szponzorokat :) -
Filefronton van. És a race mapokkal együtt a videóknak is van topicja külföldi fórumon. -
peter31 #51809 lehet, hogy a 2,5-ös celeron miatt szaggat kurvára? -
:) -
Sajnos a temp átállítás nekem sem oldotta meg a problémát de elkezdtem mazsolázni a windows mappa tartalmában. a közel 800Mb -ra duzzadt system32 -t elkezdtem leépíteni. További fejlemények később ;) -
mér ? feltöltitek valahová , mondjuk fpsbanana.com-ra??? -
ez mit jelent? -
megcsináltam, isten vagy meow -
Elárulom neked, majdnem több külföldi szedi le a videókat mint magyar. -
TS Zolly #51802 Ja.Legközelebb azért csak a regisztrált fehasználók, bejelentkezve szavazhassanak.
Azért minden elismerésem neked. Eddig senkinek nem jutott az illen ötlet az eszébe, hogy dijjazák az év lejobb játékosát. -
Ott szerintem azt számolja hogy hányszor haltál meg úgy, hogy defi volt a kezedben -
ddt500 #51800 Sziasztok. A bf2 statja mit számol? Konkrétan azt nem értem, hogy engem hogy öltek meg 95-ször defibrilátorral. Létezik, hogy a feltámasztást számolja annak? Csak mert az elmúlt 2 napban 10-zel nőt a szám és azért az feltünt volna.