172102
  • Robogo
    És ha úgy veszed tényleg Jean most az első az assaultozásba magyarok között...
    Különben is nem a K/D a lényeg hanem a csapatmunka meg hogy hogyan játszik az illető.Én Jean-al nagyon jól összejátszok és leassaultozunk mindenkit nem az van hogy lefekszek egy háztetőre és kempelek,mert abba mi a jó...???Inkább benne vagyunk a sűrűjébe és nyomulunk és jót játszunk,igaz ezért kickelni akarnak engem mindig.:)
  • mNzJean
    K/D számomra semmit nem jelent , lehet úgy harcolni ,hogy elbujsz és ki sem mozdulsz egy bizonyos helyről , akkor jó lessz a kill/death arányod , vagy mész mint az őrült előre / én igy szoktam / és ölsz akit érsz , akkor természetes ,hogy sűrűn halálozol , persze én sem gondolom komolyan ,hogy én lennék a legjobb assaultos , mert az ugri-bugri krumplivetőzős célozni nem tudó embereknek a közelébe sem érek, ők a királyok a 3 mas K/D jükkel csak felfogás kérdése ,hogy ki mit ismer el.
  • JCSR ODIN
    0.86-os K/D-vel nem hinném.
  • TS Zolly
    Az nem Dragon KLán, hanem cián.
  • haxoror
    Én speciel örülök hogy commanderkedik :)

(nem VOIP-ozok viszont a srác addig se csinál "mást")
  • Robogo
    Vagy inkább mert én játszok keveset.
  • schrank
    asszaultkirály
  • Pharaoh
    a játékon belül a BFHQ-ban, vagy a bf2s-com-on
  • Pharaoh
    battlefield/mods/xp1/
  • sza23
    hol lehet ezt a statot megnézni?
  • TS Zolly
    Csak mert keveset játszok.

De igen, te vagy.
  • TS Zolly
    Ez nem a liftet minősíti.
  • mNzJean
    örrömmel jelenthetem , hogy jelen pillanatban a 482. helyen állok assault fegyver használatban ,a leader-en , elöttem már nincs magyar ami azt jelentené hogy én lennék a legjobb assaultos magyarországon ??
  • alberto 15
    az sf-et hova telepíti alapból a gép? mert nem találom sehol
  • GiGa master
    FELTESZEM A PATCH-ES ÉS UTÁNNA ELSE LEHET INDÍTANI MI VAN EZZEL HOGY KELL FELTENNI A PATCH ET HOGY VÉGRE JÓH ELGYEN???HELP PLZ

• GiGa master
    hy hát a 1.12 s patch is ugyan azt csinálja hogy...feltettem a BF2 őt,feltettem a 1.12 es pach-et és ugyan úgy belép a bf2 be és utánna az asztalra dob!!!!a special force-nál nem elhet kikapcsolni hogy feltegye a patch et??
  • schrank
    ha tudnád hány liftet "piszkítottam" össze
  • TS Zolly
    szóval te? Mégis?
  • schrank
    tudod méiscsak van valami abban ha az ember túlzásbaviszi a játékot epilepsziás rohamot kaphat még az a szerencse hogy bevették ezt a fürdőkádas mesét pedig ha tudnák hogy . . .
  • TS Zolly
    Asztem te Schrank vagy. Akkor ez nem is te vagy??? :D
  • Pyotr
    ma jót röhögtem a magyar privat ranked szerveren!
    a srác commander volt és folyamatosan osztotta az észt az egész csapatnak!
    pontosabban csak ketten voltunk Leader-ek de ez az idióta azt hitte h mindenki halja amit mond:))))
    mondom neki h csak kettönknek dumál de ő azt mondja leszar mindenkit!
    kb ilyen Henker szintű volt a srác. nem is haragudtam rá mert könnyesre röhögtem rajta magam:D
    Silver vagy ki a tököm volt a DRAGON clan-ból! érdemes meglátogatni a gyereket:DD

• schrank
    éééés eeeeez hö
  • sza23
    1 óra alatt 3xor dobott kia windowsba ez a sz.r játék( na jó nem szar) és nem tudom, hogy miért?? Ha felteszem a Sf-et akkor újra kell patchelni az 1.12-el? Mert nekem nem megy a multi része.
  • haxoror
  • Robogo
    AZ kemény.Nem fájt a fejed?:D
  • Robogo
    Hát én nem ott lakom.Nem tom ki lakik ott.:)
  • haxoror
    HBD Robi & Warlock
  • GiGa master
    thx
  • GiGa master
    megvan:D
  • GiGa master
    azt honnan tudom leszedni??:S
  • Pharaoh
    refresforce egy progi, ha nem tudod,hogy mi nem is hiszem hogy fent lenne.
    Tedd fel szerintem az 1.12 patchet is.
  • GiGa master
    hy all tom hogy benne van az FAQ-ban de! eddig ment a gamma, feltettem a Special Force-ot és azzal együtt feltette az 1.1 es patch et és most nem emgy a gamma!!!!jah meg most vettem először nVida karit és mi aza refresforce??:D:S
  • BurnBaby
    hbd robi
  • Running
  • sza23
    akkor én viszem a pálmát.vmelyik nap hajnal fél ötkor kotta részegen játszottam.Bár sokra nem emléxem de gyanus volt. hogy mikor felébredtem még ment a game
  • Szega87
    pannonhalmi van köztetek? hol lakik falun(városon) belül? Mamám is ottlakik ! Sokat járok arra !!!
  • Robogo
    Happy Szülinapot PannonRobi(Pannonhalma:D)
  • Danee
    [brutálnagy]PannonRobi
    Boldog Szülinapot!

• Robogo
    Hajnali 1-ig bulizó helyen voltam azt én hülye még felmentem bf2-őzni utána.:D
    Volt ám rendesen pia.Még maradt is mert annyi volt.Van még nekem Whisky-m meg konyak-om.:D
  • Running
    4. Magyar Transportkirály Bajnokság!

- A Magyar Transportkirály Bajnokság 2 havonta kerül megrendezésre.
    - Mindenki bekerülhet aki nevez a versenyre a honlapon.
    - Páros futamokokból áll a verseny. Akik győznek továbbjutnak, akik vesztenek kiesnek. A végén az első helyezett megkapja a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY ÉRMET.
    - Az útvonalak és a térképek amin a Bajnokság megrendezésre kerül titkos egészen az utolsó estéig amikor is a honlapra felkerül.
    - Gyakorolni a Bajnokságra lehet az SG szerveren egyedül, vagy amikor épp csak sima versenyek zajlanak.