172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
És ha úgy veszed tényleg Jean most az első az assaultozásba magyarok között...
Különben is nem a K/D a lényeg hanem a csapatmunka meg hogy hogyan játszik az illető.Én Jean-al nagyon jól összejátszok és leassaultozunk mindenkit nem az van hogy lefekszek egy háztetőre és kempelek,mert abba mi a jó...???Inkább benne vagyunk a sűrűjébe és nyomulunk és jót játszunk,igaz ezért kickelni akarnak engem mindig.:) -
K/D számomra semmit nem jelent , lehet úgy harcolni ,hogy elbujsz és ki sem mozdulsz egy bizonyos helyről , akkor jó lessz a kill/death arányod , vagy mész mint az őrült előre / én igy szoktam / és ölsz akit érsz , akkor természetes ,hogy sűrűn halálozol , persze én sem gondolom komolyan ,hogy én lennék a legjobb assaultos , mert az ugri-bugri krumplivetőzős célozni nem tudó embereknek a közelébe sem érek, ők a királyok a 3 mas K/D jükkel csak felfogás kérdése ,hogy ki mit ismer el. -
0.86-os K/D-vel nem hinném. -
TS Zolly #51876 Az nem Dragon KLán, hanem cián. -
haxoror #51875 Én speciel örülök hogy commanderkedik :)
(nem VOIP-ozok viszont a srác addig se csinál "mást") -
Vagy inkább mert én játszok keveset. 
-
asszaultkirály
-
a játékon belül a BFHQ-ban, vagy a bf2s-com-on -
battlefield/mods/xp1/ -
hol lehet ezt a statot megnézni?
-
TS Zolly #51869 Csak mert keveset játszok. 
De igen, te vagy. -
TS Zolly #51868 Ez nem a liftet minősíti. -
örrömmel jelenthetem , hogy jelen pillanatban a 482. helyen állok assault fegyver használatban ,a leader-en , elöttem már nincs magyar ami azt jelentené hogy én lennék a legjobb assaultos magyarországon ??
-
az sf-et hova telepíti alapból a gép? mert nem találom sehol -
GiGa master #51865 FELTESZEM A PATCH-ES ÉS UTÁNNA ELSE LEHET INDÍTANI MI VAN EZZEL HOGY KELL FELTENNI A PATCH ET HOGY VÉGRE JÓH ELGYEN???HELP PLZ
-
GiGa master #51864 hy hát a 1.12 s patch is ugyan azt csinálja hogy...feltettem a BF2 őt,feltettem a 1.12 es pach-et és ugyan úgy belép a bf2 be és utánna az asztalra dob!!!!a special force-nál nem elhet kikapcsolni hogy feltegye a patch et??
-
ha tudnád hány liftet "piszkítottam" össze
-
TS Zolly #51862 szóval te? Mégis? -
tudod méiscsak van valami abban ha az ember túlzásbaviszi a játékot epilepsziás rohamot kaphat
még az a szerencse hogy bevették ezt a fürdőkádas mesét pedig ha tudnák hogy . . .
-
TS Zolly #51860 Asztem te Schrank vagy. Akkor ez nem is te vagy??? :D -
ma jót röhögtem a magyar privat ranked szerveren!
a srác commander volt és folyamatosan osztotta az észt az egész csapatnak!
pontosabban csak ketten voltunk Leader-ek de ez az idióta azt hitte h mindenki halja amit mond:))))
mondom neki h csak kettönknek dumál de ő azt mondja leszar mindenkit!
kb ilyen Henker szintű volt a srác. nem is haragudtam rá mert könnyesre röhögtem rajta magam:D
Silver vagy ki a tököm volt a DRAGON clan-ból! érdemes meglátogatni a gyereket:DD
-
éééés eeeeez hö 
-
1 óra alatt 3xor dobott kia windowsba ez a sz.r játék 

( na jó nem szar) és nem tudom, hogy miért??
Ha felteszem a Sf-et akkor újra kell patchelni az 1.12-el? Mert nekem nem megy a multi része.
-
haxoror #51856 
-
AZ kemény.Nem fájt a fejed?:D -
Hát én nem ott lakom.Nem tom ki lakik ott.:) -
haxoror #51853 HBD Robi & Warlock 
-
GiGa master #51852 thx
-
GiGa master #51851 megvan:D
-
GiGa master #51850 azt honnan tudom leszedni??:S -
refresforce egy progi, ha nem tudod,hogy mi nem is hiszem hogy fent lenne.
Tedd fel szerintem az 1.12 patchet is. -
GiGa master #51848 hy all tom hogy benne van az FAQ-ban de! eddig ment a gamma, feltettem a Special Force-ot és azzal együtt feltette az 1.1 es patch et és most nem emgy a gamma!!!!jah meg most vettem először nVida karit és mi aza refresforce??:D:S -
hbd robi -
-
akkor én viszem a pálmát.vmelyik nap hajnal fél ötkor kotta részegen játszottam.Bár sokra nem emléxem de gyanus volt. hogy mikor felébredtem még ment a game
-
pannonhalmi van köztetek? hol lakik falun(városon) belül? Mamám is ottlakik ! Sokat járok arra !!! -
Happy Szülinapot PannonRobi(Pannonhalma:D) -
[brutálnagy] PannonRobi
Boldog Szülinapot!
-
Hajnali 1-ig bulizó helyen voltam azt én hülye még felmentem bf2-őzni utána.:D
Volt ám rendesen pia.Még maradt is mert annyi volt.Van még nekem Whisky-m meg konyak-om.:D -
4. Magyar Transportkirály Bajnokság!
- A Magyar Transportkirály Bajnokság 2 havonta kerül megrendezésre.
- Mindenki bekerülhet aki nevez a versenyre a honlapon.
- Páros futamokokból áll a verseny. Akik győznek továbbjutnak, akik vesztenek kiesnek. A végén az első helyezett megkapja a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY ÉRMET.
- Az útvonalak és a térképek amin a Bajnokság megrendezésre kerül titkos egészen az utolsó estéig amikor is a honlapra felkerül.
- Gyakorolni a Bajnokságra lehet az SG szerveren egyedül, vagy amikor épp csak sima versenyek zajlanak.
PannonRobi