172102
  • TS Zolly
    Végülis mennyi lett? Tegnap délbe még az ugribugri vezetett.
  • schrank
    hmmm miért is konzolpártiak a nők
  • schrank
    kedden lesz az eredményhirdetés
  • schrank
    én fullra nem értem hogyan működnek ezek a lézers szarságok és az a szomorú hogy ilyen fasságokat tettek bele ahelyett hogy a játékosra bízták volna a célzást mert az hogy fuse pass-on a az egyik helipadtól ki lehet lőni a másik helipadnál felszálló helit tv-gájddal úgy hogy fogalma sincs az embernek hová lő vagy én tudom rosszul én ezt láttam illetve ezt olvastam le a consol-ról hogy: xy [Z10] ezt meg azt én a pálya közepén voltam és csak egy rakétát láttam repülni a usa bázis felé
    a sztingerről nem is beszélve az meg ennek a fordítottja bezzeg DC-ben
  • JCSR ODIN
    Azért néztem konkrétan a fegyvert, mert Jean is arról beszélt. Gondolom nem is véletlenül, hiszen ha már a statoknál járunk, sosem a kasztot (vagy mittomén mik ezek 8) , hanem a hozzá tartozó fegyvernemet kell nézni szerintem. Hisz pl nálam is az assi fegyver k/d 1-el kevesebb, mint a medic-nél, mert abba beleszámolja a nem csak a gyalog teljesítményt is hanem a tankot, repcsit stb.

Egyébként meg köszönöm a szavazatokat, még hogyha jóval kevesebb is, mint amit az oldalon láttunk 8) Köszi mindenkinek!!!
  • Pharaoh
    Jó volt, köszi a lehetőséget hogy végre kitudtam egy jó pilóta mellet próbálni azt a lézeres rakétát.
  • schrank
    én se tudok játszani kaptam "megrendelést" a VIVA "fitness" videóira
  • TS Zolly
    Tegnap nem volt kedven semmihez, csak ültem a gép elött, és halgattam az Anthrax-et. BE ALL!!!!
  • schrank
    ahhoz képest hogy nem szereted a gyalogos harcot mégis a LV meg a sztálin a kedvenced
    ha DC-hez csak 2 mapot csinálnának meg BF2 re akkor az szigorúan elalamejn és gazala lenne gazala annyira összetett pálya hogy messze kitűnik a többi közül ez már amolyan bf2 map nem lehet átlósan átcsűrni rajta kocsival hanem taktikázni kell rajta a szerpentíneken amolyan fuse pass régebbi kadásban meg lekopasztva
  • Beers
    Hol voltál tegnap?
    Akkora hent volt este,hogy ....!
    Elkentük a MaYoRof száját :) (megint)!
  • TS Zolly
    Mondjuk ez igaz, hogy a gyalogharc jobb. De BF-t én nem a kontár szrájk miatt vettem meg. Mostába elég sürün DC-ünk ezért. Ott mindig van valami páncélos ami szabad. Bár ennek ellenére, a kedvenc mappom ott a sztálingrád és a lost vilmos. Klánon bellül, ugy várjuk a DC-t, mint a kampós orruak még mindig a messiást.

q sok moddolt szerver van mostába, tele járművel, sponidejük elég kicsi, megsérült repülőt nem is érdemes javítani, béz felett csak kikell ugorni, mire leér az embőr, már ott is van az uj.
  • schrank
    te mitől beszélsz a 1942-ben és az összes mod-jában iszonyatszar volt a gyalogosok fizikája meg a kézifegyverek ott nem nagyon rúghatott labdába valaki géppuskával vagy karabélyjal pláne Elalamejnen igaz nem is volt jármű hiány 3-3 repcsi és heli plusz 2-3 csapatszállító meg autó meg légvédelmi cuccosok lánctalpon ehhez képest a bf2 a sok szaros buggy-n kívül nem halmoz el járgányokkal na persze a gyalogosharc összehasonlíthatatlanul jobb mint anno bármelyik BF-ben
  • TS Zolly
    Az egy ollan gém, ahol ott is lámika voltál.
  • Crem
    Igen!:) Határozottan emléxem! :D
  • schrank
    jóóól van mááár nem kell menőzni hogy nagyobb monitord van mint egy vidéki mozi vetítő vászna
  • schrank
    BF1
  • Radir
    Hali!

Bocsi, nem lehet a Bf2-t úgy coopban játszani helyi lanon (botok ellen), mint a Bf1-ben?

:(

Köszi
    Radír
  • 0Fritz0
    Tegnap folyamatosan potyogtak rám a jóságaid, egyedül ez nyújtott némi örömöt.
  • TS Zolly
    Engem? El alán? Kötve hiszem, nekem ott mindig megszokott helyem volt. Sőt! nemegyszer haláloztál el az én drágaszágosz kavicskám által. Volt nagy bumm, Schrank kampec.

Jöhet a köv..
  • Crem
    :DD
  • schrank
    azzal menőzzé amikor elalamejnen rendszeresen kiszedtelek a sziklamögül BMP-vel mandínerből sőt az RPG susogó hanfja volt az amit utoljára szoktál hallani nagy villanás kíséretében aztán jött a sokak által elmesélt hosszú fényes alagút . . .
  • TS Zolly
    DC-s hanja jobb volt szerintem is. Bár Schrank ott nem nagyon tudta meghalgatni, csak a spon időt nézegette állandóan. Esetleg csak annyit hallott, nyekk.
  • Crem
    :)

az a jó, hogy már eltávolodtam, amikor a bombák becsapódtak!:)

Tegnap volt két jó gunnerem (Tubiflex és Pharaoh) mág bombáznom se nagyon kellett!:D

Ui: A legszebb, amikor olyan közel történik a gyilkolás repülővel, hogy behallatszik a kiabálásod :medic!
  • TS Zolly
    104076 a support. Majdnem 4 órai játékidővel ratykám!
  • schrank
    ahányadik vagy a világranglistán
    de tudod te aszt nem véletlenül nem linkelted be
  • schrank
    akkor remélem előbb utóbb halláskárosodást szenvedsz a bombáidtól
  • Me0w
    GLobal Ranking
  • TS Zolly
    GR? Na ammeg mi?
  • Crem
    A PKM-nek egy nagyon jó tulajdonsága van. Olyan a hangja, hogy majd ki szakad a mélynyomóm!:DD
  • schrank
    PKM ehhez képest sznájpör
  • schrank

ez ratyi teee nem tudol olvasni
  • schrank
    Time:12:30:42 Kill:667 Deaths:421 Ratio:1.58 GR:109,970
    tessék odaírni a GR-t is had nevessünk
  • TS Zolly
    Há te hüle vagy! Nemrég ánlokkoltam a PKM-et, és azóta itt az eredmény. Hozzá fűzöm, elötte soha nem voltam support.

Support: K:238 D:246 K/D0.97 Idő:3.70

Ma, felismegyek vele 1 fölé. Utánna már csak az orvlévész marad 1 alatt. De az nem is érdekel.
    Tök faja a PKM pedig. Igaz nem ollan mint a DC-be.

• TS Zolly
    Assault: K:1231 D:1080 K/D:1.14 Idő:25.16
  • schrank
    nekem a szupportos K/D a legszarabb de még az is több mint 1.00 asok lámi szerint a PKM kurva pontatlan hát tegnap egy férrenyomás következtében a kínai alap géppuskát kellett használnom a mocsaras-ködösön és fekve rövid sorozatokkal nem találtam el a 14 m-re lévő zászló tövében guggoló usmc-s katonát ez valami borzasztó
  • Me0w
    Assault 10:09:47 708 425 1.67
  • mNzJean
    mi van senki nem alszik ?
  • badsec
    aham...jópofa a srác...a múltkor nekem is megmutatta hová bújjak el Dragon Valleyn commanderként, hogy ne találjon el az artillery...
  • Robogo
    Az miért van hogy az összesített K/D-ba nem számolja bele a járművel való ölést(pl.tank,apc,heli,repülő stb.)????
  • Robogo
    Ja meg különben a K/D 1.07 Jeanak mert nem az Assault Rifles-t kell nézni hanem magát az assaultozást.Ez olyan mintha pl a helinél nem számolnánk a gunnerel való ölést hanem csak a helivel való ölést...
    Na mind1 jóéjt meek aludni álmos vaok.
    De azért rád szavasztam Odin.