172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Piccolo #52285 VÉGÜL ( csak amcsi billen nyomom, nem saját gépről és nehezen találom a betűket) -
Piccolo #52284 Láttam, az a béna pilóták szégyene is csatlakozott VÁGÜL hozzátok (Ahhoj). Ilyen mélyre hogy kerültetek? :D -
Piccolo #52283 Hiya ;)
Kéne valami reg ahhoz hogy a jcsr.hu-ra írni tudjak arrra a kis vacak üzenő falra?
Ratyi JCSR! ;)
Amúgy miért töküres a fentebb kiírt BF2 server? -
LOL Piccolo 8)))
Hagy ne modjam. mit követett el anno olyan 3-4 éve 8) -
ez ,mi ??? singleben atlehet venni masok velett az iranyitast???
-
mondjuk attol tarttok akiknek az elobbi elotti beirasom inteztem szeritnem sose olvasnak forumot csak ha valami bajuk van be irnak h valaki oldja meg helyettuk... mert ugye @nyazhatom en ot a serveren fel sem veszi.. csak tudnam az ilyen rúútok minek gamalnak fokent ranked servereken?? :D
-
nem pont erre a helyzetre ertettem sokan csinaljak azt h nem fogalalnak el pontot csak kempelik a spawnolokat.. es a war es public game szerintem teljesen mas egyebkent amit te irtal teljesen normalis dolog.. :) -
asszem legutobb everquest2ben lamulgatott, ha jol vettem ki a firkálmányaibol, de nem vennék rá mérget :) -
Piccolo #52277 Hehe, én épp BF2-vel nosztalgiázok, és rendszeresen fekvőrendőrösdit játszok a tankok előtt, alatt, után :D
Hmm nemtudod meliyikben, milyen néven? Én is megfordultam párban :)
-
dög vagy mondták már? :D -
a "fiatalembernek" max csókolommal köszönhecc, ö már akkor bfezett, mikor te még azt se tudtad mi az a magömlés
-
néha megy nosztalgiazni 42be, de max valami szutyok mmorpgn találod meg :) -
Nagydög #52273 Csak kombinacioval. Ctrl+Alt+ a kurzor folotti billentyuk(Ins, Home, stb). Termeszetesen csak hat csapattarsad lehet egyszerre. -
Én a követekezőre lennék kíváncsi, kérem aki tud segítsen!
Láttam a játékot PS2-n, Singleplayerbe a látomezőben lévő bármely csapattársba bele lehetett "repülni" és ezzel a továbbiakban azt lehetett irányítani. Van ilyen a PC-s játékban? Ha igen alapértelmezett beállításokkal melyik billentyűvel megy a dolog? -
Lehet, hogy kezdek szenilis lenni?:( -
Piccolo #52270 lehet :) -
TS Zolly #52269 Ja illen klánra járó volt ö is?
BFBT? -
Piccolo #52268 Ratyi JCSR! :D -
Piccolo #52267 Volt minden.., JCSR, D2MH, HBA, trs -
TS Zolly #52266 trs volt nem? -
TS Zolly #52265 Megyek lopni! 

Na kivolt az áldozat??? -
A JCSR-ben nincs Shaman nevezetű játékos. Kéretik a névbitorlót lelövetni. -
TS Zolly #52263 Mit? Az ökölbe zárt kezet, amiből csak a középső uj mutat felfelé? Azanyát! Este ki is próbálom. De asztán szanaszét esni ám a helivel!
-
Piccolo #52262 bicsoff -
Piccolo #52261 Fricc fon bocccsoffról nem hallott valaki mostanság?
-
simán le lehet őket lőni!:D
Csak meg kell "mutatni" a pilótának!:DDD -
TS Zolly #52259 ööö, köszi, de nem én találtam ki. Köszönat Magyar részről a régi ACC klán tagjait illeti. Murry, Morfi, Ninja. -
Piccolo #52258 Mondjuk a BF2-es helik is tényleg elmennek simán repülő tankoknak.... -
Piccolo #52257 Mondjuk a BF2-es helik is tényleg elmennek simán repülő tankoknak.... -
Piccolo #52256 És még kedvesen szórakoztatón mókás köntösbe is bőjtatta, hogy jobban élvezzem :) Édes ember :D -
Piccolo #52255 Istenem! Végre valaki! :D Sosenem láttam még hogy valaki képes lett volna értelmesen megindokolni ezt a dolgot :D Bár részemről beletudnék kötni, de nem fogok, mert eddig a legkorrektebb érv
-
TS Zolly #52254 Nem a dice, és az ea hozza a szabályokat, hanem a játékosok maguk. -
TS Zolly #52253 Hát ez ebben a formában nem igaz. Basecamp mint szigorú kecsegség, a DC-vel jött elő. Párszor már kifejtettem ezirányú elképzelésemet. Valamikor isten gondolá, hogy megteremté a BF42-öt. És lön BF42. Ebben a játékba tett régi lassu sebezhető jármüveket. Tank pl kézigránáttal kaput. Isten látta, ez jó, de még többett akart, és megteremté a DC-t. Dc anno még régi BF42-es pályák voltak átmoddolva. Pl el a láma. Repülők magasról tudták osztani az isten urunk haragját. Helik szinte egy lerombolhatatlan várként tornyosult a szegény ak-t szorongató gyarló és halandó emberek főlé. Stinger mit ollan cc. Mivel gyorsan és szakszerüen hosszu időkön keresztül tudott egy heli kempelni egy főbézen, isten gondolá, ez igy nem jó. Megteremté a DC-s iratlan szabályokat. Főleg, hogy a finalba, már 3 azaz három stinger kelett egy heli leszedésére. Plusz, a tank holmi sültkrumpinak álcázott gránáttól nemhogy sérült volna, de még a dukko sem jött le.
Egyszónak is száz a vége, DC-ben nehezebb volt a BC-t kivédeni, mint BF42 és BFV-ben. BF2 meg igy is a legközelebb a DC-hez áll gyors, és sebezhetetlen fegyverek terén. -
:)
Én ONLY MEC oldalon játszok, nekem nem kell kiugrani!:D (csak ha viszik a repteret) -
én is ezt szajkózom a "pilótáknak" de szerintem te nem az a kiugrok a gépből foglalni fajta vagy 
-
Jobb mint a takonypoc vagy a toki :D -
Piccolo #52249 Fiatalember :D Ez tetszik :P -
őőőőő a fietalember milyen bf-es múltal rendelketik 
jaaaa akkor azért nem világosak az iratlan szabályok
-
A Wake mapon egyetlen szabályt kéne betartani amcsi oldalon. A pilota ugorjon ki a kínai főbázison. Külömben a büdös életbe nem tudtok kijönni. Persze ha nincs Mig akkor más a helyzet.
Tegnap a Jcsr Shaman-al azon "röhögtünk", hogy kb 4. percben nem volt meg a főbase! Első körben oké, de a másodikban már elég nevetséges volt. Mivel a lőszer kifogyott ugrott minden pilóta. Visszafoglalni, meg szinte lehetetlen volt...
-
Piccolo #52246 Végülis jogos, mert a bénák is kifizették a játékot valami szabály védje már őket is