172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
adjak hozzá kötőtűt? vagy hímzéshez nem az kell?
-
Piccolo #52324 Kedvencem az volt amikor ahojjal álmos hajnalokon kergettük egymást tengeralatjáróval, vagy annyiszor ölt meg zsinórban sniperként hogy hatszázszor megfogadtam hogy sohatöbbé BF :D -
aberdeenen foglalható volt az alap szal pszt
berlinen meg ha elloptam a t34-est akkor is odaadtam másnak, becsszó! (
)
-
Piccolo #52322 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
'az szóljon, aki mondjuk bf42-be berlinen soha nem dobott be pár gránátot az allied base-re' háháháháháháháháhá
Úristen :D EGYET?! a Gránátoktól se té se tova :D
Hmm nagyon ügyes vagy, majd én is hímzek magamnak egy szép zöldet :) -
-
egyik csapattárs még részegen elhagyta az enyémet anno, szal már istentudja hány rendszer óta énis másolgatom a 7 gigás bf könyvtáramat...szerencsére a cdkulcsom még megvan :D -
hehe, amúgyis szerintem nem azt mondta, hogy ha vhol nincs szabályban, akkor kapásból megy és minden áron :)
csak ott belefér néha :P
(az szóljon, aki mondjuk bf42-be berlinen soha nem dobott be pár gránátot az allied base-re, ha aberdeen-ed sikerült beszorítani az ellent, akkor visszament a saját hátsó pontjára, hogy jöjjenek ki foglalni, és még sorolhatnám :) )
jah, nem, nem anyukám, magamnak vartam :P :DDDD -
Piccolo #52318 Valaki adjon nekem egy BF42 disc 1-et :D túl karcos az installhoz :D
Csoda hogy még egyben van azok után amiket átélt

-
Piccolo #52317 jólvan, nincs semmi baj :) -
jah, hogy a holló vájná ki azt a flémkelltő zuzádat! :) -
a bcvel kapcsolatos flémek egyidősek magával a bf-el, szóval ne akarj elrontani egy ilyen "csodálatos" tradíciót :D -
tök jó, és mindez azért indult el megint, mert reggel beírtam
egy kedves kempelős történetet

-
Csak a hozzaallasodon...
Amugy leszurtem a velemenyem, ennyi.
Remelem nem jatszunk egymas mellett, sot egymas ellen sem...
-
Ne kezdjetek bele a flémbe az istenre kérlek titeket.
Valakinek belefér, valakinek nem, ennyi az egész..... -
Piccolo #52311 NEm csinálok belőle problémát ha arra kerül a sor, de nem űzöm sportszerűen.... De most mit problémázol Te ezen? :D -
"Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi..."
Nos en ebbol azt vettem ki, hogy te is ezt csinalod, amennyiben nincs ilyen szabaly a szerveren( bar kerdem en: hol van irott szabalyzat? melyik szerveren? es hol engedik a basereapet?
)
Javits ki ha tevedek... -
Piccolo #52309 Mág egy ilyen idétlen logót :D Anyukád csinálta? :D ( ha tényleg akkor jövök neked sörrel :D ) -
szerinted ez normalis hozza allas?? azert nem parunk irtunk rola h ez mennyire haza vagja a gama feelingjet.. ah a tobbiek is irtak publicon kikapcsolodni erdemes, a piszkos kis trukkoket mindenki hadja meg warokra es egyeb tettel rendelkezo meccsekre... 

-
Piccolo #52307 Egyetlen árva szóval nem mondtam hogy én basevampelek...azt mondtam hogy engem nem zavar.... -
ODIN, te melyik szervereken szoktál játszani? meg akarom nézni hogy játszol mert jó a statod 
-
csak egy idézet:
"Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi..."
;)
lehet engem is fikázni ;) -
Kosz az oszinte hozzaszolast, en is oszinte leszek:
Az ilyen hozzaallasu "jatekosoktol" van elege minden mas, rendesen jatszo jatekosnak a szerveren...
Mint tudjuk nem nagy durranas kiloni a felszallni szandekozo repuloket, es a foldi legvedelem is egy kalap szar, tehat egy Gulf-on a MEC-bazis fele nezo amcsi repulo, geppuskaval legyalazhatja az egesz MEC legierot a foldon palya elejen (volt ra pelda, majdnem megvalasztottak az illetot az ev cyber-jatekosanak
)
Szoval ha neked ilyesmi kell egy atdolgozott nap utani kikapcsolodaskent, akkor komolyan mondom nem ertelek... Szemely szerint csipobol nyomnam neki a 3 nap bant az ilyesmiert
-
hat nem tom neked mi az elvezet abban h megjelensz es egy tank fejbe lo.. avgy amikor 3-4 kuporgunk 2 doboz mogott mert a simet tankos k@csog arra avr h vaalki kidugja fejet, probalj te ebbol "kitorni"...
-
Piccolo #52302 Én pedig úgy láttam hogy csak bénábbak lettetek, a hunzi óta kicsit javultatok de még mindíg ratykó :) -
van a szövegmező mellett egy úgynevezett gördítősáv, ha azt az egeredet használva lefelé pozícionálod fel fog tűnni a hőn áhított jutalmad :DDDD
Ha nem akkor mondsza itt, beírom neked oda :-)
Ahhoj mindenhol képviselteti magát, őt így kell szeretni. Te, modtam már milyen tök jól megy a csapatnak mióta nem hallunk felőled? :P -
Piccolo #52300 Ratyi Erdos :D
Nos természetesen úgy nem megy. Pilóták szégyene Ahhoj hogy kerül hozzátok? Ennél lejjebb már nem süllywshwt az igaz :D -
haxoror #52299 "szerintem aki hagyja hogy bekempeljék és még kisemtud jönni az megérdemli."
szerintem meg aki ilyet ír az vagy nincs képben hogy egy publicon mi zajlik vagy túl komolyan veszi a játékot
Az emberkék többnyire a hiányukat elégítik ki szabadidejükben, meló után nekem a játék a kikapcsolódás miatt kell, van akinek meg... -
engem nem szórakoztat, ha az áthúzott zászlós bázisomon éledek, lelőnek, éledek, lelőnek, éledek...aztán lehetek nagyonnagy profi, úccse tudok mit csinálni (csak disconnect, ha jó a kempereknek, hogy kiürül a szerver) -
Már megint itt tartunk:"aki hagyja hogy bekempeljék és még kisemtud jönni az megérdemli"! Oké, tegyük fel public szerveren az egyik oldalon szinte csak klántagok vannak, a másikon pedig olyanok akiknek semmi köze az ilyen dolgokhoz. Szerinted mégis mennyi esélye van "kitőrni" az alkalmi csapatnak egy szervezett, adott esetben több éve együtt játszó csapat/csapatok ellen?! A public szerverek szórakozásra vannak szerintem, az hogy egy klánmeccsen mit csináltok az meg senkit nem érdekel! Legalább is publicon nem... -
Nini, ratyi Piccolo :-)
"Kéne valami reg ahhoz hogy a jcsr.hu-ra írni tudjak arrra a kis vacak üzenő falra?"
Neked is úgy megy mint a többieknek, beírsz valamit aztán alatta a nevedet beírod és a "plotty" nevű gomb, ennyi az egész. :-) Ha nem megy akkor sajnos az oldal emlékszik rád :D
-
Piccolo #52295 szerintem aki hagyja hogy bekempeljék és még kisemtud jönni az megérdemli. De ez izlés kérdése, engem egy HARCI játékban nem zavar ha leölnek... Van akit igen ez van. Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi... -
schrank ilyen 
-
haxoror #52293 Nem emlékszem hogy az EA kiadott volna szabálykönyvet.
Attól hogy valamire lehetőség van egy játékban még nem feltétlenül kell élni is vele (szigorúan publicról beszélek) ez egy társas szórakozás aminek a lényege hogy mindenki(!) jól érezze magát aki felmegy a szerverre, ez a jól megbüntetlek te meg élvezd már 18+ kategória :)
Sok embert nem szórakoztat hogy a változatos játék helyet 150-szer is a kempből kell kitörnie, egy idő után nagyon unalmas. -
rájöttem hétvégén, hogy a commanderkedésen kívül a másik tevékenység, amikor töltöttkáposztát lehet enni játék közben az az, hogy egy jobb pilóta (mint pl. crem
) mellé kell beülni és a lézerrakétát lövöldözgetni.
de télleg jobb pilóta mellé kell ülni, mert van olyan is, aki mellett semmit sem sikerült kilőni. -
Piccolo #52291 Úristen! :D -
Gabyee #52290 ja én is most voltam,egy árva lélek sem volt fennt az sg serveren:(
pedig 3 hónapja nem toltam és tessék... -
és milyen néven bf-ezett 
jaaaa aki meg csak kipróbált mindegyiket az attól még nem bf-es csak akkor ha csak azzal játszik de szerintem rajtam kívül nincsenek sokan
-
Bar addig elkuzdottem benne magam, mig vegre vezethettem helit is, ha azt mondom egy az egyben olyan, mint a dcben, akkor sok mindent elarul, hogy mennyire csiptem a heliket a dcben :)
mindesetre leesni nem lehet veluk, ha valakinek ez jo :)
-
ha az sgre gondolsz mert mindenki a rankedeken nyomja!!! de mehetnenk hetelni ...
-
Igen at lehet venni, csak az egy teljesen mas jatek consolra, bar teny hogy hasonloan kezdodik a jatek neve :)