172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Piccolo #52365
-
ne offolj már, ez BF2 topik!!!!
:DDDD -
a "női megérzés" a logika teljes hiányára vonatkozó politikailag korrekt kifejezés
ezt most olvastam, nagyon teccik
-
Piccolo #52362 Csak ahogy kedvem volt
-
FAQ! -ba benne van :)
The All-Seeing Eye (ASE) szerverkereső - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.
1. Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
2. Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
3. Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
4. Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
5. Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez. -
haxoror #52360 Ezekkel mind játszottál is vagy csak kipróbáltad? -
Piccolo #52359 Csinálok sajtos pirítóst, kér valaki? :) Haxor Te sajna nem kaphatsz, mert basekemppel fűszerezem :\ Megfeküdné a gyomrod \ -
Piccolo #52358 áááááááááááááá dejó :D
apropó .: Ratyi JCSR :D -
azt nem módosítottam. Küld át priviben a sort =). De attól még be kéne fáradnia a szerverre nem? =) -
öö asszem jah, bár sf nem izgat... -
mijaza bf42? 

-
Piccolo #52354 Ahhoj privi -
nemarra gondoltam, hanem az egyik ase configfileban modositani kell egy sort, hogy az account vacakkal ne akadjon össze (menüben ácsorgás) -
sfes szervereket lehet vele keresni? -
nyet továris...
vagy 2-3 hete egyszer felmentem bf42-zni, és épp fent volt, és tobruk volt, és axis-ok voltunk :))
beszálltunk a tankba, láttuk egymást hogy ott vagyunk mindketten, kiszálltunk a tnakból, és mentünk jeep-pel, JÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nagy volt :DDD -
Piccolo #52350 akkor azért nem tudtam mert secret :) -
Piccolo #52349 Ahhoj, Fricc fon bicsoffról tudsz valamit? -
Nem, azt nem. Hát hogy látnám a szervereket???? =) Hogy engedné elindítani a játékot? =) -
Secret Weapons :) -
Piccolo #52346 hmm úristen...ilyen sok hadszíntéret véreztem már össze.....hmmm...ezt így még nem is összegeztem :D -
ase beállítást modositottad, hogy menjen bf2vel? -
Piccolo #52344 Bf42
BF42 - RtR
BF42 - az a spec fegyveres :P
BF Vietnam
BF2
BF2 spec izé
Mindről beszélek....BF az BF :) -
jaja. Sőt, ha mindent kiveszek akkor sem lát semmit. %HU azt magyar szerver nuku. ASE-ből, kapcsolódok szerverhez, azt be se enged. Menüben ácsorog.... -
őő bf2-es szerverekről beszélt, csak én nem tudtam aktuális példát mondani hozzá :P -
jah, ma már max csak a hátsó kertben lenyírjuk a füvet, stb
-
belső szerverkeresőt dobd ki, ott az ASE :) -
haxoror #52339 Ja bocs azt hittem hogy BF2-ről beszélsz (talán mert ez a BF2 topic) 42-es szervereken azt csinálsz amit akarsz semmi közöm hozzá. -
Piccolo #52338 Kubra dam, fusé pász, valami pénisz és masrúm siti :) Kérdezz bátran :D -
Piccolo #52337 Filterben átállítgattál mindent igény szerint? Punkbuster, ranked, password, full, stb? -
mondtam volna szép bf2-s példákat is, csak sajna azokat a pályákat nem ismerem
-
Nájó. Itt is megkérdezem hátha valaki tud valami okosat mondani. szóval. BF2 fel, 1.12 fel, (SF nincs) Erre csak azértsem lát 150 külföldi szerven kívül többet. Ötlet? -
Piccolo #52334 hehe igazo veteránok vagyunk és ha máson nem is de Ahhoj logóján látszik hogy mennyi csatában szerzett sérüléseket :D -
Piccolo #52333
-
CéZé #52332 ebben a topikban kár berlint meg aberdent emlegetned, mert az itteni prok azt sem tudják mi az :) -
Piccolo #52331 Egyik este normandiában az őrületbe kergettél, utána 2 napig IRL is mindenütt úgy éreztem hogy lesel rám :) -
Piccolo #52330 Azaz ott várt mindenki fel-fel bukkanó tankokra :)
Ajjaj és én akkor most leleszek tartóztatva vagy mi lesz most velem, hogy Lord Haxoror kivetni valót talált a játékstílusomban? :) -
-
haxoror #52328 "ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem" -
najó, de ha az ellennek már csak az alapja van meg, akkor nincs az az isten hogy egy publik banda oda be tud menni (mert ugye nem fog vki kérésére a 10 tank meg gyali egyszerre megindulni :) )
ellenben szorgalmasan várják hogy a tank csöve hegye végre feltűnjön, és máris megy az áldás :))
berlin meg jaja, tudom, csak magadnak akartál bizonyítani, hogy képes vagy rá, egyébként meg visszavitted az eredeti tulajdonosának :P -
Piccolo #52326 szerintem ahhoz hímzőtű kell 
rohadék karcos CD :D deszívesén játszanék most