172102
  • Robogo
    Jean emlékszel a legutolsó kempünkre helivel?:D
  • mNzJean
    Most lehet ,hogy megköveztek de én néha határozottan élvezem amikor kempelnek , van benn kihivás , és változatos egy kicsit , persze észszerü határokon belül , és nem minden nap csak néha.És tegye mindenki a szivére a kezét kivel nem fordult elő még ,hogy unalmas körök alatt betévett egy kicsit kempelgetni a szomszédba ...persze akkor biztos nem kiabált ,hogy pls kick eljetek mert base cempelek..erröl ennyit , külföldön is itthon is egyaránt előfordul ,ez egy szügséges rossz ,amit ha megtanul valaki kivédeni akkor jó ha meg nem akkor disconect és irány egy másik server.És még egy dolog amit érdemes kipróbálni, ha betéved a föbasera egy ember , vagy esetleg egy klán és durván bc-znek , normálisan szóltok nekik pl " Please " és nem " fuck" akkor álltalában befejezik.
  • Zs0lt1
    nem
    hullagyalázás az, amit az ellen főbézén csinálok :D
    nna jó, bocsi, csak viccelek ;-)
  • vsly
    Attól még halott.(lehet hogy ez már hullagyalázás?)
  • Robogo
    Azért nyomni szokták páran tőlünk is..GCR meg Landor nagyon nyomja még máig is...
    Lehet majd én is nyomni fogom ismét.
  • uHs Gerzson
    Na beszabadult a sok ratyi bfv-s (bf42-vel kezdtem)
  • Zs0lt1
    kösz ,)
  • Robogo
    Jó oks bocs igazad van...
  • Zs0lt1
    jah, egy játék addig él, amíg van aki játsza
    mostanság én még mindíg szoktam tolni külföldön, csak kevesen játszák.
  • Rusid
    Miről beszélsz a bfv élt él és elni fogy :). Egyébként meg amég én tolom addig nem fog meghalni :)
  • Zs0lt1
    Gaboca, egyszer ezt már lejátszottuk, ne kezd el mégegyszer pls
  • Robogo
    Úgy látom Zsolt1-nak még mindig harapos kedve van mint régen...:D
  • Zs0lt1
    az már nem az én bajom :ÐÐ
  • vsly
  • vsly
    Jahh,miután xarrá fragelte magát.Csak a játéknak nem arról kellett volna szólnia,hogy VérIstván kempel a MI8cal,a publik csürhe(vagy horda?) meg mutassa meg,hogy mi az a csapatmunka.Szal ezt baromira nem élvezte senki a kempelö lapionon kívül.Ezért voltak a szabályok-úgy,mint külföldön is.
    Na de BFVböl már ne csináljunk flémet,úgy is halott szegény
  • haxoror
    Tééényleg most hogy mondod szinte a szemem előtt a több száz füstölő helironcs amit a csapatmunka lelőtt...
  • Robogo
    Látom még mindig nem békültél ki azóta a tld-vel de nem értelek,hogy mi a gondod...
  • Robogo
    Ne már nem tod ki vagyok?:D
  • Zs0lt1
    tld haggyámá lol pff
  • Zs0lt1
    háttekivagy? :P :Ð
  • Robogo
    Khmm-khmmm {TLD}!!!
  • Piccolo
    Így-Így
  • Zs0lt1
    egyébként pls ne kezdjük el, de egy kissebb csapatmunkával bármelyik helit ki lehetett likvidálni, ahogy a jobb külföldi szervereken is szokás volt, csak a honi bfv szervereken ha nem 7th vagy uHs/tRs volt nagytöbbségben, akkor csapatmunkának nyoma sem volt ;-)
  • Rohamsisak
    Az igaz lehet de nem tok felszabadítani a c-n annyi helyet hogy meglegyen a 3000mb. Nem lehet valahogy megoldani hogy ne a c-re akarja tenni?
  • Zs0lt1
    jah, a c-n kell 3 giga szabad helynek lenni, vagy olvass vissza pár oldalt és találsz megoldást arra, hogy kell átírni a környezeti változókat.
  • Zs0lt1
  • Piccolo
    a C-re akarja tenni szerintem és ott ezekszerint nincs annyi hely...nem?
  • Rohamsisak
    Hali! A problémám az hogy a d-meghajtómon, ahová a game-t telepítettem 25,7-giga szabad hely van, de az 1.12-es patch azt írja iki az installjánál hogy nincs hely és legalább 3000mb-hely kell! Akkor most mi lehet a gond? Légyszi help! Faq-ban néztem, de ilyet nem találtam!
  • Robogo
    Rodat azt hiszen te írtál nekem most a serveren.Bocs csak felkaptam a vízet....Amit az a gyerek művelt...Elsőnek letk-z aztán azt a fényt hozzám vágja aztán a repülöm elé állt....Ez kicsit már sok volt..
  • vsly
    Azért BFVben is bosszantotta a szórakozni vágyókat a kempelés rendesen.
    Igaz csak a Helik tudtak nagy fragparádét rendezni,föleg a MI8 vietcong oldalról.De az is azért,mert az amcsiknak nem adtak légvédelmet.
    Szal mi is hoztunk szabályokat anno a normális játékélmény megtartása érdekében.
    Pl.:-Tilos ellenséges repteret helikopterrel kempelni,amíg van elfoglalható bázis azon kívül(kivétel:foglalás támogatása)Csuklott is anyám rendesen,amikor baszkodtam ki a sok láma taplót.
    Aztán szép lassan kezdett kialakulni ott is a normális játékstílus.De 1-2 javíthatatlan vérpistikét azért liquidálni kellett rendszeresen.
    Amúgy pont az egyik DC-s klán(ACC)szabályait szabtuk át Vietnámra.
  • Robogo
    Ha már itt tartunk akkor ratyi JCSR!
  • barogabi
    Sziasztok !
    Egy kérdés:Most 1280x1024/75Hz de játékban csak 60Hz-en megy hol tudom át állítani ? Köszike a válaszotokat elöre is
  • alma2
    Azert mert akkor meg nem jatszotta magat betegesre az ember azert tudjak sokan mi az. De mostanra mar megteremtettek az anyagi hatteret, hogy napokig nyomhassak a bf2-t, es kozben novekedjen a bankszamlajuk :)
    + adsl se volt akkor nagyon nagyon sok helyen.
  • Danee
  • Piccolo
    Najó nem megyek bele, de ez tényleg elkeserítő, hogy a sok jóra véletlenül sem emlékszik senki, a rosszra ( ami ráadásul nem is úgy történt ahogy elterjedt), arra az utolsó noname senki is emlékszik ..... ami mondjuk egy dolog, kb leszarom, de legalább ne irogatná nekem ide is meg privibe is...Úristen :D Nincs jobb dolgod édesfiam? :D Csajozzál, dolgozzál, sportoljál, bulizzáűl, BF-ezz esetleg :) Kell neki a fesztivál :P

Full jóhangulattal, jóindulattal belátogatok ide, csak úgy funból, ez kovács kettő tizedes meg komolyan veszi a marháskodást. Sőt... nyah nyah nyah

Písz meg anyámkínja....Öreg vagyok én már ehhez :)
  • Danee
    mé nem látok egy ea hu-t se?? tegnap még ment faszán ma meg nincs egy se még a mienk se LOL
  • Piccolo
    ööö Kornél kaptál privit sztem olvasd el, gondold át és nézzél méllyen magadba, csak vigyél lámpát. Ja és Sem itt, sem priviben nem leszek partner flamehez, csak megkérlek, hogy ha ennyire szeretsz a múltban vájkálni, akkor legalább járjál szépen utána meg ilyenek, de ne rám ömleszd a marhaságaid. Köszi.
    Őszintén nem hittem, hogy a Hunzer hazugságai ennyire túlélnek mindent :D ( ha netán olvasod, grat Te mocsok :D )
  • Drachomir
    emberek map teszt az SG-n Mindenkit varunk!!!! akinek nincs meg leszedheti innen!

Eslamashar mappot keresd!!
  • digitalenjoy
    ratyi Piccolo, meg Gabóca! ha már itt tartunk. :):) :)
  • FlatlineHun
    Hát jah, volt részem benne :)

A gyakmeccsünk alatt MEC oldalon 2-3x bírtam felszállni....