172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
azt hiszi senki sem figyeli előtt? :DD -
rohadt alma #52604 A lagtól leesik a képfrissítés 10 fps-re?Vagy ennyire gyenge a gépem?Nekem abit nf7 es alaplapon AMD 2.5 XP van 512 + 256 MB RAM ATI RADEON 9600 XT. -
őket=előtt ;) -
hát én pedig már hallottam, hogy egyesek titokban ezt suttogják, amikor azt hiszik senki nem figyeli őket
ott ülnek a monitor őket, és éppen hallható hangon kántálják, hogy "Oooooodin, Oooooodin...." -
Senki nem mondta, hogy nem lehet 8) -
akkor meg ugy venném fel h lelassitok és végiggurulok a reptéren, majd utánégetővel huss :D
Egyébként büszke vagyok magamra, mert Leszedtelek CLEANSWEEPEN ODIIIN :D -
Szerintem a leszállás dolgot meg biztos, hogy elfelejthetitek. Max talán akkor tennék bele, ha ellenben megnövelnék a felvehető bombák számát. Azzal meg nem hiszem hogy jobban járnátok. Sőt 8) -
Szerintem nem a repcsiket kellene gyengíteni, hanem egyszerűen kivenni ezt az egész hőkövetős rendszert, vagy átalakítani olyanná, hogy az ember ügyességén, reflexén stb. múljon a dolog sikeressége mind földi-légi ill. légi-légi harc esetén. Gondolok pl. olyan megoldásra, hogy pl. ha bemérsz vkit és nyomsz rá egy raksit, akkor utána még egy jóval kisebb keretben benne kelljen tartani az ellent, hogy a becsapódás megtörténjen. Vagy ha ez nem is megoldható rendesen, akkor tényleg kapják ki az egész hőkövetős rendszert és legyenek szimpla egyenes úton haladó rakéták, vagy gépágyúk mittomén, mert ezekkel pl. egy skilles gyakorlottab gamer már nagyobb eséllyel indulna sztem. -
Nagydög #52597 "- Ejtoernyo kulon kit, felveheto, de akkor csak pisztoly marad nalad."
Szerintem az ernyo ok. Ha kulon kit lenne, akkor hasznalhatatlanna valna.
"- Minden legi jarmu kiloheto 1 pontos lovessel a tankbol, TOW-bol"
Jogos.
"- A bombazoknak es vadaszoknak le kell szallni a fegyverzet ujratoltesehez"
Nagyon szetdarabolna a jatekot. Valamilyen nehezites a tankolashoz tenyleg jol jonne.
"- Specops lezermegjelolo legyen bekapcsolva, es a repulok lezervezerelt raketaja csak evvel legyen celbajuttathato"
Erdekes lenne. Erdemes lenne gondolkodni rajta. Csak ki kene dolgozni alaposabban, mert a celmegjelolovel hadonaszo tizenharom specops valoszinuleg csunyan kiidegelne a raketat. Erdemes lenne valami eros cuccosnak lennie, mert a jelenlegi lezer raketat senki nem hasznalna ezzel a modszerrel.
"- Ha halal utan nem nyomod meg a bal egergombot, nem lehet ujraeleszteni medicnek"
Talan. Nincs idegesitobb, mint mikor mindennel lonek, ami csak kaphato a piacon, es mar a harmadik medic eleszt ujra.(Az elso ketto szinten halva fekszik melletted.)
"- A jarmuvek serulesuk merteketol fuggoen viselkedjenek, legyenek nehezen kezelhetoek"
Jo lenne, egy komolyabb serules modell. Nem tudom az engine mit bir.
"- Legvedelem teljes kijavitasa"
Igen, igen, igen! :) -
Block #52596 jah ha ezt megcsinálnák máris sokkal élvezetesebb lenn a game! -
Hehe, akkor az en kivansaglistam:
- Ejtoernyo kulon kit, felveheto, de akkor csak pisztoly marad nalad.
- Minden legi jarmu kiloheto 1 pontos lovessel a tankbol, TOW-bol
- A bombazoknak es vadaszoknak le kell szallni a fegyverzet ujratoltesehez
- Specops lezermegjelolo legyen bekapcsolva, es a repulok lezervezerelt raketaja csak evvel legyen celbajuttathato
- Ha halal utan nem nyomod meg a bal egergombot, nem lehet ujraeleszteni medicnek
- A jarmuvek serulesuk merteketol fuggoen viselkedjenek, legyenek nehezen kezelhetoek
- Legvedelem teljes kijavitasa
Kb elso korben ennyi :)) -
A 2x páncélzat megvéd.
-
Verzoo #52593 Aha és ne fogjon rajtad a golyó 
-
Szeretném ha az új peccsben benne lenne:
BH:
- 2x páncélzat
- Hatékonyabb minigun (amilyen a valóságban)
- ne kelljen kiszállni foglaláskor
- néhány rakéta is lehetne rajta
- füstöt tudjon csinálni, mint a tank, apc
- gyorsabb flare feltöltés
Előre is thanks DICE!!

-
Verzoo #52591 HBD :) -
Verzoo #52590 Akkor még egyszer HDB:)
Beraknám a puncis tortát de Borg megint bannolna... -
Koszi mindenkinek a HBD-ket :D -
Verzoo #52588 FAQ? -
- Hordások figyelem. 12.14-én Szerdán 20:30 órai kezdettel FUNWAR a SOS klán ellen az SG szerveren. Csapatmegbeszélés+pletykázás 19:30-tól a szokásos TS csatin.
-
Szobi17 #52586 kipróbáltam az Xfire server kereső progit fasza meg minden,csak mostmár azt irja ki a játék, hogy cd-key not valid, hova kel beírni a cd-key-t
-
peter31 #52585 A lézeres rakéta elméletileg csapatmunkát igényel mivel egy harcosnak kell megjelölni lézerrel a célpontot a gépről csak elindít egy rakétát a végeredmény adott. Mint a Végveszélyben című filmben. -
a repülőt legyengitik a helibol kivesznek rakétát, de azt az istenverte térképet 2 patch ota nem birják megcsinálni hogy ne változtassa meg a méretét magátol???
HBD meow! -
Mármint a bombázón van lézeres rakéta, nem a vadászon. Crem, neked a vadászra is kéne? :P És hogyan irányítanád? -
Ti melyik játékkal játszotok? A 64es mapok nagyobbak, mint a BF42 _bármelyik_ pályája. -
Szobi17 #52581 ok kibróbálom, kössz
-
Szobi17 #52580 akkor mivel lehet elinditani? -
Verzoo #52579 Ma töltöttem le egy másik szerverkereső,Xfire a neve,nagyon jó és egyszerű,és nem kell vele bíbelődni... -
Vagy húsz éve... -
Ezt úgy mondod, mintha az alap BF2-ben nem lenne... -
Verzoo #52576 Ase egy szar,én is átírtam faq szerint,nekem se megy,le is töröltem a f@szba 
-
Szobi17 #52575 :D -
Szobi17 #52574 szevasztok, hogy kel elinditani a bf2 all seying eyes-el, faq-olvastam de akkor se megy, segitsetek
-
TS Zolly #52573 HBD Meow!!!!!!
-
Verzoo #52572 Igazság szerint ha javítanának a légvédelmen engem az se érdekelne ha száz bomba lenne egy repülőn csak essen le attól a qrva iglától... -
haxoror #52571 Ha nem is teljesen de azért tölti, arra céloztam hogy ha nem is leszállnia de legalább nagyon le kelljen lassítania ahhoz hogy egyáltalán elkezdődjön a töltés.
Ha túl gyorsan megy akkor ne kapjon semmit :P -
Verzoo #52570 Szerintem ha padlógázzal repül el a reptér felett akkor nem tölti fel teljesen. -
haxoror #52569 Legalább lassítania kéne pl padlógázzal repül át a reptér felett akkor semmi fegyvert ne tudjon felvenni -
haxoror #52568 A medic tovább tud sprintelni mert nincs rajta kevlár míg a supporton van, a support csak ne rohangáljon miközben egy bazi nagy géppuskát + páncélt cipel és a hátizsákjában egy komplett fegyverraktár van :) -
Nekem nincs bajom a feltoltessel, csak tarthatna kicsit tovabb :)) -
haxoror #52566 HBD Meow