172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nyomod a shift-et folyamatosan
-
rohadt alma #52643 Hogyan lehet azt megcsinálni,hogy amikor játék közben begépelek egy üzenetet az nagyobb betűméretben jelenjen meg? -
haxoror #52642 Ha a winfos ellen tiltakozik az is az öntudatraébredős elméletemet igazolja!
-
na ja de a windows is ilyen ám amikor csinálja úgyhogy restart azt akkor meggyógyul
-
haxoror #52640 A géped öntudatra ébredt és tiltakozik a BF2 bughalmaz ellen 
-
nekem az a drájver van fennt ami a korongon volt de nem hiszem hogy drájver mert már tavaj nyáron is csinált ijent kánikulába pedig az "csak" desert combat volt
-
A "kliens" programok még nem a legtökéletesebbek!:D
Más: Már én is találkoztam, hogy 1-2 embernek más színü a neve vagy jóval nagyobb méretű, ezt hogy csinálják? Na nem azért mintha nekem kellen, csak pusztán kíváncsiságból... -
Tegnap én is tapasztaltam grafikai hibákat. Villogott a HUD, meg eltűnt néha egy két dolog...szerintem a 5.12 ati driver a ludas. -
eme csodás effektek utoljára a nagy nyári kánikulában voltak tettenérhetőek de hogy télen miért csinálja
ja és csak akkor ha helivel vagy repülővel nyomatom csak nem ilyen megterhelő egy 3 éves 9600PRO-nak 
-
köszi az infot, nézem lent a 2000 üzenetből, de majd csak megtalálom, ha pedig te látod meg, kérlek informálj
előre is köszi a segítséget -
peter31 #52634 Celeron 2.5 össel működik a BF2 sajnos besz@rt az intel procim és ez van tarcsiban?
thx
p -
Köszönjük a tegnapi játékot SOS klán.
Jól, összeszedetten játszottak, mi hiányosan és szarul. Végeredmény: két abszolút győzelem nekik. Visszavágót akarunk.
-
Úgy szeretném, hogy a 2db bomba helyett lenne 4db(vagy még több:PPP) rakéta.
A célzási rendszer meg mondjuk mint a földi védelemnél!:DDDDD -
Ez se rossz.
Mivel a mostani bombázások inkebb WWII-es stuka stílusuak!:D
Egyébként még ez lehetne a gyalogosok " védelmében" betenni, ne lehessen 45°ban eldobni a bombát. max. +-10%°. -
Nagydög #52630 Mar ugy erted, hogy egy villanassal zoldes arnyalatuva valik a kep? Akkor valamelyik osszetevo kiesik az rgb palettabol. Ellenorizd a monitor csatlakozodat! -
Nagydög #52629 Meg abbol is lehet ot. :)
Lehet, hogy inkabb a bombakat kene lezer iranyitasuva tenni. Ha csak ugy kivagod oket a puszta kozepen, akkor alahullanak, mint most. De ha egy szovetseges specops celjele folott dobod ki, akkor oda zuhognak.(A fizikai jatekszabalyok betartasaval persze.) Egy normalisabb legvedelem kiepitese utan lehet hogy szukseges is lesz, hogy nagy magassagbol dobalja le a bombazo a bombakat. Es persze a celt megvilagito specopsnak is jar a killekert team score. -
nekem kb 1 hónappal ezelött ez volt a jelenség. először néha-néha aztán minden 2. percben.
A gond elsőre úgy nézett ki, hogy videokártya. Aztán mint késöbb kiderült a tápom "elfáradt" és nem megfelelő szuflát adott le. -
, fél éve már csinálta ezt egy ideig, de azóta nemcsinálta, most rákezdett emgint
-
szerintem kezdj aggódni... -
egy kis off: folyton villog a monitorom képernyője és bezöldül. mitől lehet ez? -
nekem is, pedig van alatta vas rendesen és mégis.... -
Ugyan, nekem csak 768 van memóriából, mégis gyönyörűen fut. -
rohadt alma #52622 Azt nem értem amikor commander vagyok és a parancsnoki mód képernyőjét nézem akkor is leesik a képfrissítés 15 FPS-re. -
Piccolo #52621 Üdv :) Hát én sem felőletek :) Grat a JCSR-nek az eremdényekhez! Tőletek ez szép :P -
Polemius #52620 "a celmegjelolovel hadonaszo tizenharom specops valoszinuleg csunyan kiidegelne a raketat"
Nyilván úgy lenne értelme, hogy az azonos squadban levő specops lézerére reagálna csak. :) -
Tgabbar #52619 Ha jól tudom alapvetően azon a meghajtón kell 3 gigának lennie ,ahol az op.rendszered van,de ki lehet cselezni,ahogy a srácok már leírták lentebb...valahol :). -
rohadt alma #52618 A felbontás [email protected]átótáévolság a maximumon (jól is nézne ki amikor sniperkedek vagy repülök és nem 100% lenne a látótávolság).Minden low-ra van beállítva kivéve az anti-aliasing.Az kikapcsolva van.Nem is tudom mire való.
A videokártyának meg 128MB ramja van. -
hi, van egy kis gondom, van a legújabb patch (bf2_v1_12update.exe 294M) és hiába van 3g helyem az F: meghajtón ahol fent van, ennek ellenére mondja, hogy 3G-nak kellene lennie (most 3,2G van)
miként tudnám felrakni, mert szerintem a C:-t nézi ennek ellenére, mert a patch enter után elindul és nincs is lehetőség szólni neki, hogy bocs, de f:-en van, amit tutira lát, de valószínű, hogy C: akarná kicsomagolni?
előre is köszi a segítséget -
rohadt alma #52616 De!Kell!
-
Szeva Piccolo ezeregy éve nemhallottam felőled -
üdv all visszatértem -
Szimpi lesz ez az új peccs :) Az állandó légifölényt én is nagyon utálom ...
Tank + APC + 2 Anti tank lövi a koptert, az meg nyugdtan körbeforog és leszed mindenkit ...
Lehetne beletenni még egy varázstávcsövet is ... ha belenézel és meglátsz egy repülő eszközt az felrobban

Ez a leszállásos dolog tényleg jó lenne viszont ... több ideje lenne a gyalogkakukkoknak ... meg jöhetne már a katnára szerelt légvédelem is :) -
Piccolo #52612 Grat Odin
-
1.7+ AMD, 512 Ram, Ati 9600XT 256ram, nem kell mondanom milyen élvezet rajta játszani BF2-t :DDD -
Mindent low-ra és off-ra rakva bőven elég neki a fél giga ram. Nekem az égvilágon semmit nem változott 512-ről 1024-re váltáskor. Igaz, a grafikát sem tettem feljebb, de az is, hogy így is swappel a pálya betöltése után. Egyébként amúgy is mindig úgy kezdek egy pályát (Q1 óta), hogy jól körbenézek, meg kipróbálom a fegyvert, hogy a környék textúrái, meg legalább a saját puskám hangja bekerüljön a memóba, mert szar, amikor már lőni kéne, de a gép egy 2másodperceset swappel. -
Ja, ezt az emberek 90%-a nem akarja felfogni, a szerverre, meg a laggra panaszkodik, mikor a gépe szar. -
Nekem is pont ilyesmi gépem van, csak az alaplapon kétszer, az XT-n meg feleennyi ramom van. Full low beállítással szépen fut. Többet szvsz meg se próbálj, ugyanis a gyenge gép miatti szaggatás tipikusan akkor jön elő, amikor a legnagyobb szükséged lenne a folyamatos, szaggatásmentes grafikára - amikor célozni, lőni kéne.
Milyen beállításokkal tolod? -
1GB az alap memóból -
Sajnos az elég gyenge a bf2-höz! -
lagg és fps csökkenés nem ugyan az, lagg server, távolság, netfüggő és ott a ping lesz nagy és ugri bugri lesz a vége szvsz nemtudsz normálisan lőni roszabb esetben megáll a kép...
akadás ( fps csökkenés ) az hardweres probléma vagy grafikai beállítási probléma