172102
  • Ahhoj
    szerintem manapság mostanság egy 6600gt is már túl mutat a középúton
    de lehet csak az én pénztárcámat túl könnyű emelgetni :DD
  • Block
    meg kell találni az arany középutat....
    nem két gépet pakolok össze havonta... és eddig mindig sikerült a legjobbat kihozni a spórolt zsozsóbol...
    az a lényeg hogy a pénz az csak gyülik és egyre jobb cuccot tudsz venni és ha eléred az ajánlott konfigösszeget akkor kell beruházni. nem elöbb nem később.
  • Ahhoj
    najó, de ha nekiállok spórolni, és mire megvenném, addigra meg már az sázmít középkategóriásnak, és kezdhetek megint spórolni... (--> soha nem lesz gépem)
  • Block
    jah most még ez megy mediumban.... de a kövi gamek?...
    Nem kell ilyen gép de ne a megfelel cuccot vegyed meg soha.... az hülyeség inkább sporolni kell egy rendes configra....
    a zsebkönyvre meg csak anniyt mondok:
    TYÚKMELLŰ CICAFIUK NE OKTASSÁK KI BIG SEXXYT
  • Me0w
    Anti-aliasing. Elsimitas magyarul.
  • joebacsi
    annak a te "rendes" vga-dnak az árából egy olyan komplett gépet lehet összedobni, amin simán megy mediumban...
    arról nem is beszélve, hogy hány norbi zsebkönyv jönne ki az árából :DDD
  • rohadt alma
    Az az anti-ailisin mire való?
  • Block
    Na ez aztán nem igaz :P
    Én 1g-vel is ugyanúgy tudtam full 1600*1200-ban tolni....
    csak néha 100-ról 60-ra leswappolt a picike.. de nem olyan feltünő volt....
    a lényeg egy rendes vga. ez tény nem igéret :P
  • rohadt alma
    TE aztán titokzatos vagy
  • joebacsi
    ofp-ban is csak gránátvető volt (alapból) sztem
  • Polemius
    A puskagránát az más. Azt a puskacsőbe teszik és onnan lövik ki. Operation Flashpointban vol ilyen.
  • Nagydög
    A zoldet hiaba piszkalod. Valoszinuleg a piros tunik el idonkent, ettol marad zoldes a kep. Remenykedj, hogy csak a monitor csatlakozo erintkezesi hibaja!
  • alma2
    ha ilyet hasznalnal, akkor kb 5 perc utan begorcsolne a nyakad, a sok fejkorzestol, ket het mulva, meg ketszeresere vastagodna, addig jo amig csak monitor van :)
  • Running
    Mindek az neked így is vaksi vagy, oszt kapod bucisat.
  • schrank
    mikor lesz már elterjedt az videó szemüveg vagy már megbukott a piacon vagy még kurva drága azzal lehetne vaddisznó az FPS-ezés
  • Danee
    jol néz ki a zboard, csak dráága :)
  • Running
    www.bf2sof.fw.hu > képek, majdnem mind én csináltam. nekem 1024x768-ba tolom, mert a schranket így jobban fejbe tudom lőni mikor a hüje gokartjaival vagizik a szerveren és azt hiszi ő az atyaúristen.

3 dolog van mediumon, meg 2x antin van, de lehet visszateszem 4x-re mert akkor se megy szarabul. A HIS kártyák csodákra képesek....
  • schrank
    ez projekto csak a ...jék nem veszik észre
  • Crem
    Hidd el semmi gondom full felbontásban...
  • alma2
    egy dolog jo viszont, low-on is megmarad a heli arnyeka, gondolom a tobbi jarmuve is, vagyis ha a fejed felett kering, es nem hallanad azert meg meglatod.
  • schrank
    ne is foglalkozz vele szerinted ő miért csak pálybíró amikor mi autó versenyzünk ... na ott megnézheted mit bír a géped amikor 6-8 kocsi berombol a kanyarba azt még a szerver se szereti
    minden full kivéve a grafika ez jóóó
  • Crem
    Azért egy jó kis monitor sem árt!:)))

ezen repülőzni... te jó isten...
  • alma2
    Egyszer beirtad, milyen geped van running, de semmivel sem jobb mint az enyem :)
    ez inkabb azt minositi nem tudod mi a kulonseg ha jol megy egy jatek, es jol jatszol, vagy csak borotkalsz egy szep tajon celtalanul :)
  • Crem
    Nem akarok dicsekedni, de nekem nem szaggat, nem lagol, minden full kivéve a grafika az 800x600... Az is csak azért, mert :
  • schrank
    akkor nézd meg amikor két heli "vitatkozik" meg allul 3 autó menekül 2 tank elől akiket 2 bombázó "potyogtat" és ugye mindenki lő meg robbantgat az a sok effekt
  • Jancsik
    mentesz nekem egy képet a beállításaidról? habár én szinte csak sfezek, ottmeg sz@rabbul megy
  • rohadt alma
    Számít az is amikor meglátod valakinek az árnyékát.Hogy a szoba közepén hogyan látom annak az árnyékát aki a tetőn van az egy másik kérdés.Meg jó látni amikor a puskagránát (ha ez a neve,szóval a GP-30 meg az M203-ra gondolok) csíkot húz és látni honnan jön.
  • schrank
    olyanról hallottunk már hogy transzportkirály és rettegnek tőle a helisek de olyant még nem halottam hogy valakinek a háta mögött összesúgnak VOIP-on hogy "ez az a gyerek akiről meséltem állítólag full grafon nyomja ..."
  • rohadt alma
    A volt minkatársam azt mondta a feladatkezelőben nézzem meg mennyit használ a gép a fizikai memoriából.Az én beállításaimmal olyan 171648 a rendelkezésreálló amikor alt tabbal kilépek játék közben megnézni.Több kell neki?
  • Jancsik
    én minimumon játszok mert zavar a sok árnyék/fény
  • Jancsik
    azt mondják hogy szar a fizikája. szerintem nem
  • Running
    azért nem árt ha úgy néz ki mint nálam
  • schrank
    szerintem a bf-nél nem a külső a lényeg
  • alma2
    pl 64-es mapokon, meg igy is be tud lassulni a dolog, de nem lehet jol skalazni a jatekot. mert pl a kornyezet mar olyan csunya, hogy mar faj, /bar igy is veri a legtobb jatekot/ a katonak, mindig nagyon szepek maradnak, de igy a heli fulkejebol, reszemrol akar palcikaemberek is lehetnenek, sokat dobna a jatek sebessegen :)
  • Jancsik
  • Jancsik
    ezeket a zöldüüléseket nem lehet korriglni power strippel ha a rbg közül lejebbveszem a g-t?
  • alma2
    ez jatektol fugg, valamikor low grafikan jon elo tavol aminek elo kell jonnie, mas jateknal meg pont forditva mukodik.
    bar altalanossagban az elobbi igaz.
    De felolem lehet barmilyen nagydumas egy csaj ha iszonyat csunya, nem fogok hozzanyulni es ez a jatekokra is igaz :)
    de altalaban ott is meg itt is az arany kozeputat valasztom.
    A szamomra fontos reszletek legyenek teljesen jol kidolgozottak, a tobbi nem szamit :)
  • Running
    Este kipróbálom, nekem is hasonlóakat csinál. KÖssz.
  • Jancsik
    villog összevissza, egyszer normális és aztán zöldes lesz és ez 1percenként változik. de amióta reggel ráb@asztam egy nagyot azóta nem villog csak néha :D
  • schrank
    és attól hogy te szép grafikán játszol az csak neked okoz örömet mert jobban nem fogsz tőle játszani sőőt az épületekben sötét van a bozótok "átláthatatlanok" és különben is laggolsz úgyhogy erről ennyit