172102
  • N3rg4l
    valaki segitsen máre mert nermtok folmeni egy rohadt szerverre sem.MIÉRT???
  • Robogo
    De én se alszok,most éppen ezt műveltem,kicsit assaultoztam:
    Kép

Na jóéjt mindenkinek bye!
  • Robogo
    Jó lett!
  • Jancsik
  • Piccolo
    Az ördög nem alszik :P
  • Jancsik
  • Piccolo
    Ratyi JCSR
  • haxoror
    Mind tudtuk ám a választ csak azért nem írtuk be mert utálunk mint a szart!
  • schrank
    milyen érzés volt mustáron 3-szor nem a te hibádból lezuhanni
  • CSOCSO
    KOSZI A SEGITSEGET... a tobbi 2 millio hozzaszolonak is akik segitettek!! koszike!!:D
  • SigS
    Ez akkor volt mikor mikor JCSR (asszem Csoves volt) -1 : -23 -al vegzett mert gyakorolta a c4-es helit?

Volt 2 szerelo a blekiben, jol dolgoztak
  • SigS
    Fasza
  • Running
    Tessék, kész a Horda új logója!!! Na jó?

• rohadt alma
    Ma megint láttam a csodát.Amcsi voltam és az Essex AA jában.Egy arab hajlurászta az F-35-öst.Az F-35 a hajó felett elrepült aztán irány vissza szárazföldre az arab meg a nyomában két lépésre.Akkor én rakétákat lőttem rá és azok szinte kikerülték az arabot és neki az F-35-nek.Nem volt infracsapda.Ez annyira xaszság.Végig az AA-ban voltam és a játék végére -15 pontom volt.Nem elég,hogy unalmas de még ezzel is elveszik az ember kedvét.Ott szinte semmi sikerélmény nincs.Sokat kell várni amíg történik valami aztán ha olyan a szerver akkor kidobják az embert mert TK-s és mínuszban vannak a pontjai.És az a Gatling is olyan aránytalanul gyenge.Máskor meg jött egy ejtőernyős a hajóra.Háromszor átment a golyózáporon.Mutatta az x a találatot de az élve szált le az égből.xaszság!
  • gyuree
    én voltam a láma bocs
  • gyuree
    megcsináltam a faq alapján de most meg nem találja a bf2.exe fajlt de eddig miért találta
  • gyuree
    köcce
  • Ahhoj
    olvass faq-t, banner alatt
  • gyuree
    Kösz ! De az ottani szerverek nem jelennek meg a játék szerverlistáján.Egyenesen pedig nem tesz a játék az ase-ben kiválasztott szerverre.
  • Jancsik
    nem. ha gondolod majd meghallgathatod a hangom. csak haveromat akartam átbaszni
  • Zs0lt1
    use ase
  • gyuree
    CSá! Tudnátok adni pár törtszerver címet?
  • Robogo
    Crem ma jól daráltuk egymást ugye?
    Jó kis meccs volt az egyszer tuti.:)
  • Robogo
    Az kemény.
  • N3rg4l
    na a faq nincs semmi arrol hogy miért nem megy a multi...de ti segitsetek plz fontos
  • Crem
    Fél éves játék után ma volt a legkellemetlenebb szitum!

PharaoH-val játszottunk 1 squadb-ban. belépett hozzánk 1 srác, de nem igen beszélt. A nevénél pedig nem volt semmi jelzés, hogy magyar lenne.

-BlacHawk ellopjuk (saverSig kampec!:D)
    - Én szerelem PharaoH manőverez.
    - Belép a srác a Bh-ban és 1-2-őt puffoktat. szólnak neki, a légvédelmet lődd ki, válasz nincs, meg lövés se!:((
    -meghalunk...
    - én : Baszki PharaoH ! Miért nem lő ez a külföldi fasz!!!!
    -a "külföldi": Azért baszki, mert nem láttam még rá....

a nevére nem emléxem, de nagyon mély elnézést!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ajoci
    Igy nem sokk értelme van
  • Beers
  • Crem
    ok.
  • ajoci
    köszi
  • vsly
    Zavarja a squadot a nyivákolásod,mi?
  • joebacsi
    a custom mappok nem támogatják a botokat, ezért ugy tudod kipróbálni őket, ha multiplayerbe csinálsz vele egy local szervert
  • ajoci
    Felraktam az SG Team map pakkját, és ha egyjátékos módban indítom el, akkor töltés közben kidob a Windowsba.
    Valaki tud segíteni?
    Miért lehet ez?

• DummyBoy
    Na aszitem az SF annyiban lesz jobb mint a BF hogy kevesebb lesz benne a kempelés ... Tévedtem ... 2 kopterláma + egy tankláma kempelte tegnap végig a mapokat (Ettől függetlenül 90%-ban nyertünk ) De volt vagy 984759437545 halálom ... és ez tud idegesítő lenni ...

De várom már az új peccset ... Azt szeretném, hogy pisztollyal is lelőhetőek legyenek a helikopterek :) Asszem megírom a Télapónak is :)
  • Gundark1234
    A faszi kicsit sokat használja az F betűs szót.
    Vérbunkó amerikai idióta
  • schrank
    hányadik legjobb eredményt értél el a világon anoglból
  • FlatlineHun
    Jeee!

Ezévi kedvenc karácsonyi weboldalam (angol)
  • schrank
    kategória = súlycsoport ?
  • FlatlineHun
    "a világon a 4.legjobb eredményt értem el anno 6600 GT-immel a kategóriában"

Valami linket tudsz adni? Csak mert érdekelne...
  • schrank
    egy baj : nem tudom hányadik vagyok a világon ja és azt se hogy mibe de elég lenne csak egy effektív sorszám is nem muszáj az első 4-be