172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
N3rg4l #52847 valaki segitsen máre mert nermtok folmeni egy rohadt szerverre sem.MIÉRT??? -
De én se alszok,most éppen ezt műveltem,kicsit assaultoztam:
Kép

Na jóéjt mindenkinek bye!
-
Jó lett! 
-
-
Piccolo #52843 Az ördög nem alszik :P -
-
Piccolo #52841 Ratyi JCSR -
haxoror #52840 Mind tudtuk ám a választ csak azért nem írtuk be mert utálunk mint a szart!
-
milyen érzés volt mustáron 3-szor nem a te hibádból lezuhanni 
-
KOSZI A SEGITSEGET... a tobbi 2 millio hozzaszolonak is akik segitettek!! koszike!!:D -
Ez akkor volt mikor mikor JCSR (asszem Csoves volt) -1 : -23 -al vegzett mert gyakorolta a c4-es helit?

Volt 2 szerelo a blekiben, jol dolgoztak
-
Fasza -
Tessék, kész a Horda új logója!!! Na jó?
-
rohadt alma #52834 Ma megint láttam a csodát.
Amcsi voltam és az Essex AA jában.Egy arab hajlurászta az F-35-öst.Az F-35 a hajó felett elrepült aztán irány vissza szárazföldre az arab meg a nyomában két lépésre.Akkor én rakétákat lőttem rá és azok szinte kikerülték az arabot és neki az F-35-nek.Nem volt infracsapda.Ez annyira xaszság.Végig az AA-ban voltam és a játék végére -15 pontom volt.Nem elég,hogy unalmas de még ezzel is elveszik az ember kedvét.Ott szinte semmi sikerélmény nincs.Sokat kell várni amíg történik valami aztán ha olyan a szerver akkor kidobják az embert mert TK-s és mínuszban vannak a pontjai.És az a Gatling is olyan aránytalanul gyenge.Máskor meg jött egy ejtőernyős a hajóra.Háromszor átment a golyózáporon
.Mutatta az x a találatot de az élve szált le az égből
.xaszság!
-
gyuree #52833 én voltam a láma bocs
-
gyuree #52832 megcsináltam a faq alapján de most meg nem találja a bf2.exe fajlt de eddig miért találta 

-
gyuree #52831 köcce -
olvass faq-t, banner alatt -
gyuree #52829 Kösz ! De az ottani szerverek nem jelennek meg a játék szerverlistáján.Egyenesen pedig nem tesz a játék az ase-ben kiválasztott szerverre. -
nem. ha gondolod majd meghallgathatod a hangom. csak haveromat akartam átbaszni -
use ase -
gyuree #52826 CSá! Tudnátok adni pár törtszerver címet?
-
Crem ma jól daráltuk egymást ugye? 

Jó kis meccs volt az egyszer tuti.:) -
Az kemény.
-
N3rg4l #52823 na a faq nincs semmi arrol hogy miért nem megy a multi...de ti segitsetek plz fontos -
Fél éves játék után ma volt a legkellemetlenebb szitum!
PharaoH-val játszottunk 1 squadb-ban. belépett hozzánk 1 srác, de nem igen beszélt. A nevénél pedig nem volt semmi jelzés, hogy magyar lenne.
-BlacHawk ellopjuk (saverSig kampec!:D)
- Én szerelem PharaoH manőverez.
- Belép a srác a Bh-ban és 1-2-őt puffoktat. szólnak neki, a légvédelmet lődd ki, válasz nincs, meg lövés se!:((
-meghalunk...
- én : Baszki PharaoH ! Miért nem lő ez a külföldi fasz!!!!
-a "külföldi": Azért baszki, mert nem láttam még rá....

a nevére nem emléxem, de nagyon mély elnézést!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Igy nem sokk értelme van -
-
ok. -
köszi -
Zavarja a squadot a nyivákolásod,mi? -
a custom mappok nem támogatják a botokat, ezért ugy tudod kipróbálni őket, ha multiplayerbe csinálsz vele egy local szervert -
Felraktam az SG Team map pakkját, és ha egyjátékos módban indítom el, akkor töltés közben kidob a Windowsba.
Valaki tud segíteni?
Miért lehet ez?
-
Na aszitem az SF annyiban lesz jobb mint a BF hogy kevesebb lesz benne a kempelés ... Tévedtem ... 2 kopterláma + egy tankláma kempelte tegnap végig a mapokat (Ettől függetlenül 90%-ban nyertünk ) De volt vagy 984759437545 halálom ... és ez tud idegesítő lenni ...
De várom már az új peccset ... Azt szeretném, hogy pisztollyal is lelőhetőek legyenek a helikopterek :) Asszem megírom a Télapónak is :) -
Gundark1234 #52813 A faszi kicsit sokat használja az F betűs szót.
Vérbunkó amerikai idióta
-
hányadik legjobb eredményt értél el a világon anoglból
-
FlatlineHun #52811 Jeee!
Ezévi kedvenc karácsonyi weboldalam (angol) -
kategória = súlycsoport ?
-
FlatlineHun #52809 "a világon a 4.legjobb eredményt értem el anno 6600 GT-immel a kategóriában"
Valami linket tudsz adni? Csak mert érdekelne... -
egy baj : nem tudom hányadik vagyok a világon ja és azt se hogy mibe de elég lenne csak egy effektív sorszám is nem muszáj az első 4-be