172102
  • Pharolas
    Jancsik..felmész a bf2s.com -ra. Ott megtalálod a különböző badget-ek kritériumait. Nem hiszem, hogy a bfel lenne a gond..mert nekem annó simán megadta.
  • Verzoo
    Na most jöttem le a magyar rankedról,ha mindíg ilyen jó csapat lenne és ilyen jókat lehetne játszani akkor csak ide járnék.Sajnos vannak rossz tapasztalataim is de ez a mai nagyon jó volt.
  • DummyBoy
    Csapassad a Memtest-et neki, lehetőleg egész éjjel (Bár általában már az elején írja ha gond van ...)

Lehetséges hogy az időzítésekkel van gondja ... én szoptam már amiatt, hogy memcsere után elfelejtettem átállítani őket ... vagy fél órát ültem a sípoló gép előtt mire leesett :) Hiába az 1G-s ramok nem szerették 2-3-2-5-t :)
  • frank76
    hi!1.12telepités után miert dob vissza az asztalra játék inditás után?
  • Jancsik
    vazze, mikor stingerbe ültem, akkor se lett meg, és írták hogy akkor tunguskával kell
  • joebacsi
    rögzített légvédelemben kell csücsölnöd hozzá :)
  • Jancsik
    miért nem tudom megszerezni az air defense badget?
    ülök tunguskába, gyilkolok is meg több mint 5percig ülök benne és nem kapom meg :(
  • rohadt alma
    Kivettem a 256MB-os memóriát de még így is 2x kivágott az azstalra 1 órán bellül.1x még az utolsó kép is megmaradt mintha az lenne az asztalaon.Azt hiszem rábasztam.Most mit csináljak?Dobjam el a memóriákat és vegyek 1 db 1G-at?Vagy cseréltessem ki a 2 512-est két egyformára?Jobb 1 db 1G vagy 2db 512MB?
  • Robogo
    Jaja azt tom,de nem punisholtalak be.:)
  • Jancsik
    a transport badgehez csak ülnöm kell 10percig vodnikba?? addíg összetakarítok :)
  • SigS
    Nekem dualban van 2x256 + 1 db 515, es szuperal, semmi baj nincs vele.

rohadt alma:

Memtest 86
  • Running
    Ja 3 ram no biznisz...2 duálban és ugyanolyan legyen, ha lehet párban vásárold az a frankó...nékem pl 2db 1 gigás infineon zörög a gépben.
  • schrank
    jaaa meg állítólag tök ugyanolyan ddr-ek kellenek még a gyártó is ugyanaz legyen meg olyan volt hogy ha több féle frekvenciájú memória van a gépbe akkor az összes memória a legkisebb frekvenciájú memória frekvenciáján frekventál vagy mitcsinál vagy órajelével ketyeg vagy valami ilyesmi
  • badsec
    A 256MB memóriát vedd ki! Nem lehet benne 3 db, ha 2 duálban megy. Legalább is én így tudom.
  • rohadt alma
    Vettem egy 512MB 400MHz RAMot.Most van a gépben 512+512+256.A két 512-es dualban.A gép nem akarta betölteni a Windowst.Arra hivatkozott hogy megváltozott a hardwer vagy valami ilyesmi.A csökkentett módban indítást ajánlotta vagy ha akarom akkor megprobálhatom normálban.Kicseréltettem a boltban de a másik is ezt csinálja.Azért így is betöltöttem a Windows.

Szerintetek mit csináljak?
    Ezt is cseréltessem ki?
    Vegyek 1 db 1G RAMot ezektől meg szabaduljak meg?
    Van program ami megnézi jól működik egy memória (megy de döcögve) vagy ha difi van akkor se kép se hang?
  • mNzJean
    mikor várható az uj patch , tud valaki valamit ?
  • Running
    2006-ttól elkezdődik a Race War mod legyártása. 5-6 átalakított alapbf2 map. Éjszakai versenyek...autók gyorsabbak lesznek...stb...
  • joebacsi
    nektek majd az lesz a megváltás, ha az interstate modot kihozzák bf2re is :)
  • schrank
    az autó verseny legalább létezik az általad reklámozott mesevilág meg csak a te fantáziád szüleménye
    inkább foglalkoznál az SF topikoddal hiába lettél bf.hu-s ez látogatottabb ám itt nagyobb karrier lehetőséged lett volna de most már elb...sztad áruló
  • Running
    Ha ekkora a szád akkor te meg a szánalmas bandád miért nem jelentkezett még az I. Magyar BF2 Kupára??? Vagy waron is béna vagy, nem mertek kiállni a többi klán elé, mert otthon 9kor pizsiosztás van???
  • Running
  • Hysteria
    csak nemkene egesz nap ezt reklamozni...
  • Hysteria
    nagy fos ez az egész autoverseny sztem nem ezért van a bf. bár ti tudjatok engem nemigazán érdekel...
  • Running

Útvonalat kitettem a főoldalra.

A párok is kezdenek kialakulni:
    tRs.GErzson - JCSR-Wolfguy
    Keke77 - Gundark
    Szigi - [SG]Running
    [HTS]serginhoo - [SG]atwe
  • Running
    Kötöttség? Ha valaki 1 hónapig nem jön, azért csak kiveszem a listából ha nem baj.
  • schrank
    ja mindíg ezek a kötöttségek ez neked horda ez egy horda álnéven működő izé ... ami még a klánnál is rosszabb nem tudom így hirtelen a nevét de az
  • Running
    Oké, csak eddig egyetlen 1x se jöttél, gondoltam nem érdekel már a dolog....akkor visszaírlak.
  • Crem
    nehogymár kiszedj Wazze!:D

Megyek regisztálok, de nekem ez az éjszakai warozás nem igen fexik!:((
    Azért ha lesz egy csata emberi időben ott leszek!:D
  • Running
    Elbasztam a versenyidőpontot, ma lesz 20:00-tól. Sajnos előtte nem vagyok gépközelbe.

Ez se rossz...crem te jössz valamikor a Hordával játszani vagy jó h kiszedtelek a tagok közül.
  • Crem
    Közben csináltam én is egyet, ha már elkezdtem megmutatom!:)))

[center]
  • N3rg4l
    Account creation - csatlakozási problémák

A Battlefield 2 úgy lett kitalálva, hogy minden játékos egy egyéni azonosítóval kell bejelentkezzen egy központi szerverre, mivel az eredményeit ezek tárolják.
    Első lépésként létre kell hozni egy azonosítót (Account). Ezt a játék első betöltésekor tudod megtenni a CREAT ACCOUNT gomb megnyomásával. Figyelem, ha valakinek már van gamespy azonosítója, akkor az ott használt e-mail címet csak az ott használt jelszóval engedi használni a rendszer, egyébként visszadob, hogy a felhasználó név már foglalt.

Router vagy tűzfal megakadályozhatja, hogy a program csatlakozni tudjon az account szerverhez, vagy a játékszerverekhez. Ennek megoldására meg kell nyitni az alábbi portokat:
    UDP portok:
    27900
    29900
    29910
    28910
    27901
    55123
    55124
    55215
    16567
    1500-4999
    1024-1124
    55123-55125
    TCP portok:
    80
    29900
    29901
    29920
    28910
    4711
    1024-1124

na nekem kb ez a probléma de hogy kell azokat a pontokat megnyitni vagy míííí???
  • N3rg4l
    miért van az hogy fellépek egy szerverre és amikor a már belépett a bf2 be akkor bejon az a kép mint amikor csak ugy simán belépek a bf2 be. ja és miután a felhasználo meg van akkor simán a menu jon be...gondolom ennek nem igy kéne lenni. valaki mondja már meg az msn cimét aki ért a bf2 hoz. thx
  • csoves1976
    Azért az első robbantás mindjárt összejött. Utána már elbénáztam a különböző módok gyakorolgatásával. (Úúúútálom Mustárvárost... meg a Blekit :D)
  • Crem
    annyira, hogy amikor egy oldalra kerültünk csináltam is -10et miattad!:DDDD
  • N3rg4l
    van msn ed???
  • SigS
    Szerintem meg kellene keresni a MOHA forumot, mert ez a BF2...
  • Roland16F
    Valaki segítsen már a mohaa-ban,nem tudom feltelepíteni,amikor elkezdi a telepítést három lépés van :repair,modify,remove

és a c:/windows mappába másol valamit,nem jön az a lépés hogy kód,hova telepítse

Hogyan tovább?
  • SigS
    Kicsit bovebben?
  • N3rg4l
    meg tok sok logikátlanságot látok a játékban
    valaki sehitsen plz.
  • SigS