172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
még vársz 2 évet ez nem ratyi UT hogy évente 2 is kilyön belőle aztán full ugyanaz csak 2-szerese lett a hardverigénye a következő BF az tuti tök más lesz
-
Bladez #52926 Talán majd megveszem a Battleflied 3-t ha ilyen jól sikerül mint ez:D -
a kiegér mi sem adunk egy garasat sem húsvéttől jönnek az ingyenes mod-ok 2.vh-s öbölh-s vietnam-i korea-i h-s meg az összes h-s (h-s = háborús)
-
Bladez #52924 Hát ja eredetit kéne venni de nemtom rávenni magam:(Mer egy csöppet drága a kieg plus sima. -
mert így legalább megtudod milyen nem üres szerveren játszani és rájössz hogy megveszed vagy szopol tovább szerverkeresgéléssel
-
Bladez #52922 Mér tudok néha belépni törtel ranked serverre néha meg nem ezt magyarázza meg valaki:P -
Piccolo #52921 BF42-ben kéne segítség nekem. Aki akar/tud az a gondom lesse meg plz az 42 topicjában. thx -
Cream láttam h regeltél az autóverseny honlapján....de te nem is jársz versenyre. :))) Egyébként nem fogsz kapni emailt és kb 4 órája engedélyeztem a regedet. :))
A Horda ügyeit én intézem, nálam kell jelentkezni...szóvl 4 órája visszaírtalak a csapatba. Aszem ennyi. :) -
rohadt alma #52919 Ez durva.Az meg ki a rák fogja kitalálni mi legyen.Biztos a lottókirály.
-
és a csávó honnan tudja hogy mire kell állítania amikor velem egyetemben azt se tudja hogy hol kell beállítani nem hogy még mit és miért
-
Nalam dualban van ket kingston, de csak ugy hajlandoak menni, ha 7-4-4-2.5 az idozites, ha masra allitom, akkor kekhalal vagy ujraindul :D Amit SPD-bol kiolvas az alaplap, avval is ;D -
a dvd tokból -
jancsi88 #52915 Ha igen, akkor honnan tölthetem le? -
jancsi88 #52914 ha patch-et telepítek, fel kell tenni az eredeti bf.exe file-t? -
mi annak a számnak a címe ami az 5. autóversenyes videó alatt megy? -
A BIOS-ban ...
Ha nem értesz hozzá, akkor jobb nem is piszkálni ...
Ezek a memek időzítései ... érdemes AUTO-ra állítani őket, mert ha kis időzítést is bírnak akkor sebességnövekedést okozhatnak, de ha nem akkor sok-sok kékhalált :)
Milyen alaplapod és milyen memjeid vannak ? Dobd át priviben, megnézem mit tudok kihámozni belőlle, ne a BF fórumot terheljük vele! -
jancsi88 #52911 most crack-es verzió van fenn a gépemen. Le kellene töltsem az eredeti bf2.exe-t, hogy felrakjam a patch-et? -
ugye-ugye gondoltál volna erre akkor amikor WoW-oztál
-
jancsi88 #52909 Nem túl világos a leírás. Muszály lenne letölteni az 1.12-es patch-et? -
Azért ilyen repülő nélküli mapon is jól nyomtuk.Egy squadba voltunk azt aláztuk a népet Cremmel:
Kép
-
jancsi88 #52907 Szevasztok! Sajnos már rég nem jártam erre. De megszeretném kérdezni, hogy milyen változások vannak? miért nem tudok on-line játszani? milyen patch-et kéne letölteni? A F.A.Q.-t már olvastam.. de nem találtam asznos infót. Légyszi segítsetek -
rohadt alma #52906 Az időzítésnél elakadtam.Ez nekem magas.Azt írod "én szoptam már amiatt, hogy memcsere után elfelejtettem átállítani őket ... "
Hol kell beállítani.Hátha ettől megjavul.Nem tudok játszani mert vagy kidob az asztalra 1/4 óra játék után vagy az egész gépet kikapcsolja.És nem is csak játék közben.Gáz!Nagy Gáz! -
Azt hogy az általában az 1GB-os RAM modulok nem szeretik az alacsony időzítést (késleltetést ... ahogy jobban tetszik ...), és emiatt hibáznak ... -
defax vagy :DD -
:DDDD -
A squadban 5-en kertek, hogy ne legyen kubra dam megegyszer, tehat elvaltottam :) -
hát persze nem ilyen kasuba L szilárd félék lennének a hangadók hanem pl.: vuji tvrtko lenne sqvad leader hang; havas az örökös kommander; fábry adná a különböző enemi. . . kezdetű dumákat; MEC oldalon az akcentusért gáspár győző és a bódi guszti féle família lenne a felelős de talán még fekete pákó is kaphatna kisebb nagyobb szövegeket
-
rohadt alma #52900 Ha az időzítéssel van gond azt honnan tudom? -
haxoror #52899 Már a szöveges verzió látvány is fájdalmat okoz a szinkrontól simán kómába zuhannék :P -
jól van na nyugodjál meg 
-
Te !:)
A regisztrációs mail-t a Magyar postán keresztül kell megkapnom?:)
4 órája regisztráltam!:DDDD -
4 óra alatt volt 1x Kubra Dam... másodikra Meow elötte a servert...
Meg 1x az a map ahol indul mec oldalon a mig29+bombázó.
Mellesleg bírom azokat a pro játékosokat, akik beírnak, hogy ez basecamp, amikor meg teheti rögtön ott van a mi elfoglalhatatlan bázisunkon...
Úgy hogy részemről az iratlan szabályok mától nem léteznek!;)
-
csak nem hiányoznak a szárnyak 
addig ne legyen a magyar serverek-en repülős pálya amíg nincsen használható AA
-
Észrevetted, hogy Mec oldalon én voltam az egyetlen aki nem "örvezető" rangban volt?
Ennyit a jó játékról...
Más: MeoW mi lenne, ha nem csak ezeket a qrva városi mapokat erőltetnéd???? -
próbáltál már összehozni egy szinkronizálást? :) -
akkor lenne értelme a magyarításnak ha nem csak a feliratokat fordítanák le hanem "szinkronizálnák" is
a mai világban szerintem ez nem lehetetlen és ott legalább nem okoznának problémát az ékezetek
-
Magyarosítás,csak miért ilyen nehéz azt a rohadt FAQ-t végigolvasni?! -
Neoncsoves #52890 Valaki belinkelné a magyarosítást :) -
rohadt alma #52889 Észrevettem milyen lassú.1.5 órát ment és nem végzett. -
rohadt alma #52888 Ez mit jelent?
"Hiába az 1G-s ramok nem szerették 2-3-2-5-t"