172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #52967 Kell hozzá gép, net, bf2, meg F.A.Q. -
gabi007 #52966 HI!!!Hogy lehet a battlefield 2-vel neten játszani?kell hozzá valami?
-
Hogy kell vele multizni??????????????????
-
Persze,nem mindenkire igaz!
Csak jellemzőbb! -
Polemius #52963 Nem sikerült.
-
-
Szal úgy viselkednek veled,mint ahogy te is mással...hmm...ez valóban vérlázító!
Ajánlanám neked a HcW,vagy valami hasonló nevü "klán"-t,amiben Teodoro is benne van.Ott biztos szívesen látnak mindenféle keljfeljancsit
-
ugye nem a padlószőnyegről fogjátok fogyasztani te perverz
-
Kedves:) -
Off:
Tud valaki véletlenségből valami fasza SQL adatbázissal rendelkező ingyenes szolgáltatót? Ultraweb és ATW alapból kiestek, mert 1 rakás szar mind2...
EQDKP nevű fasza ki adatbázis progit tolnám fel de az elábbi 2-nél szerencsére nem műlödik:)
Anyone? -
Nyami... -
Nálunk már egész karácsonyi a hangulat, bnőm csinálta nekem :
-
azért mert valaki szolgáltatót vált még nem kell neki új személy azonosság te kis skizosrém,szkizsofrém,
na még egyszer s k i z o f r é m sikerült leírni
-
lol -
lol -
jah, anno mi is megjártuk párszor 42ben :/
bár spec énis 17 évesen lettem ördög, és ugyanúgy vannak huszonéves idióta gyökerek, szóval azért általánosítani se mindig célravezető :) -
Vannak itt egyenes jellemű "emberek"!
Nem véletlen,hogy általában 18 év alatt nem vesznek fel embert a klánok!
Hiába skill-es valaki,ha agyilag zokni! -
miért váltasz nicket cirka havonta? -
van itt valami cián, keresd meg a képviselőjét, a kis-nagybetű cserélgetésekben már profik vagytok mindketten, tehát az összhangon már nem kell sokat dolgozni 
(sry, de valamiért már hányingerem lesz a "multigéming" hallatán) -
és én nem titkoltam hogy alberto voltam. -
nem hazudtam én, kikötötték, most másik szolgáltató van! -
14arsenal14 #52946 HY
Van egy Multigaming klán a NiGHt-FaLl amely már CoD2, CoD U.O. és War3 ban nyomul arra gondoltam több játékban is megkéne alapítani aki elválalná ezt a feledatot hogy akármelyik internetes játékban megalapítja a klánt az írjon PLS de ne ide a forumba hanem MSN en: itt a cím: [email protected] -
biztos azért menekültek el mert meglátták a nevedet az ellenséges csapat oldalán
-
Sebaj...majd máskor bepótoljuk. -
Voltam mar ott, mert sok ingyen ital vart ram, de a szemem vegig csukva volt :)
de mivel a masik nem is kepviselteti magat, bar azok is a masik kiadasban, neha lehet izgalmas dolgokat is latni, meg amugy van ott sok hetero is.
Tegnap meglattam egy csomo ex-est az egyik magyar serveren, koztuk teged is, de mire osszekaptam a ketszemelyes csapatunk, hogy ex.terminator-kent belepjunk,addigra eltuntetek. -

-
Alma gyanús vagy... honnan ismered az alibi cafet???

-
Ezek utan, benyultam volna a lanynak a szoknyaja ala, es nem azt csodaltam volna, "hogy jatszik" hatha csak freeddy->alberto-->jancsik, volt alruhaban, hogy tudjon egy kicsit jatszani, ha mar "kikotottek a netet" Egy fuggo mindenre kepes.
Szerintem nem kell sok ido, hogy ez par szemelyisege osszevesszen magaban, netan osszemelegedjenek es az alibi cafeba kosson ki :)
-
Van valami benne, amit erykk koma mond, bar a jatekban a stat, nem szakad hirtelen alberto, majd folytatodik jancsik neven, de az sg forum utolso illetve elso hozzaszolasa, gyanusan egybe esik.Erykk szerintem neked is rendornek kene menni, ha mar ezen a forumon, tobb a fakabat, mint a civil, bocs nyomozonak, mert van erzeked hozza, vagy csak egy padban ultok a suliban ? :)
-
off
hali!
Gyere majd fel TS-re! -
én nem bf2-öt nyomtam volna
-
rohadt alma #52936 Hány éves? -
oké!
Észrevettem!:D
Egy hatalmas kérésem lenne!
A Cream-ot átjavítanád Crem-re!:D -
Meg ilyeneket hazudozni, hogy kikötik a neted
érdekes.)
-
Inkább én rugnálak ki, mert nem tudod, HOL A HATÁR ALBERTÓ 

-
ja a HTS nagyon fostos. :) -
Mert az adminok látták,hogy sokan beleszerettek az ilyen VIP-es logoba és simán költik rá a pénzt!!!De szerintem sokan 500FT is simán kifizetnének vagy többet. 

Másik üzenethez meg annyit,hogy akkor lépj ki és keress egy jó klánt ennyi a dolog lényege.

-
Íjjj haljátok itt aludt nálam egy csaj azaz még itt alszik mellettem és átadtam a gépet neki,hogy játszon egy kicsit bf2-ővel és elsőnek játszott életébe és nagyon jól nyomta a csajszi baba. 
-
OFF
a vip reg miért ilen draga? múltkor még volt 200Ftos is :( -
kilépek a hts-ből nem nekem való... leköcsögöznek a klántársak meg ki akarnak sszavazni... lol