172102
  • Polemius
    Kell hozzá gép, net, bf2, meg F.A.Q.
  • gabi007
    HI!!!Hogy lehet a battlefield 2-vel neten játszani?kell hozzá valami?
  • palesz191
    Hogy kell vele multizni??????????????????
  • Beers
    Persze,nem mindenkire igaz!
    Csak jellemzőbb!
  • Polemius
    Nem sikerült.
  • digitalenjoy
  • vsly
    Szal úgy viselkednek veled,mint ahogy te is mással...hmm...ez valóban vérlázító!
    Ajánlanám neked a HcW,vagy valami hasonló nevü "klán"-t,amiben Teodoro is benne van.Ott biztos szívesen látnak mindenféle keljfeljancsit
  • schrank
    ugye nem a padlószőnyegről fogjátok fogyasztani te perverz
  • Hatt
    Kedves:)
  • Hatt
    Off:
    Tud valaki véletlenségből valami fasza SQL adatbázissal rendelkező ingyenes szolgáltatót? Ultraweb és ATW alapból kiestek, mert 1 rakás szar mind2...
    EQDKP nevű fasza ki adatbázis progit tolnám fel de az elábbi 2-nél szerencsére nem műlödik:)
    Anyone?
  • uHs Gerzson
    Nyami...
  • Running
    Nálunk már egész karácsonyi a hangulat, bnőm csinálta nekem :

• schrank
    azért mert valaki szolgáltatót vált még nem kell neki új személy azonosság te kis skizosrém,szkizsofrém,na még egyszer s k i z o f r é m sikerült leírni
  • ERykk
    lol
  • ERykk
    lol
  • joebacsi
    jah, anno mi is megjártuk párszor 42ben :/
    bár spec énis 17 évesen lettem ördög, és ugyanúgy vannak huszonéves idióta gyökerek, szóval azért általánosítani se mindig célravezető :)
  • Beers
    Vannak itt egyenes jellemű "emberek"!
    Nem véletlen,hogy általában 18 év alatt nem vesznek fel embert a klánok!
    Hiába skill-es valaki,ha agyilag zokni!
  • joebacsi
    miért váltasz nicket cirka havonta?
  • joebacsi
    van itt valami cián, keresd meg a képviselőjét, a kis-nagybetű cserélgetésekben már profik vagytok mindketten, tehát az összhangon már nem kell sokat dolgozni
    (sry, de valamiért már hányingerem lesz a "multigéming" hallatán)
  • Jancsik
    és én nem titkoltam hogy alberto voltam.
  • Jancsik
    nem hazudtam én, kikötötték, most másik szolgáltató van!
  • 14arsenal14
    HY
    Van egy Multigaming klán a NiGHt-FaLl amely már CoD2, CoD U.O. és War3 ban nyomul arra gondoltam több játékban is megkéne alapítani aki elválalná ezt a feledatot hogy akármelyik internetes játékban megalapítja a klánt az írjon PLS de ne ide a forumba hanem MSN en: itt a cím: [email protected]
  • schrank
    biztos azért menekültek el mert meglátták a nevedet az ellenséges csapat oldalán
  • Pharolas
    Sebaj...majd máskor bepótoljuk.
  • alma2
    Voltam mar ott, mert sok ingyen ital vart ram, de a szemem vegig csukva volt :)
    de mivel a masik nem is kepviselteti magat, bar azok is a masik kiadasban, neha lehet izgalmas dolgokat is latni, meg amugy van ott sok hetero is.

Tegnap meglattam egy csomo ex-est az egyik magyar serveren, koztuk teged is, de mire osszekaptam a ketszemelyes csapatunk, hogy ex.terminator-kent belepjunk,addigra eltuntetek.
  • ERykk
  • Pharolas
    Alma gyanús vagy... honnan ismered az alibi cafet???

• alma2
    Ezek utan, benyultam volna a lanynak a szoknyaja ala, es nem azt csodaltam volna, "hogy jatszik" hatha csak freeddy->alberto-->jancsik, volt alruhaban, hogy tudjon egy kicsit jatszani, ha mar "kikotottek a netet" Egy fuggo mindenre kepes.
    Szerintem nem kell sok ido, hogy ez par szemelyisege osszevesszen magaban, netan osszemelegedjenek es az alibi cafeba kosson ki :)
  • alma2
    Van valami benne, amit erykk koma mond, bar a jatekban a stat, nem szakad hirtelen alberto, majd folytatodik jancsik neven, de az sg forum utolso illetve elso hozzaszolasa, gyanusan egybe esik.Erykk szerintem neked is rendornek kene menni, ha mar ezen a forumon, tobb a fakabat, mint a civil, bocs nyomozonak, mert van erzeked hozza, vagy csak egy padban ultok a suliban ? :)

• Crem
    off

hali!

Gyere majd fel TS-re!
  • Yan
    én nem bf2-öt nyomtam volna
  • rohadt alma
    Hány éves?
  • Crem
    oké!
    Észrevettem!:D

Egy hatalmas kérésem lenne!

A Cream-ot átjavítanád Crem-re!:D
  • ERykk
    Meg ilyeneket hazudozni, hogy kikötik a netedérdekes.)
  • ERykk
    Inkább én rugnálak ki, mert nem tudod, HOL A HATÁR ALBERTÓ
  • Hysteria
    ja a HTS nagyon fostos. :)
  • Robogo
    Mert az adminok látták,hogy sokan beleszerettek az ilyen VIP-es logoba és simán költik rá a pénzt!!!De szerintem sokan 500FT is simán kifizetnének vagy többet.

Másik üzenethez meg annyit,hogy akkor lépj ki és keress egy jó klánt ennyi a dolog lényege.
  • Robogo
    Íjjj haljátok itt aludt nálam egy csaj azaz még itt alszik mellettem és átadtam a gépet neki,hogy játszon egy kicsit bf2-ővel és elsőnek játszott életébe és nagyon jól nyomta a csajszi baba.
  • Jancsik
    OFF
    a vip reg miért ilen draga? múltkor még volt 200Ftos is :(
  • Jancsik
    kilépek a hts-ből nem nekem való... leköcsögöznek a klántársak meg ki akarnak sszavazni... lol