172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hááát én '56-os akasztásokat is találtam de iraq-os izét ?pontos linket "csináltál" ? -
Töltsd le a belinkelt weboldalról az.wmv, és nincs reklám, stb... -
Mert zsoldosok, általába zsoldosnak az megy, aki szeret ölni. Így hivatalosan teheti, és még pénzt is kap érte. -
én még csak most töltöm a Q time-t mert azt mondta a weboldal kell valami plug-in -ja pedig nekem van fent QT mégse nyitja meg
-
OFF
Pont vagy 2-3 perce töltöttem le ezt a videót, nem semmi, de ha jól hallom a szöveget katonákra lövöldöznek,bár eme
weboldal csak annyit mond, hogy irakiakra... Érdemes letölteni a videókat, nem semmi.
ON -
Hello. Tudna valaki segiteni abban , hogy lehet multizni úgy ,hogy botok is legyenek a pályan? A BF-2 oldalról töltöttem le egy segéd progit de valamit rosszúl csinálhattam a telepítésnél mert nem találkoztam botokkal. Köszi !!
-
éló-éló-éló nem az egész lakosság tiltakozik ellenük hanem egy töredéke akinek jobb volt a diktatúra alatt mert kivételeztek vele de a nagytöbbség tudja hogy csak külső segítséggel lehet folytatni a "demokrácia" felé vezető utat
kuvait se önállóan lett az ami -
Van hangja. -
Mehjegyzem a játékban is csak akkor jó hecc, ha te vagy a sniper :)
Mellesleg az Amcsi videó durvább volt ... Ott érzelmek nélkül cserélődtek a tárak ...
Apropó ... csak nekem nem volt hang? -
TS Zolly #53038 Off
Szerintem rosszul látod a dolgokat. Nem lenne semmilyen busz felrobbantás, ha ezek, nem csinálnák a fesztivált. ( ezek: amcsidisznók ) A háború hamis vádak alapján indúlt meg. Most már mindenki beláthatja, az igazi ok: olaj. Egy nép, egy ország olajáéra fenik a fogukat ezek. Nemtom láttad e a 911 cimű doksi filmet. Ha nem, nézd meg.
Amugy ezeket a terroristáknak mondott embereket, és szabadságharcosoknak mondom. Harcolnak, ahogy tudnak, az országukért. Most nem kell idekeveni az oszama bácsit világméretű kavarását. Bár ö sem egy hüle ember. És igy tudnak. Mert a terror a szegények háborúja, a háború a gazdagok terrorja.
Vegyük pl a 2. világhábórú alatti partizánokat. Kik öltek, robbangattak stb. Kik voltak ök a mostani nézeted szerint? Szabadság harcos? Esetleg terrorista?
on -
dobjak neked supply-t?
-
azért én jobban örültem volna ha ez az "álnok banda" lett volna itt 40 évig nem a "daragúj drúszíjja"
és még mindíg égnek az olajkutak szerintem ami elégett a semmibe 15 év alatt az pont 15 évvel rövidítette meg az olajtartalékokat (persze nem de azé ...vasok ment pocsékba)
-
ehhez milyen progi kell hogy tudjak nézni ilyen web-es izét mert nekem ezek nem működnek a különböző TV-k előzetesei sem
érdekes a free web sex cam működik
-
Lehet, de ahogy én látom ezek nem tudják máshogy megértetni magukat csak ha 1 öngyilkos merénylő felrobbant 1 civilekkel teli buszt, vagy repülőt!
Ha jól tudom akkor a vallásuk is tíltja a gyilkosságot nem? Úgytűnik valahogy ezek magasról szarnak a vallásra, és istennek képzelve magukat "allah katonája" vagy minek hívják magukat,ártatlanokat öldökölnek! Én azt mondom hogy az amerikaiakat sem kell félteni ugyan olyan álnok banda, de azért az arabok még rajtuk is túltesznek! Boccs az OFF ért!
-
1. a videó szívszórítós félelmetes ez az igazi thriller
2. háááát szerintem az emberek jobban örülnek hogy az usmc van ott mint az "elöl szőrös hátul géppisztoly" szaddam vagy bármilyen rezsim "katonái" mert akkor kérdezem én mi minek váltottunk rendszert pedig itt tejjel-mézzel folyó kánaán volt az ottani viszonyok közt -
Igazad van, egyiknek sem kellene ezt csinálni. Amúgy ezek nem civilekre lövöldöztek ? nekem nagyon úgy tűnt! Ez meg még undorítóbb,ha így volt akkor ezek se jobbak! 
-
TS Zolly #53031 Azért kinlodnak, mert igazuk van. Amcsiknak semmi kerenivalójuk nincs ott. -
Azért az amcsikat sem kell félteni...
A rövid reklám után indíthatod a videót, kattints a Mercenary Sniper in Iraq-ra. -
Vazz ez nagyon durva... a játékban jó hecc, de így élőben nagyon durva, szemétség.. Bakker ezek az arabok nagyon fanatikusok, csak tudnám minek kinlódnak mindíg. Barbár állatok.. 

-
hogy menjek játszani vagy tele van vagy üres vagy külföld
-
Gundark1234 #53027 Powerstrip -
off
miért veszik el a powerstripes beállításom, mikor a bf2-t lerakom tálcára néha alt tabbal? -
Ez már volt? -
valaki powarstrip linket plz -
Ez a verseny ranglétrája!:) -
mindegy, vhogy sikerült feltenni. de amikor be akarok lépni egy rankedra, akkor az írja ki, hogy nem jo cd key. pedig eredeti. hol tudom ellenőrizni a special forces-ét? -
ez milyen ranglétra ? és mi alapján készült ? de legföképp én miért nem vagyok rajt ?
-
nemkell viccelődni, inkább gyere játszani -
egy helis kemper vezeti a versenyt hová jut ez a világ
-
ne ezzel az elsőkörös képpel menőzzél amikor már a levegőben voltatok wake-en mire mi beértünk linkeld be a másodikat meg nézd már kinek hány pontja volt
na ha megtalállak olyan SC-ot csinálok hogy megváltoztatod a nick-edet mint a skizofrén barátunk
-
tom36 #53017 Hell
V ki nem tudja hogy honnan lehet bf 2 -höz 32 vagy 64 es méretü páját letöltemi mer hálo party-ra kéne mer a 16 ost unom!!! -
lol -
-
. -
ha az alapnak a nevét átírom adminra, akkor jónak kéne lennie, nem? -
még mindíg nem jó. -
lehet -
Es mindig nezz a hatad moge, fejed fole, fold ala, mert mindenhol van egy "d"urva Schrank a "d"urva kocsijaval... 
-
szám lehet benne? -
Biztos ezzel akarsz felvágni, véletlen pont ez a pálya....