172102
  • schrank
    gondolom azért reszelte a "golyót" amiért az egyik csarlsz bronzon filmben a medvevadász ugye nem kell részleteznem
  • 0Fritz0
    Nézd a TV-t, néha beadnak (csak adtak?) ilyen "há'gázsineüssedmánarozit"-felhívást. :)
  • 0Fritz0
    Egyszerűen el kellett volna dobni, a t**öm sem játszadozna egy hibás lőszerrel. Még a végén gondol egyet és szétesik a csőben.
  • rohadt alma
    Akkor mellékeld az adatokat és a forrásukat.
  • rohadt alma
    Csacsi film.Tom Berenger reszelővel javította ki a lőszert mert nem volt szimmetrikus (első rész amikor Billy Zane megérkezik).Nem értek hozzá de az tuti ilyen nem létezik.
  • 0Fritz0
    Bulák meg kábszer? Király hely lehet!

(vicc vót) :)

Egyébként egy statisztika szerint nálunk is igen magas a nők "baszogatási" rátája.
    (Imádok statisztikákkal dobálózni). :)
  • rohadt alma
    A japán elleni atomtámadás szükséges volt.Ha japán nem teszi le a fegyvert és a szövetségesek partraszállnak japánban akkor sokan haltak volna meg amíg japán veszít.A szövetségesek és a japánok oldalán egyaránt.A japán lakosságot már az öngyilkos ellenállásra készítették fel.A gyerekeknek is egy hegyes bambuszrúddal is ellenállniuk kellet volna.A Berlin elleni ostromban azt hiszem 200.000 szovjet katona halt meg.De mondjuk a szovjetek keveset foglalkoztak azzal a saját katonáik mennyien halnak meg.Ha egész japánban a fanatikus ellenállással kellett volna megküzdeni az biztos sokkal több halálos áldozattal járt volna.Iwo Jimán úgy emlékszem a japán katonák ca. 5%-a esett fogságba.A többi meghalt a harcban.De azért jobb lenne az adatoknak utánanézni.Garanciát nem adok.
  • schrank
    egy olyan országba ahol mindenki ópiumot készít elég vicces igazságszolgáltatásról beszélni na meg ott is inkább a nőket "baszogatják"
  • misaab@a
    Többszáz éve is voltak mészárlások, vérengzések, gyilkosságok, kínzások.
    Nem kicsik. (kereszteshábórúk, nagy hódítások stb...)
    Persze erről nem sokat lehet olvasni a történelemkönyvekben.
    Amúgy meg teljesen mindegy, hogy vallási, ideoloógiai, gazdasági vagy valami más érdekek miatt gyilkolásznak. Mindegyik ugyanolyan beteg dolog. Nincs különbség.
  • badsec
    Ja, kell nekik az olaj + a háború! Így a "bokorember" (bush-man) fegyvergyártó haverjai is jól járnak. Arról nem is beszélve hogy ők építik újjá Irakot, miután lebombázták! Mindenkinek ajánlom a témához a Fahrenheit911 cimű filmet. Persze nem kell mindent elhinni ami benne van, de az is elég (baj) ha a fele igaz.
  • TS Zolly
    ,, Meg az arab országok igazságszolgáltatása se semmi.A halálrakövezés meg karlevágás. ,,

Erről irtam az elöbb. Mernek aludni nyitott ajtó mellett.
  • TS Zolly
    Igy van. Ha az arab világot nézzük, azért jobban élnak pár országba, mint itt nyugaton. irak? Embargó ellenére azért ott is volt szines tv vidijóval. Lásd, mivel csinyája a gaz terrorista a filmeket?
    Hiradásokal szembe, de volt olyan rossz világ irakba. Csak sujtotta az a fránya embargó öket az öbölháború miatt. Jó, azért volt elég rendes diktatúra is. Hisz szaddan a saját rokonyait is kinyiratta ha ellent mondtak neki. Plusz ott van a többszázás éves iszlám törvénykezés, ami a szemet szemért alapot veszi. Nem is kell éccaka kulcsrazárni az ajtókat ott. ne feledd Schrank bavátom, a mostani iraki kormány, vagyis annak csúfolt valami, mind a megbuktott elnők politikai ellefelei voltak. Plusz ott vannak a kurdok, akik igen csak nem szerették szaddant. Kurdok ollanok ott, mint itt pl a cigók. Megtürt nép. De hámár diktatúra! Koreával mi is a helyzet? Ök megmonták, bármikor képesek atomot csinyáni, és bevetni usa ellen. Amerika miért is nem támadta meg eddeig öket? Minek? Nincs ott semmi ami kellene nekik. És észak korea meg irak közt ugy gazadságilag azért q nagy külömbség van. Ja ne feledkezzünk el afganisztánról. Ott nincs semmi, de a szomszédba vanám! És az amik már ott is vannak. Felvonulási területként afganisztán ellen cimszóval. Személyi kultusszal vádolják a szegégy szaddamot. Kuba? Ahol a lakosság megint csak szegénységbe él irakhoz képest? Vagy talán említhetném a ami világ legnagyobb diktátorát, Türkmenbasit. Volt iraki elnö hol van hozzá képest? Sehol. Amugy irak mivel fenyegette a világot, amiért megkellett támadni? Több mint 10 éve ült a seggén, csak néha lehetett hallani róluk, pl hogy megint nagy fölényel nyert a választásokon a szaddam.
  • rohadt alma
    Más kulturkör.Gondolj bele abba,az izraeliek egy házkutatáson találtak egy palesztin családnál egy fényképet amin a kb. 1 éves kisfiuk volt mintha felnőt lett volna öngyilkos merénylőnek öltöztetve.Természetesen nem igazi bombával a testén.Meg az arab országok igazságszolgáltatása se semmi.A halálrakövezés meg karlevágás.
  • schrank
    a lopakodók ! fasza film gyors rákeresek a második részére remélem nem feliratos mert már a tököm tele van velük régen a nyáriszünetekben nem olvastam annyit most egy film alatt
  • mohus
    oks...

én naív voltam...csak egy pl...amikor én kisebb voltam, azt hittem hogy a 21. században már nem lesznek csöpögő csapok...és mégis vannak
  • haxoror
    OFF

Nekünk ez a 21.század de ők még egy kicsit visszább vannak az időben (ja és nem azért mert annyira szeretnek a múltban élni hanem mert a nyugatnak így kényelesebb) ráadásul amit ők csinálnak azt azért teszik hogy a világ végre békén hagyja őket, a spanyolokat nem egészen ez a cél vezérelte.
  • haxoror
    Ilyen már volt több is a címük sajnos nem ugrik be, az egyikben közép-amerikában sunnyogtak asszem de a kor ugyanaz
  • mohus

gyilkosos lövölde játékos topikban ENSZeskedünk:)
  • DummyBoy
    Hmmm érdekes megközelítések ... Az a gáz hogy annyi féle pletyka meg összeesküvéselmélet született már ezzekkel kapcsolatban ...

Most volt a 60. évfordulója a történelem egyik legnagyobb "terrortámadásnak" (Ha szabad így nevezni ...), ugye "Tudodki"-ék atomot dobtak Hirosimára ...

Mivel egyik félnek sem lehet igazat adni és egyik fél módszerei sem elfogadhatók, ezért ezen felesleges vitatkozni ...

Amikor azt hallod hogy 3 újabb amerikai katona esett el, azt nem mondják be hogy mellette van 60 iraki civil áldozat is ... Vagy fordítva is igaz ez ...

Az USA vagy bármilyen más katonai nagyhatalom ellen sajnos csak ez az egy fegyver létezik :(

Mellesleg gondoljatok bele abba, hogy mi lenne ha Magyarország lenne olajnagyhatalom ... lehet hogy itt is kiderülne hogy van pár rejtett atombombagyár ...

Az Alvin és a mókusoknak van egy ilyen száma, abból idéznék (Sajna nem szó szerint!) "Nem tudni 10 év múlva kit hívnak majd terroristának!"
  • mohus
    ez aztán az érvelés:)

mert x éve többen haltak meg valami eszme/hit miatt barbár módon... ez a 21.században okod ad a barbárkodásra...
  • haxoror
    Ja és jó lenne az ideologizállással leálni mert a vége megint egy banhullám lesz :)
  • mohus
    Enemy at the (Bill) gates....Ellenség a kapuknál. Ed Harris vS Jude Law
  • haxoror
    Ja fel is szólalhatnának az ENSZ-ben :D

Majd rájösz később hogy a világ koránt sem olyan fekete-fehér mint amilyennek a híradóban tűnik, a te "barbárjaid" vallása legalább tiltja a gyilkosságot van olyan világ"vallás" ami nem tiltja :P
    Dilisek mindig vannak, eddig az iszlám nevében kevesebb ember halt meg mint pl a keresztény inkvizició és conquistadorok miatt de mindegy :)
  • schrank
    amúgy jó lenne ha csinálnának egy sniper-es filmet mint az a ll.vh-s az a sztálingrádos vagy milyen csak ilyen black hawk down környezetben
  • schrank
    ez az Ő szubsektív véleményük de vajon a hozzátartozók is repesnek örömükben hogy a család egyik tagja a paradicsomba került ?
  • Jancsik
    durva.
  • rohadt alma
    A egyik ismeretterjesztő csatornán volt egy film egy gépeltérítésről.Ott olyat mondtak,az nem számít egy teroristának ha ártatlanok is meghalnak a cél érdekében.Az se számít ha ártatlan iszlám áldozatok halnak meg.Mennek a paradicsomba.
  • TS Zolly
    Szerintem nem. De tök mindegy.
  • TS Zolly
    Mint az én szemembe az amcsik. Bár ök M1a1-el és a10-el ölték az ártatlanokat.

• item
    "Nem lenne semmilyen busz felrobbantás, ha ezek, nem csinálnák a fesztivált."

Érdekes elképzelés, csak tudod én nap mint nap azt hallom a tv-ben rádióban hogy itt robbant 1 pokolgép, meg ott robbant fel 1 busz! és azok között nagyon sok az ugynevezett ottani ember, iraki, meg más nemzetiségű egyén, ezek ugyan úgy megölik a sajátjaikat,mint más ártatlan embert! Ha azt mondod hogy szabadságharcosok, akkor katonák ellen harcoljanak, ne pedig ártatlan emberek halálával fenyegetőzzenek! Én azt mondom hogy amíg rengeteg ártatlan veszti el az életét addig ezek mindíg is terrorista köcsög barbárok lesznek a szememben!
  • schrank
    de ha te ottani lakos lennél mit választanál ? ugye egyre gondolunk
  • schrank
    ilyen károkat szokott okozni a transzportkirály is a játékba
  • schrank
    hát ebben nem volt semmi "érdekes" most szedtem le a torrent-ről valami 1órás sniperes valamit kristálytiszta képpel a haditechnika topikba lehet rákeresni ha egy pár oldalt vissza lapoztok
  • 0Fritz0
  • TS Zolly
    Ne feledd, nem a lakosság hijta be öket oda, hanem mentek ök hijás nékü is. És ugyi elösször nem a diktatúra megdöntése miatt mentek ám oda hé! Hanem a titkos fegyverek.
  • Dr4gonlord
  • schrank
    na most jó
  • schrank
    dobjá mer nem megy ezzel a QT-sel sem
  • Dr4gonlord
    Igen, csak egy kicsit le kellett volna görgetni, meg olvasni :D, nade Video.
  • DummyBoy
    Asszem ez is le volt írva pár helyre ...

Csinálsz egy multi servert, a többiek rákeresnek és amikor látják NEM JOIN-olnak, hanem szóllnak neked ... erre te nyomsz egy Disconnect-et, majd megcsinálod ugyanezt Single playerben, és mikor indul akkor lesznek botok és a haverok is tudnak join-olni ...

Üdv!