172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A XX században ők védték a demokratikus értékeket. Vagyis ha ők nem védik a nyugatot, akkor egész Európa tervgazdaságban élne, és ünnepelnénk Sztálni születésnapját. Most hogy 1 pólusú lett a világrend, senki nem tudja visszafogni az Usa ambícióit. Legalábbis hagyományos értelemben nyomást nem képes gyakorolni rájuk. A terrorizmus nem hagyományos nyomásgyakorlás... -
nnnna ja már aneve is nacionalista csodálkozom hogy van haja
a bomber meg a bakancs az stimmel na jó a bomber már nem menő de van helyette hosszú bőrkabát
-
Ha az amcsik nem avatkoznak közbe, akkor most a 3. Birodalom részei lennénk. Bár lehet ez valakinek tetszene. -
ha akkoriban nem szállják meg japánt soha nem tudnánk meg milyennek kell lennie egy kiváló terméknek olyan lett volna mint kína vagy É-korea
-
munkahely teremtés ; jóléti társadalom; megdanelc szarér hugyér; tovább is van mondjam még ...
-
Sziasztok!
Valaki fel tudna hozni csak egy érvet az amcsik mellet,aki fennállás óta folyamatosan "népírt" a béke és a világ érdekében???
Kumbulah... -
Hát mondjuk ezt kétlem, mert utána sokáig szívott a jenki flotta, mire kiheverte a veszteséget, amit Pearl Harbornál szenvedett el....mind1 ezen történészek is hevesen vitáznak. Szerintem sejtettek valamit, de nem tudták pontosan, hogy mikor és hol lesz a támadás. A japánok okosan támadtak, de ők is tudták, ha gyorsan nem érnek el kielégítő békemegállapodást, akkor végük... -
Ezek már csak filozofálgatások,de az tény,hogy etikátlan húzás volt Japán részéről amit csináltak.Nem foglaltak állást arról,hogy ki mellett csatlakoznak.Majd miután felküldték a levegöbe a légierejüket(a hadihajóflottát megsemmisítendő),hirtelen elküldték a hadüzenetet.Egy órán belül meg már ott is voltak PearlHarbournál.
Nem akarom én Amerikát védeni,csak kicsit bosszant,hogy ilyen nagy divat lett mostanában ez az amerikaellenesség.Nem szentek az biztos,de szerintem elég szar lenne,ha:
-a németek nyerték volna a II.világháborút
-Szaddamot nem állítják meg Quvaitban
-Hagyták volna Szaddamot Irakban,hogy tovább támogassa a terrorista szervezeteket.
-
ezek csak bohóckodtak olyan messzire lőtt hogy azt se tudta mire lő ha ők is vették volna az áldozatokat mint az iraki oldalon akkor sokkal tisztább lenne a kép hogy ki mire mennyit lőt és hogy miért 
mellesleg az iraki videón nem nagyon volt lőszarpazarlás meg azt se lehet tudni hogy meghaltak az áldozatok vagy csak "összerogytak" az "ütéstől" kivétel ezalól a buksi találatok habár kitudja ...
-
tudsz adni apple quicktime linket? mert addig nem tudom megnézni -
rohadt alma #53117 Az amerikai sniperes videon az amcsi addig lőtt amíg kiürült a tár és akkor cserélt tárat.Nem gáz,hogy egy profi katona nem tud visszaszámolni?Hogy akkor cseléjen tárat amikor még van a csőben lőszer. -
Most megint valszeg hiányos a tudásom de már nyílt titok hogy tudtak a támadásról és egyes vélemények szerint beáldozták a csatahajókat hogy meglegyen a támogatottság japán elleni háborúhoz. lehet hogy nem igaz, nem tudom, de elképzelhetőnek tartom. A háború márcsak ilyen. -
Na meg persze egy kis visszavágás is volt PearlHarbourért.Ami azért valljuk be nem volt egy tisztességes dolog a japcsiktól! -
Hát, szeretnék én ilyen rosszul kijönni egy üzletből.... -
Hát ez egy érdekes kérdés. Azthiszem ha megnéznél egypár korabeli amerikai háborús propagandafilmet megértenéd miért is nem szeressem jobban a amikat. Nemcsak a japánok amúgy tényleg tiszteletreméltó helytállása miatt volt ilyen kevés a hadifogoly hanem azért sem mert az amerikaiak nem is nagyon ejtettek fogjokat. A japán "sárgák" alárendelt élőskődők voltak akiket el kellett pusztítani. magyarul kinyírták őket. Ezt az utólsó emberig dolgot nemtudom, én úgy tudtam hogy erőteljesen a megadás felé hajlottak már. De biztos van aki ezt jobban tudja. -
Akkor vagy 1st sergeant ha megvan az osszes combat tipusu basic medalod. Engineer, Sniper, Assault stb. -
bf2, ha valaki elfelejtette volna :D -
Polemius #53110 Pl. a First Sergeant egyel magasabb fizetési kategóriába van sorolva, mint a Master Sergeant. Vagy mit szeretnél tudni?
-
Off
Sajnos mi azon 99,99%-hoz tartozunk, akik csak a felszínt látják a fehérház mesterkedéseiből, és így csak a spekulációkra hagyatkozhatunk.
Viszont egy dolgot nem vettetek figyelembe. Erdos ügyesen rátapintott, hogy a háború egyik legvalószínűbb oka az amerikai gazdaság talpra állítása, és mint olyan ez közvetlenül a mi érdekünket is szolgálja...
Sokan szídják az amcsikat, hogy önkényeskedő demokratikus diktátorok -ami így is van-, de ha egyszer az amerikai gazdaság összedől, akkor az egész világ monetáris rendszere felmondja a szolgálatot.
A következmény pedig -bár lehet, hogy nem annyira radikális, mint a fekete csütörtök után- megint az ételjegy bevezetés.. stb.
Konklúzió tehát, hogy amíg nem sikerül egy amerikafüggetlen alapokon nyugvó világgazdaságot megteremteni, addig marad a tétlenül nézem, hogy mit csinálnak effect.
On.
Ha pfujj, korán reggel miket írogatok

-
Nagydög #53108 Valaki azt mondta egyszer, hogy az amcsik nagyon ertenek hozza, hogy kell haboruba menni, de rendesen befejezni keptelenek. -
off:
hát viszont a gyakorlatban sikerült kicsit eltolni, ezzel az elhúzódással gazdaságilag nem jönnek ki belőle valami jól (persze jópár cég már így is megszedte magát) -
rohadt alma #53106 Ez már volt.De nem a lengyelek meg a kínaiak meg a koreaiak kezdték a háborút. -
Nagydög #53105 Ez egy kozmikus igazsag. Bar az is igaz, hogy zsir mindegy, ki irja, ugyis sajat szaja ize szerint teszi. -
A győztesek írják a történelmet. -
rohadt alma #53103 A történetben ők a rossz fiúk akiket megkellett állítani.Egy japán polgárnak talán úgy tünt ő nem tesz semmi rosszat.Otthon van.Nem lop.Neveli a gyerekeit.Dolgozik egy gyárban.De abban a gyárban mondjuk Mitsubishi A6M Zerokat rakott őssze amik mit is kerestek Szingapúrban?Tudom nem a jók és a rosszak háborúja volt a II. vh.Mindkét oldalon voltak gyarmatosítók.Csak talán jobb,hogy így lett vége. -
Nagydög #53102 Eleg nehez lett volna csak ipari celpontra dobni, mivel ezek is a varosokban vannak. A japanok eppen az utolso emberig ellenallasra gyurtak, igy aligha fontolgattak komolyan a kapitulaciot. A celpont kivalasztasan lehet vitatkozni, a masodik bomba szuksegessegen szinten. Bar kulonbozo forrasok szerint a japanok ugy gondoltak, hogy csak ez az egy bomba volt, es nem nagyon remuldoztek. A haboru sosem vicces dolog. :( -
Ez nézőpont kérdése. Szvsz a japók is fel tudtak volna hozni több érvet amellett, hogy ne dobják le a bombát.
-
rohadt alma #53100 Biztos több érv is amellett szólt,dobják le. -
Csokimano #53099 Jó reggelt !
Elárulná nekem valaki, a master és a first sergeant közötti különbséget ? Utánaolvasgattam, de nem sok eredménnyel....
Előre is köszönöm ! -
rohadt alma #53098 "Nem hiszem hogy bármilyen érv elfogadottá teheti egy atombomba ledobását civil városra. sztem. "
Nem tudtak pontosan célózni. -
Mindenképp ledobták volna...
Tudni akarták mit tud egy ilyen éles helyzetben.
[i]spectrum -
de, mert a gyomrod elkezdi fölemészteni magát és a fekély miatt vért hánysz fel:) -
Japán már a feltétel nélküli megadáson gondolkozott a bomba ledobása előtt is. Németország kapitulált, a kereskedelmi flottája romokban, egykét héten belül aláírták volna a papírt. Nem hiszem hogy bármilyen érv elfogadottá teheti egy atombomba ledobását civil városra. sztem. -
Mennyit tudtok irni 8 óra alatt :DD -
Nagydög #53093 "Azért egy sima blokáddal egy csepp vér nélkül térdrekényszeríthették volna japánt ami már egy lábbal így is térdelt."
Jah, az ehhalal nem jar kulonosebben sok verrel. -
Off
Az ilyen háborúk mögött amit az amik indítnak valahogy mindig a pénzt keresem. Adott volt egy amerikai gazdaság ami gyakorlatilag haldoklott, a termékei a gyártási árak miatt eladhatatlanok voltak, az állami megrendelések nem tudták tovább mozgatni a gazdaságot, a hadiipari készletek teljesen feltöltve. Miért is jó az a háború nekik?
- Leapasztják a hadiraktárakat, ahova egy petárda is elég lett volna oda min 10 cirkálórakéta ment, milliárdos utánrendelés a leapadt készletek pótlására.
- A lerombolt ország(ok) újjáépítése természetesen amerikai kizárólagossággal. nemigazán tudunk olyan országot aki nagyobb szeletet kapott ebből a tortából
- Ugye az ellentételezés, itt jön a képbe az usabarát iraki kormány aki mivel pénze nemsok, olajjal vagy bármivel fizeti ezeket.
A világ legnagyobb országszintű üzlete csak vérben úszik az egész.
Valami olyasmi mikor összeverer egy plasztikai sebész és utána nála kell megcsináltatni a gambádat....
Jah és a japán atom. Azért egy sima blokáddal egy csepp vér nélkül térdrekényszeríthették volna japánt ami már egy lábbal így is térdelt. Egyértelműen erőfitogtatás volt az oroszoknak, különben miért nem valami hadilétesítményre dobták le? Az a helyzet hogy a történelmet a győztesek írják...
-
rohadt alma #53091 Azt az embert meg kell becsülni.
-
rohadt alma #53090 Ilyen szót nem ismerek!
-
rohadt alma #53089 Sejtem mire gondolsz.Nem a hegyét reszelte le. -
Pedig van ilyen!!!
Nállunk is melóben eccer egy khmmm ... menáger :) megállapított egy 0,2 TIZEDMILIMÉTERES
elcsúszást egy 1,5x nagyítású asztali nagyítóval :)
Hátakkor egy sznájper?