172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hm?
-
az hagyján de hogy még a címét is full elbasztad az már sok 
-
Úgy... -
Úgy látszik nem tudok képet feltölten .....
[/IMG]
-
KIMARADT A KÉP : [/IMG]
-
Írtam valahol visszább, hogy hogyan lehet ... Csinálsz egy Multis szervert, a többiek megeresik a serverlistában, de NEM CSATLAKOZNAK, utánna mikor látnak, nyomsz egy Disconnect-et, és megcsinálod ugyanezt csak single Playerben ... mikor elindult a pálya, a többiek csatlakoznak az általuk látott serverhez és már kész is a multi botokkal ...
Mellesleg Kapják, be hogy miért nem lehet legalább a single pályákon Co-opert indítani ... 8 emberes Lanpartyn se lehet nyormálisan BF2-t jáccani ... ráaádásul én 2-3 nagyon jó barátommal szoktam játszani, de nálluk nincs net, emiatt kénytelenek vagyunk ezzel szopni ... Bénákok ... na mindegy, először szedjék rendbe a gamet aztán tegyenek bele Coop multit (Asszem ez sosem valósul majd meg :( ) -
Ezt nektek 
-
rohadt alma #53160 Ahogy elérsz egy új rangot úgy unlockolhatsz fegyvert.A rangok elérése a potjaidtól függ.
Itt több jó BF2 videot találsz de amit keresel az is megvan.
-
??? A CB-s kihívásokat vagy én vagy Kornél intézi és én tutti nem hívtalak ki titeket, de arról sem tudok, hogy Kornél így tett volna. Ha jól emlékszem eddigi kb 3 éves cb-s szereplésünk alatt egy magyarok elleni meccsünk sem volt... talán barátságos, de még talán az sem. Ha tényleg kihívott benneteket Kornél, akkor sztem vagy mellényomott, vagy friendly-re hívott ki benneteket, ami meg nem hinném, hogy óriási gond. -
intro ügyben: fileplanet.com vagy filefront.com -on tuti fent van az alap bf2 meg az sf-é is.
a többi ügyben pedig látogass el a totalbf2.com -ra. -
keeper007 #53157 Hi!
most keztem a BFet es lenne nehany kerdesem. van egy rangom az a "^" egy ijen hazteto :D. na csak h mikor unlockolhatok fegyot? es meg az h a introt le lehet e tolteni valahonnan avi vagy mas formatumban. a intro lenyegesen fontosabb szamomra mint az unlock. koszi . bye, es meg h van e vmi irc server/csati ahol van a nép? mert qneten: bf.hu, bf2.hu-n és ircneten: bf.hu vagyok de nemnagyon él a nép.
bye -
Úgy látom ismét "jó" hangulat lesz!
Megadja az alaphangot a magyar cup-hoz!
Mi lesz itt egy hónap múlva
!
-
mondanám, hogy nézd meg a faq-ot, de abban nincs benne :-)
szal nem lehet multiban botozni ;-) -
bfv-ben soha nem hívtuk ki a másikat, csak opencup-on lettünk egy csoportban.
de ladderen elég bunkóság a tudvalevően kissebb csapatot kihívni a sok pontért.
szal előttem a jcsr leirta magát már bocs. mostmár kezdem érezni, miért ratyizza mindenki őket. -
Nemide!!
Egyel lejebb
-
-
Multiba lehet valahogy botokat berakni? -
-
Az igaz.:)
Miáúúúúú!
-
Miert, miert, 83 pontert ;) -
JCSR most hallottam,hogy kihívtatok minket CB-n...Azért ez nem szép dolog,hogy magyar-magyar ellen játszik...A HUNwar még elmegy,de a CB....Na mind1 nem izgat de azért ez nem volt szép dolog mert gondolom miért hívtattok ki... 
-
cső, vegyél fel msnre, megy privibe -
van valakinek infója a köv. patch-ről ? mikorra várható ? -

-
Inkabb ettol fossal kiskomam 
-
Igláné #53142 Az EA Amerikai cég? -
haxoror #53141 Egyébként ez a "mi lett volna ha..." játék elég értelmetlen, viszont most a "mi lenne ha az amcsik a seggükön maradnának végre" megy, ez ellen talán még tenni is lehetne... -
haxoror #53140 Brian élete
-
rohadt alma #53139 Ezt honnan idézted.Monti piton?
-
haxoror #53138 Lehet róla vitatkozni hogy jó volt-e vagy rossz a 40 év de az biztos hogy az ország nem úgy nézne ki mint most ha a ruszkik rögtön hazamennek. -
kéne a ...szomnak a balkézszabály 
-
haxoror #53136 Ezt az egészet még az angolok baszták el de keményen amikor hagyták az amcsikat elszakadni...
Rohatt angolok! :P -
rohadt alma #53135 Dél-Koreának bejött az USA beavatkozás.Ha a két koreát Észak-Korea egyesíti akkor most olyan lenne mint Vietnám.Akkor most nem lenne Samsung SyncMaster 765MB monitorom. -
persze és csak a kis szőrös állatok maradtak meg mint amilyen deni de vito meg robin williems mi
-
rohadt alma #53133 Nekem valahogy úgy jött le,a Pearl Harbour-i veszteség valami olyan volt mint a dinoszauruszok kipusztulása.Mert a nagy csatahajók vesztek oda amik elavultak a repülőgépek hajókról történő üzemeltetésétől fogva.A repülőgépek messzebb viszik bombáikat mint amilyen messze az ágyuk lőnek.Az emberi áldozat meg elenyésző volt a teljes háborús veszteséghez képest. -
.. búzát, békességet ! még jó hogy csak 40 évig kaptuk
-
Igen ez nagy klasszikus 

-
eh elnézést, közben megtaláltam a hiteles idézeteket:
- És mit adtak nekünk mindezért cserébe? - kérdezte, majd karját kerresztbe
fonva mellén, ajkán gúnyos mosollyal hátradõlt, mint aki nem vár választ.
Azonban valaki jelentkezett a hallgatóság elsõ sorából.
- Vízvezetéket.
- Mit? - kérdezte döbbenten Redzs.
- Vízvezetéket.
- Ó igen. Igen. Azt õk adták. Igen, ez igaz.
- És a csatornázást - hallatszott hátrábbról.
- Ó, igen, a csatornázást - helyeselt most Szten, és Redzshez fordult. -
Ne feledd, milyen volt a város elõtte!
- Jól van - hagyta helyben Redzs -, elfogadom. A vízvezetéket meg a
csatornázást. Ezt a két dolgot õk csinálták.
- És az utakat.
- Persze, nyilvánvaló, az utakat. Ez nem is vita tárgya, ugyebár. De
eltekintve az utaktól, a vízvezetéktõl, a csatornáktól...
- Öntözés!
- Gyógyászat!
- Oktatás!
- Jó, jó, elég volt - próbált rendet teremteni Redzs.
- És a bor!
- Igen! - emelte föl a lyukas kanalat Frenszisz. - Az tényleg nagyon
hiányozna Redzs, ha elmennének a rómaiak, a bor.
- Népfürdõk - tódította valaki.
- És, hogy jó a közbiztonság az utcákon este is, Redzs - mondta Szten.
Frenszisz helyeslõen bólogatott.
- Nagyon jól tudják - mondta a hallgatóság felé kacsintva -, hogy kell
rendet tartani. Lássuk be, csak õk képesek rá e g y i l y e n helyen,
mint ez. Hö-hö.
- Jól van! - Redzs már nagyon ideges volt - De eltekintve a csatornától,
gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtõl, öntözéstõl, utaktól,
vízvezetékhálózattól, MIT TETTEK A RÓMAIAK ÉRTÜNK?!?
- Békét hoztak - mondta valaki.
- Ó - legyintett Redzs - békét... DEMAGÓG! -
- Mert mit adtak nekünk a rómaiak? Semmit!
- Csatornahálózatot!
- Na jó, persze. Csatornát, igen. De a csatornát leszámítva mit adtak nekünk a rómaiak, semmit!
- Utakat.
- Na jó, na jó. A csatornán meg az utakon kívul mit adtak nekünk a rómaiak, semmit! Semmit nem adtak nekünk a rómaiak!
- Közoktatást!
- Közbiztonság!
- Vízvezetéket is!
- Munkát, fürdőket!
- Na jó, na jó. De a csatornán, az utakon, a közoktatáson, a közbiztonságon, a vízvezetékeken, a munkahelyeken, a fürdőkön kívül mit adtak nekünk a rómaiak? SEMMIT!!!
- Bort...
,) -
Majd az lesz, ha sokáig csinálják.
[/IMG]
[/IMG]