172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
W : gáz
S : laSsít
A : balra kanyarodik
D : jobbra kanyarodik
egér invers módban :
hátrahúzva emeled az orrát
előre tólva döntöd az orrát
balra húzva balra dől
jobbra húzva jobbra dől
a helinél annyi a lényeg hogy ha előre akarsz vele repülni akkor az orrót előre kell dönteni mint azt ahogyan a filmekben is látjuk (a felhő mindíg vízszintes)
-
grolin76 #53246 Üdv!
Tudna nekem valaki némi hasznos információt adni a helikopter és vadászgép irányításról? Egy ideje már játszom a BF2-vel, de ezekkel a légi masinákkal nem igazán boldogulok. Ha valaki megosztaná velem a legi jérművek confját annak is örülnék. -
Most meg félsz, mi?
-
Verzoo #53244 Azt nem tudom,de hogy tiszta szar lesz az biztos 

-
LoL:) Keverik a szart?:) No de ki fog majd fejest ugrani abba?:) -
Verzoo #53242 
-
Vigyázz!Megy az arti kápra!
-
Verzoo #53240 Bénáztál rendesen 

-
Tegnap majdnem agyvérzést kaptam. Egy szívinfranyót tuti kihordtam lábon... 

-
Verzoo #53238 Jah meg Stál konyhája -
Burda szakkör....
-
Ez megin' miattatok van:
-
Verzoo #53235 Tegnap háborús eszmecsere,ma versszakkör....
Mi lesz még itt? -
"késsel nyomulok az utcákon
s az arcodat jól megvágom"
-
Verzoo #53233 Tartalmas olvasmány,nagy hatással volt rám mikor elolvastam... 

-
Írtam egy kis versikét, olvassátok jövőre kötelező olvasmány lesz.:
"a bf-ben a kedvencem a G3-om
osztja a halált ahogy én kívánom
dőlnek el az emberek
mert ez az én álmom" -
Ne foglalkozz vele.Zsófi már csak ilyen.Először ír,aztán gondolkodik,de miután rájött még meg is magyarázza.
Nekem is csuklásra kényszerítette anyukámat,amikor viccből "megreparáltam" a MI8át(beleépítettem egy corsair motort,de nem bírta az orosz kasztni a fejlett technikát és elfüstölt...
)
Őt így szeretjük
-
Ja tényleg vinyó miatt nem tudtad feltenni... -
haxoror #53229 Az ilyen kézenfekvő és mindenki számára könnyen elérhető megoldás sztem nem érdekli mert akkor már rákeresett volna
-
Szerintem egyszerűbb lenne ha kitörnél a középkorból és feltolnád az 1.12 peccset. +100 mega, +100 bug, szóval megéri.
Tegnap hajigáltam a vakítot mint állat, és teccik mert engem is elvakít és asse tom hol vagyok, szóval sok haszna nincs, szerintem.

Viszont a g3-at lecseréltem az f2000-re, nagyon brutál fegyver. -
vmi bevált laggmentes kéne
köszi
asebol végigprobálhatok kb 20at mind sz*r lesz tegnap ezzel szenvedtem egy csomot de nemtaláltam élvezhetö sebességüt....
jönnék én 112re de amig nincs uj vinyo nincs 112 :( .... -
ase keress rá, szerintem.
-
na ezaz
ezekre persze jön reakcio nah mind1...
akkor vki csak tudja azt is hogy nincs ilyen akkor esetleg szolhatna...
de ilyen sztem van: "vagy kis pingü külföldi?"
vmi bevállt laggmentes kéne... -
"ugylátom csak a fasságokra tudtok válaszolni..."
De talán azért nem válaszolnak, mert nem tudnak ilyen szerverről... ;) -
Ezek után mit vársz? LOL
-
ugylátom csak a fasságokra tudtok válaszolni...
még1x megkérdezem:
létezik esetleg 103as magyar server?
vagy kis pingü külföldi? -
haxoror #53221
-
neked lehet, kiválasztott vagy
-
Gabóca megmondanád mikor láttad ezt a kihívást vagy ha nem néztél magad utána cb-n amit nemértek akkor hogy kitől is hallottad? Ugyanis hála nektek most ugrasztottam ki az ágyból Kornélt, mivel Ő meg Odin intézi ezeket a dolgokat. jelenleg éppen az államvizsgájára vagy mire készül, hajnalokig tanul és cirka egy hete nem is volt a CB oldal közelében és kurvára örült ám nekem. Tegnap se játszott meccsen emiatt. Szal légyszíves egy dátumot vagy valamit hogy utána nézhessünk mert tegnap tuti nem volt ilyen kihívásunk. Nomeg a pontvadászatról csak annyit hogy minél hátrább lévő csapatot hívsz ki annál kevesebb pontot kapsz érte ezért ha megnézed a kihívásainkat mindig az előttünk levőkből hívtunk ki eddig 16-oson. -
Sosem késő...
-
áhh én is ott toltam el, hogy utánnanéztem cb oldalán, pedig úgy beírtam volna nektek valamit
-
Meg Me0w, de azért kafa.
-
lol:D -
Running amúgy sztem de nagyon jó lett :-) -
Gratula....nagyon jó.:) -
Elkészítettem a Horda legújabb bannerét! :)
-
A magyar 4es ranked sfes lett, lehet nyomulni rá -
nem úgy értem, hanem egyszer játszok ilyen jól és ki lettem rúgva érte. -
Most kilockoltam valami fegyvert, azt hogyan tudom használni?
Jah és mégegy kérdés, az hogy lehet hogy valakinél van aknavető és távcsöves is egyszerre?
-
Te Zsolti már neharagudj de nekiállsz köpködni te is ahelyett hogy megvárd mi is történt valójában. Idáig sem csináltunk szándékosan ilyesmit, ezután sem fogunk, max valami félreértés lehetett vagy valamit csúnyán benéztek a TLD-sek. Tegnap egyész nap a CB oldalán kujtorogtam és ott nyoma se volt ilyen kihívásnak. Szal először vegyél egy mély levegőt mielőtt nekikezdesz a szitkozódásnak, így is van elég bajunk nem kell a plusz gond.