172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jah, és induljanak "téeszcsé" néven
-
biztos van még egy jópár klán akinek ugyanez a gondja. Szövetkezzetek
-
szerintem mi(hts) jelentkeznénk a magyar kupára, de nincs meg a 10 ember, most nagyonsokan kiléptek, mert nem bfeztek -
Szép, de legközelebb jobbak legyetek!!!
-
grat
-
GBC vs [GS.BF2] 1145-954
THX a wart,jók voltatok,szoros volt!GG!
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
GG ALL!
-
Szerintem is fölösleges ezen lovagolni, ha így döntöttek akkor egééésségükre. Éjjen az összetartás, magyarok vagyunk bazzeg, ez nem kétséges...csak így tovább. -
djukel #53567 Ez emberek fejerol a sorszamot es a nevet nem lehet valahogy eltuntetni.? Singleben jatszok... -
Osztonozze oket egy seggbekurassal, en pl. azon nyomban jelentkeznek! :))
ui.: A fasz jobbik felen szeretnek lenni, kkthx ;) -
jah, heti három meccsen, ezt elfelejtettem. -
"nem érezzük,hogy a CB-t kellene pihentetnünk egy "MB" miatt"
Mi anno egy időben toltuk a bfv huncup-ot, a bfv laddert meg a bfv opencupot ;-) -
Nem hiszem,hogy Murry szó szerint értette!
Kár lovagolni a szavakon!
Gondolom ösztönözni akarja a többieket! -
Privatban el tudod kuldeni, hogy mi tortenik, pontosan? Ejfelig tudok neked segiteni, utana megy a repulom :) -
plz. nem vagyunk mi már annyira rosszak, mavolt az első igazi gyakorlásunk eddig szervezetlen volt... -
Jo hát nekem ilyet nem írt ki... 
-
Szerintem szive-joga mindenkinek eldonteni, milyen kupakban meretteti meg magat, ennek aztan 0 koze van a lamasaghoz. Szerintem kar ilyen szavakkal dobalozni... -
Abban, hogy nem fut vegig, es azt irja, hogy patching failed. -
Szal aki nem indul az láma?
Akkor lámák vagyunk,ez van...
Úgy döntöttünk,hogy nem indulunk,mert qrvára demoralizáló+idegtépő tud lenni a sok tingli-tangli klánocska viseldkedése(<--De ezt már Rambo leírta...).Mi ezt a játékot az élvezetért toljuk klánszinten,de ezt egy "MB"-n nem kapnánk meg egyelöre...Elpocsékoltnak éreznénk az időt a CB-n való szereplésünk rovására(mint ahogy BFVben is történt).
Biztos,hogy lennének jó/izgalmas/élvezetes csaták,de összességében nem érezzük,hogy a CB-t kellene pihentetnünk egy "MB" miatt.
Ha ezért lámák vagyunk,akkor azok vagyunk.Sajnálom... -
köszi hogy segítetél,de sajnos így se megy.
Az miben nyilvánul meg hogy a patcher kiakad?, mert nálam létrehozott egy ilyen error logot de abban szerintem csak ilyen jelentéktelen hibák vannak pl nyelveket nem találta meg ilyenek. -
amugymeg ha lesz uj tag,akkor szoltok az ellenfélnek hogy miaszitu. Mi biztos hogy nem fogunk ebből ügyet csinálni. -
kupa alatt csak a regisztrált játékosok játszhatnak, ez nem vitatéma, de köszönjük az észrevételt
ellenben regisztrációs időszak végéig ha van módosulás, akkor azt nuygodtan küldjétek el Runningnak... hagy dolgozzon
-
Szia! Nem kell 1.03-at telepiteni... Felrakod az alap BF2-t, de nem crackeled, meg semmi ilyen ostobasag. Letoltod az 1.12-es patchet, elinditod. Ha valamiert nem futna le, akkor safe mode (az xp betoltese elott tenyerelj az f8-ra), majd az administrator-al lepj be (magyarnal rendszergazda, a kodot remelem meg tudod). ELinditod a patchert, ha itt is kiakad, akkor kiurited a tempedet (documents and settings/userneved/local settings/temp), majd a patch elinditasa utan atmasolod a cuccokat a bf2-be. Kell lennie patch.exe-nek, patch.rtd es patch.rtp-nek. Majd patch.exe.
Ha ez lefutott, de a jatekban azt irja ki, hogy invalid cd-key, es tortre mesz, akkor ujra kiurited a tempet, elinditod az 1.03-as peccset, majd a tempbol kibogaraszod a bf2cdkeycheck.exe-t, es elinditod, az kodolja be a cd-kulcsodat. Ha nem menne, akkor a registriben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc alatt megtalalod amit bekodolt. Itt az erteket (value, ertek) kitorlod, es visszairod a cd-kulcsodat kotojelek nelkul. Majd ujra bf2cdkeycheck.exe. Igy mennie kell. -
rohadt alma #53552 Vannak bátor csirkék is!
-
hahó van valaki itt a gsbf2 -böl ?
mennénk fel a serverre de nem tudjuk a jelszót
pls msn-n irjatok
[email protected] -
Tudom hogy mindenki leszarja hogy nem indul el a játék, mert itt mindenki erdetivel játszik, ezt meg is értem, de azért elmondom idáig meddig jutottam hátha valakinek segítség. Namost a faqban leírt egyik műveltet elvégeztem azt hogy a local settinngs tempből átmásoltam a kitömörített patchet a bf 2 gyökérbe és ott indítottam el.(mondjuk a shodan névben nem tudom mennyi ékezet van vagy szóköz, mindegy) Ez nagyon jó, örültem is hogy a játék elindult végre csak ez a 1.03as patch volt.
Az 1.12esel más a helyzet mert ott ha átmásolom és elindítom a patch.exet akkor azt írja ki hogy Could not find patch file...Godolom azért mert a tempbe több mappába csomagolja ki, de ha minden részt átmásolok a bf be akkor is ugyanezt írja ki, ebbe kéne egy kis segítség!
-
Annyi BF2-es klán van MO-n, hogy szinte megszámolni se lehet, erre a sok láma klán mind viszakozik valamilyen indokkal.
Akkor ba+ uninstalljátok a BF2-t, ha ennyire nem tudtok játszani. Csak foglalja a helyet a gépen.
Igaza van running-nak mind csirkék vagytok.
-
"CB-n is az a szabály, hogy aki regisztrált játékos+bent van a GUID-ja, az játszhat, akkor is, ha war előtt egy órával csinálta ezt meg."
Igen mert az LADDER nem bajnokság!!!!!!!!!
Ne hasonlitsd össze a két dolgot!
Mint mondtam Open cup ban is tilos a menet közbeni leigazolás. MERT AZ KUPA!
Lehet, hogy elsőre hülyeségnek tűnik, de van értelme.
-
háát volna egy.. áá beszéle itt hülyeségeket... igaz HTS? :DDDD -
szvsz régen teamspek honlapján voltak publikus ts szerverek -
tudtok adni egy jóó teamspeak szervert ahol tudnánk hts szobát csinálni? megköszönném -

Tegyetek is! -

Az a klan aki azert nem jon a magyar bajnoksagra, mert volt 2 rossz tapasztalata az meg nem jatszott eleget CB-n.
Ott is lesznek rossz tapasztalataik elobb utobb.
Szoval magasfoku lamasag erre hivatkozni.
Es az a klan amelyik azert nem indul, mert esetleg kesobb nem lesz eleg idejuk, vagy raero emberuk warozni, az is csirke. Anno az U42 kilépett az MB-bol ilyen indokkal, de legalabb elindultak es megvivtak par war-t.
Volt ver a pucajukban elindulni rajta.
Egy szo mint szaz, az a magyar klan aki tud warozni, esetleg CB-zik is, igenis induljon el az MB-ben is!!!
Vegyetek rolunk peldat, nekunk 19 tagunk van ebbol 11-nek van eredeti BF2-je, es ebbol 9 venne reszt az MB-n. Ez keves, viszont nagyjabol UE a helyzet az FB-nel is, ezert coaliciora leptunk veluk, es kepesek voltunk egyutt elindulni. Lehet, hogy nem leszunk elsok, de mindent meg fogunk tenni erte.
-
srácok irja be valaki hogy lehet megcsinálni az ASE-t bf2-höz (tudjátok, üdvözlő ablak) mert nem jön be a faq-ban ez a rész: azt irja az atw: az oldal nem található -
Még anni hogy ez az 1.12 a legujabb patch mert a végét nem tudom van 1.1.2554 meg van 1.1.2551 <---ez az 1.03as patch vagy mi?
-
Anno a clanbase-en az open cup-ban sem volt leigazolás menet közben. -
Hali GBC-Aus észrevételeit szeretném tolmácsolni az illetékesek felé.
"A huncup-al kapcsolatban szeretnénk egy olyan dologra felhívni a figyelmeteket, ami szerintünk a későbbiekben nehézséget és vitákat okozhat. Az általunk kifogásol szabály a következő:
"A kupa alatt játékos igazolás nincs, csak azok játszhatnak egy csapatban, akiknek a nick-jét az elején leadták a csapatok."
A GBC klán elsők között adta le a nevezését a kupára. Az akkori létszámhoz képest már most is négy taggal többen vagyunk. Ráadásul, ha lesz elég klán, ez a kupa akár márciusig is eltarthat. Mi nem tudjuk azt garantálni, hogy márciusban azok az emberek, akik neveztek mind aktíval lesznek.
Ha pedig új taggal bővülünk, természetes, hogy azt szeretnénk, hogy ő is játszon velünk. CB-n is az a szabály, hogy aki regisztrált játékos+bent van a GUID-ja, az játszhat, akkor is, ha war előtt egy órával csinálta ezt meg. Nem értjük, ennek a szabálynak mi értelme van, főleg egy olyan közösségben, aminek összetétele folyamatosan változik ! " Aus
-
Bármelyik patch-t teszem fel visszadob az asztalra, de ég az EA logo se jön be. Faq ba leírtakat már mindent megcsináltam, kártya 9800pro ,Help! -
picsba lemaradtam egy csomo hszról:( -
és hányan vagytok a "klánban"? -
Hi itt vagyok, nekem is jár a pihenés b+.