172102
  • badsec
    Ha már kimásolod valahonnan a szöveget, legalább a hibáit javítsd ki!
  • FCH kari
    Ha jol tudom akkor ezzel lehet is!
  • rohadt alma
    Végülis ez üzlet.Ez nem az Americas Army.
  • joebacsi
    ejj b+, nagyon pedálozol...
  • Hysteria
    Battlefield 2 Tuning csomagok topic
  • badsec
    Kb. annyi hogy pénzért vehetsz magadnak újabb fegyvereket, stb...
  • alma2
    roviden tomoren, meg lejebb sullyedni, ha meg lehetseges...
    az lenne a meg durvabb ha mar jarmuvekre is igaz lenne, csak az ulhet bele aki megvette ezt meg azt a kiegeszitot.
    gratula nekik...
  • Running
    Tökre nem értem mivan, mit akarnak....
  • alma2
    ez ilyen amilyen, jobb ha megkezded megszokni :)
    kb bf2 bol kiszamitva eddig 150 orat nyuztam, es mar kicsit kezdi megadni magat, de a haverom saitek 3d-je joval benabb, tehat jo valasztas nincs sajna.
  • vsly
    Igen,megszokod
    Tudtommal nem lehet egyik joyon sem érzékenységet állítani
    Én is lecseréltem a joyomat egy Saitek x52-re(aminél fullosabb joy tudtommal nem kapható),de azon sem lehet állítani.
    Tud ez qrva sok mindent:58gomb(34programozható),de BF2ben kitörölhetem vele,mert összeakadnak a gombok a controlsban.
    Az elején még vissza is sírtam a régi joyomat,de már egész jól megszoktam.
    Szal az egész csak szokás kérdése.
  • TDC Geronimo
    Szánalom...
  • Platypus16
    Lecserélik a BF2 kieget?
  • rohadt alma
    Joyjal akarsz vadászgépet vezetni?
  • theodor
    lehetne jelentkezni?
  • theodor
    Hi én szeretnék valami Magyar szerveren játszani vagy egy Magyar klánba jelentkezni de csak a t-m-p-n tudok játszani.Pedig eredeti a game.Pls mondjon már valaki jó war időpontokat vagy címet
  • FCH kari
    sziasztok.vettem egy logitech extreme 3d pro joyt,beállitások minden sikeres csak nemvagypok megelégedve az érzékenységével,valaki tudna valami tippet adni??
  • Sheltem
    Pls vki segítsen azt a progit keresem amivel winből látom a szervereket(Nem ase hanem vmi bf2 server loader)
  • vsly
    Kiértettem én az ösztönzést a mondandódból,nyugi.
    Boldog Karit Neked is,és tartsd meg azt a glóriát,jól áll
  • Running
    Fújj maximalisták...
  • vsly
    Mi is,szal nem vagy menö
    De pont ezért nem szeretnénk mégegszer eljátszani a "mindenhol ott vagyunk,de mégsem tudjuk odatenni magunkat"játékot.
  • Murry
    Szóval csak ösztönözni akartam az MB-n nem induló klánokat, hogy gondolják át, és jelentkezzenek, sajnálom ha egyesek nem értették meg a lényeget, és leragadtak a "láma" szónál.

Egy nagyon flémelős, és beszólós választ akartam írni erre, de sajnos vagy szerencsére megcsapott a karácsony szelleme, és ehelyett minden jót, és boldog békést karácsony kívánok nektek, és mindenkinek...
  • Verzoo
    Jaja megrémült mindenki tőletek
  • Running

>>>HORDA TAGOK:

1. [SG]Running
    2. [SG]Gundark
    3. [SG]atwe
    4. [SG]Szigi
    5. [SG]Drachomir
    6. [SG]keke77
    7. GBC_-mNz-Jean
    8. GBC_{TLD}Gaboca
    9. digitalenjoy
    10. -tRs-Gerzson
    11. frx_meow
    12. Tomsteel
    13. Piedon_GHT_
    14. badsec
    15. [HUN]csome
    16. CB Crem
    17. schrank[HUN]
    18. (HUN)SzabFer

Még két tapasztalt Bf2-s emberke jelentkezését várom a Hordába. Infó a csapatról, az autóverseny oldalán.
  • Running
    Azért nem jelentkeznek, mert tudják hogy a Horda ellen nincs esélyük.
  • TDC Geronimo
    Jól tudod! :)
  • Robogo
    Jó lenne ha még sok klán jelentkezne a magyar kupára,mert ha jól látom elég kevés klán jelentkezett eddig,mindössze 5 klán.
    És azért van 14-om aktív klán...GOGO JELENTKEZNI!:)

Különben a Guerrillaz klán(GRz) az a [H[BA] klán???
  • good charlotte
    nem tudjátok hogy hogy kell bannert csinálni???? vagy valaki meg tudná csinálni nekem ????
  • Beers
    Ha jól tudom Joebacsi!
  • good charlotte
    ki csinálta a bannert????
  • rohadt alma
    A gamespyon kiválasztok egy szervert és rákattintiok.A játék ugy töltődik be mintha nem is a gamespytól indulna.Mintha az asztalon a Battlefield 2 ikonra kattintottam volna.Ha a gamespyban kattintok egy szerverre akkor rögtön annak kellene betöltődni ugye?IP cím szerint tudok a kiválasztott szerverre csatlakozni.Ez a hivatalos magyar ranked szerver volt.A játékot a gamespyal együtt uninstalláltam aztán telepítettem de akkor is ezt csinálja.Mi a megoldás?
  • Hatt
    Nincs is fent a gépemen ha ez megnyugtat:)))
  • Beers
    Ti tudjátok,azért sok sikert a CB-n !
  • ZoLeYe
    Nekem is ugyanaz a hiba,amit pár hozzászólással előttem bemutattak(#53284):
    602bc161-es, PUNKBUSTER-es hibaüzenet!

Nincs valami konkrét megoldás ezzel kapcsolatban?!
  • Jancsik
  • eX RambO
    Te miért nem alszol még?? Már tök régen elköszöntél Tsen Fogadjunk csinálod a pontjaidat vmelyik szerveren :))
  • Kovács legény
    nem eredeti gaméval olyan klánba biztos nem vesznek fel ahol "komolyan" veszik a warozást,CB-t.
  • Balumann
    én is szivesen lennék klántag valahol, csak nem eredeti a játékom, és mikor játékba vagyok legalább 2 perc mire normálisan megy a játék és tudok vele játszani :((
    Azért valahol van hely még?
    Játszottam BfVietnammal is neten sokat, ezzel csak párszor mikor feltudtam meni valamikor a szerverre még a kezdetek kezdetén, csak most üzemeltem be nemrég megint.
  • Kovács legény
    én pl csak csalódott vagyok ,mert szeretném ha minnél több csapat indulna,és mivel hogy ti is benne vagytok a "legjobbakban" ezért méginkább szerettem volna ha indultok.
  • Verzoo
    Jaja
  • eX RambO
    Hajrá-hajrá szurkolunk nektek, és megigérhetem, hogy ha nem is indulunk mert "lámák" vagyunk azért szemmel fogjuk követni a szerepléseteket. És még 1x sorry ha vkiket megbántunk ezzel a passiv viselkedésünkkel, de szerintünk meg pont az a link hozzáállás amit te irtál, hogy játszunk egyet-kettőt aztán odébb állunk, ha egyszer elkezdünk vmit akkor azt végig is csináljuk.... Nekünk ez az álláspontunk.