172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha már kimásolod valahonnan a szöveget, legalább a hibáit javítsd ki! -
Ha jol tudom akkor ezzel lehet is! -
rohadt alma #53612 Végülis ez üzlet.Ez nem az Americas Army. -
ejj b+, nagyon pedálozol...
-
Battlefield 2 Tuning csomagok topic -
Kb. annyi hogy pénzért vehetsz magadnak újabb fegyvereket, stb... -
roviden tomoren, meg lejebb sullyedni, ha meg lehetseges...
az lenne a meg durvabb ha mar jarmuvekre is igaz lenne, csak az ulhet bele aki megvette ezt meg azt a kiegeszitot.
gratula nekik... -
Tökre nem értem mivan, mit akarnak....
-
ez ilyen amilyen, jobb ha megkezded megszokni :)
kb bf2 bol kiszamitva eddig 150 orat nyuztam, es mar kicsit kezdi megadni magat, de a haverom saitek 3d-je joval benabb, tehat jo valasztas nincs sajna. -
Igen,megszokod 
Tudtommal nem lehet egyik joyon sem érzékenységet állítani
Én is lecseréltem a joyomat egy Saitek x52-re(aminél fullosabb joy tudtommal nem kapható),de azon sem lehet állítani.
Tud ez qrva sok mindent:58gomb(34programozható),de BF2ben kitörölhetem vele,mert összeakadnak a gombok a controlsban.
Az elején még vissza is sírtam a régi joyomat,de már egész jól megszoktam.
Szal az egész csak szokás kérdése. -
Szánalom... -
Platypus16 #53603 Lecserélik a BF2 kieget? -
rohadt alma #53602 Joyjal akarsz vadászgépet vezetni? -
theodor #53601 lehetne jelentkezni? -
theodor #53600 Hi én szeretnék valami Magyar szerveren játszani vagy egy Magyar klánba jelentkezni de csak a t-m-p-n tudok játszani.Pedig eredeti a game.Pls mondjon már valaki jó war időpontokat vagy címet -
sziasztok.vettem egy logitech extreme 3d pro joyt,beállitások minden sikeres csak nemvagypok megelégedve az érzékenységével,valaki tudna valami tippet adni?? -
Pls vki segítsen azt a progit keresem amivel winből látom a szervereket(Nem ase hanem vmi bf2 server loader) -
Kiértettem én az ösztönzést a mondandódból,nyugi. 
Boldog Karit Neked is,és tartsd meg azt a glóriát,jól áll
-
Fújj maximalisták...
-
Mi is,szal nem vagy menö 
De pont ezért nem szeretnénk mégegszer eljátszani a "mindenhol ott vagyunk,de mégsem tudjuk odatenni magunkat"játékot. -
Szóval csak ösztönözni akartam az MB-n nem induló klánokat, hogy gondolják át, és jelentkezzenek, sajnálom ha egyesek nem értették meg a lényeget, és leragadtak a "láma" szónál.
Egy nagyon flémelős, és beszólós választ akartam írni erre, de sajnos vagy szerencsére megcsapott a karácsony szelleme, és ehelyett minden jót, és boldog békést karácsony kívánok nektek, és mindenkinek...
-
Verzoo #53593 Jaja megrémült mindenki tőletek 

-
>>>HORDA TAGOK:
1. [SG]Running
2. [SG]Gundark
3. [SG]atwe
4. [SG]Szigi
5. [SG]Drachomir
6. [SG]keke77
7. GBC_-mNz-Jean
8. GBC_{TLD}Gaboca
9. digitalenjoy
10. -tRs-Gerzson
11. frx_meow
12. Tomsteel
13. Piedon_GHT_
14. badsec
15. [HUN]csome
16. CB Crem
17. schrank[HUN]
18. (HUN)SzabFer
Még két tapasztalt Bf2-s emberke jelentkezését várom a Hordába. Infó a csapatról, az autóverseny oldalán. -
Azért nem jelentkeznek, mert tudják hogy a Horda ellen nincs esélyük.
-
Jól tudod! :) -
Jó lenne ha még sok klán jelentkezne a magyar kupára,mert ha jól látom elég kevés klán jelentkezett eddig,mindössze 5 klán. 

És azért van 14-om aktív klán...GOGO JELENTKEZNI!:)
Különben a Guerrillaz klán(GRz) az a [H[BA] klán??? -
good charlotte #53588 nem tudjátok hogy hogy kell bannert csinálni???? vagy valaki meg tudná csinálni nekem ???? -
Ha jól tudom Joebacsi! -
good charlotte #53586 ki csinálta a bannert???? -
rohadt alma #53585 A gamespyon kiválasztok egy szervert és rákattintiok.A játék ugy töltődik be mintha nem is a gamespytól indulna.Mintha az asztalon a Battlefield 2 ikonra kattintottam volna.Ha a gamespyban kattintok egy szerverre akkor rögtön annak kellene betöltődni ugye?IP cím szerint tudok a kiválasztott szerverre csatlakozni.Ez a hivatalos magyar ranked szerver volt.A játékot a gamespyal együtt uninstalláltam aztán telepítettem de akkor is ezt csinálja.Mi a megoldás? -
Nincs is fent a gépemen ha ez megnyugtat:))) -
Ti tudjátok,azért sok sikert a CB-n !
-
ZoLeYe #53582 Nekem is ugyanaz a hiba,amit pár hozzászólással előttem bemutattak(#53284):
602bc161-es, PUNKBUSTER-es hibaüzenet!
Nincs valami konkrét megoldás ezzel kapcsolatban?! -

-
Te miért nem alszol még?? Már tök régen elköszöntél Tsen 

Fogadjunk csinálod a pontjaidat vmelyik szerveren :))

-
nem eredeti gaméval olyan klánba biztos nem vesznek fel ahol "komolyan" veszik a warozást,CB-t. -
én is szivesen lennék klántag valahol, csak nem eredeti a játékom, és mikor játékba vagyok legalább 2 perc mire normálisan megy a játék és tudok vele játszani :((
Azért valahol van hely még?
Játszottam BfVietnammal is neten sokat, ezzel csak párszor mikor feltudtam meni valamikor a szerverre még a kezdetek kezdetén, csak most üzemeltem be nemrég megint. -
én pl csak csalódott vagyok ,mert szeretném ha minnél több csapat indulna,és mivel hogy ti is benne vagytok a "legjobbakban" ezért méginkább szerettem volna ha indultok. -
Verzoo #53576 Jaja 

-
Hajrá-hajrá szurkolunk nektek, és megigérhetem, hogy ha nem is indulunk mert "lámák" vagyunk azért szemmel fogjuk követni a szerepléseteket. És még 1x sorry ha vkiket megbántunk ezzel a passiv viselkedésünkkel, de szerintünk meg pont az a link hozzáállás amit te irtál, hogy játszunk egyet-kettőt aztán odébb állunk, ha egyszer elkezdünk vmit akkor azt végig is csináljuk.... Nekünk ez az álláspontunk.
!