172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát ja elindítani akart lenni :D nah még 2 óra és leszedem a bf 2-t :D 120kb/s-el töltöm hurray :D -
Dimitri #53932 hát én nem értem mit akarsz :)
Single-ben megy amúgy ha ezt akartad tudni. -
ezt most te sem érted, ugye? :-)) -
single playerben el tudod írni? -
telleg fiúk beszúrhatnátok több képet a játékból 
-
Dimitri #53928 akkor nem azt írná ki hogy your cd key in use ? -
a cd keyedet már használja vki és a faq leírja hogyan kell átírni :)) -
Dimitri #53926 Hello!
Felraktam az 1.12-es patchet de ha csatlakozok egy serverhez ezt írja ki :
"Your cd key is not valid"
mit csináljak (a F.A.Q.-ot megnéztem de nem lettem okosabb) -
minden pályán más-más taktika kell de képzeld el mi lenne ha DC-s légvédelmi gépágyúk lennének vagy ha lenne vulkán 2x is meggondolnád beleülsz-e abba a gecibe
-
Csak hogy szinesedjen a forum 
-
Az a medences jo volt csak bukott a dolog...tord a fejed, mert jonnek a raketak !!!
-
Ha mini image-t használtok tegyétek vissza az eredeti exe-t, meg hát ja FAQ! -
Srácok ez nem hozzá állás! -
kapol te még csak most új "taktikát" próbálok kiagyalni
-
nem, de nekem még nem volt gondom azzal, h egy játékprogramot feltelepitsek :P -
Beparasodott a szelvedo a vodnyikban?
-
N3rg4l #53917 de pl vegyuk az én esetemet simán felrakom a játékot bekotott szemmel csak aztnemtom hogymost...mindegy valéaki adja meg az msn cimét és 5 perc alat ledumáljuk hogy mi a kérdésem
-
csak arról van szó, hogy az ilyesmit meg kell tudni oldani saját magad egy icipici utánaolvasással. -
Engedd ki a tűzfalon a játékot és menni fog rendesen -
neB #53914 mert te tokeletes vagy mi? -
skacok, ha nem tudtok felrakni egy játékprogramot a számítógépre, akkor sztem felejtsétek el. ami nem megy nem kell erőltetni ;P -
N3rg4l #53912 de ami végulis van a gamecopy vördön a no dvd/cd az végulis olyan mintha crack lenne nem???ezt nemcsak a bf2 értem hanem minden játékra -
N3rg4l #53911 ja faszom értem:P -
N3rg4l #53910 mi???tele van azom???ez mi??? -
ne mvágom vazz! ki*aszottul tele van azom!! -
N3rg4l #53908 amit én kérdezek az nincs benne a faqban -
A kedvedér kiveszem
-
hmm... vhogyx nem sikerül! beállitom a játékot a Anti-blaxx-ban + a daemon tools exe-jét és ugyis kéri a priogit! vagy vmit nem csinálok jól? -
itt bazzeg kibaszottul nem tud senki faq-ot olvasni? 
találjátok már föl magatokat basszátok meg :P -
neB #53904 Meg honann tudhatnam meg hogy egy szerver magyar? -
neB #53903 tudna valaki segiteni nem tudok szerverekre felcsatlakozni mert azt irja ki hogy :"please check your network connection and try again" pedig a net minden megy a netem 2048 mb-os tvnet singleben indul cska multiban nem please help! -
N3rg4l #53902 és az enyémre tudna vlaki választ adni??? -
Livius #53901 http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=Anti-Blaxx_1.16_Install!exe ez a pontos link a letöltéshez -
Livius #53900 A www.gamecopyworld.com ról szedd le az Anti-Blaxx nevű programot és akkor már a mini image használata közben nem fogja kérni az eredeti DVD-t. -
N3rg4l #53899 lenne egy kérdésem.Egy eredeti dvdrol lemásoltam az adatot és ráirtam egy másik dvdre + mégg azt a progit hogy cdnélkul mennyen...igy feltudom telepiteni egy másik gépre??? a játék amugy bf2 -
sziasztok! vki crack-et tud adni a battlefield 2 höz? mini image probálom használni de azt irja ki ha elindtom a daemon tools-al hogy rakjak be cd-t!mi lehet a baj? nincs más emuláló program a gépemen!!! -
Melyik majom mondta anno hogy törtel nem lehet rankeden játszani??[IMG]http:// [/IMG]
-
N3rg4l #53896 lenne egy kérdésem.Egy eredeti dvdrol lemásoltam az adatot és ráirtam egy másik dvdre + mégg azt a progit hogy cdnélkul mennyen...igy feltudom telepiteni egy másik gépre??? a játék amugy bf2. -
q3-ban poén volt szvsz, ott a pr0-k már villogtatni is tudták a nevüket, rgb szinkoddal ellátni stb :Ð -
szaisztok! fellépett egy probléma! az a baj h leszedtem az a mini vmit a battlefield2 crack helyett de azt irja ki h rakjak be cd a meghajtoba! ilyenkor mi a teendö?