172102
  • Enosh Chan
    hát ja elindítani akart lenni :D nah még 2 óra és leszedem a bf 2-t :D 120kb/s-el töltöm hurray :D
  • Dimitri
    hát én nem értem mit akarsz :)
    Single-ben megy amúgy ha ezt akartad tudni.
  • Zs0lt1
    ezt most te sem érted, ugye? :-))
  • Enosh Chan
    single playerben el tudod írni?
  • Enosh Chan
    telleg fiúk beszúrhatnátok több képet a játékból
  • Dimitri
    akkor nem azt írná ki hogy your cd key in use ?
  • Enosh Chan
    a cd keyedet már használja vki és a faq leírja hogyan kell átírni :))
  • Dimitri
    Hello!
    Felraktam az 1.12-es patchet de ha csatlakozok egy serverhez ezt írja ki :
    "Your cd key is not valid"
    mit csináljak (a F.A.Q.-ot megnéztem de nem lettem okosabb)
  • schrank
    minden pályán más-más taktika kell de képzeld el mi lenne ha DC-s légvédelmi gépágyúk lennének vagy ha lenne vulkán 2x is meggondolnád beleülsz-e abba a gecibe
  • SigS
    Csak hogy szinesedjen a forum
  • SigS
    Az a medences jo volt csak bukott a dolog...tord a fejed, mert jonnek a raketak !!!

• Cream78
    Ha mini image-t használtok tegyétek vissza az eredeti exe-t, meg hát ja FAQ!
  • Cream78
    Srácok ez nem hozzá állás!
  • schrank
    kapol te még csak most új "taktikát" próbálok kiagyalni
  • Zs0lt1
    nem, de nekem még nem volt gondom azzal, h egy játékprogramot feltelepitsek :P
  • SigS
    Beparasodott a szelvedo a vodnyikban?
  • N3rg4l
    de pl vegyuk az én esetemet simán felrakom a játékot bekotott szemmel csak aztnemtom hogymost...mindegy valéaki adja meg az msn cimét és 5 perc alat ledumáljuk hogy mi a kérdésem
  • Col Andrew
    csak arról van szó, hogy az ilyesmit meg kell tudni oldani saját magad egy icipici utánaolvasással.
  • PsyhoApu
    Engedd ki a tűzfalon a játékot és menni fog rendesen
  • neB
    mert te tokeletes vagy mi?
  • Zs0lt1
    skacok, ha nem tudtok felrakni egy játékprogramot a számítógépre, akkor sztem felejtsétek el. ami nem megy nem kell erőltetni ;P
  • N3rg4l
    de ami végulis van a gamecopy vördön a no dvd/cd az végulis olyan mintha crack lenne nem???ezt nemcsak a bf2 értem hanem minden játékra
  • N3rg4l
    ja faszom értem:P
  • N3rg4l
    mi???tele van azom???ez mi???
  • Kontrakcio
    ne mvágom vazz! ki*aszottul tele van azom!!
  • N3rg4l
    amit én kérdezek az nincs benne a faqban
  • ERykk
    A kedvedér kiveszem
  • Kontrakcio
    hmm... vhogyx nem sikerül! beállitom a játékot a Anti-blaxx-ban + a daemon tools exe-jét és ugyis kéri a priogit! vagy vmit nem csinálok jól?
  • Zs0lt1
    itt bazzeg kibaszottul nem tud senki faq-ot olvasni?
    találjátok már föl magatokat basszátok meg :P
  • neB
    Meg honann tudhatnam meg hogy egy szerver magyar?
  • neB
    tudna valaki segiteni nem tudok szerverekre felcsatlakozni mert azt irja ki hogy :"please check your network connection and try again" pedig a net minden megy a netem 2048 mb-os tvnet singleben indul cska multiban nem please help!
  • N3rg4l
    és az enyémre tudna vlaki választ adni???
  • Livius
    http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=Anti-Blaxx_1.16_Install!exe ez a pontos link a letöltéshez
  • Livius
    A www.gamecopyworld.com ról szedd le az Anti-Blaxx nevű programot és akkor már a mini image használata közben nem fogja kérni az eredeti DVD-t.
  • N3rg4l
    lenne egy kérdésem.Egy eredeti dvdrol lemásoltam az adatot és ráirtam egy másik dvdre + mégg azt a progit hogy cdnélkul mennyen...igy feltudom telepiteni egy másik gépre??? a játék amugy bf2
  • Kontrakcio
    sziasztok! vki crack-et tud adni a battlefield 2 höz? mini image probálom használni de azt irja ki ha elindtom a daemon tools-al hogy rakjak be cd-t!mi lehet a baj? nincs más emuláló program a gépemen!!!
  • Cream78
    Melyik majom mondta anno hogy törtel nem lehet rankeden játszani??[IMG]http://[/IMG]
  • N3rg4l
    lenne egy kérdésem.Egy eredeti dvdrol lemásoltam az adatot és ráirtam egy másik dvdre + mégg azt a progit hogy cdnélkul mennyen...igy feltudom telepiteni egy másik gépre??? a játék amugy bf2.
  • Zs0lt1
    q3-ban poén volt szvsz, ott a pr0-k már villogtatni is tudták a nevüket, rgb szinkoddal ellátni stb :Ð
  • Kontrakcio
    szaisztok! fellépett egy probléma! az a baj h leszedtem az a mini vmit a battlefield2 crack helyett de azt irja ki h rakjak be cd a meghajtoba! ilyenkor mi a teendö?