172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #54174 Egy két pro BF2-es helis is igy járna a DC-be.
-
TS Zolly #54173 Na erre én is kiváncsi vagyok. -
Kis fun 
-Szallj ki a helimbol!!
-Nem!
-Mondom szallj ki!!
-Neeem!
-Legyszives!
-Neeeem!
Na jolvan bazzeg... -
Nem egészen értem, hogy mire gondolsz, de én ezen szoktam nézelődni bf2s.com -
miért van az aláírásodban a JCSR-re vonatkozó megjegyzés? ;) -
a bf2s.com ilyen -
rohadt alma #54168 Tud valaki olyan oldalt ami kiírja PONTOSAN (tehát nem általában a kritériumokat sorolja fel hanem az én karakteremre vonatkozóan) mi kell ahhoz,hogy megkapjam a következő rangot?Mert szerintem a pontjaim megvannak de nem adja a rangot. -
Jaaaaah!!!
Pl.: A 7-es, vagy a STAR WARS.
De voltunk tegnap egy cseh szerveren... Pfff. Hogy ott mi van... LOL! Totálisan le van korlátozva. Mint például: nincs chat lehetőség, (még írva sem tudod szídni a másik ősét) vagy ott van még a letiltott külső nézet. Hát az nagyon durva. SIG-el beülünk egy COBRA-ba, ő a fél képernyőn csak a hátamat nézte, én meg fél képernyőn csak a heli orrát. (Gyorsan le is koccoltunk onnan!) -
EA FR Star Wars :) -
Ja, igen de azt elfelejtettem odairni hogy annak a labnak a tulajdonosat keseltem le 
Ismertem a bugot, csak nem tudtam hogy a hitbox is kilog-e, vagy csak siman a modell, ergo igy lelolheto. -
"Ez a jelenség bármelyik szerveren előfordul."
ja, tudom, én csak kérdeztem, hogy melyik fanszia szerver volt az, amin ilyen jót jáccottatok.
aztán írtam hsz-t a bugos képhez. -
Na ... megvan a tegnapi gondom ... Szóval vadiúj WIN, vadiúj BF2+SF+1.12 , pbsetup.exe-vel updatelt Punkbuster és kb.: fél percenként kidobált: No Packet Flaw hibával ...
Az ok: a mocskos pbsetup ugyan minden frissítést letöltött, de a pbsecsv.htm-t letörölte ... majd azt írta hogy BF2 PB Not Installed ... (Persze csak második telepítés után vettem észre ...) Leszedtem a pbweb.exe-t és az letöltötte ezt a filet is és már nem is dobált ki a PB ... Szóval figyeljetek rá, mert ráment az egész estém sajna :(
Fekete képernyőre pedig amit leírtam + FAQ + nézzétek meg a VGA driverben a Frisstési frekik felülbírálását ... nem-e ott a gubanc ... Én anno a TFT miatt szoptam vele ... BF2 nem szerette a 1280*1024@75Hz-et (1.12 óta megy így is ...) csak azokon a frekiken indul el amik a beállítások között vannak, máson nem ... fekete kéernyő és kidob a desktopra!
Tehát: amin elindul a BF2:
800*600@ 60Hz,72Hz,75Hz
1024*768@ 60Hz,70Hz,75Hz
1152*864@ 60Hz
1280*960@ 60Hz
1280*1024@ 60Hz,75Hz
Állítsátok arra a frekire a moncsit amin játszani akartok és állítsátok be ezt a video.con-ban is ...
nVidia driver: 81.98 Remélem összejön ... -
viszont! -
-
Verzoo #54160 Jó reggelt
-
Ez a jelenség bármelyik szerveren előfordul. Ezért nem szabad teljesen a sarokba bújni... -
melyik szerver az?
ez a bug durva, utálom, el akar az ember bújni, erre a pöcse átlóg a falon és észreveszik. -
Joregg Boxer
-
egyébként azt elismerem, hogy egész élvezetesek voltak ezek a wake-es meccsek 64 játékossal. csak egy idő után rohadtul idegesíteni kezdett, hogy halálaim 85 %-a abból származott, hogy lebombáztak vagy leartiztak. pepperoni összesen vagy 15x gyilkolt le vadászgéppel. erről csak annyit, hogy az utolsó körömben sikerült egy géphez jutnom, és nem volt nagy szám vele egy csomó killt összeszedni, úgy hogy csak 1x haláloztam el. csak jót tett a lelkivilágomnak, mert a földön csak 1 K/D-m volt minden kör végén, igaz medic-kel nyomattam az esetek többségében.
de az hangulatos volt nagyon, amikor elfoglaltunk egy zászlót, majdnem mindenki odaspawnolt (pár ember azért kitartóan várta továbbra is az anyahajón a repülőket, heliket, amik persze ott köröztek felettünk, pfff), és a tömeg elindult a következő zászló felé. tisztára mint a CoD2-ben egy rohamozás :) -
Apro kis bug 
-
Jó reggelt SIG !!!!! -
Allat az a szerver
-
Mester01 #54152 Fiuk nem értek a BF2 console parancsokhoz de hogy tudnam megnezni a BF2 PB Guidom hogy CBre betegyem? -
Mikor bementünk SIG-el az ase 2/32 -nek jelezte, aztán csak gyűltünk, és gyűltünk, majd azt vettem észre, hogy többet halok mint élek, főleg spawnoláskor. Nézem a playlistet, és nem láttam a végét... Na ekkor mentünk át egy francia szerverre. Ott viszont nagyon jól szórakoztunk...
-
hogy-hogy tegnap az EA HU2-esen csak wake ment, ráadásul 64-es????
kicsit unalmas volt egy idő után, de egyébként úgysem játszottam azon a mapon sokat, úgyhogy maradtam. -
-
-
Na ezek után mondja valaki azt, hogy SIG nem terepszemlézik alaposan....
-
Külföldi serveren nyomtuk most és 14 magyar játszott azon a serveren.:D
Kép -
Nekem mondod??Kibaszott jó volt!:)
77 késelésem volt és így megszereztem a Veteran késelést!:D
Most veszem csak észre,hogy én késeltem a legtöbbet.Ja és mind a kettő csapatba volt 2-2 medic és a medicet nem szabadott megölni.:)
U.I.:Ja és nekem a második kép tetszik a legjobban ahogy pont GCR megöl.:) -
hát ez LOL , nem tudtam felmenni ma játszani sajna , majd holnap , jó poén lehetett ez a késelgetés.
-
Vki help? -
Na bazz nagyon nagy késelős party volt ma EU HU 1-en.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8

-
<+Bejgli> na ejfel van, mondjuk el a himnuszt
<+Bejgli> Isten, aldd meg a magyart, jo kedvvel, boseggel, nyujts feleje vedo kart, ha kuzd ellenseggel. Bal sors, akit regen tep, hozz ra vig esztendot, megbunhodte mar e nep a multat, s jovendot.
<rs> omg aldd meg a serverem, pr0nnal, w4r3zzl, nyujts feleje firewallt, ha dosol ellensegem. igyjaras akit haxolnak, hozz ra chkrootkitet, megbunhodte mar e scene a multat, s jovendot -
TS Zolly #54140 Most mi a gondod az ea-val? -
Peugeot #54139 na Belucz segíts neki :D 

-
Hello eredeti a bf2 updatelt punk buster de a szerverek ledobnak ezzel a képel:
Hiba plz help -
<vau> nem voltam benn bazmeg mer egy darab jegyzetem nem volt, es az online jegyzet olyan volt mint a faszom
<hopp> kicsi es semmire se jo? -
Peugeot #54136
-
Boldog Karácsonyt(hangfal ajánlott) És hogy egy kicsit lefárasszalak titeket(hangfal ajánlott)