172102
  • JCSR ODIN
    Ha jól értelmezem a mondandód, akkor szerintem vmit elnéztél. Nem hogy gránátvetővel nem szoktam rohangálni, de még csak assiként sem spawnolok igazán. Nem akarok megbántani senkit sem, de gránátvetővel a gyengébb képességű játékosok rohangálnak, vagy azok akik ugyan lehet hogy jók, csak ellámulnak inkább ezzel a szarral ahelyett, hogy a skilljüket fejlesztenék.
  • Boxer HUN
  • TS Zolly
    Ja és a Desert Conflikt topic.
  • TS Zolly
    Ne huzd fel magad. Nem érdemes. Amugy az aláirásába szereplő első mondat miatt tettem fel az SF-et, kiváltottam az F2000-et, mert a tököm kivolt, hogy állandóan sültkrumplival lövöldözött.
  • Boxer HUN
    Akkor jó szórakozást... (Addíg sem csuklik anyukád)
  • TS Zolly
    Desert Conlikt fejlesztői kiadták a BF2-höz a CTF modot. Teljes gém esetleg február környékén.
  • uk74
    - 1 H
  • JCSR ODIN
    Jókat lehet itt sg-n nevetni 8)
  • uk74
    Hááááááj Zolly
    Jó is volt a DC
    kiadhatnák már a BF2 DHC-t
  • TS Zolly
    Zélzó ,,gömb,, tüskével? Célzoka.
  • TS Zolly
    Mi is bannoltuk az illetőket. BC és BR-ért eleinte kirugtuk az illetőket, majd meguntuk, és bannoltuk is öket. De ez DC volt. És ezt vissza is hozzuk majd, ha kiadják a BF2 DC modját. Benem foglalható bázist támádót kibasszuk mint macskát szarni. Legyen az klános vagy nem klános. És lehet majd ezeknek a kecsegeknek itt az SG-én flémelni.
  • Verzoo
    Nem tudom ki hogy van vele de ha valaki azt mondja hogy célzás nekem ez ugrik be.
  • koschwarz
    mikor belenézel a célgömbbe meg a tüskébe. mi erre a magyar kifejezés? angolul ez a művelet "aiming down the sight". magyarul nem jut eszembe most. vagy nem is tudom??
  • sza23
    köszönöm!
  • SigS
    Meg egy dolog!
    Mi anno a nagy CS-s korszakban tuzzel-vassal, bannolassal irtottuk az olyanokat akik nem tudtak betartani az alapveto iratlan szabalyait a jateknak, mint pl. a TK, bugok kihasznalasa, egymas vakitasa stb. Mindez azert kellett, mert a szerverre jaro sok bambiszemu kolokgolya, aki 2 hete jatszik neten, ne tanulja el a hulyeseget es ne rontsa el mintegy 15 ember jatekat.Mellekesen egy nagyon hangulatos szerver volt, mindig volt rajta koszivu admin, amit en hianyolok a BF2-es magyar szerverekrol...
    Aki akarja levonja a kovetkeztetest!
    Csok
  • Boxer HUN
    Hogy a csapatok tagjai összesen abban a körben hányszor halhatnak meg.
  • sza23
    pontosan mit jelent a ticket és team ratio?
  • Boxer HUN
    THX.
  • rohadt alma

Ilyen az asszimetrikus háború.
  • rohadt alma
    Gratula!
  • SigS
    Es szerintem nem ott merul ki a jatek hogy nem engedjuk felszallni az ellenfel repuloit bizonyos palyakon...
    De errol tobbet tudna meselni az ev BF2-es "szajbersportoloja"
    Szerinted miert utalja oket oly sok ember...?
  • rohadt alma
    ironsight

Mi az?
  • Boxer HUN
    First Sergeant és Master Gunnery Sergeant én is átugrottam, így lettem egyből Sergeant Major. (???)
  • koschwarz
    ha PKM-mel akarsz aratni, akkor muszáj lesz közelharcokba bonyolódnod, és azt is hasra vetődve, mert kibaxott pontatlan. én is sokáig használtam, első unlockolt fegyverem volt. távolról eccerűen nincs annyi időd, hogy a halálhoz elegendő lövéssel eltaláld az ellent. csak a láma. közelről viszont , ironsight-tal elég jól arat.

volt olyan, hogy az ellen jött hátulról PKM-mel, nekem még arra is volt időm, hogy megforduljak, és simán lelőjem, miközben alig sebződtem, 2x ha eltalált. pedig ő egyfolytában lőtt. monnyuk ezt sem szabad vele. rövid sorozatok kellenek.
  • Boxer HUN
    Heh.. Az édes anyukályuk mennyiszer csuklanak egy nap amikor a gép elött ülnek... csak a drága anyukákat sajnálom.
  • rohadt alma
    Én nem találtam olyan kritériumot amiben a ribbon szerepel.Nekem a Master Sergeant (MSgt) átugrásával rögtön First Sergeant (1stSgt) kéne lennem.Ahogy én látom.
  • rohadt alma
    Én vagyok.Találkoztunk?Remélem nem sértettelek meg.Játék közben olyan durvaságokat szoktam begépelni amiket 5 percel később már bánok.
    Eddig a rangokat pontosan kaptam most meg nem jön hát eléggé felhúz a dolog.
  • koschwarz
    ja igen, meg jut eszembe, amikor egy szakaszban voltunk azon a pályán, amit egy folyó szel ketté (ez de szép!), és védtük a zászlót, aminél a torony van, ott is szidtuk őket :)

szembetalálkoztam egy JCSR-rel, és olyan szinten haltam meg gyorsan full életről (nem gránát által), hogy nekem szó szerint arra nem volt időm, hogy nyomjak egyet a bal egérgombon. persze ez biztos valami lag vagy ilyesmi miatt volt ;)

de azért ENNYIRE rossz reflexeim nincsenek
  • Boxer HUN
    Akkor már csak egy dolog lehet: valamelyik Ribbon kellhet még hozzá... (szerintem)
  • TS Zolly
    Ha te vagy a Hassan1 vagy ki, akkor legyél türelmes, nemcsak az isten malma hanem a account szerver is lassan öröl. Nekem Ugy 20200 felett kaptam meg anno. Lépj ki a játékból, menj vissza, ölj meg valakit, és mekapod.
  • schrank
    rá kell gyúrnom PKM-re de olyan pontatlan szar az összes géppuska hogy féltem a 30% találati eredményemet úgy lerontom hogy egy évig sznájperkedni kell hogy vissza tudjam állítani
  • rohadt alma
    Na ezt akartam elkerülni.
    Idézet:

Tud valaki olyan oldalt ami kiírja PONTOSAN (tehát nem általában a kritériumokat sorolja fel hanem az én karakteremre vonatkozóan)
    mi kell ahhoz,hogy megkapjam a következő rangot?Mert szerintem a pontjaim megvannak de nem adja a rangot.

Idézet vége

Szerintem a felsorolásból nekem minden megvan.
  • Boxer HUN
    Értsd így, szó szerint!!!
  • TS Zolly
    Ott kellett udás.
  • TS Zolly
    Azt akarod ezzel mondani, hogy direkt nem kergették egymást repülővel, és csak a szegény önmagukatrepülőellenmegvédeninemtudó szárazföldi egységekre vadásztak? Esetleg közölték egymásnak, hogy hol van a több freg lehetőség? Vagy mi?
  • Boxer HUN
    Requirements:

Rank: Gunnery Sergeant
    Score: 20,000
    Awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Assault Combat Badge, Basic Anti-tank Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Support Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge, Basic Medic Combat Badge

Ez mind kell hozzá. Ha valami hiányzik, addíg nem kapod meg az új rangot!!!
  • Danee
    ja, dc-be még le tudtam verni Wolfguy-t :)
  • rohadt alma
    Hassan1 vagyok.Nézd meg te is mit ír ki a Time To Advancement alatt.
    Itt ni.
  • schrank
    ezt értsük úgy hogy ellentétes oldalon gyalogosbombázó lámik mint tegnap Donc és egymással nem törődnek
    én még mindíg nem értem mit élveznek ezen mert szerintem unalmas még az ő szemszögükből is
  • Boxer HUN
    Tetőzött az utálatom a JCSR-re vonatkozólag, amikor "OMAN" pálya, mi amcsi oldalon, pilótánk talán Apache, a MEC oldalon mind két pilóta JCSR-es, és csak sétarepkedés volt végig. Perszehogy el volt b@szva az egész meccs!! Az egyik Wake Island pályán már nem bírtam és meg is jegyeztem nekik, hogy ha már egyszer van rá mód, miért nem dolgoznak egy oldalon. Talán utálják egymást is??