172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Belucz #54455 igen tört!felrakom rá a 280mb-s patchet előtte működött most emg nem indul el a játék hanem visszadob az asztalra -
na jó, nézd meg a FAQ-ot itt felettünk, ha jól tomott van erre megoldás. -
mer tört? -
Belucz #54452 elindítom a játékot és 5mp mulva visszadob az asztalra és ennyi -

magyar hangom haxoror.
-
Belucz #54450 csátok!miér van az hogy ha tört bf2-re rátelepíti vki az 1.12es patchet és nem indul el? -
Gabor970 #54449 ok, akkor vegyél fel. [email protected] -
Megvan a 100 óra assaultból de mégse kaptam meg az expert assaultot:
Assault Time:103:00:52 Kills:6,057 Deaths:4,350 K/D Ratio:1.39
-
haxoror #54447 Nekem a meló szól a bizonyításról és a győzni akarásról, meló után kikapcsolódásra van szükségem, ezért megyek fel a szerverekre, szórakozni és nem tovább görcsölni. Persze lehet hogy bennem van a hiba amiért szerintem ez egy játék aminek a szórakozás a célja és nem egy valódi háború.
Ja és gratulálok az eXtra nagy archoz, jól áll
-
upsz gabor ez neked szólt -
ehh ezt beszéljük msn-en ok? me én komolyan gondolom :D -
Kötőjelek nélkül... -
a regeditben... -
még annyi, h a CD-keyt kötőjellel kell megváltoztatni vagy anélkül?? -
Peugeot #54441 ohh értem ennyit szenvedtél vele hogy már kivülröl vágod :D:D 
-
Gabor970 #54440 hello. Nagykanizsa.
postai utánvét megoldható, ha messze vagy. -
engem érdekel mert van annyi pénzem :D
-
figy én megveszem hol lakol? -
de már sikerült én akartam most neki segíteni :D -
Gabor970 #54436 én voltam. tulképp ennél lejjeb nem fog menni, mert akkor ajándékba odaadom egy barátomnak, aki régóta vágyik rá, de nincs pééénze. -
Peugeot #54435 még mindig nem sikerült ??? 

-
Sikerült így köszi..és most majd mindig erről kell elindítani, vagy akár ki is törölhetem a fiókot -
Jancsi nem hallotatok ma végig a voip-en vagy mi a fasz????Ott ugatok végig azt semmi válasz..De azt hiszem bedöglött az a szar miki.Na de a végén csak 7:0-ra győztünk.:)
Hát nem tom ma felmerészkedtem magyar servere,de nem volt nagyon jó mert voltak itt furcsa dolgok...Inkább továbbra is külföldi serveren nyomom majd nagyrészt a GBC-vel.:)Ott valahogy jobb a hangulat.
De végülis jó volt squadba nyomni magyarokkal jó volt a teamplay.
-
te voltál facelia???
mnnek le az árak... :) -
Gabor970 #54431 Sziasztok!
Holnaptól felmondom az internethozzáférésem. Következményképp lesz egy felesleges eredeti játékom. (BF2) 6000 Ft ellenében akár postai utánvéttel is eladó. Grátisz egy 8000 pont közeli karakter vihető, hamarosan egy új unlockolható fegyverrel. karakter nick: facelia -
TS Zolly #54430 Mert nem vette észre admin. Vagy nem érdekelte.
name color/size modifik=kick-ban sok szerveren kivan irva. -
danman segítek vegyél fel msn-re: [email protected] -
csinálj uj felhasználót ékezet nélkül pl.:bob, lépj be abba és ott rakd fel a gammát. -
SZiasztok ha valaki tudna segíteni:Bajlódom a patch telepítésével..mindenhogy próbáltam (csökkentett módban is, akkor patching failed jött elő) a Documents and Settingsben való babrálásnál meg a DOS ablak azt hozta elő, h nem találja a filet...valaki segítsen lécci. -
a parszt tapló bunkóság örök, csak az eszközök változnak -
egyébként új jelenségre lettem figyelmes: azok, akik eddig képesek voltak tk-zni egy repülő járgányért, azok most inkább az arcodba vágnak egy flashbanget. végre egy hasznos újítás az EA-től 

-

ezt annak aki kitalálta a CD kulcsokat!!!

-

erykk: egy kicsit zavaróak ezek a nagy színes betűk, kitakarja a fél képernyőt
annyira nem vészes a dolog, de egy csomó szrveren nem megengedett -
De miért?Nekem is volt narancssárga nevem s sose dobdak ki érte -
rohadt alma #54421 koschwarz
magyar hangja
schrank
-
szívemből szóltál, csak én ilyet nem írok ide be 
-
én tudom én tudom:) nekem már volt sárga és hatalmas nevem,de faszság ,mert a csóka felett nem ugy láccik hanem a kód+nick -
james007 #54418 koszi -
TS Zolly #54417 Kodokat kell beirni a klán prefix helyére ha jól tom. De szórják ki a szerverekről az ilyen emberkéket. Tehát ne tudd meg. -
james007 #54416 koszi szoval lama vagy es nem tudod hogy kell
..ezt mondjad ne melle beszelj