172102
  • badsec
    Nem működő vagy olyan map megy rajta, ami neked nincs meg...Asszem...
  • TS Zolly
    Asszem, hogy nem müxik, vagy esetleg olyan fut rajta, ami neked nincs meg. Pl ha nincs SF-ed, akkor ezt mutatja.
  • badsec
    Bocs, akkor félreértettelek! Arra gondoltam, hogyha a meccs elött valaki nem fogadja el azt hogy no BC, akkor automatikusan TI nyertek! De ezért is írtam, hogyha a két vezető megegyezik valamiben, az mindenkire vonatkozik! És hidd el, mi is (Horda) szórakozni szeretnénk, hiszen ez csak egy fun csapat!
  • rohadt alma
    Az milyen szerver aminek a server map alatt a földgolyo és egy műhold látszik?
  • TS Zolly
    Szabályok amit eddig leirtatok, legalábbis a nevezésünk elött, az egyértelmü.
  • TS Zolly
    Hm. Nemtom próbáltál e már kitörni pl el a láma ami főbézről, ha sv, scud, sa-3 és az összes repülő dolog ott van a főbéz körül. Vagy esetleg 73 isztingen mikor bevan répázva az ami főbéz. Elárulom neked. Lehetetlen! Még a hüdepro emberek is elvéreznek ott, nem tudnak kitörni ök sem. Csak anyáznak.
  • Murry
    Miért olyan nagy baj, hogy mi nem akarunk BC-zni? Az meg miért baj, hogy elvesztik emiatt a mecset ha ezt elötte elfogadták ők is. (Mármint az ellen.)
    Ezzel nem kényszerítünk mi senkit rá. Mi szórakozni akarunk, és ezért neveztünk be az MB-re. Ha ez BC-vel jár akkor már nekünk ez nem szórakozás. Tehát nem csináljuk.
  • Rusid
    Pedig szivem szerint kitiltanám őket számomra megőlik a játékot, ráadásul az egyetlen jármű amivel kivitelezni lehet a bc-t :).
  • Running
    Na ittvan a doktor bácsi...hajjam mik a panaszok. Jelentem egymás basztatását be lehet fejezni a továbbiakban mert szerteszéttörlöm a topicot....köszönöm.

Csapatok eddig és valszeg több nem is lesz:
    1. Great BaseCampers (GBC)
    2. Jeep CSata Rulez (JCSR)
    3. Horda
    4. RDHA
    5. Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)
    6. CoR - s^FB Coalition

Mivel nem vagyunk sokat, valszeg megoldható minden probléma, hogy mindenkinek jó legyen. Szabályok tisztázása végett ne engem, hanem JCSR-Kornélt, vagy Ahhoj-t kell kurogatni, ez az ő dolguk.

A Horda az SG szerveren játszik minden ellenfelével...természetesen a megfelelő beállítások mellett.
  • TS Zolly
    Nem BR számomra azt jelenti, benem foglalható bázisra belővés. Tök mindegy mi, tank, repülő, heli, arty stb. Elfoglalható bázis lövése az csak camp. Ez meg viszont néha kell. Sőőőőt! Kell. Pl ha az enemynek nincs benemfoglalható béze, csak befoglalható, és ha bevan szóritva arra az egyre, akkor miért ne? Igy is ugy is lepörögnek, csak öléssel megvan gyorsítva. Arra kell vigyázni, nehogy kitörjenek.
  • Murry
    :D

Naaa azért ne essünk túlzásba.
  • badsec
    Ez a vita nem arról szól már hogy BC legyen vagy sem, hanem arról hogy azt írtátok hogyha valaki nem fogadja el a TI szabályotokat, akkor az automatikusan veszít! Ezzel van a baj, nem a BC-vel szerintem! Nem hiszem hogy lenne olyan csapat a nevezők közül, aki BC-ni akarna!
  • Rusid
    Ennyi erővel a bombázókat is ki lehetne tiltani warról lévén nem sokat tudsz tenni ellene.
  • Rusid
    Hmm nem tom te hastingson próbáltál már kitörni az amcsi főbézről mikor 2 mi8 kempel + a mig is szórja az áldást :).
  • joebacsi
    "BF42-ben és vijetnámba könnyü volt hatástalanítani a bc-t"
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

najó, én abbahagyom veletek sztem a vitázást ezek után :)
    lassan olyan csökönyösek vagytok, mint borg :D
    (ünnepek alatt ugye nincs bünti? )
  • Murry
    Mond már meg nekem mi szükség van a BC-re?

Ha pl az MB-n mi azt mondjuk, hogy NO BC erre az ellenfél szerintem nem fogja azt mondani, hogy márpedig mi BC-zni akarunk.
    Főleg ha emiatt nem lesz meccs, akkor közutálat tárgya lesz a klán.

Értelmes emberek vagyunk. (remélem) Meg lehet a war elött ezt beszélni.

• joebacsi
    ti egy olyan kupára adtatok le nevezést, aminek a szabályzata nem tesz említést a bcről
    (base rape az nálad is azt jelenti, hogy úgy lősz egy elfoglalható bázist, hogy nem foglalod közben?)
  • badsec
    Most már nagyon kiváncsi vagyok, mit tesztek ezért a játékért! Komolyan!
  • Rusid
    De egy open cupon szvsz. nincs olyan hogy no bc illetve akkor van ha mindkét csapat elfogadja, de ha az egyik nem fogadja el akkor max annyit tehetsz hogy nem állsz ki ellenük ergo buktad a meccset. Ezért nem értem hogy miért akartok meccs conflictot ha valaki bc-zik a magyar kupában. Persze ha az illetékesek kikötik ,hogy nincs bc akkor minden más, bár akkor se hiszem hogy be tudjátok bizonyítani a bc-t.
  • TS Zolly
    Könyörgöm! Hányszor kell még leirni, hogy BF42-ben és vijetnámba könnyü volt hatástalanítani a BC-t! BF2-be sokkal nehezebb.
  • Murry
    Ilyen még nekünk nem volt. Mindig elfogadták a no BC-t.

Ugyan egyszer volt hogy próbáltak BC-zni, erra pause-oltuk a szervert majd megfenyegettük őket, erre ők elnézést kértek, és utána játszottunk egy jót.
  • TS Zolly
    CB-n a klán ismertetőbe belehet irni, hogy mi nem BC-zünk és répázunk, ezt kérjük a kihivoktól is. Nekünk, és sok klának kiis volt irva.

Ha megkéred Runningot, hogy térjen ki erre, akkor azt is mond neki, mi olyan versenyre adtunk nevezést, ami nem támogatja a BC/BR-t.
  • Rusid
    De mi van akkor ha az ellen nem fogadja el hogy nincs bc. Mi is vagy egy évig toltuk a cb-n, de soha egyszer sem volt olyan ,hogy valaki bc miatt megóvta volna a meccset pedig vietnamban voltak azert durva bc-k.
  • Icebarney
    Sziasztok. Ha rendszergazdaként(csökentett módban) patchelem fel bf2őt,mert ékezet van a felhaszn.fiókomban, akkor később "normál" felhasználóként is tudok majd vele játszani? Előre is köszi
  • Murry
    Mi több mint 1.5 évig CB-ztünk, ezért ellen kell mondanom.
    Ha a mecs elött a kihívásban írásban megegyeztetek a BC kérdésben akkor igenis bukta ha BC-znek. Erre számtalan példa van.

• joebacsi
    passzinánszban az egész scene életét én szerveztem egy jó darabig...ki akar leszopni?
  • Rusid
    Akkor ezek szerint komolyan gondoltad. Mondjuk sok közöm nincs a dologhoz lévén a trs nem játszik bf2-őt, de attól ez még hülyeség, ha azért megóvtok egy wart meg bc-t kaptatok az rátok vet nem gyengén rossz fényt és nem arra aki bc-zett... szerintem.
  • Murry
    Látom te sem érted ha azt mondod, hogy "csak egy játékkal játszottatok"
    Épp azt mondom, hogy ellentétben azokkal akik csak játszanak, és utána flémelnek mi NEM csak játszunk, hanem teszünk is érte. De abból itélve, hogy te ezekről semmit sem tudsz, én sajnos már megint csak ugyanarra jutottam.
  • joebacsi
    tört szervert tudunk biztosítani külön egy-egy meccs erejéig, ha szükség lenne rá...
  • joebacsi
    "BF2 ladderba ugyi nincs olyan, hogy szabad vagy kell répázni, de olyan sincs, hogy tilos."

sztem itt a lényeg, ahogy te is leírtad...nincs tiltva, ami nem azt jelenti, hogy mindenképpen dönteni kéne róla, hogy legyen, vagy sem, hanem azt, hogy alapból, illetve ha nem sikerülne megegyezni róla teljes egyetértésben, akkor e szerint kell játszani, vagyis nincs tiltva...
    de félreértések elkerülése végett direkt mondtam runningnak, hogy a szabályzat térjen ki erre az ominózus kérdésre is egyértelműen (akármi legyen is a döntés, a lényeg az egyértelműség legyen)

mi se cb-zünk bf2ben (még), meg ahogy látom ti sem, de cbn tuti nem fogod tudni minden meccsen elérni, hogy tiltva legyen a bc, kérdezd csak meg a dzsippeseket...mise szeretjük, de ez van...megszoksz, vagy megszöksz...(mi is kapunk majd még jópár répát, de nem fogunk sírni miatt, leszünk mi még a f@sz túloldalán is :))

br tiltása meg nevetséges...
  • TS Zolly
    Nem veszekedek én! Távol áll tőlem. Csak leirtam, hogy mi tiszteségest wart akarunk, és mivel a szabályzat nem tiltja, ezért ragaszkodunk hozzá. De lehet ezt hivatalos bejelentésnek is venni, hamár a CoR klánvezire is leirta.

Amugy sok minden lehet mégmegbeszélés tárgya két klán közt. Pl meglehet dumálni az ánlok fegyverek használatát is. Miért ne?

Amugy van egy rossz hirem a Horda számára. Ha nincs szerveretek, akkor minden kör a mi szerverünkön fog zajlani. Jó kis szerver 40 fős lag nélkül, de sajna nem tudjuk beállitani, hogy felengedje a törtet is. Ehez a szerver üzemeltetője kell, ami meg gázos, ha erre megkérjük.
  • badsec
    Jólvanmár! Azért még ne essetek hasra magatoktól! Nem a rák ellenszerét találtátok fel, hanem csak egy játékkal játszottatok! Fogalmam sincs milyen sok jóval örvendeztettetek meg minket, aminek most "élvezzük a gyümölcsét", de hát legyen Neked igazad!
  • badsec
    Hú, most majdnem valami csúnyát írtam, de idejében törőltem. Nem kell fölöslegesen veszekedni, hisz mindannyian azt szeretnénk hogy a MB jól sikerüljön és mindenki jól szórakozzon. Remélem mások is így gondolják! A szabályokaz pedig szerintem - már ha a szervezők is komolyan gondolják a bajnokságot és miért ne lenne így - úgy kellene kialakítani hogy mindenki egyetértsen vele. És persze utána mindenki be is tartsa! Mert egy dolog a CB 32-es ladder szabályzata, de mégis "magunk közt" vagyunk! Szerintem van annyira értelmes mindenki, hogy összeüljünk és megbeszéljük!
    Elég csak arra gondolnom, hogy a Horda pl. lehet el sem indulhatna az MBn hiszen saját szerverrel nem rendelkezik, a tagjai más - a bajnokságban résztvevő klánokban is szerepelnek -, plussz a játékosok felének nem eredeti a gaméja, stb. De gondolom mindenre sor kerül majd a maga idejében, mikor már megvan a nevezett csapatok teljes listája!
  • Murry
    Szerinted?
  • TS Zolly
    Murry! Ezt tuti te irtad?
  • Murry
    "Arcbol meg nyugodtan visszavenni! Koszonom!"

Az elmúlt közel 3 év alatt mi (BB, DonC, Morfi, Droptable, és még egy csomó jó arc akiket most nem soroltam fel) számtalan olyan dolgot tettünk, és teszünk a magyar BF közösségért, amiknek te és mindenki más élvezi a gyümölcseit. Lehet, hogy neked nem tetszik, ha közülünk valakinek szerinted nagyobb az arca, de ameddig te ennek min. a 10% nem teszed le az asztalra addig jó lenne ha nem oktatnál ki ilyen flegma stilusban.

Sokszor kérdezik, hogy mi főleg miért játszunk külföldön, hát itt a válasz.
    Mi a lelkünket kitesszük értetek, de tőletek csak a flémet kapjuk vissza.
    Részemről befejezem a BC témát, nem kívánok erre több időt fordítani, aki akarta megértette, amit mondani akartunk, aki meg csak azt keresi, hogy miként köthet bele az meg már le van szarva.
    Ugyanez vonatkozik majd az MB-re is. Csak olyan war-t játszunk le ahol nem lesz BC. Ezt elötte megbeszéljük, és aki megszegi az bukja a war-t.
  • WOLF2
    Nekem nincs se ergc se BF2CDKeyCheck.exe helyette Battlefield 2_code.exe van de gondolom ugyan az nem? De ergc az nincs csak valami wdc. Viszont van egy olyan amihet az van irva hogy nem beállitott érték
  • TS Zolly
    Leirtam, olvasd át lécce megint. Ha elfogadják, akkor nincs BC BR. Ha nem, akkor igy jártak. Szabályzat szerint a két klán egyezik meg. Magyarán nincs nálunk semmi tiszteségtelen játék, és ezt elvárjuk az elleféltől is.

Esetleg ha a Magyar Bajnokság szabályzatába lelett volna irva, hogy szabad, akkor más a helyzet. De külön erre nem tért ki. Ánlokra meg a nevezésre mapokra stb igen, de ERRE NEM!
  • TS Zolly
    Hüle:D
  • badsec
    Miért is?! Egyértelmű hogyha valamiben megegyeznek a vezetők, az mindenkire vonatkozik, de ha valaki nem fogadja el a TI szabályotokat, az automatikusan vesztett veletek szemben?! Tőlem távol áll minden BC/BR/stb, úgyhogy mielött elkönyvelnétek mindezeknek, csak azt kérdezném: miért kellene mindenkinek úgy játszania ahogy ti akarjátok?