172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát igen!:) Határozott lett tőle a mutatóújjam!:DDDDD
[i]Ui: Rajzoláshoz szerkesztéshez viszont nagyon jó ez az egér... -
Hi!
Kérnék egy kis segítséget!
A ..::CB::.. Clan indítana egy Ranked Servert. (P4 3.4 2giga ram 100Mbit ) Jópár adminjoggal felruházott játékossal!
A nagy segítség ahhoz kellene, hogy milyen módon illetve kinek kell írni, ahhoz, hogy jogosultak legyünk ranked servert üzemeltetni.
Előre is köszönöm!!! -
Bazz és az újjad olyan izmos, hogy az acélrudat is eltöröd mint a ropit.
Görgetőizomra gyúr a srác :):):)
-
Landor #54574 ja, tényleg lol ez a pirosdaganatos patkány
Ka jó egeret akarsz akkor Logitechet választass. Mostanában kijött pár új modell. MX500tól felfelé mindegyik kiválló! -
TS Zolly #54573 Azért kell elővenni, mert egyes személyek nem tudnak tiszteségesen játszani. Ez a játék tényleg a szórakozásról szól, és nem arról, hogy egy kecseg bekempeli a kezdőt. És neked is nyomás fel BF2-ni, wowot már fejejsd el. -
Köszönjük,hogy megosztottad velünk a véleményedet! -
hüje
-
ilyen ratyi egeret csak ipari célokra használnak PC-s gépekhez ahol nincs hely minden melósnak íróasztalt biztosítani
-
Miért? Szerinted nekem olyan kezem van mint Yodának?:) -
piamania #54568 Köszönöm szépen! -
kell hozzá -
Hát igen, többek között ezért sem játszom, nem hiányzik ez a köpködés :/ -
piamania #54565 HEllo!Lenne egy kérdésem! Van egy olyan játék,hogy BAttlefield 2 Special forces(vagy mi nem tudom pontosan) Ez egy kiegészítő,kell hozzá a rendes Batlefield 2,vagy indul anélkül is? KÖszi a választ -
Látom kicsit elvakult vagy ahoz hogy felfogd azt amit írni akartam.
Megköszönöm hogy komunikálhattam veled, további jó játékot.
UI: Ha ott maradsz ahol szopatnak akkor élvzed, nincs mese csináld:) -
Inkább wowozzunk, a Magyar kupa pedig szóljon erről
-
és borogatod szegénykének azt azt a nagy piros kinövését?? :D
mi az előnye ennek az egérnek? alienek is használhatják? :)
-
Mellesleg a kialakult vitához egy gondolat: Nem kliens oldalon kellene szabályokat alkotni, hanem server oldalon.
Én úgy gondolom, ha most itt az SG-n 20 ember elfogadja, hogy no BC no BR. és van 10 aki nem már bukott is az egész...
Jómultkor volt egy eset, amikor az egyik klánserveren átjött szólni az egyik admin. hogy:
-itt nincs BC!!!
-oké, csak felrobbantjuk a kötelező dolgokat és megyünk...
-rendben, ha csak ez történik akkor nincs kick!:)
Hát valami ilyesmi kellene itt is.;) -
Egy tipp!:P
Nekem ilyen van.
Hátránya: elég nehéz átállni a normál egérről!
Előnye (BF2) : Nem húzod le az asztalról!:DDD -
egyébként jó volt az az 2 óra tegnap este az EA HU I-en, tényleg ritka az ilyen :)
verzooooooooo, aki "tanul" jet-tel repülni, már most jobban repül, mint én, aki az elejétől fogva próbálkozom :) -
ha lehetek szerény, akkor rám gondoltál :)
de nagyon nem ment tegnap a helis gunnerkedés, a vezetéséről meg ne is beszéljünk. újabban akadozik az egerem otthon (valami 100 forintos gagyi), úgyhogy lehet hogy beruházok valami komolyba. tippek?
egyébként ez a tegnapi a sharqin tipikus példája volt az értelmetlen BC-nek. mind a két körben eljátszották egyébként, csak az elsőben azt hiszem még nem oda szpanoltál pharolas, akkor is ott írtottam őket. de a srácok még akkor is ott kempeltek, amikor a csapatuk teljesen vesztésre állt. nyilván a helit akarták, csak ebben az volt a gáz, hogy akkor is eljáccották, amikor még a saját helipadjuk is megvolt.
mivel nemelfoglalható volt, ezért simán addig szpanoltunk vissza, amig ki nem zavartuk őket. -
Nagydög #54557 Szokj hozza, ki foglak. Ha valaki seggfejkent viselkedik, akkor csak minimalis mertekben erdekel, hogy feltalalta-e az AIDS ellenszeret! Ha ugy gondolod, hogy azert mert valamit letettel a BF scenel kapcsolatban az asztalra, kataton allapotban kene a labaid ele borulnom mar attol a megtiszteltetestol is, hogy hozzamszoltal, akkor Leninnel szolva:"Szerenyseg! Szerenyseg! Szerenyseg!"(Aki kijavit, hogy nem is ezt mondta, arra rauszitom schrankot a teljes image konyvtaraval!)
Nemtudom lejott-e a finom celzas, vagy konkretabban is ismertessem a velemenyemet?
A martiriumban feredozes szinten felesleges. Mellesleg nem tudom milyen flemet kaptal tolem. Itt e tarsalogtunk, erre nagy mellennyel bekohogtel. Orrodra koppintottam erte, a velemenyedet meg elfogadom. Erre elkezdesz flemrol nyisszogni.
Es tudod az a legszornyubb, hogy a hiszterikussagtol eltekintve meg egyet is ertek a velemenyeddel, es ha veletlenul ellenetek kene jatszanom, pillanatnyi gondolkodas nelkul elfogadnam a szabalyaidat.(Na jo, specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok.)
-
Polemius #54556 Most látom, közben túlhaladottá vált kicsit a kérdés. :) -
Polemius #54555 "Esetleg ha a Magyar Bajnokság szabályzatába lelett volna irva, hogy szabad, akkor más a helyzet. De külön erre nem tért ki. Ánlokra meg a nevezésre mapokra stb igen, de ERRE NEM!"
Ugyan nem sok közöm van a dologhoz, nem is olvastam a szabályzatot, de elég nagy marhaságnak tűnik az érvelésed. Az benne van pl, hogy le lehet lőni az ellenfél embereit? Az benne van, hogy fel lehet szállni a repűlőkkel/helikkel? Ha igen, akkor milyen magasan lehet velük repülni? Utántölthetik-e őket a pilóták? Az benne van, hogy járműveket lehet-e használni? Hányan utazhatnak benne? A KRESZ szabályokat (sebességkorlátozás, táblák, jobbkézszabály) be kell-e tartani?
Szerepel-e benne, hogy futni, térdelni, hasravetődni lehet-e?
Mi van, ha valaki ezek közül egyiket vagy mindet kiköti (teszem azt fel, hogy őrájuk nem lehet lőni), és ha nem fogadjátok el ezt, akkor buktátok a meccset?
Tévedés ne essék, nem a BC/BR elleni véleményedet tartom marhaságnak, hanem a fenti érvelést. -
Bár már nem sok közöm van hozzá, de nem tudom megérteni, hogy egy olyan jó közösségben mint ami a BF-et körülöleli (kivételek persze vannak) miért kell évek óta ugyanazt a témát hónapról hónapra elővenni és egy marhajót flémelni rajta?! Egy játéknak a szórakozásról kell szvsz szólnia nem pedig az állandó stresszről. Mi BC és mi nem az ebbe nem kívánok beleszólni, emrt úgyse lenne igazam. Szal húzzatok fel a szerverekre de villámgyorsan és tessik lőni egymást ott jól! :) -

-
He Schrank,szerintem a magyaron ne szivassuk egymást.
-
honnan tudod hogy férfi
igen a nagyobb rangú játsza a férfi szerepet a papás-mamás játékban úgyhogy lehet négykézlábra ereszkedni jancsik A juliska
-
buzi-e vagy? 
-
télleg a nagyobb rangosak lehetnek előbb kommanderek? -
de jó segge van annak az íjjásznak
-
a "személyes" lőszerfeltöltés ugyanúgy számít a plecsnihez szükséges 10 ammo ponthoz vagy csak az elszórt
mert nem akarja odaadni a supportos jelvényt 
azon gondolkodtam hogy máshogy értékeli mint ahogyan a medic-nél is külön van élesztés meg gyógyítás követelmény
-
Nya, az egyik olyan ritka alkalom amikor jó volt a játék az EA HU I-en. Viszonylag normális bagázs gyűlt össze, nem volt anyázás ----> meg is voltam ihletődve.
Leszamítva persze azt a pár csákót akik a sharqin BCzték a MEC helifelszállót, amikor a csapatuknak már nem volt zászlója, de hála kosc*** (nem tom leírni a neved :D) segítségének nem voltak túl hatákonyak. -
haxoror #54545 Nekem meg az tűnt fel hogy a profi labdarúgók a bajnokságokon (war) bizonyítanak egymás ellen és nem a grundon (public) szopatják a hobbi-népet.
Mindent a maga helyén és idejében.
"ne nézzük már le egymást" ezt ragaszd fel valami jól látható helyre "Mester" -
:D -
A kemp már régóta elfogadott harci eljárás. 
-
Tényleg könnyű volt?:) Picit érdekes, nekem kb 2 év alatt ez nem tűnt fel:) -
Mester ne haragudj meg de feltünt (vegyünk 1 közismert sportot) hogy a labdarugásban is van hobbi játékos és van aki komolyan veszi és bizonyítani akar?
No nekünk nincs fizetésünk és szurkoló táborunk sem.
Minket az hajt hogy minél jobban toljuk és minél jobb csapatokat toljunk le a pályáról. BC-vel vagy anélkül mind1.
Nekünk az a szórakozás amikor megnyerünk 1 meccset és élvezetből szórakozva de fegyelmezetten kemény háttérmunkára épűlő játékkal játszunk.
Kinek mi.
Picit gondolkodj már el hogy miért vannak klánok és a nagyobb klánok miért is játszanak úgy ahogy.
Ne haragudj meg ezért de nem kell sem a lenéző beszólásod se semmi.
Ezt pedig nem haragból írom, csak már uncsi hogy mindenki azzal jön az onlájn játék számára mi és hogy lehet nem teljessen normális a másik ember aki nem ugyanúgy gondolja.
Engem annó annyira hajtott a dolog hogy reggelente meló elött is felmentem szerverre gyakorólni. Valakit ez ennyire nem hajt de ne nézzük már le egymást -
CéZé #54540 adjál már egy linket had kempeljem be a kör dámát :) -
Landor #54539 A karácsonyi hosszú hétvégémen olyan istenkirály java-s passziánsz szedtem le a telcsimre! - Jobb híjján, net és gép nálkül vidéken..:)
Úgy megtanultam passziánszozni, hogy kiakasztottam a gépet.
Leszophatlak Joebébi?
-
Örülök, hogy kezdünk közös nevezőre jutni.