172102
  • SigS
    Ez ugye koltoi kerdes, volt...?
    Nem tudsz veluk mit tenni.Ezert hangoztatom hogy kellene tobb admin a magyar szerverekre, dehat nincs
  • TS Zolly
    Juj! Te még használsz winampot!
  • bakvarnyu
    este 7 fele szoktak lenni, aztan kb 11-tol megint doglott
  • TS Zolly
    Minden hol kecseg dolog a BC. És q-ra nem érdekel, hogy 42-ben vagy vijetnámba volt e. Mi nem élünk vele, és ezt elvárjuk a ellenféltől. Ha mi tudunk igy játszani, tanuljon meg az ellen is. BC dolog részemről lezárva.
  • Danee
    tudnék még egy pár ilyet...
  • Running
    Bazz gondoltam ránézek miért lassúl a windows, mi eszi a memóriát...

• HunnernesKonge
    Az nem BUG, Fícsör
  • rohadt alma
    És ha hárman vannak akiknek 350 a pingje a többinek meg 70 alatt?
  • Boxer HUN
    Egy kissebbfajta BUG.
  • DummyBoy
    Hehe ... Együttérzek ... ma este 6-ig, és ha az okosok nem hajlanak a kompromisszumra akkor holnap is 6-18ig meló :(

Pedig kinn tökig ér a hó, asse tudom hogy jutunk haza ... király ...

Bár én megigértem a leányzónak, hogy szilveszterkor ki lesz kapcsolva a gép (Pedig én is BF2-t terveztem ahogy elalszik ...)

Schrank ... bocs tegnap ... valahol véletlenül legránátoztalak, csak azért nem ment a sorry, mert nem vettem észre ...

Tegnap olyan jót játszottam, király volt a squad meg minden, még a célzás is megyegetett :) Erre el kellett mennem otthonról ... 3 óra múlva szar kedvvel visszaültem ... 1. szerver ... semmi sem sikerül , már -10 !!! pontom van (Meghaltam, leestem, lepakoltam egy rakás aknát és véletlenül rászállt a helikopter ami engem akart felvenni ...) Áááá ez így nem jó ... át másik szerverre ... ott -8, úgyhogy inkább lefeküdtem aludni ... Nagyon sokat számít ennél a gaménél, hogy milyen kedvvel ül le elé az ember :)
  • SigS
    Kickvote annyira felesleges, csak az fps-emet szedi amikor latom alul a kiirast
    Ahogy elneztem, kb. 20-30 ilyen szavazasbol jo ha 1 kapott kicket...egy 64 fos szerveren meg lehetetlen igy kiszavazni valakit
    Egyebkent van az a buvos "Opt out of voting" (v. valami hasonlo) ami kikapcsolja es nem latod a szavazasokat, persze ezaltal te sem fogsz szavazni senkire.
    Es most gondold at hogy egy 32-es szerveren 10 embernek ki van kapcsolva akkor mit er a szavaztatas...?
  • Murry
    Amúgy engem igazából nem az zavar, hogy leugatsz, inkább attól vagyok pipa, hogy állandó fogalom zavarban szenvedsz, és közben mint tényeket megosztod másokkal.
    Pl: Most is. idézlek: "specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok"

Attól tartasz, hogy ha felrobbantottál valamit a főbázison, és közben vagy utána amikor elhagyod a terepet lelősz egykét embert akkor kirugnak BC-ért?
    Megnyugtatlak ettől nem kell tartanod. Az se baj, ha ellopsz valamit. Az már más eset lenne, ha ellopnál egy APC-t és ahelyett, hogy elhagynád a terepet, inkább megállnál lövöldözni egy kicsit. Senki nem mondta, hogy nem védheted meg magadat akció közben.
    Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs.

Szóval légyszi mond már el te milyen rendelkezésekről tudsz!
  • rohadt alma
    Nekem csak a hivatalos magyar 64 fős szerverrel van rossz tapasztalatom.Másodpercenként visszajátsza mi történ előtte.De gondolom nem nem is tudnak a repülőgép gépágyújával kiszedni az AA-ból.De miért is csinálja ezt?Meg miért nincs a hivatalos magyar szerveren kickvote?
  • Verzoo
  • mobal
  • Crem
    nem 64-es lenne...

De olyan sz@rházi feltételek vannak, hogy kicsit elkeseredtem...
  • Crem
    Hát nem szép. De mégegy előnye van! Lan party-n nem ül senki a gépem elé játszani!:DDDDD
  • Murry
    Ha visszaolvasod magadat látni fogod, hogy most te is seggfejkent viselkedsz.
    1x neked is akkora az arcod, hogy nem fér be az ól ajtón, máskor meg egész normális vagy.

A fene se ért téged...
  • Danee
    olya különös h a 64-es laggtengeren 1x beirtam h aki akar jöjjön át a mienkre, egyböl jöttek 20-an...
  • Yan
    nem tom nekem nem laggol a 64-esen.
  • Yan
    ilyen esőbe?
  • Landor
    apád :D
    én ma este 9ig szopok, sőt holnap is megyek melózni.
    az este meg úgy néz ki hogy ilyen albertó félékkel fogok szilveszterezni vmelyik rankedon :D
  • 0Fritz0
    Sajna nekem 15-ig itt kell csetelnem, de aztán go hóemberest játszani az utcákon. :)
  • koschwarz
    én most ebben a pillanatban megyek valamelyik magyarra. hazaengedtek délben a melóból
  • Nagydög
    Megvan, de lehet, hogy le kel toltenem megegyszer, mert ezt mar rongyosra hallgattam. :)
  • Verzoo
    Ja f@sza volt a játék tegnap,szénné vertük őket
  • Verzoo
    A csirke halott (szerintem)
  • Verzoo
    Ne haragudj Crem de nagyon ronda egered van.
    És még pénzt is adtál érte????????
  • Hatt
    Gondolom publik BC-ről beszélsz mert az tényleg tisztességtelen:) A másikat inkább ne is firtassuk:)
  • Beers
    Nem tudom pontosan kinek is kellene megköszönnöd,talán CoR Raptor !
    Valamelyest mindenkinek volt köze a választáshoz (szerintem)!
  • schrank
    na a hardverbuzi hozzászólás egy szerver nem azért jó mert ilyen meg olyan hardveren fut hanem azért mert általában játszanak rajta nem pedig üres
    amúgy meg ez a 64 fős egy kalap szar lagg hegyek
  • Jancsik
    "angos szerver üzemeltetéséhez a fenntartó cégnek le kell szerződnie az electronic arts képviseletével."
  • Jancsik
    hajrá, ilyen géppel nagyon jó szerver lesz!!
  • Danman
    Miért van az h sosincs senki az SG serveren?
  • ERykk
    AsszemItt le van írva, de nem biztos, lehet én vgyok hülye
  • mobal
    tényleg! mi kell ahoz ,hogy egy szerver ranked legyen?
  • 0Fritz0
    Megvan mp3-ban?
  • Nagydög
    Apropo. Koszonet a CoR video keszitojenek a 3 Doors Down-ert! Kicsit rakattantam a Kryptonite-ra.
  • Beers
  • Nagydög
    Nagyon szivesen, barmikor! Meg kernetek sem kell. :)