172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez ugye koltoi kerdes, volt...? 
Nem tudsz veluk mit tenni.Ezert hangoztatom hogy kellene tobb admin a magyar szerverekre, dehat nincs
-
TS Zolly #54616 Juj! Te még használsz winampot!
-
este 7 fele szoktak lenni, aztan kb 11-tol megint doglott -
TS Zolly #54614 Minden hol kecseg dolog a BC. És q-ra nem érdekel, hogy 42-ben vagy vijetnámba volt e. Mi nem élünk vele, és ezt elvárjuk a ellenféltől. Ha mi tudunk igy játszani, tanuljon meg az ellen is. BC dolog részemről lezárva. -
tudnék még egy pár ilyet... -
Bazz gondoltam ránézek miért lassúl a windows, mi eszi a memóriát...
-
Az nem BUG, Fícsör
-
rohadt alma #54610 És ha hárman vannak akiknek 350 a pingje a többinek meg 70 alatt? -
Egy kissebbfajta BUG. -
Hehe ... Együttérzek ... ma este 6-ig, és ha az okosok nem hajlanak a kompromisszumra akkor holnap is 6-18ig meló :(
Pedig kinn tökig ér a hó, asse tudom hogy jutunk haza ... király ...
Bár én megigértem a leányzónak, hogy szilveszterkor ki lesz kapcsolva a gép (Pedig én is BF2-t terveztem ahogy elalszik ...)
Schrank ... bocs tegnap ... valahol véletlenül legránátoztalak, csak azért nem ment a sorry, mert nem vettem észre ...
Tegnap olyan jót játszottam, király volt a squad meg minden, még a célzás is megyegetett :) Erre el kellett mennem otthonról ... 3 óra múlva szar kedvvel visszaültem ... 1. szerver ... semmi sem sikerül , már -10 !!! pontom van (Meghaltam, leestem, lepakoltam egy rakás aknát és véletlenül rászállt a helikopter ami engem akart felvenni ...) Áááá ez így nem jó ... át másik szerverre ... ott -8, úgyhogy inkább lefeküdtem aludni ... Nagyon sokat számít ennél a gaménél, hogy milyen kedvvel ül le elé az ember :) -
Kickvote annyira felesleges, csak az fps-emet szedi amikor latom alul a kiirast 
Ahogy elneztem, kb. 20-30 ilyen szavazasbol jo ha 1 kapott kicket...egy 64 fos szerveren meg lehetetlen igy kiszavazni valakit
Egyebkent van az a buvos "Opt out of voting" (v. valami hasonlo) ami kikapcsolja es nem latod a szavazasokat, persze ezaltal te sem fogsz szavazni senkire.
Es most gondold at hogy egy 32-es szerveren 10 embernek ki van kapcsolva akkor mit er a szavaztatas...?
-
Amúgy engem igazából nem az zavar, hogy leugatsz, inkább attól vagyok pipa, hogy állandó fogalom zavarban szenvedsz, és közben mint tényeket megosztod másokkal.
Pl: Most is. idézlek: "specopskent nem mennek az ellenseges fobasere, mert mindig nyuszitenem kene a rohogestol, mikor az ezzel kapcsolatos rendelkezesre gondolok"
Attól tartasz, hogy ha felrobbantottál valamit a főbázison, és közben vagy utána amikor elhagyod a terepet lelősz egykét embert akkor kirugnak BC-ért?
Megnyugtatlak ettől nem kell tartanod. Az se baj, ha ellopsz valamit. Az már más eset lenne, ha ellopnál egy APC-t és ahelyett, hogy elhagynád a terepet, inkább megállnál lövöldözni egy kicsit. Senki nem mondta, hogy nem védheted meg magadat akció közben.
Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs.
Szóval légyszi mond már el te milyen rendelkezésekről tudsz! -
rohadt alma #54605 Nekem csak a hivatalos magyar 64 fős szerverrel van rossz tapasztalatom.Másodpercenként visszajátsza mi történ előtte.De gondolom nem nem is tudnak a repülőgép gépágyújával kiszedni az AA-ból.De miért is csinálja ezt?Meg miért nincs a hivatalos magyar szerveren kickvote? -
Verzoo #54604 

-
mobal #54603
-
nem 64-es lenne...
De olyan sz@rházi feltételek vannak, hogy kicsit elkeseredtem... -
Hát nem szép. De mégegy előnye van! Lan party-n nem ül senki a gépem elé játszani!:DDDDD -
Ha visszaolvasod magadat látni fogod, hogy most te is seggfejkent viselkedsz.
1x neked is akkora az arcod, hogy nem fér be az ól ajtón, máskor meg egész normális vagy.
A fene se ért téged... -
olya különös h a 64-es laggtengeren 1x beirtam h aki akar jöjjön át a mienkre, egyböl jöttek 20-an... -
nem tom nekem nem laggol a 64-esen.
-
ilyen esőbe?
-
Landor #54596 apád :D
én ma este 9ig szopok, sőt holnap is megyek melózni.
az este meg úgy néz ki hogy ilyen albertó félékkel fogok szilveszterezni vmelyik rankedon :D -
Sajna nekem 15-ig itt kell csetelnem, de aztán go hóemberest játszani az utcákon. :) -
én most ebben a pillanatban megyek valamelyik magyarra. hazaengedtek délben a melóból 

-
Nagydög #54593 Megvan, de lehet, hogy le kel toltenem megegyszer, mert ezt mar rongyosra hallgattam. :) -
Verzoo #54592 Ja f@sza volt a játék tegnap,szénné vertük őket 

-
Verzoo #54591 A csirke halott (szerintem) -
Verzoo #54590 Ne haragudj Crem de nagyon ronda egered van.
És még pénzt is adtál érte???????? -
Gondolom publik BC-ről beszélsz mert az tényleg tisztességtelen:) A másikat inkább ne is firtassuk:) -
Nem tudom pontosan kinek is kellene megköszönnöd,talán CoR Raptor
!
Valamelyest mindenkinek volt köze a választáshoz (szerintem)! -
na a hardverbuzi hozzászólás
egy szerver nem azért jó mert ilyen meg olyan hardveren fut hanem azért mert általában játszanak rajta
nem pedig üres
amúgy meg ez a 64 fős egy kalap szar lagg hegyek
-
"angos szerver üzemeltetéséhez a fenntartó cégnek le kell szerződnie az electronic arts képviseletével." -
hajrá, ilyen géppel nagyon jó szerver lesz!! -
Miért van az h sosincs senki az SG serveren? -
AsszemItt le van írva, de nem biztos, lehet én vgyok hülye -
mobal #54582 tényleg! mi kell ahoz ,hogy egy szerver ranked legyen? -
Megvan mp3-ban? -
Nagydög #54580 Apropo. Koszonet a CoR video keszitojenek a 3 Doors Down-ert! Kicsit rakattantam a Kryptonite-ra. -
-
Nagydög #54578 Nagyon szivesen, barmikor! Meg kernetek sem kell. :)