172102
  • Murry
    Nyugi Zolly amit én írok azt úgyis kimoderálják, szóval tiéd a pálya.
  • Jancsik
    nekem is, mostmeg csak tölt de nem tölti be a gamet
  • Running
    Figyelem Figyelem!!!

Az SG szerver stabilabb, gyorsabb és lagmentesebb, eredetibb, mint valaha...
    Minden alapbf2 map megtalálható rajta, 16-os és 32-es mapok, valamint a Race War autóversenyek Race mapjai is:

- Race at Karkand v2
    - Race at Mashtuur v1
    - Race at Oman v1
    - Race at Dalian Plant v1
    - Race at Fushe v1
    - Highway To Hell (Dragon Valley beta)
    - Boat Racing Stunt
    - Tour De Mountains v3

A szerver adatai:
    IP: 193.202.85.85
    Port: 16567
    Patch: 1.12
    Tört 32-es szerver
    All Unlock
    stb...

A szerveren legtöbbször admin is található, akik figyelnek arra hogy tisztességes, örömet okozó játékban legyen része mindenkinek. Gyík TK-s emberek jelenléte eleve kizárt. A High Ping kick beállítás miatt senki sem foghatja vissza mások szórakozását.

A szerver egyben Race szerver is, ami azt jelenti, hogy a kiváló Race War autóversenyek, kupák és bajnokságoknak szintén otthont ad.

Ha még ez mind nem elég, akkor jelentem a szerver nemsokára még gyorsabb lesz, mivel kap egy bazigyors AMD procit, + memoárt is...

Mindenkit szeretettel várunk az SG TEAM szerverére, legyen az Harcra vágyó katona, vagy autóversenyekre kiéhezett sofőr.

Ha kérdésed van, keress meg minket az SG TEAM topicban...

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!
  • misaab@a
    Vazze,

Database error... jqa!
    Ez vicc?
  • haxoror
    omg pfff...
  • TS Zolly
    Murry! Lécce had legyek ma én a rossz! Egye fene jövöre te lehetsz, de had ma én. Naaaa! Léééccceeeeeee!
  • haxoror
    Estére berugás lesz
    De könnyen lehet hogy hétfőn beruházok egy orig BFV-re, gondolom krekkes szerverek már nincsenek
  • TS Zolly
    Vagy DC.
  • TDC Geronimo
    miva'?!
  • Landor
    akkor mégiscsak vietnamozás lesz estére?
  • haxoror
  • haxoror
    nekem is :/
  • Jancsik
    megint database errort ir a game...
  • Landor
    és varázsütésre beírt pont gero, pont egy ilyet hsz-t.. lool
  • TDC Geronimo
    Nincs nálam a Bf-em sajna és a gépre se lett feltéve takarítás után ;P
  • BurnBaby
    bőven elég lenne, ha vki ezeket hírezné a bf.hu-n. de hát nem :) egy-egy fellelkesülés van, megírnak a srácok 1-2 cikket, aztán eltünnek...
  • TS Zolly
    Megjött a WoW különitmény!

TS IP Zsoltinál, gyere te is DC-ni, hagyd már a wowot.
  • TDC Geronimo
    Szivesen máskor is várjuk véleményed ;)
  • TS Zolly
    Ja bocsi. Sima BF42. 1.6 és 1.61 pecs kell csak.
  • TS Zolly
    Minden régebbi BF hez van szerver.
  • I.C.ram
    Igen? és kell valami mod hozzá? Vietnam + 42 moddal lehet játszani?
  • Kovács legény
    lekéstem
  • Kovács legény
    hát azért játszák még ott van az LSSAH szervere ,mindig teli van.
  • uwu
    Nem ezt kellet volna írnod...
  • uwu
    Pedig van miért.
  • TS Zolly
    LSSAH klán BF42 64 fős szervere mindig fullon van esténként.
  • TS Zolly
    Éééén? Dehogy.

De BUÉK nektek is és mindenkinek!
  • I.C.ram
    Tegnap végre votl szerencsém kipróbálni ezt a játékot. Hát hatalmas csalódás volt :( Sikerült elrontani azt az élményt, amit a BF42-vel felépítettek a játékban.

Visszasírom a bf42-t, kár hogy azt már játsza senki :(
  • TS Zolly
  • TS Zolly
    Desert Combat segítségéhez nyugodtan fórdul hozzánk, hisz még rendszeresen üzzük, talán nemsokára még warunk is lesz benne. Desert Conflikthoz meg fordúlj Beershez vagy Ice4-hoz.
  • Mester01
    Boldog Új Esztendőt Kivánok Mindenkinek.
  • TS Zolly
    Á nem fogaj, hisz mondom, csak beszélgetés megy, nem flém. Ugyi Running?

Hát kell 3-4 prg az biztos. De ha javítón áll a tank, akkor sokkal több.

Nem is oly rég, talán tavasszal? egy kissebb klántalin ecsetelték az apacs heli erejét. Bevalom, addig fogalmam sem volt róla. Aszongyák, pl ha egy apacs felemelkedik kellő magaságba Veszprém fölé, akkor egy rakétával kiszedi Tapolcán tartozkodó tankot. 40 valahány kilométer, légvanalba talán 30? Ez nem a játékba van, ez a valóság. De ez a játék szórakozásra készült, nem a valós háborura. Mercenaires BF2 mod talán megközelíti a valós sebzéseket. Egy lövés, egy halál stb.
  • Running
    Igen valami hasonlót szeretnék...habár nem tudom...a hozzáállások meg változni fognak, ha mindenki talál valami jót benne szerintem...egyébként mindenki segítségét, ötleteit szuívesen fogadom.

Ja és nem azt szeretném ha a www.battlefield.hu oldal lenne a kitúrni való ellenfél...sose jutna eszembe ilyen, mielőtt valakibe ez felmerül.
  • Kovács legény
    mobil AAval faszán kilehet szedni a repcsiket,vagy legalább magzavarni
  • dronkZero
    Running majd jól kimoderál, de mindegy. :)

Na, erről beszéltem. Egyébként az egésznek az a legnagyobb baja, hogy ilyen technikával nem 500-1000 méterekre harcolnak, hanem többtíz kilométerekre. BFengine erre még alkalmatlan. Ez szerintem a mod hibája, hogy ilyen fegyvereket erőltet.
    Tankba ATből seggbe is kellett vagy 3-4 nem?

A repülővel a legegyszerűbb kimenni a kempből, olyan nincs, hogy 15 percen keresztül ne tudj felszállni. De egyébként egy repülő csak egy helyet tud kempelni. Ha a repteret zúzza, akkor nem szedi ki a tankokat, nem lövi le a helit. Mi egyébként minden légi járművet az ellenség ugyanolyan járművének leszedésére használjuk. Heli->heli, repülő->repülő, aztán ha a párharcot nyerik, akkor az ellen következő felszállásig van ideje segíteni a földieknek. Ha veszítenek, akkor az ellenségnek van egy szusszanásnyi ideje bombázni, tölteni. Én nem tartom ezt akkora problémának.
  • TS Zolly
    Nektek is!
  • TS Zolly
    Asszem valami ilyesmire gondolhattál? Amugy felejsd el, mig olyan a klánok hozzállása, mint pl aláb szereplő OPC klán vezér monologja. ,, Cb, NT szereplés ,, De drukkolok neked hogy sikerüljön. Ha kell segítek is. MSN-en elérsz ha kell.
  • HU.man butcher
    Látom, már nem is kell ide Bandi hogy jó kis viták legyenek, igaz hogy ezek kicsit visszafogottabbak... dejók
    B.U.É.K mindenkinek!!!
  • TS Zolly
  • TS Zolly
    Hát azért voltak mindkét oldalon csodafegyverek. Mlrs-el ugyanugy lehetett szórakozni, mint a jókis ruszki technikával. Amiknak is behozták a Finalal az irányitható légvédelmet. Patriot volt. Picit máshogy kellett kezelni mint az SA3-at, de jó volt. Amugy meg nem a fél pályát lehetett átlőni vele. Az egészet. :D
    Gyalogosan sima gránáttol tényleg nem sérült a tank. Foggalmam sincs, hogy valójába mennyit sérit egy gránát a tankon. Szerintem semmit. Öregapám mesélte, aki megjárta a világháborút, ruszki tankokat egy gránáttal hatástalanítani tudtak. Leesett a lánc, oszt kaput. De ez már a mai technika. Bf42-ben és Running nagy örömére, a DC-be is volt olyan, hogy javítópad. Na onnan nagyon nehéz volt az enmy tankot leszedni. Szinte csak a c4 segített.

Amugy meg ha a vadász bekempeli a repteret, akkor nincs miről beszélgetni tovább repülő hiányába. És pont Odin irta nemrég. Ha meg arra jár, miért ne ejtene pár freget ott magának.

Artyzni a főbézt meg háát.....

Running te meg menj pezsgőzni, itt most nem flém megy, hanem beszélgetés. No para.