172102
  • Hatt
    Ezt nem nekünk kellene címezned hanem a saját csapatodban lévő Zolynak...
  • DummyBoy
    Naszóval!

Végre itthon :) Előttem a Sörsodi, Sir Williams pedig a hűtőben didereg, mekkajáltam, és végre elkezdem a Szilvesztert én is!

Mindenkinek Boldog új évet és Stílusosan akkor jöjjön:

اجمل التهاني بمناسبة الميلا حلول السنة الجديدة
  • Platypus16
    MÁR MÜXIK AZ ACC SZERVER!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ERykk
    BUJÉK

• Danee
    az pont elég, nem? :D
  • Platypus16
    Valszeg már müxik, mert már látok fenn egypár embert.
  • Robogo
    Ijjjj basszus van egy kis gond.Az első kettő HUNcup meccs pont nem jó nekünk,mert 8.-án és 15.-én CB-s meccsünk már le van szervezve 2 hete.
    Meg lehet beszélni egy másik időpontot??
  • schrank
    CSAK AZ EURÓPAIAK NEM MENNEK !!!
  • Danee
    B.Ú.É.K. !!
    Titeket se enged fel az account server?
  • Murry
    Az elmúlt közel 3 év alatt megszoktuk, hogy nem BC-zünk, és megszerettük ezt a fajta "tisztességes" játékot.
    Tudom, hogy ez nem DC hanem BF2, ezért itt picit más a helyzet.
    Pár klán úgy gondolja, hogy nekik a BC war-on a kötelező rossz de szükséges dolog.
    Mi ezt nem így gondoljuk. Ezért ők, és mi val. soha nem fogunk egymással WAR-ozni.
    Ez nem baj. Van még elég ellenfél a világban akikkel jókat játszhatunk. A publik meg más tészta. Mivel az MB-ben sem találkozunk, ezért szükségtelené vált az egymás szapulása, a flém, és a további viták.

Mi tiszteletben tartjuk a ti álláspontotokat, ti is tegyetek így és akkor már nincs is min vitatkozni, és nem lesz szükség moderálásra sem.
    Ha meg esetleg késöbb mégis találkoznánk majd egy bajnokságban, akkor majd az akkori szabályoknak megfelelően fogunk játszani.

Még 1x BUÉK.
  • schrank
    B.U.É.K.
  • Robogo
    Ja és B.U.É.K.!!!!!
  • Robogo
    Na a HUNcupra a nevezésünk vagyis a GBC nevezése nem teljes!Legkésöbb január 3.-án leadjuk a teljes listát a csapatról,mert vetünk fel új tagokat.Running vagy Ahhoj majd msn-be írok nektek!!!
  • Kovács legény
    !BUÉK!
  • Platypus16
    Biztos azért mert nem bír átváltani a 2006-os évre, vagy a szerver is szilveszterezni akar.
  • Cream78
    Na ha már nem játszhatunk B.U.É.K. mindenkinek

• SigS
    Kidobott mindenkit szep lassan...
  • Boxer HUN
    Hurrá! Az összes Európai szerver pang az ACC. szerver hibája miatt. Ilyet sem lehet mindennap látni.
  • retteneteske
    Kellemes szilveszterezést és Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
  • Hatt
    Nem ez fogja megindítani az érdeklődést. Bár az ötlet jó de nagyon haszna nem lesz szerintem.
    Én elmondom privátban a véleményem ha érdekel hogy miért is nem érint ez az egész se engem se a csapatom.
  • Verzoo
  • uwu
    Nem is írtam csúnyákat. puff puff (ez puffogás akar kenni)
    Az volt a vége hogy BÚÉK mégis odalett.
    De nem haragszom én is visszaélnék a hatalommal, ha lenne nekem
  • TS Zolly
    Igy van. Ennyi meg belefér egy szkén életébe. Running te meg maradj nyugton, és házigizdálkodj tovább.
  • Yan
    Sztem korrekt vita volt, anyázás nélkül.
    Mégha végeláthatatlan is...
  • Running
    Ja még annyit, ha nem tetszik a Házigazdai munkám, akkor keressetek valakit a helyemre aki szerintetek jobban csinálná, és az igényt be lehet nyújtani Borg-nak.
    Köszönöm.
  • Running
    Hiába puffogtok...nincs értelme. Még mindig jó fej voltam, hogy nem jelezten Borgnak ki kapjon büntit és mennyit. De legközelebb az se marad ki, és máris lehet azért is puffogni.
  • Jancsik
  • TS Zolly
    Egészet én indítottam el, reggel volt egy harcom, és a mérgemet itt vezettem le. Máshogy irnám már most, de a lényeg ugyanaz maradna. És hogy ki hogyan sértödik meg, annyira leizélem, mint ök a Magyar Bajnokságot.

Running ebbe a témába ucsó hozzászolásom volt, kérlek ne töröld.
  • Boxer HUN
    És még mindíg nem elérhető az ACC. szerver.....
  • TDC Geronimo
    pfff
  • Rafia
    Ez az. Esetleg szervezz még egy kis autóversenyt, arról szívesen olvasnék többet.
  • Murry
    Pont ez a baj, hogy sajnos kivételezel.
    Ha már törölsz törölj rendesen. Ne csak a válaszom töröld hanem azt is amire válaszoltam. Hiszen ha az idézetem valakitől flém akkor az akitől idézek annál nem az?

Nem kell válaszolnod, elég ha ezt is törlöd.
  • Zs0lt1
    jó nem minden célzás nélkül, de akinek ment az gondolom rájött.
  • Zs0lt1
    már bocs, de igenis kivételezel.
    igazad van két napja megy a durva személyeskedés. én csak beirtam a mondatot minden célzás nélkül, mert azt gondoltam, kicsit helyrerakom a témát. belátom nem sikerült, köszönhetően ez ugye többek közt neked, mert törölted a hsz-t.
  • Jancsik
    kosz, viszont
  • Cince

Hi all!

Nincs valakinek valami tippe, miert nem kuszik fel az a rohadt 12-es patch? a faqban leirtakat mind vegigcsinaltam, de semmi nem segit... az a baj , hogy a temp konyvtarbol nem tom kiszeddni a cuccokat, mert ossz valami 4-5 Mb ot rak oda ez a szutyok, mar 3 helrol leszedtem a path-t hatha szarul van meg, mindnek install utan 2 masodpercel "patch fail" az eredmenye... Reloaded fele verziom van, eddig nem volt vele singlibe semmi baj... plz help... ThanX
  • Running
    Senkivel nem kivételezek, aki előveszi a témát, azt autómatikusan törlöm. 2 napja megy a flém, elég volt.
  • Mester01
    Komolyan fölháborito hogy ha a központi syerverel van valami baj akor már nem is lehet játszani (Multin)
    Pedig még van 3-4 orám..
  • Murry
    Utolsó szó jogán azt kívánom, hogy jövőre nagyobb türelmünk, toleranciánk legyen egymáshoz, és a többiek idegesítése, és bosszantása helyett inkább alkossunk egységes magyar BF scene-t.

Szóval NAGYON BOLDOG ÉS SIKERES ÚJÉVET KÍVÁNOK (majdnem) MINDENKINEK!
  • TS Zolly
    Köszi :D