172102
  • Hatt
    Volt rá precedens:)
  • vsly
    De volt rá precedens,nemde?
  • ERykk
    Holnap megszerzem az asszaultost
  • schrank
    én is nekifogtam hogy elkezdek érmekre gyúrni az ilyenekhez csak idő kell a nehezek azok ahol ennyit meg annyit kell szerelni meg gyógyítani ami fullra ütközik a játék élménnyel AT-ból már 2 expertewm lehetne a többiből csak félúton járok majd csak meglesznek
  • Platypus16
    Boldog, Sikerekben és Killekben Gazdag Új Évet Kívánok, minden bf2-játékosnak!
  • Robogo
    Meg különben is miért a GBC a hibás ha már 2 hete le van beszélve 2-ő CB-s meccsünk és tegnap tudtuk csak meg a HUNcup beosztást és pont nem lett jó nekünk.Vietnámba sem úgy volt,hogy az adminok adták meg a warok időpontját hanem volt 1 hét ami allatt le kellett játszaniuk a klánoknak a warjaikat és nem egy adott időpont volt megadva.Szóval ex-esek nyugodjatok meg a war biztosan le lesz játszva és semmi gond nem fog adodni.
  • Danee
    Tuggyátok mit kaptam ma?
    :D
  • 0Fritz0
  • Robogo
    Na várjál csak most ezt a mi klánunkra mondod??Tuti nem lesz ilyen azért ilyen hülyeségeket nem csinálunk vagy mondunk!
  • Robogo
    Hát mi is sajnáljuk de ez van,de szerintem azt fogjuk csinálni,hogy lemondjuk a CB-s meccseinket,mert épp mondtam a többieknek hogy 8.-an lesz az első meccsünk és 15.-én a második és rávágta valaki,hogy mondjuk le a CB-s meccseinket mert a HUNcup fontosabb!:)
    De ezt majd még megbeszéljük!
  • schrank
  • ttibi
    kaptam egy joyt rapüléshez de nem tom beálitani, hogy tudjam használni a játékba! kérlek segitsetek!
  • Boxer HUN
    Hát akkor annak nőljön köröm a f@szára, aki még nem kívánt BÉKÉS ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!!! (Csak szójáték volt)
  • TDC Geronimo
  • Landor
    inkabb flemeljetek ez a buekozas szar
  • N3rg4l
    buék
  • Rusid
    BUÉK!!!! for evybody !!!!!!
    Bocs akkor magyarul BUÉK mindenkibe bele jó mulatozást!!!!!!
  • Peugeot
    Boldog Új Évet
  • DonPapa
    Mindenkinek Békés, Boldog Új Évet kívánok
  • uwu
    Volt valami gázos meccs a 2. huncup-on vietnamba, nem volt vészes, megnézték a kezdést, de mégegyszer megcsináltuk.
    Ja és BF2 gyakon is Karkandon.
  • Hatt
    Volt ilyen gyakorláson is:)
  • Pharolas
    BUÉK
  • TS Zolly
    Öööö, erre majd jövőre válaszokok jó? Addig is BUÉK az EX klának is.
  • uwu
    Volt hasonló meccsünk. Milen kupa is volt?
  • Hatt

This is the beginning?
    Lesz ez még így se:)
    Jaj legyen restart a meccs közepén mert azt hittük nem éles
  • TS Zolly
    Ugyan már! Ha nem is BC/BR témába, de ebbe szerintem minden klán rugalmas. Ha nekik nem jó, legémeljük máskor. DC Magyar kupába szinte soha nem kezdődött war a kiirt időpontba.
  • TS Zolly
    Ezügyben keresd a vezíreket. Lancelott vagy Murry
  • eX RambO
    Na erről Beszéltem, de nagyon sajnálom, hogy pont a GBC váltotta be a még el sem kezdődött MB-n. Jaj bocsánat lehetne visszacsinálni pls mert nem figyeltük, hogy .... hát kb ennyi sújja van egy magyar kupának, ennyire veszik komolyan a nevezett csapatok.
  • Jancsik
    LOL, a petárdázós mert egy öreg fos és őt felkeltette...
  • dronkZero
    Illetve... a petárdázós kapott büntetést, vagy a szomszédod, hogy ekkora spiclit már büntetni kell?
  • dronkZero
    Mekkora paraszt szomszédjaid vannak...
  • Jancsik
    B.U.É.K
    a szomszéd elment az egyik petárdázós után és kihíva a rendőröket. 55e Ft büntetést kapott
  • dronkZero
    Ja, meg még egy dolog. A háziszabályzatoknak egyetlen következménye van: végeláthatatlan rinyálás.
    Itt, fórumon nagyon szívesen elvitatkozgatok veletek a témáról (már ha Running hagyja ;)), de ugyanezt war után nem tűrném.
    Lehetnek véletlenek, commander,bombázó pillanatnyi elmezavara, félreétés, hogy mit szabad, meg mit nem, és hogy mi minősül minek. Aztán mehet az ugatás, hogy nem érvényes az eredmény, emiatt bukta, játszukújra... Hát, kösz, ebből nem kérek. Egyébként felőlem lehetne bármiről szó, szerintem amit nem lehet szerver oldalról szabályozni, azt nem is kell. (Kivétel a csít, ugye)
    Na, asszem ezzel be is fejeztem a témát. (Két hónap múlva úgyis előjön megint :] )
  • vsly
    dasecamp?
  • vsly
    Ezzel a BC ellenes dologgal különben egyetértek.És örülnék is neki,ha kialakulna ugyanúgy a kultúrája,mint DCben.
    Amíg a CB-n nincs ellene megkötés,addig meg muszály csinálni/taktikát ráépíteni,különben más xopat meg vele.
    Igaz nem indulunk az MB-n(mert lámák,gyávák,anticsapatjátékosok,stb.vagyunk),de sztem ha ilyen gondok felmerültek,akkor a viták elkerülése végett ki kellene kötni,hogy legyen-e BC,BR,stb,vagy sem.Különben ebből óriási viták,sértödések lesznek;+elrontja az egész MB hangulatát.
    Mert az sem megoldás,hogy valakinek tökmindegy,valaki meg csak BC nélkül játszik.Ugyanis pont az szívja meg,aki rugalmas,és hajlandó ezt is-azt is.
    A rugalmas félnek BC/BRre alapuló taktikát is figyelembe kell vennie;míg az antiBC/BR csapatnak nem kell vele számolnia.
    Sőt azt is le kellene fektetni a szabályzatban(a lehető legpontosabban),hogy mi számít,s mi nem BC/BRnek.

Ez csak egy lámpi tanácsa,amin érdemes elgondolkozni sztem
  • dronkZero
    Ennek semmi köze a tisztességhez. Tisztesség az, ha időben megjelensz teljes létszámmal waron, ha nem anyázol, nem csítelsz. Az, hogy megszabod az ellenfélnek, hogy mit csinálhat, meg mit nem, nem ez a kategória.
  • Murry
    Rendben Zolly akkor neked is címzem.
  • Landor
    miaz a dc?
  • schrank
    egy L-el írtad ezért ...csán rúg
  • Boxer HUN
    Mennek a szerverek!!!!!!!!!!!