172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
okay
you got it

-
sajna dolgozom, nem tok segíteni. szerintetek az irodai 32 mb memóriás, integrált videokártyás gépemen futna a bf2?

-
Baasszsaa meg, bocs koschwarz véletlenül elimináltam az összes hsz-ed pedig csak a duplázást szerettem volna kiszedni.
-
Borg #55224 A tesztelés stornó, mivel a .24-es IP router mögött van, nem tudtok belépni rá.
Holnapra a helyére kerül (az eddigi .85-ös IP-re) az új gép, és akkor lesz éles tesztje. (addig megy a régi) -
FIGYELEM SEGÍTSÉG KÉNE!!!
Aki most gép közelbe van legyen olyan kedves nézzen meg az új SG szervert (bővítve lett), be tud e lépni, megy e az unlock, stb...
Visszajelzést is kérnék...köszönöm!!!
Adatok:
ip:193.202.85.24
port:16567
-
Jaja,nagyon visszaesett a népszerüsége az utcsó patcchel.Az ironsight még nem is lett volna gáz,ha meghaggyák a a normál módu célkeresztet a szóráskép mutatásával.A fegyvereket is összevissza módosították,és szinte lehetetlenné lett téve a megtanulásuk,mivel nem látszódott a szórás a célkereszten...Én is megsirattam
-
Valóban, PoE volt az isten mod szvsz, az egyik kedvencem, de az utolsó patchbe belerakták az ironsightot ami valljuk be nem sikerált vmi fényesre és odalett a jó kis PoE fíling, kár érte :( -
A BFV-s POE-t ne tedd fel, nem érdemes:) A legutolsó verzióval tönkrevágták mindazt ami azelött élvezhető volt benne:)
Amúgy fasza kis találmány volt, sokat játszottunk vele -
Landor #55219 azt hiszem te sokkal rosszabbul járnál...
témát részemről lezártam. -
Verzoo #55218 Grat :) -
Nem kenyerem a dicsekvés,de begyüjtöttem a legfontosabb medált, ami engem érdekelt!:P
Innentől kezdve csak sniper commander leszek!:DDDDDD -
ha egy hivatalban mint ügyintéző vagy akárki, akár telefonon, akár személyesen nekem így beszólnál, úgy hogy én normálisan kérdezek, akkor téged is kirugatnálak 

akkor is, ha kandikamera lenne 

-
Landor #55215 Hogy' ki nem szúrja a szemed
--------------
Coming Soon
PoE2 for BF2
--------------
-
Point Of Existence
Szóval BF2 alá nem kóser?? -
Landor #55213 hát az úgy kezdődik hogy felrakod a Battlefield Vietnamot... 

-
Landor #55212 istenkirálycsávó 
látszik hogy nem foglalkozol emberekkel
nekem ő a példaképem
-
ez egy mod? -

kipróbálom othhon mindenesetre. -
Aki tudja mondja már meg nekem, hogy a P.O.E-t "Point of Existence" hogy tudom működésre bírni...
(PoEv0.4.2_Full_Client, PoEv0.4.4_Client_Patch) -
A 2 map amit leírtam csak példa volt, de azért köszi :)
-
Ne legy mar strucc, azt hiszed mert bedugod a fejed a homokba az ellenseg nem lat ? :) -
Jah.
Mivel nem akartam elveszíteni az 5.1-es hangzást, ezért raktam a mikrofont az alaplapira. Az azért nagyot tud szólni, amikor az arty-t a nyakadba küldi az ellen parancsnoka, te lapítasz valami fedezékben, közben pedig minden irányból iszonyatos robbanások hallatszanak. Pláne, ha van EAX támogatás is. Hihetetlen, hogy mennyit dob a hangzás a játékélményen. Na erre értettem azt, hogy a hangzás is befolyásolhatja a teljesítményt. -
TS Zolly #55205 Csak egy példa volt. -
TS Zolly #55204 Wáooo! FRX 

-
szerintem úgy kell érteni, ahogy értetted. mastur nem rizikós ilyen versenyre? ha neaggyisten elfoglalják az összes zászlót, akkor csöcs van. 
-
Ja és még valami most olvastam a BF.hu-n, hogy az FRX, és a PT-6 is koalicióban jelentkezett az MB-be, pont úgy mint mi.
frx|DonC:
Nem értem, amúgy lehet nem jól néztem a weboldalt de nem találtam meg se magunkat se a PT-6-ot, pedig visszajeleztek, hogy jelezték az indulási szándékot. :)) Na mindegy. A PT-6 és az FRX együtt indul a magyar kupán, egy csapattal. Tessék felvenni oda a listára... -
nekem meg egy sima sb live! van, meg persze az alaplapi, ami viszont le van tiltva. illetve váltogatom, mert pl. a Mafia c. játékhoz jobb volt az alaplapi hang, a kártyával egy-két hang cincogó lett (tényleg, de nem tudom miért
). de szerintem a prociból vesz el egy kicsit még, ennyiben befolyásolja a teljesítményt a hang. monnyuk ha valakinek nem elég erős a procija, akkor érdemesebb trükközni ezzel.
vagy egyébként is érezhető a különbség, ha a mikrofon az alaplapira van állítva? -
Nagydög #55200 A kiiras szerint helyesen jarsz el ebben az esetben. Hogy csak felrefogalmazas esete forog fent, vagy tenyleg igy gondoltak a sracok, azt nem tudom. -
Srácok szerintetek az MB szabályban ez a mondat pontosan mit jelent?
"Minden klán maga választ magának mapot a fordulóra, de kétszer egymás után ugyanazt a térképet nem választhatja."
Ugyanis ha szó szerint értem ami ide le van írva, márpedig úgy kell érteni. Akkor pl előszőr választok egy Mashtuur City-t majd utána mivel kétszer egymás után ugyanazt a térképet nem választhatom ezért pl egy Operation Clean Sweep jön, de a 3. map nak már megint lehet a Mashtuur City-t, aztán ismét jöhet az
Operation Clean Sweep. stb...
Ennek a szabálynak így semmi értelme.
Ha nem javítjátok át a szabályt pl arra, hogy minden map csak 1x választható akkor holnap kb úgy adom le a listát ahogy fenn leírtam.
-
én biztos, hogy addig járnék utána, míg sikerülne kirugatnom. a bicska kinyílt a zsebemben. -
Nekem az nem jutott még soha eszembe, hogy az alapkonfigot használjam :)
Minden játékot azzal kezdek, hogy opsönsz/kontrolsz, aztán esdf, plusz a Duke3D óta jól megszokott, azóta bővítgetett config.
-
Én amikor elösszőr néztem meg a bill. kiosztást, már akkor úgy döntöttem, hogy inkább rászokok a wsad kiosztásra. Úgyhogy csak a joy-t definiáltam a gameba.
(Amúgy lenntebb olvastam több hozzászóláson keresztül a teljesítményre vonatkozó észrevételeket. Ehez én is hozzászolnék: Mindenről esett szó a teljesítmény érdekében, egyedül arról nem, hogy az audio része a játéknak mennyire befolyásolja azt. Nekem az integrált audion kívül van még egy SB LIVE 24 bit-es kari is a gépben. Ez utóbbit használom egy külső erölködő segítségével a rendszerhangnak, az alaplapit pedig a mikrofonnak. Véleményem szerint a game teljesítménye nagyban változhat az audio minőségétől is. Akinek van rá lehetősége, próbálja ki). -
Landor #55195 budosparaszt.mp3 ;> -
érdekes, nekem soha nem is jutott eszembe, hogy a wasd-on kívül máshova állíccsam a billentyűket. 
úristen, van, aki hajnali 3-kor írt hsz-t. gondolom 12 előtt ők nem fognak új hsz-t írni.
-
wasd nekem sem jön be, esdf sokkal jobb. Szerintem a wasd-tól balra kevés a billentyű. És van egy hatalmas előnye: az f betűn van egy bütyök, töksötétben is ki lehet tapintani! :) -
Az igazi "tank-gyilkos"!
a 30mmes meggymagozójával képes leszedni egy t-72es lövegtornyát:)
nem is értem mért nem rakták be a játékba:)))
egyébkén a gúnyneve a Warthog
-
Sőt még én is nyilazok :P
Jó is az, régebben mivel azt hittem hogy a legjobbak csak így játszák próbáltam áttérni a wasd-re de nem ment, viszont amióta tudom hogy a pro játékos nem az irányítástól függ hanem hogy medic legyen ugye sokkal nyugodtabb vagyok
-
Mester01 #55190 én is a nyilakal megyek mindig!
Kivétel a repulo,hajo -
wasd-vel én sem tok jáccani, meg nagyon sok balkezes sem.
Ezért átérezzük a problémádat. Szintén szívok minden fps játékban. -
US Intervention Exclusive video
Aki szereti az A10-et annak kötelező ;)