172102
  • haxoror
    "És akkor mi lesz? "

Mondom, lámának fognak tartani :)
  • Running
    Az jó lenne, mert akkor jön a halálcsillag és darabokra lövi az egész mapot.:)
  • schrank
    nem kell elájulni az unlock-októl én egy hagyományas G36c-vel szedtem ki egy tucat snipert wake island-on nagy dolog
    ez azért elég gáz hogy a sniper kaszt ilyen gagyi
  • FCH kari
    szerintem ha valaki kézigránátokat dobál nem lámaság,az sem lámaság ha valaki gránátvetös fegyvereket használ,hanem gyengeség!engem is leszedtek már töbször is közvetlen közelröl még ugy is hogy az ellen saját magát is kinyirja jah persze mert simán fegyverrel már lehet hogy nehezebb lenne?Az SF unlock fegyvereket miért nem Csak az SF-ben lehet jasználni?ha lessz egy következö mod ami valami csillag háborus akkor harcolunk az ürhajok ellen,meg lézerfegyverek ellen vagy akár mi:)
  • Running
    Akinek van egy kis ideje és otthon van az nézze meg lécci az SG Szervert beenged e törtet, meg megy e ilyesmi...ja és megy e az all unlock. Köszi

ip: 193.202.85.85
  • uHs Gerzson
    Sands Of Fire
  • Running
    És akkor mi lesz? Semmi. Amig a szerver adminja nem tiltja, illetve nincs valahol feltűntetve szabályzat addig mindenki azt csinál amit akar. Nem azért vettem meg a játékot hogy néhány pöcs megszabja mi lámaság és mi nem.
  • haxoror
    Használhatod nyugodtan de lámának fognak tartani miatta :)
  • Running
    Ez már megint egy akkora faszság. Most bameg van rá lehetőség akkor az ember miért ne használja? Valamelyik paraszt kitalálta akkor már mindenki csak a késsel döfködhet? Ennyi erővel akkor a kézigránátot se lehessen, helizni, tankozni, apc-zni se lehessen nem, mert az lámaság. Van 5 db gránát, ha valaki 5 gránátból 5 killt csinál az fun és ennyi, ügyes volt, mit kell ezen problémázni.
    Nem értem miért kell mindig a másik játékstílusával foglalkozni...
  • koschwarz
    hát igen, a földön tényleg tudni kell

engem meg tegnap egy multiplay-es szerveren baxogattak, hogy mé' csak az m203-mal tok harcolni, miután 5 gránát 5 kill egymás után, pedig én is meglepődtem, de ha akkora -k voltak hogy nem bírtak lelőni, pedig már csak 2 piros csík maradt az életemből. most akkor lámaság m203-at használni vagy sem?(egyébként nem érdekel senki véleménye )
  • Danee
    nem azért lama-ztam mert bénán helizel, hanem azért mert commander voltál, ugy heliztél, és mikor lezuhantunk, vagy lelőttél, akkor egyből dobtad ránk az artit a főbézre. a Másik meg hogy csaba67 klántársam veletek volt, és azt mondta, hogy egy qrva supply-t nem dobtál le egész körben, nemhogy UAV-t....

Egyébként meg ha megtanulsz pilótáskodni is jobb lesz meglátod :)
  • Crem
    Egy gagyi klán 1 órán át körbe helizte a mapot...
  • Crem
    Régi szép idők!:PPP
  • Crem

Utobbi időben gyalogosan "keresem a kenyerem", de kezdek éhenhalni !:DDDD

1 hét alatt a 2.5 K/D leredukáltam 2.02 -re!:DDDD

Schrank-et megelőzték, szal' összeségében nem jól kezdtem az új évet!:((((
  • jakint
    Ha az olyan akkor ez milyen?
  • Pharolas
    Nem elég
  • Ahhoj
    nézd meg a játék hivatalos oldalán melyik a legújabb, és azt
  • vsly
    Mondom én,hogy bekattant.Vidd vissza szegényt a hárshegyre
  • zsozsi80
    Sziasztok!

Segítsetek please!
    Melyik patchet kell feltennem?Elég ha csak a 1.03 ast teszem fel?

Köszi!
  • Pharaoh
    És ez milyen? Jó kis ponfarming
  • schrank
    albertó a román zászló nem is ilyen
  • schrank
    persze mustáron 100 pont halál nélkül ráadásul medic-kel a BH-val se mert ugye már ki kell szállni a foglaláshoz ahhoz meg nem soknak van bátorsága
    ja találtam valamit az egyik pályán
  • joebacsi
    uhh sry mégegyszer, elég kellemetlenül jött ki a dolog, de mégis ki tudtak állni a gs-es srácok, és velük volt először megbeszélve, ígyhát...de mind1, remélem, majd a közeljövőben úgyis bepótoljuk ;)
  • steweee
    sztem csak kiváncsi volt hogy mennyien utálják :))
  • Jancsik
    múltkor én is egyedül lőttelek le titeket úgy hogy átültem és tvztem. csak mikor közeljöttetek akkor már el is vveszítettem mert pilótaként nem vagyok jó. de ezért nem kell bénázni meg lámerezni
  • mesor
    Na ez a kirugdosósdi, kiszavazás indítás nagyon megy a magyar servereken nem telik el olyan perc hogy valaki ellen ne indítanának szavazást. Hiába meglátszik a média nevelő szándéka, hatása. Annyira belejöttek az emberek a valóság show-k kiszavazó részébe hogy már itt a bf-be is ezt játszák!
    A csúcspont számomra az volt a mai nap amikor a gyerek (nem tudom hogy elbaszott valamit vagy direkt csinálta) saját maga ellen indított kiszavazást!
  • Mester01
    Akor ehez mit szolsz?:D

u.i:A vége több mint 50 kill és több mint 100 Score pont és 0 HALÁL!csak azt mar valamirt nem fenykepezte L! :(((
    és meg volt életem 1 csiterezése ki akartak rugni a serveröl.. :)
  • Mester01
    ÉN IS OTT VAGYOK!
    PIROS!! :D
  • Passy
    KÖssz!!!
    Az elfelejtettem beírni, hogy a FAQ-ban nincs benne amit kérdeztem!!!!!!!!!
    Nem a 16 játékosnál kell több, hanem a nagyobb pályák.(32. 64, stb)
    Ha valaki tudja esetleg.

Köszi
  • Robogo
    Jah nem nekem azt mondta h nem viselte meg egyáltalán és ő ment el tőled.És azt mondta azért mert velem akar lenni.
  • csabush
    Hopp nem kell megnéztem faq-t.Bocsi
  • vsly
    HühaEnnyire megviselte,hogy kiraktam a szűrét???
    Nagyon el lehet kámpicsorodva.

• csabush
    Akkor a patchez és a keychekhez tudsz nékem linket adni?
  • Cream78
    Én nem csináltam semmi különöset csak feltettem az 1.12 es patch-t A CD Key-t átmahináltam avval a Cd keycheck vagy mi a bánattal oszt azóta megy....
  • Robogo
    Hehe.:)
    Különben ha tudni akarod ez a csaj a klánunkba van.
    Na most mit mondasz?:D
  • csabush
    Engem nem enged fel, ugat a cd-key miatt...
  • csabush
    Tudsz mondani egy oldalt ahol fenn vannak ilyen cuccok?(tudom van google, de légyszi mondjál:P)
  • Cream78
    Törtel még mindig megy az EA ranked....

[IMG][/IMG]
  • Cream78
    Lehet többön is pl:193.202.85.85 ip-n SG szerver 1.12 es patch kell....
  • schrank
    hát igen a háttérkép önmagáér beszél de ez kevés hogy a klánotokba csalj