172102
  • haxoror
    kezdőktől nem rossz
  • Jancsik
    hy. újralett rakva a gép, és így a bf2 is.
    és mikor játszok 1-2percen belül elveszik a voip
    mi ellen a megoldás?
  • haxoror
    Amikor egy nőnek "Yes, sir!"-el köszönnek ott már gáz van szvsz persze kinek mi jön be
  • mNzJean
    vazz ez nagyon jó
  • 0Fritz0
    Lelkes amatőrök. :)
  • Robogo
    Hogy kell repülőzni? Nézzétek meg itt a válasz:
    Vizsgafeladatok azoknak, akik nálunk akarnak repülőzni.
    Repülős tudás

• BurnBaby
    remek az aláírásod. kár h nincs ikertestvérem :(
    meg sörfőzdém, ültetvényem, szuperem, modellem...

• Landor
    de legalább nincs tele fake kitüntetésekkel
  • schrank
    hol van ez a csaj a J.A.G.-es buxához képest
  • Ahhoj
  • DummyBoy
    Jaaaa ... megvan ...
  • DummyBoy
    Ezen a képen hol az AK?
  • haxoror
    Miért, az AK rosszul néz ki?
  • FoToS
    Töltsd le a bf2 mini iso-t bf2mini-skl.zip (188 KB) majd csomagold ki a tartalmát (figyelem, ezen belül is van még egy csomagolt file, ami szintén kitömörítendő!)

Ez rendbe is van,de amint feltettem ezt a kis filet ebből ugye lett egy több mint 1 G file amit megnyitok,de ott hol vannak ezek a filok amiket ki kell tömöriteni?
  • DummyBoy
    Nemisz ... drágasszááág :)
  • Ahhoj
    mit értesz te ehhez hűtőszerelő uraság? :DDDDDDD
  • schrank
    ez most tök barónak tűnik az AK-hoz szokott szemeknek de egy kalap szar
  • Boxer HUN
    MEGERŐSÍTVE!!!
  • FoToS
    Te meg kedves gyerek vagy remélem sok örömöd lesz az életben.
  • DummyBoy
    Ahogy olvagatom az elmult idok hozzaszolasait azzem megtaláltam a lámk lámáját :)

Képzeljetek el egy Medicet egy ilyennel:

Amint kommanderként épp bombázni próbál, de láma hozzá és lezuhanás előtt kiugrik és ejtőernyőzés közben zuhanva az elfoglalhatlan enemy főbézre ontva a gránátokat kikilleli a spawnoló brigádot :)

Mellesleg múltko voltam külföldi szerveren 2 percig ... Wake island, US-ként spawnolok a kis szigetre, azonnal jön az arty a nyakamba, köv spawn után a parton álló 3-4 kocsiról szednek le, majd jött egy heli, majd negint az arty ... szép ...
  • schrank
    milyen farmerről beszélsz ajánlom neked is olyan kasztokkal való nyomulást amilyenekkel "béna" vagy bár a te esetedben elég nehéz a választás mivel hogy hét alternatíva áll a rendelkezésedre
    jaaaaaaa ma meg ilyet irogat hogy aki járművel nyomul menjen az ő szkvadjába és akkor majd ő javít akkor ez is farmerkedés ? de még így is nehéz 10-20 gyógyítás-ölés-lőszerosztás egy kör alatt
  • alma2
    Keress ra a "bocs csak egyszer fordult elo", meg "igerem tobbet nem" es hasonlo soraidra, a kulonfele lelki vagy testi allapotodat megkulonbozteto nickjeid kozott itt a forumban, szerintem eleg sok ilyen bejegyzest talalsz.
    Valamelyik sok dani dane kozul akivel itt mindig beszologattok egymasnak, ha jol tudom hasonlo a korotok, na o fenyevekkel elotted jar pozitiv iranyba, a forumbol kovetkeztetve.
    szoval tiszteld, tanulj tole, es fogadd el o az okosabb :)
  • atwe
    Race honlap
  • mNzJean
    rohadjom meg az összes pont farmolos kecseg , ez ugyanolyan csalás mint a csit kibannolnám öket még a földről is , ilyenkor mindig elgondolkodok ,hogy vajon én vagyok e az egyetlen marha aki tiszteségesen gyüjtögeti a pontjait , az én szememben ez nem játékos hanem csaló, legyen az bármilyen szuperklán tagja.
  • Landor
    leri rola hogy ez is csak egy köcsög pojintfarmer szuka
  • SirArcheer
    Köszi!!
  • atwe
    [SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] 1.12! - IP: 193.202.85.85 itt :D
  • haxoror
    Ha valami kavarás van mégis akkor az a lag, nem tehetsz ellene semmit ilyenkor a jó ég se tudja hogy hova kell célozni
  • haxoror
    Álló célnál pont rá célozz, a lövedékek egyenesen repülnek és nincs esésük.
    Mozgó célnál elé kell célozni mert a lövedékeknek esésük ugyan nincs de időre van szükségük hogy célba érjenek.
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Lenne két kérdésem:
    -Ti melyik szervereken játszotok?
    -Másik meg a gyalogosan ha távoli célt akarok lőni/nem feltétlen sniperrel/ akkor
    föléje v. alája célozzak?? /mert úgy vettem észre a gép véletlenszerűen számolja mert vmikor ha fölé célzok elsőre fejes, máskor meg alig sebzi!!/
  • Me0w
    Akkor legozzal sokaig, mivel nem lesz hozza crack.
  • FoToS
    nem ihazán vágom a használatát
  • reménytelen
    Jó lesz neked a mini image is. FAQ
  • FoToS
    srácok honnan tudok crack exet leszedni az 1.12höz?
  • Csokimano
    Jómagam tegnap értem el commanderkedésem 10. óráját :-) Kellemes dolog, különösen tegnap ért kellemes meglepetés :

A sqad leaderek mindegyike - különösen JCSR Kornel - segítőkész volt, folyamatosan tippekkel segítettek, nem anyáztak, ha gyakorlatlanságom miatt esetleg elcsesztem valamit.

Élvezet ilyen közösségben játszani.
  • koschwarz
    aki commander, az feküdjön le egy csendes sarokba és nézze a térképet, adja folyamatosan az uav-t, scanneljen amikor csak tud, és lehetőleg a suppit ne ahhoz a zászlóhoz dobja, amit épp elfoglal az ellenség. a tüzérséget meg tartalékolni kell, mert mörfi törvénye szerint pont akkor töltődik, amikor le kéne bommbázni egy szürke zászlót...(osztom az észt-szmájli)

hétvégén op.cleansweepen az amcsiknál a commander az orrunk előtt vitte el a bombázót, amit ketten elég hatékonyan használtunk, hogy kb. 2 perc múlva lezuhanjon

ijjen emberek is vannak...
  • Jancsik
    de meghat, ez csak 1* fordult elő, sorry mindenkitől
  • Pharolas
    Alberto..milyen hozzáállás már ez:

"de uavot folyton küldtem mikor kinyírtalak titeket vagy meghaltam"

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ennyi játék után egyesek nem képesek megérteni, hogy a commander NE REPÜLJÖN!!!
    Az ilyen emberek miatt szokott viszketni a tenyerem.

Tudom, hogy nehezedre fog esni, de ha következőleg ilyet csinálsz, akkor előbb gondolj arra, hogy az ilyen tetteddel kitolsz az egész csapatoddal (bár nem hiszem, hogy ez téged annyira meghatna).
  • Jancsik
    ha felelesztik akkor nem kap halált, de aki kinyírta az kap kill pontot
  • SigS
    Mondjuk az amcsik lottek parat, de akkor nem szamol halalt ha felelesztenek?