172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #55467 kezdőktől nem rossz
-
hy. újralett rakva a gép, és így a bf2 is.
és mikor játszok 1-2percen belül elveszik a voip
mi ellen a megoldás? -
haxoror #55465 Amikor egy nőnek "Yes, sir!"-el köszönnek ott már gáz van szvsz persze kinek mi jön be
-
vazz ez nagyon jó
-
Lelkes amatőrök. :) -
Hogy kell repülőzni? Nézzétek meg itt a válasz:
Vizsgafeladatok azoknak, akik nálunk akarnak repülőzni.
Repülős tudás

-
remek az aláírásod. kár h nincs ikertestvérem :(
meg sörfőzdém, ültetvényem, szuperem, modellem...
-
Landor #55460 de legalább nincs tele fake kitüntetésekkel
-
hol van ez a csaj a J.A.G.-es buxához képest 
-
-
Jaaaa ... megvan ... -
Ezen a képen hol az AK? 
-
haxoror #55455 Miért, az AK rosszul néz ki? 
-
FoToS #55454 Töltsd le a bf2 mini iso-t bf2mini-skl.zip (188 KB) majd csomagold ki a tartalmát (figyelem, ezen belül is van még egy csomagolt file, ami szintén kitömörítendő!)
Ez rendbe is van,de amint feltettem ezt a kis filet ebből ugye lett egy több mint 1 G file amit megnyitok,de ott hol vannak ezek a filok amiket ki kell tömöriteni? -
Nemisz ... drágasszááág :) -
mit értesz te ehhez hűtőszerelő uraság? :DDDDDDD -
ez most tök barónak tűnik az AK-hoz szokott szemeknek de egy kalap szar
-
MEGERŐSÍTVE!!! -
FoToS #55449 Te meg kedves gyerek vagy remélem sok örömöd lesz az életben. -
Ahogy olvagatom az elmult idok hozzaszolasait azzem megtaláltam a lámk lámáját :)
Képzeljetek el egy Medicet egy ilyennel:
Amint kommanderként épp bombázni próbál, de láma hozzá és lezuhanás előtt kiugrik és ejtőernyőzés közben zuhanva az elfoglalhatlan enemy főbézre ontva a gránátokat kikilleli a spawnoló brigádot :)
Mellesleg múltko voltam külföldi szerveren 2 percig ... Wake island, US-ként spawnolok a kis szigetre, azonnal jön az arty a nyakamba, köv spawn után a parton álló 3-4 kocsiról szednek le, majd jött egy heli, majd negint az arty ... szép ... -
milyen farmerről beszélsz
ajánlom neked is olyan kasztokkal való nyomulást amilyenekkel "béna" vagy bár a te esetedben elég nehéz a választás mivel hogy hét alternatíva áll a rendelkezésedre 
jaaaaaaa ma meg ilyet irogat hogy aki járművel nyomul menjen az ő szkvadjába és akkor majd ő javít akkor ez is farmerkedés ? de még így is nehéz 10-20 gyógyítás-ölés-lőszerosztás egy kör alatt
-
Keress ra a "bocs csak egyszer fordult elo", meg "igerem tobbet nem" es hasonlo soraidra, a kulonfele lelki vagy testi allapotodat megkulonbozteto nickjeid kozott itt a forumban, szerintem eleg sok ilyen bejegyzest talalsz.
Valamelyik sok dani dane kozul akivel itt mindig beszologattok egymasnak, ha jol tudom hasonlo a korotok, na o fenyevekkel elotted jar pozitiv iranyba, a forumbol kovetkeztetve.
szoval tiszteld, tanulj tole, es fogadd el o az okosabb :)
-
atwe #55445 Race honlap -
rohadjom meg az összes pont farmolos kecseg , ez ugyanolyan csalás mint a csit kibannolnám öket még a földről is , ilyenkor mindig elgondolkodok ,hogy vajon én vagyok e az egyetlen marha aki tiszteségesen gyüjtögeti a pontjait , az én szememben ez nem játékos hanem csaló, legyen az bármilyen szuperklán tagja. 
-
Landor #55443 leri rola hogy ez is csak egy köcsög pojintfarmer szuka -
SirArcheer #55442 Köszi!! -
atwe #55441 [SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] 1.12! - IP: 193.202.85.85 itt :D -
haxoror #55440 Ha valami kavarás van mégis akkor az a lag, nem tehetsz ellene semmit ilyenkor a jó ég se tudja hogy hova kell célozni
-
haxoror #55439 Álló célnál pont rá célozz, a lövedékek egyenesen repülnek és nincs esésük.
Mozgó célnál elé kell célozni mert a lövedékeknek esésük ugyan nincs de időre van szükségük hogy célba érjenek. -
SirArcheer #55438 Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
-Ti melyik szervereken játszotok?
-Másik meg a gyalogosan ha távoli célt akarok lőni/nem feltétlen sniperrel/ akkor
föléje v. alája célozzak?? /mert úgy vettem észre a gép véletlenszerűen számolja mert vmikor ha fölé célzok elsőre fejes, máskor meg alig sebzi!!/ -
Akkor legozzal sokaig, mivel nem lesz hozza crack. -
FoToS #55436 nem ihazán vágom a használatát -
Jó lesz neked a mini image is. FAQ -
FoToS #55434 srácok honnan tudok crack exet leszedni az 1.12höz?
-
Csokimano #55433 Jómagam tegnap értem el commanderkedésem 10. óráját :-) Kellemes dolog, különösen tegnap ért kellemes meglepetés :
A sqad leaderek mindegyike - különösen JCSR Kornel - segítőkész volt, folyamatosan tippekkel segítettek, nem anyáztak, ha gyakorlatlanságom miatt esetleg elcsesztem valamit.
Élvezet ilyen közösségben játszani. -
aki commander, az feküdjön le egy csendes sarokba és nézze a térképet, adja folyamatosan az uav-t, scanneljen amikor csak tud, és lehetőleg a suppit ne ahhoz a zászlóhoz dobja, amit épp elfoglal az ellenség. a tüzérséget meg tartalékolni kell, mert mörfi törvénye szerint pont akkor töltődik, amikor le kéne bommbázni egy szürke zászlót...
(osztom az észt-szmájli)
hétvégén op.cleansweepen az amcsiknál a commander az orrunk előtt vitte el a bombázót, amit ketten elég hatékonyan használtunk, hogy kb. 2 perc múlva lezuhanjon

ijjen emberek is vannak... -
de meghat, ez csak 1* fordult elő, sorry mindenkitől -
Alberto..milyen hozzáállás már ez:
"de uavot folyton küldtem mikor kinyírtalak titeket vagy meghaltam"
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ennyi játék után egyesek nem képesek megérteni, hogy a commander NE REPÜLJÖN!!!
Az ilyen emberek miatt szokott viszketni a tenyerem.
Tudom, hogy nehezedre fog esni, de ha következőleg ilyet csinálsz, akkor előbb gondolj arra, hogy az ilyen tetteddel kitolsz az egész csapatoddal (bár nem hiszem, hogy ez téged annyira meghatna). -
ha felelesztik akkor nem kap halált, de aki kinyírta az kap kill pontot -
Mondjuk az amcsik lottek parat, de akkor nem szamol halalt ha felelesztenek?