172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"ez egy ratyi game, ettől csak hányni tudok"
Jancsik, ismerős a megszólalás?:)
Ha nem tudsz értelmesset mondani inkább ne szólalj meg, nem kötelező megfogadni de lehet jobban tenndé ha megfontolnád. -
ha megszületik a gyermeked akkor egész éjjel játszhacc mer lefeküdni úgyincs értelme, mire elaludnál már sírni fog, éhes lesz...stb...;)
-
ha fiú lesz, nem, ha lány, akkor nem 

juhokat terelő vadász lesz -
ó köszi :)
már nézem is
-
Feltettem IDE a múvit. -
Nem
Vadakat terelő juhász lesz.
-
Gratula, ugye nem rendőr lesz belőle??? 

-
fel lehet telepiteni, de rankedra sztemnem fox tudni belépni vele -
nekem sem megy -
Srácok, kérdés!
Az eredeti bf2-be bele lehet telepíteni a warez sf-ot ?
hogy műxik ez? a faq nem írja. :(
-
hát ja, tegnap sajnos én is csak este 11 körül jutottam a géphez, úgyhogy megint nem tuttam menni. ezért mondtam, hogy tök nem tudok ilyenekben részt venni, mert nagyon eshetőleges, mikor tudok a gép elé leülni. van, amikor minden nap, van amikor egész héten nem. egy klánba is beléptem eccer, de kb. 1x jáccottam velük, azóta sose (ez kb. 2 hónapja volt). ki is léptem.
mi lesz ha mexületik a gyermekem? (július vége)

-
Az RDHA elleni csúfos vereség után úgy döntöttem a Horda jelenlegi működése megkérdőjelezhető, ezért szavazásra bocsájtottam a kérdéset, legyen klán vagy sem. Egyöntetű beleegyezés született arról miszerint a Horda mint klán folytassa további működését. Ebből kifolyólag elkezdődik a csapat rendberakása...
Ők azok akik biztosan maradnak:
1. badsec - Taktikák
2. [SG]Running - Csapatvezető, tagfelvétel, szervezések...stb
3. [SG]Gundark
4. [SG]atwe - Szervezés
5. [SG]keke77
6. Szigi
7. [SG]Drachomir
8. Piedon_GHT_
9. [HUN]csome
10. Nicam
11. Dávid
További emberek akik vagy gondolkoznak, vagy még nem vettem fel velük a kapcsolatot:
meow
-mNz-Jean
{TLD}Gaboca
digitalenjoy
-tRs-Gerzson
CB Crem
Obehung
Cream78
Akiket érdekel a dolog, illetve azok akik látják a nevüket, keressenek meg....
-
Nekem megy. -
boat racing stunt -
willis #55493 ezt megtaláltam, de nem tölti! -
(ITT) -
willis #55491 "u.i: Annak a mapnak mi a neve amelyiken a hegyen van az anyahajó ?"
Noé bárkája!
-
willis #55490 ezt az említett videót hol lehet megnézni?
-
Tényleg jó, de ennek 90 %-át megcsinálom pedig 1 hónapja nem játszottam, és klaviatúrával repülök...
u.i: Annak a mapnak mi a neve amelyiken a hegyen van az anyahajó ?
-
Látom, figyelsz a részletekre.
-
nem nem, nyomvatartja az e-t -
-Ez szerverbeállítástól függ.
A 42-ben is lehetett repkedni, amennyiben levették a robbanások sebzését.
-Nem belezuhan, mert veszettül nyomkodja E-t. :) -
szerintem ez valami cheat, mittomén sérthetetlenség. de egyébként ez a filmecske témája szempontjából lényegtelen. látványos.
-
lammaer #55484 Skacok, ezen a videon két dolog nem teljesen tiszta:
- amikor robbanás kiséretében felrepülnek az égbe, az mi a szösz? Rocketjump? :)
- ha valaki "belezuhan" egy járműbe, akkor az nem hal meg? Mert ugye ernyőt azt nem nyitottak... -
mér nemrég én is meglepődtem, kevesebb lag volt a 64-esen, mint 32-esen szokott lenni. -
hát biztos nem publicon gyakoroltak 
-
haxoror #55481 Nem értem miért mániája a szerverüzemeltetőknek a dinamikus mapváltás 64-esre ha nem bírja a vasuk és szarrálaggol... -
dxdiag a futtatásba ás ott a hangnál a gyorsítást levesz.
-
Semmi baj, csak összejöttünk....kösszi. -
Sajna nem tudtam menni,mert el kellett mennem.Aztán láttam Running üzent msn-be de sajnos amikor már vissza jöttem akkor már ment a war.Bocs,hogy nem tudtam menni. 

U.I.:Most az a baj,hogy tele vagyunk mindig warokkal CB,HUNcup,HUNwar stb és ezért nem tudtunk nagyon Jean-al nyomni wart a hordával,de természetesen ha lesz időnk akkor megyünk szívesen.
-
Kössz a mai gyakot RDHA!!!! Jók voltatok!!! -
inkább jöttél volna segíteni a hordának :) -
most lett véve új alaplap és processzor, és azért kellett leformázni. 3fps-el ment mikor nem volt leformázva :D -
nem értem egyesek minek rakják újra az oprendszert havonta nem 2 éves windowsom van nem működik rajta egy csomó szolgáltatás Pl: keresés;mediaplayer;stb de ki a faszt érdekel úgysem használom egyiket sem
-
-
fogd fel egyfajta fétisizmusnak
-
haxoror #55471 Csak keményen!
Mond meg neki!
[szarkeverő szmájli]
-
Agresszor-e vagy? :) -
jaj most ne gyertek ezzel a hülyeséggel, ha nem tudsz segíteni akkor kussoljál -
sztem rengeteg ember hálát adna az égnek ha nem lenne megoldás :DD