172102
  • Danee
    nagyon szar ez az msn
    szaaaar
  • joebacsi
    jah, ha megcsináljuk a házidat...tudtam, hogy gyökér vagy, nade ennyire...
  • rohadt alma
    Az egyik játékban Mashtuuron a srác HIP-ból szórta a C4-et.A gépen tuti volt support.Én ami voltam ezért nem láttam merre jártak még de amikor a mi helipadunkon voltak akkor többször elrepültek a hawk felett.A népek ott tolongtat,hogy bechekkoljanak.Ez meg leszórta a C4et,az összesset és a helipadtól a zászlóig mindenki felrobbant.Kétszer láttam ahogy csinálta.Na akkor 10 ember biztos meghalt.
  • Hysteria
    na nemosztok tok meghivot EZEN a fórumon lehet nyerni neghívót :)
  • Hysteria
    MSN8 meghivo Danee nak elkuldve.
  • Dr4gonlord
    Logout, aztán Login, és BFHQ. Vagy ha SF-ből BF2-be, vagy BF2-ből SF-be lépsz át.
  • reménytelen
    Ha az előléptetés után a fegyvereknél az "unlock later"-t (később kiválasztani, feloldani) választottam, akkor utána hol/hogyan lehet fegyvert unlockolni?
  • Danee
    érvényes is!
    de az áremelések miatt szart se ér az egész!
  • Dr4gonlord
    Karkandon, aki eddig erre hajtott mind ezt mondta, a legelején a meccsnek, amikor még nincs szétszóródva az ellenség, ha az elején nem sikerül, akkor már nagyon kicsi az esélye.
  • Verzoo
    Meg is érdemled mert általában kommanderként repkedsz
  • ERykk
    há elég szarul néz ki
  • Hysteria
    majd nyáron ofg megjelenni de hát ha nemkell akko megtartom a barátaimnak az osszes meghivast
  • Hysteria
    ICQt nem de yahoo mesengerrel tudsz beszelni msn 8 on keresztul
  • dronkZero
    Tud ICQ-t is MSN mellett? Mert ha nem, akkor hiába zsírúj, elavult.
  • schrank
    na jaa mindenki kapcsolja ki a beállításoknál a sign által beírt szövegh melett a pipát és nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni
    én a chatot is kilőném ha tudnám hogyan kell
  • SigS
    Opt out of voting ...
  • Hysteria
    amit meg kuldjetek el priviben az a mail cimetek
  • Hysteria
    képek az msn 8 rol: http://battlefield.nfc.hu/
  • Hysteria
    megtudok hivni 10 ember az msn 8 tesztelésére

innen a forumrol 5 embernek kuldok meghivot max a tobbi a a haveroké

szal az elso 5 jelentkezo kap meghivot :) jelentkezni privibe
  • Hysteria
    www.battlefield.hu n infok az uj kiegekrol
  • Pharolas
    Mondjuk a magyaron azt lehetne befejezni, hogy állandóan szavazgattok egymásra, és azért nyiffanok ki, mert állandóan azt a bü**s page down-t nyomogatom.
    Most kezdem csak megérteni, hogy mért vannak olyanok akik ezt a funkciót kikapcsolják.
  • MiQ
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A minap felinstaláltam újra a BF2-t, aztán rátettem az 1.12-es patch-et. Az első másfél napban minden remekül ment. Tegnap délután egyremek meccs közben megkellett szakítanom a BF2-t, majd mikor visszamentem egy másik szerverre a PunkBuster kivágott a csatából; régi a PB szerver - vagy mi. Azóta ha bemegyek bármilyen szerverre, kb. 2 percen belül kivág a PB egy üzenettel: You have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes) ... no Packet Flow.
    Már próbáltam frissíteni a PB-t is, de ez sem segített.
    Ha létezik megoldás, légyszi segítsetek!

Előre is köszi.
  • Jancsik
    ja
  • Crem
    Aktív admin kéne... A külföldiek között is rengeteg normális van, és a magyarok között is akad idióta...
  • Jancsik
    Én múltkor repülök bombázóval, megyek tölteni és egyszer meghalok, c4nyírt ki, és a gép megmaradt csak én haltam meg....
  • Jancsik
    tegnap 3as szerveren az egyik ember úgy szórakozott hogy leraktam az aknát és felrobbantotta, és meghaltam meg 2csapattársam is, persze teamkill.
    oda kéne country filter mert a játékosok 3/4-e küldöldi
  • rohadt alma
    Ha alacsonyan lebegsz akkor még C4-et is raknak rád.
  • rohadt alma
    Akkor nekem már legalább 4 ötösöm volt.
    Engem gyakran felkeresnek teammatek akik persze felrobbannak az aknától.A másodiktól is.Az az érzésem harmadira mindig az ellenség jön.
  • Crem
    semmi nincs húzva. 2GB geil-már nem huztam!:))

Az időzítésre meg azért nem gyanakszom, mert 8 hónap alatt semmi gond nem volt.
  • Crem
    Nem dobott ki az asztalra, csak megállt a játék. Miután bezártam, ugyan ott folytathattam.

Van egy 2 hetes Ghostom, megpróbálom azt...

thx
  • Landor
  • DummyBoy
    Mellesleg mivel BF2 memory.dll-re hivatkozik, valszeg egy sima BF2 reinstall segítene .. memek vannak húzva? Időzítések nem túl kicsit? Esetleg más is generál varázshibákat?
  • DummyBoy
    .. Téket
  • DummyBoy
    ... sunyi ...
  • DummyBoy
    ... egy ...
  • DummyBoy
    ... csapatok ...
  • DummyBoy
    Asszem ...
  • XRV
    Game-t reinstall vagy maga a windowst?

Mert nekem az a bajom, hogy másokhoz nem tudok csatlakozni, csak ő hozzám. Ugyanis kidob az asztalra, ha én csatiznék hozzá
  • JCSR Wolfguy
    55543# Nekem pontosan ugyanez a problémám volt ugyanezt az ablakot láttam felvillanni pályatöltés közben auzán csáó vége Bf2 nézem újra az asztalt. Mindenfélét próbáltam de nem válta be úgyhogy csak az újra install segített rajta azóta jól megy....
  • mohus
    pedig aszittem az áfacsökkentés arra is érvényes lesz:)