172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #55749 Mondjuk ebben a várj egy kicsit dologban lehet vmi, nekem is az az érzésem hogy hiába nem látni hogy mozog a célkereszt de csak pár másodperc után lesz pontos mint BF42-ben.
Akinek megvan eredetiben az nézze meg a manualban
-
haxoror #55748 A következő pecsbe inkább egy új AA kit kéne, kap egy mp5-öt meg 6 válrólindítható genyaságot, a pilóták simán bele fognak őrülni az állandó sípolásba
-
ign-n egy beteges bf2-es sniper tanacsai, szerintem a felet, bekepzeli, de hat legyen neki igaza :)
aki probalkozik ezzel a kaszttal szoljon hasznalt-e. a lenyeg mielott losz hiaba van rajta a celkerszted varjal 2 masodpercet.
bar ezt meg juliusban irta, azota sok viz lefolyt a dunan.
sniper guide -
Landor #55746 Az a jelenet egy ilyen amerikai autóépítős valóság show-ból van kiollózva;
x óra alatt meg kell építeni egy kocsi. Aki veszít annak saját kezűleg kell kinyírnia a művét - mint most pl minigunnal
-
Á, az elég gáz. Annál sokkal gyorsabban célzok kézzel. :P Legalábbis AvPben jobban kézre állt a pulse rifle... :) -
nekem megvan a repcsis spotted dolog joyrol, de lusta vagyok kibogaraszni a controlsbol, SIG irjal privit atkuldom a teljes controlsomat.
meg meg valakinek kellett o is.
Ha idaig nem hasznaltatok, nem rendelkeztek nagy csapatszellemmel az tuti :)
-
gatling nem lesz unlockja az assautnak köv peccsbe? Én szeretném nagyon. Ő de lehet olyan is mint az alienbe volt, a célkövetős nagy stuki, az is elég meleg fegyver... -
Mennyire kell elmebetegnek lenni,hogy valaki gatlinget szereltessen az utcai autója tetejére???
-
haliho. egy kis helpet szeretnék, hogyan lehet frissiteni az all seeing eye játéklistáját? feltoltam de nem adja ki a listában. tudom hogy valahol lehet de régen csináltam már ilyet és nem emléxem már rá 
-
rohadt alma #55740 Én biztos nem fogok.Mashtuuron olyan városnéző körutakat tartok,hogy első állomás mindig az a zászló ami a viaduktnál van.Jöhetnek a Vodnikok mert elolvadnak a Gatling tüzében mert mi vagyunk a bajnokok!
-
Hát pedig példának okáért a gulf of omam egy kimondottan jó stingeres pálya. Az anyahajó felől palánkkal van védve, így csak a nagyon pro pilóták képesek "kiágyúzni" a kis muksót az iglában, és mint mondtad a többség ha repcsizik a bemérés után azonnal elterelőket dobál, amikor elhalad a z igla felett, már jöhet amit írtam.
Prob ki, ez nem kamu. -
Sokszor a sajátot is bejelöli, én ezért szoktam elszállni a szerverekről:) -
Nem működik, legalábbis nem mindenki ellen:) Én szemből mindig kitolom a flare-t de mikor elhaladok semmi bajom se lesz, mert szénné lövöm:) -
Nem szokásom bombát pazarolni stingerre;)Azt a jármüvekre tartogatom
-
rohadt alma #55735 Hála és tisztelet az ellenség barát felismerő rendszernek
és nyogodjon békében azok lelke akik a baráti tűz áldozatai lettek
!
-
Stinger ide Igla oda , én tankal szeretem kiszedni a heliket meg vadászgépeket:D
igaz kevésszer volt h vadásszal pont úgy repült rám h belenézhessen a lövegcsőbe, de amikor igy volt akkor már csak a repgép roncsa esett le elém:)
a BH-kat meg már elég jól be tudom lőni,már ebből is jutottak zsiros falatok:D
-
rohadt alma #55733 Az autok nem egymás mellett voltak.Ahol közvetlenul a kerítésnek lehet hajtani azok a pontok nicsenek olyan közel egymáshoz.Ez nem egy jó szitu az artillerynek.Szerencsével max az egyik HMMWV-t és még egy embert teríthetett volna le az artillery.
-
rohadt alma #55732 A repülőgépekben Dummynak igaza van.Azokat nem lehet Stingerrel vagy Iglával lelőni.Egyszerűen nem megy.Nem akarják a rakéták eltalálni.Igazán csodálatos a rakétáknak az a tulajdonsága milyen változatos röppályán próbálják megtenni két pont között az utat.Szerintem a repülőgépekkel csak azt lehet tenni,hogy nem kell törődni velük.Aki autoban ül és hallja a repülőgépet közeledni az hajtson cikkcakkban.Akik páncélosban vannak azok menjenek falkában és mindegyikben üljön engineer és javítsák egymást menet közben.
-
haxoror #55731 Egyébként SZERINTEM a repcsik azért erősek mert a képernyőjükön bejelölve látnak minden földi járművet, ha ez nem lenne az ászok röpködnének a szerverrők a sok téká miatt
-
haxoror #55730 Jaja, köver freg lehetett a MEC artillerynek
-
Hát erre nem tudok mit mondani. Olyan már volt, hogy elterelő nélkül rámrepülő cobra két oldalán elsüvített a két raki, de akkor fogtam, és egy kicsit arrébb célozva lőttem az iglából, hogy legyen íve a rakétának, és láss csodát 2 kill (teszem hozzá, hogy ez dragon valley-n volt..és annyira nem figyelt a gunner, hogy középen a dombon lévő két igla rosszabbikát ágyuzta
)
-
rohadt alma #55728 Oh nincs igazad.Például Sharki Penisulán a helikopter ha odatéved ahol a telepített AA van meg a telepített TOW vagy mi (az építési területtől balra fenn akkor vége mert vagy az egyik lövi le vagy a másik vagy ott gyorsan elrobog de akkor meg senkinek se tud ártani.Ha a TV Station mögött a tetőt lövi akkot a parkoló HMMWV-vel lelőhető vagy egy szem anti tankos elhessegetheti.Ezek a légi fegyverek csak ott aratnak ahol hagyják őket.Amikor mondjuk ott tolonganak a népek a reptéren és várják hátha lezuhan a saját gép aztán ők fognak beszálni.Az egyik játékban egy összeszedett squad Sharkin a tengerparton két HMMWV-vel odajárt a kerítéshez ami alatt a rakpart van.A 2 HMMWV meg a háztetőn az AA és az uttest közepén a TOW.Na az szép volt. -
Ez benne a gáz ... hogy 1 sem találta el!!! Lőttem már ki helit, de olyat még nem láttam hogy totál szemből, álló kopter mellett elmennek a rakéták ... Egyszer még oké ... de 3-szor???
Ezért mondtam ... jobb pilóta elsőre kiszedett volna ... de olyan aki 3-szor szemből egyenesen rárepül lassan a légvédelemre és 4-ikből tud csak kiszedni ... még csalit sem dobált ... be volt fogva és ennyi .. előszörr én is magamat szidtam de mikor a 3-ik duó elrepült már csak röhögtem rajta ... -
Ha már ez a téma....
[IMG][/IMG]
-
Amúgy meg a repcsiket sem annyira nehéz kiszedni, hacsak nem Crem, vagy valami hasonló kaliberű emberke vezeti. Amikor szembe jön a stingernek, akkor kell rávenni, hogy dobja ki a flareket, majd amikor elhalad feletted (és tételezzük fel, hogy a bombája nem talál el), akkor puff-puff... mert sokkal nagyobb a stinger találati pontossága, ha távolodik a cél, mintha közeledne.
Whoopsz, most elárultam a titkos stinger taktikámat
-
Dummy, akkor te csináltál valamit rosszul.
Olyan nincs, hogy 6 stingerrakétából egy se találjon, vagy legalábbis én sosem jutottam el 6 nemtalálatig.
-
Érdekes ... én nem nevezném azt pörgősnek hogy 3 percenként lebombáznak és spawnolhatok újra ... ezt unalmasnak hívják, nem pörgősnek ...
Ha nem lenne mindenki Dánken Meklód, aki beleteszi a seggét valamilyen repülő objektumba akkor lehet igazad lenne ... jelenleg a repülők + helik engedélyezett csítek ... -
Nemmegyek ... bááár a Steyer Aug nagy szerelmem, annyira azért mégsem ...
Az a gáz, hogy nem tudom hogyan lehetne kiegyensúlyozni ... tegnap láma kopterpilóta nem tudott kiszedni a földi légvldelemből ... DE!!! ráküldtem vagy 6-8 rakétát (Mert 3-4 alkalommal rámfordult ...) és nem találta el egy sem ... nem dobott ki csalit egyszerűen el ment az ÁLLÓ kopter mellett minden rakéta ... aszittem felrobbanok ... és ez csak a kopter ... hát még a repülők ... Az kellene mint asszem DC-ben vagy POE-ban ... Antitanknak legyen Stingere is ... ráadásul annak a rohadt rakátának le 0,1% legyen az esélye a becsapódásra, és ne kelljen belőlle 30 ... akkor azt mondom ok ... arról már nem is beszélve, hogy a tankokra is kerülhetne valami a légibohócok ellen ... -
rohadt alma #55721 A repülőgépektől is csak pörgősebb a játék.Nagyon jó,hogy vannak.Remélem a következő patchben a föld alól támadó szárazföldi tengeralatjárók/gyilkos alagútfúrók is lesznek.Az lenne az igazi amikor a földböl bukkannak elő és szétgyilkolnak mindenkit. -
Latod, ha nem szoltal volna, nem lenne :P -
haxoror #55719 Ha lenne 64-es CS map egy-két járművel én mennék is :)
Sztem messze karkand, mashtuur és sharqui a legjobb mappok.
A repcsik túltápoltak és elbasszák a játékélményt :/ -
- 2006 Január 09-én Hétfőn 19:00 órai kezdettel kezdődik a II. Selejtező Verseny.
- SG SZERVER: IP:193.202.85.85 PORT:16567
- A hétfői Selejtezőbe a Ranglétra szerinti első 15. ember kerül be. +3 ember jöhet még, ha valaki esetleg nem jelenik meg a versenyen.
Akik bekerültek:
1.JCSR-Wolfguy2
2.Keke77
3.Gundark
4.tRs.Gerzson
5.Nicam
6.Szigi
7.schrank[HUN]
8.[SG]atwe
9.Jr. Feree
10.[SG]Locutus of Borg
11.[HUN]csome
12.kerwin
13.LuluBono
14.Fritz_HUN
15.[HUN]Running[SG]
------------
+1.badsec
+2.xian
+3.elgnomo
Akik nem tudnak jönni és látják a nevüket azok jelezzenek... -
only infantry suxx, menjél akkor cs-zni :DDDD
csak ki kéne egyensúlyozni a dolgokat jól, és akkor öröm és bódottá -
Tegnap végre megint találkoztam pár olyan sráccal valamelyik EA Ranked Hu-n akikkel élmény volt a játék ... 3-an, 5-en nyomultunk squad-ban (Változó volt :) ), mindenki követte a leader utasításait, pörögtek az események, naggyon király volt ... Emiatt szeretem a BF2-t ...
Csak a kurva repülők ne lettek volna ... valami 36 death-en volt a game végére, de kínomban már csak röhögtünk rajta ... az összes repülő jármű az ellenség kezén volt ... Jöhetne már az a peccs ... bár gyanítok sokat nem változik majd a helyzet ... inkább gyúrnának only infantry mapokra ... -
ja, múltkor szóvá tettem, hogy a 2-esen miért kell fenntartani a 2 helyet, mikor alig van kihasználva. azóta 4 hely van fenntartva 

-
ez
(GTASA) komolyan nyomja, lehet hogy ő ebben akar jó lenni

-
valszeg menni fog a keddi gyakorlás, msn-re is felveszlek. -
Hi!
Ha esetleg jár ide valaki a Gsbf2 klánból, szeretném megkérni, hogy adjon több adminjogot a megbízható klántagjainak!
Hihetetlenűl utálom azokat a sz@rházi kis parasztokat akik ha nem tudnak érvényesülni az egyik oldalon akkor átjönnek DTK-ni a másik oldalra!!
egyértelmű, hogy kire gondolok... -
JCSR emberkék, ha van screenshot a meccs eredményeiről toljátok át lécci msn-en, vagy emailben...thanks. mindkettő: [email protected] -
Okés, mindenesetre egy msn izzíthatnál, mivel meccs alatt is fent vagyok és lehet kérdezni, vagy zavarni ha van valami gond. Illetve TS-en is. Kedden gyakorlunk sg-n gyere ha van szabadidőd. 19:00 körül kezdünk gyülekezni.
[/IMG]