172102
  • haxoror
    "Chuck Norris once roundhouse kicked someone so hard that his foot broke the speed of light, went back in time, and killed Amelia Earhart while she was flying over the Pacific Ocean."

Az én kedvencem, meg úgy általában mindegyik amelyikben van "roundhouse kick to the face" :)
  • Jancsik
  • mesor
    "nemhiszem hogy az 1gb memória annyira kevés legyen hogy csak minimumon megy akadozva..."
    LOL
  • Jancsik
    nemtudtok tanácsot adni hogy hogy áalítsam be a játékot grafikailag?
    mert nagyon unom hogy nemtudok tvraketazni az akadas miatt, annyira akadozik.
    konfigomat szerintem tudjátok már.
    aki nagy "hardverbuzi" vagy aki hasonló problémával szenvedett segítsen.
    nemhiszem hogy az 1gb memória annyira kevés legyen hogy csak minimumon megy akadozva...
  • SigS
    Unlockolt sniper, M95 sebzi !
    Olyan 2 csikot szed le kb minden betalalt loves.
    Utalom is mikor lonek ram...olyan idegesito
  • Jancsik
    jaja, rohadt coutry filtert nembírja a szerver
  • uHs Gerzson
    Annyira nagy volt a forgalom az EA Hu ranked I hogy leált :)
  • vsly
    Én meg pisztollyal.Láttam,hogy ég és rálőttem->megkaptam a killeket(aztán már csak 1et kellett leölnöm a pisztolyos éremért)
  • alma2
    most lehet, hogy kihagyom valamelyiket de nem sebzik, vagy minimalisan, ami 0-hoz kozelit. leszamitva a supportos unlock fegyert, ha minden igaz.De hat probald ki, egy ures helin single playerben :)
    Fentrol nezve, ugyis csak egy ingyen frag, ha nem sraw van a kezeben :)
    de mondjuk az unlockolt sniper rifle is sebzi, 5 sniper szerintem eleg hamar leszedne a helit, ha osszedolgoznanak, de ugye nekik meg izgalmasabb moka loni az 5 kilometerre levo vedtelen gyalogosokat.... es meg a helisekre fujnak, haha :)
  • Matyóhímzés
    Hali mindenkinek!

Egy olyan problémám lenne, hogy nemtok csatlakozni szerverhez, akár tört, akár nem. Egyfolytában azt írja ki, hogy unable to connect. Please check your blablablabla.. Ami igazán érdekes az egészben , hogy néhány szerverhez viszont azt írja ki, hogy cd key in use, szal nem tűzfal kavar be. (próbáltam úgyis, hogy ki volt kapcsolva). A reloaded féle BF 2 van meg. Mi a francot lehet vele csinálni?
    Mondta egy srác, hogy haverjának is ez volt a baja. Mindenkinél ment gond nélkül, de a haverjánál nem.

Előre is köszi, és a FAQ-t olvastam.
  • Platypus16
    Hát én nemrég füstölgő Black Hawkot lőttem ki G36E-vel és szerencsére tele volt
  • rohadt alma
    Ez mit jelent magyarul?
  • rohadt alma
    Nem olyan nagy szám az M95.Én nem érzem ugy,hogy jobban sebezne mint az M24 vagy az SVD.Pedig a táblázat adatai átnézve sokkal nagyobb az .50 BMG lövedék mozgási energiája a játékban szereplő többinél.
  • Me0w

A Handicap parking sign does not signify that this spot is for handicapped people. It is actually in fact a warning, that the spot belongs to Chuck Norris and that you will be handicapped if you park there.

Azt hiszem ez minden mast uberel az oldalon :D
  • haxoror
    "sikerül ugy elbujni,hogy nem látnak,keresnek elmennek mellettem."

béna az ellen commandere, ennyi.
    normális commander spotolja a snipereket.

Ja és NEM MINDEN ROHATT GYALOGOST EGYENKÉNT!!!!!
    A rémálmom főleg 64-esen amikor a rádióktól amúgy is alig hallani vmit hogy a comm elkezdi spammelni az enemy infantry spotted!-et :P
  • rohadt alma
    Nekem is az a kedvencem.Ott szeretek sniperkedni ha ami vagyok.
  • rohadt alma
    Nem szép dolog a snipereket fitymálni.Nekem szok lenni egy körön bellül 6 kill death arány.És nagyon szórakoztató amikor sikerül ugy elbujni,hogy nem látnak,keresnek elmennek mellettem.
  • haxoror
    Na akkor a helisektől kérdezném hogy a kézifegyverek sebzik egyáltalán a heliket?
    Supportal lőttem túlhevülésig (minden lövés talált) de még csak el sem kezdett füstölni...
  • haxoror
    Én a multkor egy hullától elvettem a barrettet :o

Hát keményen lehet vele irtani csak olyan haszontalannak éreztem magam közben
  • uHs Gerzson
    Ma is érdekes dolgot vannak megvitatva :)
  • alma2
    Ott a nagy igazsag.De mivel a heli nem haladhat folyamatosan egy iranyba mert akkor kimenne a terkeprol :) Sot a mai napig keves jol korozo pilotat latni, akkor kell leloni, amikor iranyt valtana, visszafordul a celra, stb amikor gyakorlatilag 0 a sebbessege hozzad kepest, na ezt jol ki lehet hasznalni a iglaval.
    na mindegy, nem beszelek a helisek ellen, bar egy kicsit nem art, tobbet potyognak le, nem kell varni a helire :)
    Annak az emberkenek akinek a kovetkezo korben 10 pontja volt, lehet, hogy igen nagy asz a gyalogos, tankos harcban is, csak ideges volt, vagy csak egy pocs, es ott allt a H betu mellett az egesz kor alatt.
    De pl wake island, dragon walley, es olyan helyen ahol el lehet vesziteni a heli zaszlot, nem baj ha orzi valaki, ami nem azt jelenti, hogy a H betu feher csikjain maszkal fel s ala.Nezi mikor esik le a sajat heli, akkor oda megy es kesz.
  • Running
    64-es karkandon azért van választék, hova lőjj.
  • Running
    Nemolyan gáz a sniper se, habár eddig utáltam...ha az ember kitapasztalja és nincs lag, akkor lehet vele dolgozni rendesen. Mondjuk továbbra is Mec-dragunov a legjobb szerintem, az amerikai féle puska nem fogott meg.
    Tény fejre kell folyamatosan lőni és jó helyről. Ki is próbálom majd publicon...
  • Me0w
    4381 halalombol 29 volt sniperpuska altal, azt hiszem tul gyorsan mozgok, vagy mi a szosz :)
  • dronkZero
    Első mondat végére:
    +ként gondolok.
  • dronkZero
    Hát, én a sniperekre a játékban mindig olyan kis aranyos, szőrös, veszélytelen, megkéselendő (sőt, utána meg is nyúzódik magától :] ) zsákmányállat. Újabban, ha egy sprintnyi távon belül van, akkor akár szemtől szemben is megrohamozom késsel. Ha nincs esze elővenni a pisztolyt, akkor meg is hal. Általában pisztollyal is, bár akkor inkább lelövöm (mint egy kutyát).

Modellekkel kapcsolatban, amin meglepődtem a múltkor (bár egyébként tök logikus), az egy színesbőrű medic volt. Persze, a kittel nem változik a bőrszín, csak ezt így még nem gondoltam végig... :) (Az USA medic fehérbőrű)
  • DummyBoy
    Pici squadokban, amiben játszani szoktunk (Support - medic - AT) általában nem olyan sok az az esély, hogy kilőjük a helit ... max ha nem lát meg minket ...

Nekünk pontosan kell célozni és nem elég 1 lövés ... ő meg odadurrant és kész ...
  • DummyBoy
    Nagyon sokan abszolute nem játszanak velük ... tudod miért? Mert nem kell hozzájuk (Egy bizonyos szintig persze ...) skill ... Én is tudnék iratani a helivel, kempelni és jó sok freget összeszedni ... csak én nem ezért játszom ... nem is kellene sokat gyakorolnom ...

Ráadásul nem vagyok hajlandó leállni a koptertleszálló mellett 4 másik "bajtársammal" hogy nyálcsorgatva várjam a koptert, majd elkezdjek harcolni velük, hogy én ülhessek bele ...

No offfense persze, meg akinek nem inge az ne vegye magára, de sajnos ez az általános tapasztalat ...
  • alma2
    Ja bocs, elirtam, szoval az elobbiek az iglara es tarsaira vonatkoztak.
    Eleg keves pilota figyeli azt, hogy vajon eltalalja-e a igla, ha most nem dobja ki a flaret, mert ugy mozog.Hanem a lockolast hall, mar repul is a flare aztan szabad a palya, bar nagyon sok mindentol fugg, amit szerintem sose lehet megtanulni, de egy csomo iranyelv van mikor nem erdemes egyaltalan loni a helit, inkabb huzas el az iglabol.
    A csapat munka alatt pl azt ertettem, pilota+ gunnerr sraw-val a kezeben igen hatekony csak ugy lehet lovoldzni lefele vele a heliket.
    Ha tehetem helizek, de ha nincs, nem futunk el egy heli lattan, mert messze nem 0 az eselyunk a lelovesere, hanem eleg jo arany, ha raallsz a temara.
    Csak a legtobb ember megse gondolkodik tovabb, a befogta az igla miert esik le elmeleten ez itt a baj.
  • Me0w
    Masreszt miert van az, hogy kurva dzsippel kell a heliket loni, hogy leessenek? Mire valo a legvedelem? Tegye fel a kezet az a helipilota aki nem a +2 pontra gondol ha meglat 1 tunguskat hanem hogy lehet, hogy gond lesz.
  • Me0w
    Hagyd, a vegen meg osszetorod a szepen felepitett vilagkepet :)
  • dronkZero
    Az, a gond, hogy IGLA-val, Stinger-rel max az olyan heliket lehet nagy nehezen kiszedni, ami tankkal is könnyedén le lehet puffantani. Ami már egy kicsit is mozog a levegőben, azt már esélytelen. Pláne ha szórja a flare-t is.
    Persze a flare-nek is van ellenszere, igen gyorsan újra rá lehet lockolni a helire, csak úgy kell fölé célozni, hogy a heli még benne legyen a lockolási körben, a flare meg már ne. Akkor nem jön be, ha pont a stinger körül hullik le a cucc, illetve ha a heli a flare-rel együtt elindul lefelé.
    Repcsi ellen kevésbé hatékony, mert az általában pont rám szórja a flare-t. De inkább a bombát. :)
  • DummyBoy
    Itt írtad a lényeget ... a helinek nem az a szerepoe, mint ahogy a bombázóknak sem, hogy a gyalogságot tizedelje (Na jó erre is nagyon jól használható ..)

Múltkor a kopterlámák bekempelték helikopterrel meg APC-vel az anyahajót ... lett jó sok killjük ... Admin meg lebaszta őket (egymást ölték a heliért + kempeltek ...)

Második körben ugyanannak a nagyszájú majomnak volt vagy 10 pontja a kör végére ... ennyi ... nem jutott heli ...

Igenis fossanak a pilóták, vadásszák messziről a tankokat meg APC-ket, ha közeljönnek meg lehessen őket secperc lelőni ... Ha a valóságban is ilyenek lennének a helik akkor nem lenne értelme más hadieszköznek ...
  • haxoror
    Akkor én játszom rossz szervereken de ha 10 másodpercnél tovább ülök az Iglaban akkor kigéppuskáz egy repcsi vagy lelő egy sniper.

Heli ellen sztem még mindig az Eryx a befutó vagy egy olyan vadászpilóta akinek a szkillje nem csak abban merül ki hogy bombákat dobál az előre bejelölt célokra :P
  • Me0w
    AA gunnal nem is jatszom, csak stingerrel es igalaval. Az nem gun.
  • haxoror
    Mondjuk ezen az álcaruhán mindig röhögök, legfeljebb egy álcaruha-raktárban lehetne vele elbújni :)

Aki a manuált fordította sztem még csak nem is látta a játékot, érdekes hogy kimaradt hogy a claymore csak előre érzékel...
  • alma2
    latom te se jatszol sokat se helivel, se AA gunnal, akkor nem irnal ilyeneket :)
    Nem is akkor kell loni a helit amikor a flaret nyomja, hanem amikor tolti ujra stb
  • Me0w
    Remek hozzaszolas, kar hogy hulyesegeket irsz benne. Csak halkan jegyzem meg, hogy barmilyen lama idiota szall be helikopterbe, es eleg surun nyomogatja az X-et, az szinte eltalalhatatlan stingerrel. Nem kell hozza olyan dolgokat belekepzelni, minthogy 'remek pilota vagyok'.
  • dronkZero
    Csak a te kedvedért: :)

kopirájt, BF2manual
    "
    MESTERLÖVÉSZ (SNIPER)
    Álcaruhádban észrevétlen maradhatsz, miközben rejtekhelyedről egyenként szeded le az ellenfeleket mesterlövész-puskáddal. A mesterlövész-puska mellé ez a fegyvernem claymore aknákat is kap. A claymore rendkívül érzékeny szerkezet, úgyhogy az akna telepítése után gyorsan tűnj el mellőle!"

Még azt is elfelejtették közölni, hogy a pisztoly a snipernek is hangtompítós. (A specopshoz odaírták)
  • alma2
    Szerintem is szepen le lehet szedni a heliket az egbol, legyel pilota, aztan rajossz, kitapasztalod, mikor tudnak leloni leginkabb.
    nem kell flare ahhoz, hogy kikerulje egy jobb pilota a raketakat, ha megy eppen irtani egyenesen egy AA gun-ost.
    Remelem ez sose fog valtozni, mi ertelme lenne, ha minden befogott helit mindig eltalalna a raketa az, hogy soha tobbet senki nem ulne helibe, mert elvesztene az ertelmet, hasznalhatosagat.Egy jo helis kikerul barmilyen raketat, ha tudja honnan jon.Amihez igen sokat gyakorolt. Ellenben minden verpistike aki beul az aa gunbe, es latja, hogy lockolt egy helit, majd persze nem talal, bosszankodik es nyavajog.Az utobbibol van tobb, ahelyett, hogy megtanulna jatszani, foleg hasznalni a jatek adta lehetosegeket.
    jatszal squadba, ketten masodpercek alatt leszeditek a helit stb...

persze a repcsiknel mas a helyzet :)