172102
  • gabi1464
    hahó?
  • schrank
    nem állandóan csinálja csak rendszeresen
  • schrank
    mondták már nálam okosabbak hogy a táp-ban nagy igénybevételkor a hő hatására kilazulnak valami kondi forrasztások és akkor ilyesmit művel ez a valószínűbb mert egy ratyi codegen "300W" os tápnak sok a BF2
  • joebacsi
    sztem nálad valami hibás
    nm :)
  • schrank
    olyan drivert használok amit a bf2-höz adtak 9600PRO-hoz de hagyjál már ilyen butaságokkal csak a vak nem veszi észre hogy hardware-s a hiba sokkal súlyosabb volt csak rosszkor csináltam az screenshot-ot
  • Kovács legény
    rakj egy szobaventit a géphez és ha akkor is csinnyákolja akkor a nem a hütés
  • Cobra.
    Én a mobil AA ágyújára gondoltam.
    Milyen drivert használsz milyen kártyához?
  • schrank
    ilyeneket csinál már a vasam most már tényleg ki kell próbálni hogy TÁP vagy VGA
  • schrank
    nem ágyú hanem rakétasiló vagy mi a ..szom ha ágyú volna mindegyiket ledarálnám
  • Cobra.
    Szerintem a járművekre szerelt géppuskák egyformán sebeznek. Mondjuk tényleg vicces, hogy egy ilyennel egyszerűbb leszedni egy helit, mint AA ágyúval.
  • haxoror
    Ha még kell tipp a robbantgatós okosság megszerzéséhez:

Ma láttam egy snipert, semmi mást nem csinált csak claymoreal a kezében rohangált karkandon, valahányszor észrevett vkit csak eldobta az aknát persze rögtön lelőtték mint a szart de a gyilkosa is robbant
  • Kovács legény
    mijez? lépcső a Mennybe?
  • schrank
    így B+
  • Jancsik
    szerintem a hummwe a legjobb légvédelem, sokkal erősebb a fegyvere mint a vodniknak
  • gabi1464
    ha a battlefield 2-höz minden patchat fel teszek nem kell no cd-s crak?
  • gabi1464
    !
  • gabi1464
    sziasztok?
  • Xian
    A legjobb légvédelem a Vodnik gépágyúja, 10x több helit löttem le vele
    mint a légvédelmi ágyukkal összesen.

Vadászgép ellen is hatásos.
  • retteneteske
    ...és jól megérdemelt!
    Majdnem hánytam.
  • haxoror
    Már csak azért mert most röpködtem a cobrával és folyamatosan láttam hogy az indikátor jelez de 5 perc alatt ha 3 csík lement akkor sokat mondok
  • haxoror
    okéoké én is bele szoktam lőni a zuhanó helikbe mert ilyenkor én kapom meg fregnek még ha fullos volt is az élete, arra vagyok kíváncsi hogy van-e egyáltalán értelme kézifegyverekkel lőni a heliket szal az AK például érezhetően sebzi?
  • haxoror
    Hát ez a bann gyors volt :o
  • haxoror
    Nyomd meg az "F2"-t és átülsz a gunner helyére.
  • Crem
    Danee-t egyszer lelöttem L85-el!:DDD
  • joebacsi
    ehh ezt nemkellett volna betenni, max linkbe...amúgy láttukmár :)
  • Menotti
    Sziasztok

Egy kezdő kérdés:Ha egyedül vagyok a harci helibe ,hogyan tudok lőni golyószóróval mert nekem csak azt a sorozatvető rakétákat sikerül kilőnöm?

Előre is köszi
  • Landor
    királyi többes.. ez jó.. ;>
  • haxoror
    Na jól fölbátorodtam a sztorizásokon, szerverre belép, iglába be, lockon, tűz...

-5 pont

NA ENNYIT AZ SG-RŐL ITT CSAK FÉLREVEZETIK AZ EMBERT!!!
  • Jancsik
    nem szoktunk sfezni
  • Jancsik
    amúgy a patching faild mitől van?
  • Danman
    bocsi h itt kérdezem de a Special Forces topicban nem válaszolnak..ha toljátok a SF-t akkor milyen tört serverre mentek? tudnátok adni IPt?
  • mohus
    én mindig beletolok a helikbe, ha tehetem:) néha sajátba is...akkora a homály:))))

legjobb persze az...ha a faszi épp beül a helibe és szemből fejbelöni...át az üvegen
  • Jancsik
    minden kivan kapcsolva
  • BurnBaby
    portot jól adod meg?
  • SigS
    Virusirtot esetleg tuzfalat kapcsold ki a jatek kozben, esetleg nezz korul a task managerben hatha van olyan progi ami sok memoriat zabal es nelkulozheto. Norton es tarsai pl.
  • SigS
    Akkor kellemes uszkalast az Essex-rol
    Vigyazz a capakkal, kov pecssbe berakjak azt bacchatod
  • Cream78
    A helisekkel kapcsoltban, én már be se próbálok szállniha 2 embernél több van a H-nál nem hiányzik,hogy valamelyik tuskó lelöjjön. Inkább megyek apc-vel- vagy mással, ha nincs semmi hát gyalog......
  • haxoror
    Ha nem ül senki a járműben akkor kevesebbet sebződik mintha lenne benne vki.
  • haxoror
    nagyjából:

A mozgássérült jel nem azt jelenti hogy a parkolóhely a mozgássérülteké. Tulajdonképpen ez egy figyelmeztetés, hogy a parkolóhely Chuck Norrishoz tartozik és TE leszel mozgássérült ha oda parkolsz.
    :)
  • rohadt alma
    Nekem singleplayerben nincs unlockolt fegyver (gondlom akkor másnak se) ezért M95-el nem lehet kiprobálni.M24-ból az összes golyot belelöve 3 csíkot vett el a 20(?)bol.