172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gabi1464 #55830 hahó?
-
nem állandóan csinálja csak rendszeresen
-
mondták már nálam okosabbak hogy a táp-ban nagy igénybevételkor a hő hatására kilazulnak valami kondi forrasztások és akkor ilyesmit művel ez a valószínűbb mert egy ratyi codegen "300W" os tápnak sok a BF2
-
sztem nálad valami hibás
nm :) -
olyan drivert használok amit a bf2-höz adtak 9600PRO-hoz de hagyjál már ilyen butaságokkal csak a vak nem veszi észre hogy hardware-s a hiba sokkal súlyosabb volt csak rosszkor csináltam az screenshot-ot
-
rakj egy szobaventit a géphez és ha akkor is csinnyákolja akkor a nem a hütés -
Én a mobil AA ágyújára gondoltam.
Milyen drivert használsz milyen kártyához? -
ilyeneket csinál már a vasam most már tényleg ki kell próbálni hogy TÁP vagy VGA
-
nem ágyú hanem rakétasiló vagy mi a ..szom ha ágyú volna mindegyiket ledarálnám
-
Szerintem a járművekre szerelt géppuskák egyformán sebeznek. Mondjuk tényleg vicces, hogy egy ilyennel egyszerűbb leszedni egy helit, mint AA ágyúval. -
haxoror #55820 Ha még kell tipp a robbantgatós okosság megszerzéséhez:
Ma láttam egy snipert, semmi mást nem csinált csak claymoreal a kezében rohangált karkandon, valahányszor észrevett vkit csak eldobta az aknát persze rögtön lelőtték mint a szart de a gyilkosa is robbant
-
mijez? lépcső a Mennybe? -
így B+
-
szerintem a hummwe a legjobb légvédelem, sokkal erősebb a fegyvere mint a vodniknak -
gabi1464 #55816 ha a battlefield 2-höz minden patchat fel teszek nem kell no cd-s crak? -
gabi1464 #55815 ! -
gabi1464 #55814 sziasztok?
-
Xian #55813 A legjobb légvédelem a Vodnik gépágyúja, 10x több helit löttem le vele
mint a légvédelmi ágyukkal összesen.
Vadászgép ellen is hatásos. -
...és jól megérdemelt!
Majdnem hánytam.
-
haxoror #55811 Már csak azért mert most röpködtem a cobrával és folyamatosan láttam hogy az indikátor jelez de 5 perc alatt ha 3 csík lement akkor sokat mondok
-
haxoror #55810 okéoké én is bele szoktam lőni a zuhanó helikbe mert ilyenkor én kapom meg fregnek még ha fullos volt is az élete, arra vagyok kíváncsi hogy van-e egyáltalán értelme kézifegyverekkel lőni a heliket szal az AK például érezhetően sebzi? -
haxoror #55809 Hát ez a bann gyors volt :o -
haxoror #55808 Nyomd meg az "F2"-t és átülsz a gunner helyére. -
Danee-t egyszer lelöttem L85-el!:DDD -
ehh ezt nemkellett volna betenni, max linkbe...amúgy láttukmár :) -
Menotti #55805 Sziasztok
Egy kezdő kérdés:Ha egyedül vagyok a harci helibe ,hogyan tudok lőni golyószóróval mert nekem csak azt a sorozatvető rakétákat sikerül kilőnöm?
Előre is köszi -
Landor #55803 királyi többes.. ez jó.. ;> -
haxoror #55802 Na jól fölbátorodtam a sztorizásokon, szerverre belép, iglába be, lockon, tűz...
-5 pont
NA ENNYIT AZ SG-RŐL ITT CSAK FÉLREVEZETIK AZ EMBERT!!!
-
nem szoktunk sfezni -
amúgy a patching faild mitől van? -
bocsi h itt kérdezem de a Special Forces topicban nem válaszolnak..ha toljátok a SF-t akkor milyen tört serverre mentek? tudnátok adni IPt? -
én mindig beletolok a helikbe, ha tehetem:) néha sajátba is...akkora a homály:))))
legjobb persze az...ha a faszi épp beül a helibe és szemből fejbelöni...át az üvegen -
minden kivan kapcsolva -
portot jól adod meg? -
Virusirtot esetleg tuzfalat kapcsold ki a jatek kozben, esetleg nezz korul a task managerben hatha van olyan progi ami sok memoriat zabal es nelkulozheto. Norton es tarsai pl. -
Akkor kellemes uszkalast az Essex-rol 
Vigyazz a capakkal, kov pecssbe berakjak azt bacchatod
-
A helisekkel kapcsoltban, én már be se próbálok szállniha 2 embernél több van a H-nál nem hiányzik,hogy valamelyik tuskó lelöjjön. Inkább megyek apc-vel- vagy mással, ha nincs semmi hát gyalog...... -
haxoror #55792 Ha nem ül senki a járműben akkor kevesebbet sebződik mintha lenne benne vki. -
haxoror #55791 nagyjából:
A mozgássérült jel nem azt jelenti hogy a parkolóhely a mozgássérülteké. Tulajdonképpen ez egy figyelmeztetés, hogy a parkolóhely Chuck Norrishoz tartozik és TE leszel mozgássérült ha oda parkolsz.
:) -
rohadt alma #55790 Nekem singleplayerben nincs unlockolt fegyver (gondlom akkor másnak se) ezért M95-el nem lehet kiprobálni.M24-ból az összes golyot belelöve 3 csíkot vett el a 20(?)bol.